A 3. rész - A király visszatér
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Elessar király... írta: Én is aláírtam, de nem sok reményt látok. Pj-t nem lehet meghatni.
Ez nem meghatás kérdése, most már túl késő bármit is változtatni, hisz kb. másfél hetük van már csak befejezni a teljes filmet!
- Robert B
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Elessar király... írta: Ulmo!!
Te tudsz vmit a Rotk-ról?! Nem vagyok kíváncsi, csak azt mondd meg, hogy jobb lesz e, mint az előző részek és hogy szomorú lesz e? Szerintem ez nem olyan nagy dolog.
Csatlakozom Elessarhoz a kérdésben.
Csak annyit árulj el, hogy meg sikerült-e normálisan oldani Szarumán hiányát a filmben anélkül, hogy hiányérzete lenne az embernek, amikor nézi. Köszi!
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Nilraen
- Nem elérhető
Elessar király... írta: Ulmo!!
Te tudsz vmit a Rotk-ról?! Nem vagyok kíváncsi, csak azt mondd meg, hogy jobb lesz e, mint az előző részek és hogy szomorú lesz e? Szerintem ez nem olyan nagy dolog.
Abban biztos vagyok,hogy szomorú lesz...és remélem lesz olyan jó mint az eddigiek..bár nem tudom felül lehet-e múlni a FOTR-ot...nekem az nagyon tetszett..
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Már írom is, ha megmondjátok...
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Kelekhril
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Én is aláírom ha tudom.
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Én is aláírtam, de nem sok reményt látok. Pj-t nem lehet meghatni.Arden Borough írta:
egy aláírásgyűjtés a neten annak érdekében hogy Szarumánt ne vágják ki a sima ROTK-ből...Ancalima Anarórë írta: Bocs, nincs időm visszaolvasni, mi az a petíció?
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Arden Borough
- Nem elérhető
egy aláírásgyűjtés a neten annak érdekében hogy Szarumánt ne vágják ki a sima ROTK-ből...Ancalima Anarórë írta: Bocs, nincs időm visszaolvasni, mi az a petíció?
Örökké nem eshet...
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Halbaradékat kihagyják??????????
[size=9:3aerc5y8]Ancalima nagyon mérges, aztn örül, mert nem kövezték meg az előbb... *[/size]
- Aeglos
- Nem elérhető
Artemisz (Celebthil) írta: (erről a Szarumán-ügyről csak azért nem nyilatkozom, mert alig hiszem, hogy meg tudnám őrizni a civilizált hangnemet... hagyjuk.. )[/color]
Hagyd Artemisz...
A bővítettben úgyis bennelesz
(Én Halbaradék kihagyása miatt voltam kiakadva )
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Artemisz
- Nem elérhető
MILYEN IGAZAD VAN!!Felagund írta: Én is tudom, mégis aláírtam...
Na, megyek is az Alexandrába, szétnézni poszterügyben... pápá!
(erről a Szarumán-ügyről csak azért nem nyilatkozom, mert alig hiszem, hogy meg tudnám őrizni a civilizált hangnemet... hagyjuk.. )
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Gandalf
- Nem elérhető
Sok ilyen aláírásgyűjtés volt már eddig is, azokat is letojták...
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Ulmo írta: Eldafinde: annak a petíciónak sajnos túl sok értelme nincs
Én is tudom, mégis aláírtam...
Civilkurázsi is van a világon
Our knees do not bend easily
- Robert B
- Nem elérhető
Ulmo írta:
Morgul írta:
Ancalima Anarórë írta: Itt a helyi kisboltban szvsz néhány héten belül. A kedvenc boltom: Comics, Rotenturmstraße... nem t'om hány. Itt minden GyU- st meglehet venni, amit a neten a hivatalos lapok kínálnak. Már ki is néztem magamnak a Gyűrűlidérces bögrét...
Eltört a hobbitos mobilelőlapom!!!!!!
*Ancalima menekül...*
Csak azért irigyellek egy kicsit, mert te hamarabb fogod látni a Király visszatért.
Én viszont hamarabb láttam a TTT kibővítettet! hehheheheheee!
Morgul: szerintem ne kezdjünk el versenyezni.
Eldafinde: annak a petíciónak sajnos túl sok értelme nincs
Angyalka: a "Középfölde/Kvíz játék" topicban kérdezd meg az arra járókat, biztos tudnak segíteni.
Csak vicc volt...
- Ulmo
- Nem elérhető
Morgul írta:
Ancalima Anarórë írta: Itt a helyi kisboltban szvsz néhány héten belül. A kedvenc boltom: Comics, Rotenturmstraße... nem t'om hány. Itt minden GyU- st meglehet venni, amit a neten a hivatalos lapok kínálnak. Már ki is néztem magamnak a Gyűrűlidérces bögrét...
