A 3. rész - A király visszatér

Több
20 éve 11 hónapja #153338 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Ringbearer írta: kérlek írjátok alá! :wink:
www.petitiononline.com/smanrotk/petition.html

Én aláírtam.

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #153337 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Ringbearer írta: kérlek írjátok alá! :wink:
www.petitiononline.com/smanrotk/petition.html

Én egy hete aláírtam ugyan, de szerintem csak az időmet vesztegettem...

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #153332 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #153331 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Elessar: Ne aggódj nekem is mindig csak Orlando fejét hozza be ha beszúrom... Pedig olyan jó posztereket szoktam találni! :cry: :roll: :evil:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #153327 Írta: .Elessar király.

Nimrodel Melian írta: [size=9:31ltjkl4]Elessar: Az Allposters-nek megvan az a sajátossága, hogy nem olyan könnyű belinkelni róla... :wink: [/size]

A f*szomba!! :evil: :x :eek2: :mad2:
Pedig mennyit szenvedtem vele!!! :cry:

rajta a béke napjaiban!"
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #153325 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Sziasztok!

Húúú! Alig várom már, hogy minden aluljáróban egy Aragorn v. egy Frodó díszelegjen. Vagy akármelyikük. Vajonmikortól lehet elővételbe venni jegyeket? Én tavaly karányonykor vettem meg a jegyeket és tök szar helyem volt, pedig az a heti szombatra kértem. :bawling: Úgyhogy idén nem akarok lemaradni! Középről akarom nézni.

Én kaptam szülinapomra Frodós képeslapot, beebeee! :twisted: :P Nagyon, nagyon szép. Bizony!
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #153323 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
[size=9:3ehbbnom]Elessar: Az Allposters-nek megvan az a sajátossága, hogy nem olyan könnyű belinkelni róla... :wink: [/size]

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #153318 Írta: .Elessar király.
Ezt a képet még nem láttam poszterban:
www.allposters.com/gallery.asp?a ... tem=407995

És ezt a posztert láttátok már?

Trufa és Pippin poszter:

Itt van két Frodós poszter:

És itt az én örök kedvencem!!!
:lol: :lol: :lol: www.allposters.com/gallery.asp?a ... tem=407995

rajta a béke napjaiban!"
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #153297 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Iowa: Tök ari Az Aragornos plakát! Én a Duna Plázában ugyan ezt láttam iszonyat nagyban! De ugyancsak a Duna Plázában a Mega Store-ban és itt a házunk alatt is van óriási Csak Frodós plakát! A www.allposters.com -on van ha beírod oda, hogy Search:Lord of the rings, úgy a 3-4 oldalon! Sajnos rossza gépem úgyhogy nem tom beszúrni!
Szerintem ari! Bár lehet, hogy már láttad! Sőt nagyon valószínű! :wink:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #153293 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Itt ebben a moziban :roll: meg nincs semmilyen plakát.... majd február március körül lesz... :roll:

:( ( Trufás plakátot akarooooook

Gyöngycem (voltam valaha)
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #153271 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Szójatok ha Samus vagy Trufás ill Pippines lesz-)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #153267 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Orsi81 írta: Én reménykedem azért, hátha visszarakja PJ azt a kis jelenetet, de ha nem, attól a film szerintem még ugyanúgy gyönyörű lesz...Szóval már beletörődtem ebbe, eddig sem csalódtam ebben a rendezőben és biztos vagyok benne, hogy ezután sem fogok, akárhogy is oldja meg. :)
Egy Frodós plakátot már én is nagyon elnézegetnék, na majd a moziban, ha megyek... :D

Egyetértek. :roll:
Nekem mindegy milyen Frodos pakát, csak Frodo legyen... :D

Amúgy ha valaki Argit szereti, akkor nagyon nagy szerencséje van, ugyanis a ROTK féle Argi :arrow: imagecache2.allposters.com/images/153/LOTR_TEASER.jpg posztert (két méretben) és képeslapot is lehet kapni a fóti Corában...
Sajnálom, hogy Frodos még nincs... :?

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #153240 Írta: nenya
nenya válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Nilraen: ez se semmi, de amire én gonoltam, azon egyedül fekszik. A Westendben találkoztam vele először, aztán a Lurdy Házban is láttam.

"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #153169 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Palimir írta:

Manndil írta: Üdv!
Igaz az hogy Szarumán ki van vágva?!!!!
ne csinálják már!!! nélküle befejezetlen lesz a film!!!!! :evil:

A könyv végén lévő megye megtisztítása eleve kimarad. Szarumán halálát is másképp oldották meg... Azt viszont nem tudom, hogy a halála benne lesz-e valahogy... Január 8-ig bízom PJ-ben, de remélem azután is fogok :)

Minden hír és forrás szerint készre van vágva a film eleje. Hacsak nem történik valami hatalmas csoda, Szarumán marad a bővített változatra.
Minden másban bízzatok PJ-ben! :bounce:
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #153162 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Én reménykedem azért, hátha visszarakja PJ azt a kis jelenetet, de ha nem, attól a film szerintem még ugyanúgy gyönyörű lesz...Szóval már beletörődtem ebbe, eddig sem csalódtam ebben a rendezőben és biztos vagyok benne, hogy ezután sem fogok, akárhogy is oldja meg. :)
Egy Frodós plakátot már én is nagyon elnézegetnék, na majd a moziban, ha megyek... :D

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #153149 Írta: Palimir
Palimir válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Manndil írta: Üdv!

