- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- .Elessar király.
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Én aláírtam.Ringbearer írta: kérlek írjátok alá!
www.petitiononline.com/smanrotk/petition.html
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Robert B
- Nem elérhető
Ringbearer írta: kérlek írjátok alá!
www.petitiononline.com/smanrotk/petition.html
Én egy hete aláírtam ugyan, de szerintem csak az időmet vesztegettem...
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- .Elessar király.
- Nem elérhető
A f*szomba!! :eek2: :mad2:Nimrodel Melian írta: [size=9:31ltjkl4]Elessar: Az Allposters-nek megvan az a sajátossága, hogy nem olyan könnyű belinkelni róla... [/size]
Pedig mennyit szenvedtem vele!!!
rajta a béke napjaiban!"
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Húúú! Alig várom már, hogy minden aluljáróban egy Aragorn v. egy Frodó díszelegjen. Vagy akármelyikük. Vajonmikortól lehet elővételbe venni jegyeket? Én tavaly karányonykor vettem meg a jegyeket és tök szar helyem volt, pedig az a heti szombatra kértem. :bawling: Úgyhogy idén nem akarok lemaradni! Középről akarom nézni.
Én kaptam szülinapomra Frodós képeslapot, beebeee! Nagyon, nagyon szép. Bizony!
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- .Elessar király.
- Nem elérhető
www.allposters.com/gallery.asp?a ... tem=407995
És ezt a posztert láttátok már?
Trufa és Pippin poszter:
Itt van két Frodós poszter:
És itt az én örök kedvencem!!!
rajta a béke napjaiban!"
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Szerintem ari! Bár lehet, hogy már láttad! Sőt nagyon valószínű!
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Lora
- Nem elérhető
( Trufás plakátot akarooooook
Gyöngycem (voltam valaha)
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Iowa
- Nem elérhető
Orsi81 írta: Én reménykedem azért, hátha visszarakja PJ azt a kis jelenetet, de ha nem, attól a film szerintem még ugyanúgy gyönyörű lesz...Szóval már beletörődtem ebbe, eddig sem csalódtam ebben a rendezőben és biztos vagyok benne, hogy ezután sem fogok, akárhogy is oldja meg.
Egy Frodós plakátot már én is nagyon elnézegetnék, na majd a moziban, ha megyek...
Egyetértek.
Nekem mindegy milyen Frodos pakát, csak Frodo legyen...
Amúgy ha valaki Argit szereti, akkor nagyon nagy szerencséje van, ugyanis a ROTK féle Argi imagecache2.allposters.com/images/153/LOTR_TEASER.jpg posztert (két méretben) és képeslapot is lehet kapni a fóti Corában...
Sajnálom, hogy Frodos még nincs...
- nenya
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."
- Ulmo
- Nem elérhető
Palimir írta:
A könyv végén lévő megye megtisztítása eleve kimarad. Szarumán halálát is másképp oldották meg... Azt viszont nem tudom, hogy a halála benne lesz-e valahogy... Január 8-ig bízom PJ-ben, de remélem azután is fogokManndil írta: Üdv!
Igaz az hogy Szarumán ki van vágva?!!!!
ne csinálják már!!! nélküle befejezetlen lesz a film!!!!!
Minden hír és forrás szerint készre van vágva a film eleje. Hacsak nem történik valami hatalmas csoda, Szarumán marad a bővített változatra.
Minden másban bízzatok PJ-ben! :bounce:
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Egy Frodós plakátot már én is nagyon elnézegetnék, na majd a moziban, ha megyek...
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Palimir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A könyv végén lévő megye megtisztítása eleve kimarad. Szarumán halálát is másképp oldották meg... Azt viszont nem tudom, hogy a halála benne lesz-e valahogy... Január 8-ig bízom PJ-ben, de remélem azután is fogokManndil írta: Üdv!
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- Manndil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Járd a saját utad, s ha társad akad, fogadd barátságát, míg együtt haladtok, s válj el könnyű szívvel tőle, ha új útra térsz, s emlékezz rá barátsággal, míg utad végéig érsz.
- Nilraen
- Nem elérhető
Én ezt a plakátot láttam:Rabyn írta: Egy képet nem tudtok nekem betenni??
Amin a plaktá van?
klikk
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Iowa
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Iowa írta:
nenya írta: Ez most a Frodó-szimpatizánsok, vagy a titokban beépült Frodóellenesek hangja?
Viccet félretéve: emlékszem, amikor néhány hete megláttam a moziban a ROTK plakátjait. Engem a frodós nagyon megfogott, egész este nem tudtam kiverni a fejemből. Valami olyan megtörtség volt a szemében, ami mindennél jobban meggyőzött Frdó szenvedésének mélységéről.
Én még sajnos nem láttam élőben ROTK plakátot, de úgyis a napokba megyek moziban, remélem látni fogok, mert nagyon kiváncsi vagyok rá!!!
Menj a Corvinba, ott biztosan fogsz látni...
Köszi, hát ahogy olvasom a DP-ben is van, mi meg oda szoktunk járni... Nagyon látnám már.
- Ulmo
- Nem elérhető
Nilraen írta:
Van rá remény...Pippinék is énekeltek a Bővített FOTR-ban...Rabyn írta: A pucér frodóhoz, legalább az nem marad ki ahogy Samu megmenti.. Talán még énekelni is fog (mondjuk a bővítettben)
Pippin fog énekelni a RotK-ban is, legalábbis a filmzene listája szerint.
- Rabyn
- Nem elérhető
Amin a plaktá van?
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Szerintem is gyönyörű az a Frodós plakát. Le is álltam előtte a DP-i moziban, olyan gyönyörű volt. [size=9:1yir4hhd]A Matrixról is szívesen elkéstem volna, ha hagyják. Egy kicsit érzeleghettem volna.[/size]
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Nilraen
- Nem elérhető
Van rá remény...Pippinék is énekeltek a Bővített FOTR-ban...Rabyn írta: A Corwinban eddig én csak gornis plakátopt láttam.
A pucér frodóhoz, legalább az nem marad ki ahogy Samu megmenti.. Talán még énekelni is fog (mondjuk a bővítettben)
Egyébként Frodós plakát azt hiszem A Westenben is van.
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Rabyn
- Nem elérhető
A pucér frodóhoz, legalább az nem marad ki ahogy Samu megmenti.. Talán még énekelni is fog (mondjuk a bővítettben)
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Iowa írta:
nenya írta: Ez most a Frodó-szimpatizánsok, vagy a titokban beépült Frodóellenesek hangja?
Viccet félretéve: emlékszem, amikor néhány hete megláttam a moziban a ROTK plakátjait. Engem a frodós nagyon megfogott, egész este nem tudtam kiverni a fejemből. Valami olyan megtörtség volt a szemében, ami mindennél jobban meggyőzött Frdó szenvedésének mélységéről.
Én még sajnos nem láttam élőben ROTK plakátot, de úgyis a napokba megyek moziban, remélem látni fogok, mert nagyon kiváncsi vagyok rá!!!
Menj a Corvinba, ott biztosan fogsz látni...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Iowa
- Nem elérhető
- nenya
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."
- Iowa
- Nem elérhető
Szméagol írta: Sziasztok!
Azért remélem még ennél a képnél is drasztikusabb lesz, ahogy Frodót kínozzák. Igenis el kellene túlozni. Hogy végre azok is megértsék Frodót, akik eddig nem tették ezt, mert nem figyeltek a részletekre. [size=9:3q5h853a]Oppá...megint elszálltam, ilyenkor ne is törődjetek velem. Csak van egy barátnőm, aki "nyápicnak" tartja Frodót. Orlista. És természetesen Legolashoz méri. [/size]
Attól a Mordoros képtől kirázott a hideg...
Szerintem igazad van...hangsúlyt kell fektetni Frodo szenvedésére.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Azért remélem még ennél a képnél is drasztikusabb lesz, ahogy Frodót kínozzák. Igenis el kellene túlozni. Hogy végre azok is megértsék Frodót, akik eddig nem tették ezt, mert nem figyeltek a részletekre. [size=9:9y0kq8pk]Oppá...megint elszálltam, ilyenkor ne is törődjetek velem. Csak van egy barátnőm, aki "nyápicnak" tartja Frodót. Orlista. És természetesen Legolashoz méri. [/size]
Attól a Mordoros képtől kirázott a hideg...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.