*Ancalima menekül...*
Csak azért irigyellek egy kicsit, mert te hamarabb fogod látni a Király visszatért.
Morgul: szerintem ne kezdjünk el versenyezni.
Eldafinde: annak a petíciónak sajnos túl sok értelme nincs
Angyalka: a "Középfölde/Kvíz játék" topicban kérdezd meg az arra járókat, biztos tudnak segíteni.
- Angyalka
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Bocsi,ha zavarok,de új vagyok.Hogy tudok kívzt játszani?
Segítsetek légyszi. :
- Eldafinde
- Nem elérhető
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Iowa
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
*Ancalima menekül...*
Nem csak mázlista...
nem akarsz kereskedő lenni?
szvsz egypáran szivesen vetetnének veled pár dolgot abban a boltban...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Robert B
- Nem elérhető
*Ancalima menekül...*
- Iowa
- Nem elérhető
*Ancalima menekül...*
Nagyon nagy mázlista vagy, ugye tudod?!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
*Ancalima menekül...*
- Artemisz
- Nem elérhető
HOL!! HOL!!! MIKOR?? MENNYIÉRT???!!!!! :bounce: :hein:Ancalima Anarórë írta: Rohanok, megyek megvenni a RotK naptárat!!!!!!!!
Ja... azt hittem, itt Pesten..... :bawling:
Télleg, itt mikor lesz kapható? (Lesz egyáltalán? )
Megvehető RotK plakátot az Andúriloson kívül mást látott már vki?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Igen, Frodós plakátot szeretnék én is látni.
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Iowa
- Nem elérhető
Tinúviel!Tinúviel! írta: Iowa: Tök ari Az Aragornos plakát! Én a Duna Plázában ugyan ezt láttam iszonyat nagyban! De ugyancsak a Duna Plázában a Mega Store-ban és itt a házunk alatt is van óriási Csak Frodós plakát! A www.allposters.com -on van ha beírod oda, hogy Search:Lord of the rings, úgy a 3-4 oldalon! Sajnos rossza gépem úgyhogy nem tom beszúrni!
Szerintem ari! Bár lehet, hogy már láttad! Sőt nagyon valószínű!
Szerintem is. Tényleg? Az nagyon jó...szeretnék egy Frodo plakátot!!!
- Ulmo
- Nem elérhető
Abban nem vagyok biztos, hogy Szarumán szerepét megnyújtanák. 7 perces jelenete lett volna a RotK-ban.
Ha minden bekerül a bővítettbe, ez lesz A FILM.
- Robert B
- Nem elérhető
Mornambar írta: Visszatérnék Szarumánkára. (s sztem ezt már irtam)
Sz.-t vagy kivágják a kurtácská, 3 és fél órás moziváltozatból, vagy esetleg már az elején felnyársalja egy vasudvardi malomkerék. E topic vmelyik oldalán van is erről képecske...
Vigasztaljon a tudat: a BV-ben benne lesz...
Bár nem tudom, melyik mód a jobb. Én inkább kivágnám, mint megölném. Kecsegtető viszont az a hir, hogy PJ Trufával és Pippinnel pár hete visszament Új-Zélandra, egy újabb jelenet leforgatására... vajh mi lesz az?
Igen. Azt mondják, hogy PJ és a stáb jórésze, pár színésszel egyetemben visszatér Új - Zélandra, hogy utóforgatásokat végezzen a Király visszatér bővített verziójához. Hallottam híreszteléseket, amik szerint az utolsó rész bővített verziója 1 órányi bővítmény-anyagot fog visszailleszteni. Sőt pár helyen már azt pletykálják, hogy a Megye megtisztítását is leforgatják. Persze ez még csak pletyka. De abban lehet némi ráció, hogy PJ esetleg Chris Lee szerepét a bővített verzióra megnyújtja, hogy ezzel is kompenzálja a moziváltozatból való hiányát. Arról nem is beszélve, hogy a rajongók által legjobban hiányolt jelenetről van szó. Majd meglátjuk, de szerintem a bővítettek közül is az utolsó lesz a leghosszabb és a legjobb.
- Mornambar
- Nem elérhető
Sz.-t vagy kivágják a kurtácská, 3 és fél órás moziváltozatból, vagy esetleg már az elején felnyársalja egy vasudvardi malomkerék. E topic vmelyik oldalán van is erről képecske...
Vigasztaljon a tudat: a BV-ben benne lesz...
Bár nem tudom, melyik mód a jobb. Én inkább kivágnám, mint megölném. Kecsegtető viszont az a hir, hogy PJ Trufával és Pippinnel pár hete visszament Új-Zélandra, egy újabb jelenet leforgatására... vajh mi lesz az?
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Én is aláírtam, remélem nem hiába!Ringbearer írta: kérlek írjátok alá!
www.petitiononline.com/smanrotk/petition.html
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.