A könyv végén lévő megye megtisztítása eleve kimarad. Szarumán halálát is másképp oldották meg... Azt viszont nem tudom, hogy a halála benne lesz-e valahogy... Január 8-ig bízom PJ-ben, de remélem azután is fogok :)

Minden megtörténhet... még az is ami nem.
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #153134 Írta: Manndil
Manndil válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Üdv!

Járd a saját utad, s ha társad akad, fogadd barátságát, míg együtt haladtok, s válj el könnyű szívvel tőle, ha új útra térsz, s emlékezz rá barátsággal, míg utad végéig érsz.
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #153118 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Rabyn írta: Egy képet nem tudtok nekem betenni??
Amin a plaktá van?

Én ezt a plakátot láttam:
klikk

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #153110 Írta: Iowa

Alyr Arkhon írta:

Iowa írta:

nenya írta: Ez most a Frodó-szimpatizánsok, vagy a titokban beépült Frodóellenesek hangja? :lol:

Viccet félretéve: emlékszem, amikor néhány hete megláttam a moziban a ROTK plakátjait. Engem a frodós nagyon megfogott, egész este nem tudtam kiverni a fejemből. Valami olyan megtörtség volt a szemében, ami mindennél jobban meggyőzött Frdó szenvedésének mélységéről.

Én még sajnos nem láttam élőben ROTK plakátot, de úgyis a napokba megyek moziban, remélem látni fogok, mert nagyon kiváncsi vagyok rá!!! :roll:

Menj a Corvinba, ott biztosan fogsz látni...

Köszi, hát ahogy olvasom a DP-ben is van, mi meg oda szoktunk járni... Nagyon látnám már. :roll:

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #153109 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Nilraen írta:

Rabyn írta: A pucér frodóhoz, legalább az nem marad ki ahogy Samu megmenti.. Talán még énekelni is fog (mondjuk a bővítettben)

Van rá remény...Pippinék is énekeltek a Bővített FOTR-ban...

Pippin fog énekelni a RotK-ban is, legalábbis a filmzene listája szerint.
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #153089 Írta: Rabyn
Egy képet nem tudtok nekem betenni??
Amin a plaktá van?

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #153083 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Szerintem is gyönyörű az a Frodós plakát. Le is álltam előtte a DP-i moziban, olyan gyönyörű volt. [size=9:1yir4hhd]A Matrixról is szívesen elkéstem volna, ha hagyják. :twisted: Egy kicsit érzeleghettem volna.[/size]
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #153082 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Ez nem ér! :evil: Győrben miért nem lehet RotK plakátot kapni?! :bawling:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #153076 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Rabyn írta: A Corwinban eddig én csak gornis plakátopt láttam.
A pucér frodóhoz, legalább az nem marad ki ahogy Samu megmenti.. Talán még énekelni is fog (mondjuk a bővítettben)

Van rá remény...Pippinék is énekeltek a Bővített FOTR-ban...
Egyébként Frodós plakát azt hiszem A Westenben is van.

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #153029 Írta: Rabyn
A Corwinban eddig én csak gornis plakátopt láttam.
A pucér frodóhoz, legalább az nem marad ki ahogy Samu megmenti.. Talán még énekelni is fog (mondjuk a bővítettben)

Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #153020 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Iowa írta:

nenya írta: Ez most a Frodó-szimpatizánsok, vagy a titokban beépült Frodóellenesek hangja? :lol:

Viccet félretéve: emlékszem, amikor néhány hete megláttam a moziban a ROTK plakátjait. Engem a frodós nagyon megfogott, egész este nem tudtam kiverni a fejemből. Valami olyan megtörtség volt a szemében, ami mindennél jobban meggyőzött Frdó szenvedésének mélységéről.

Én még sajnos nem láttam élőben ROTK plakátot, de úgyis a napokba megyek moziban, remélem látni fogok, mert nagyon kiváncsi vagyok rá!!! :roll:

Menj a Corvinba, ott biztosan fogsz látni...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #152995 Írta: Iowa

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #152985 Írta: nenya
nenya válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Ez most a Frodó-szimpatizánsok, vagy a titokban beépült Frodóellenesek hangja? :lol:

"There are many powers in the world, for good and for evil. Against some I have not yet been measured."
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #152906 Írta: Iowa

Szméagol írta: Sziasztok!

Azért remélem még ennél a képnél is drasztikusabb lesz, ahogy Frodót kínozzák. Igenis el kellene túlozni. Hogy végre azok is megértsék Frodót, akik eddig nem tették ezt, mert nem figyeltek a részletekre. :? [size=9:3q5h853a]Oppá...megint elszálltam, ilyenkor ne is törődjetek velem. Csak van egy barátnőm, aki "nyápicnak" tartja Frodót. :x Orlista. És természetesen Legolashoz méri. [/size]
Attól a Mordoros képtől kirázott a hideg...

Szerintem igazad van...hangsúlyt kell fektetni Frodo szenvedésére.

Lij, you are my life!
Téma zárolva.
Több
20 éve 11 hónapja #152742 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Azért remélem még ennél a képnél is drasztikusabb lesz, ahogy Frodót kínozzák. Igenis el kellene túlozni. Hogy végre azok is megértsék Frodót, akik eddig nem tették ezt, mert nem figyeltek a részletekre. :? [size=9:9y0kq8pk]Oppá...megint elszálltam, ilyenkor ne is törődjetek velem. Csak van egy barátnőm, aki "nyápicnak" tartja Frodót. :x Orlista. És természetesen Legolashoz méri. [/size]
Attól a Mordoros képtől kirázott a hideg...
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.186 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére