- Köszönetek: 4
A 3. rész - A király visszatér
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Palimir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Szarumánt kihagyni? Hiszem, ha látom...
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- Ulmo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
don_bikka írta: Köszi mindenkinek! Nem akarok lemaradni róla. Az előző 2 rész premierjére sikerült eljutni szerencsére
Remélhetőleg a RotK éjféli premierjére is szervezünk közös mozizást, arra mindenki jöhet, aki csak akar.
Svindler: megnyitod majd a "Nézzük meg közösen a filmet" topicot?
Szarumán kihagyása valószínűleg megint az időhatár problémája miatt van. Így is 210 perc a moziváltozat. A bővített meg 4 óra lehet
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
www.theonering.net/staticnews/1068655898.html
Amugy az mar csusztatas, hogy ez miatt nem megy a bemutatora, mert mar 1 honapja (mikor meg szo se volt arrol, hogy kimarad a filmbol) is azt nyilatkozta, hogy nem fog ott lenni.
- don_bikka
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Ulmo írta: Egy kis info a RotK-ról, magyar forrásból (Index.hu)
Klikk ide
némi spoiler!
Ez nem lehet igaz, hogy nem lesz Szarumán... 8O
Na jó, nem mondok semmit, amíg nem láttam a filmet...De akkor is, most hogy lesz megoldva??
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Palimir
- Nem elérhető
Január 8., csütörtök.don_bikka írta: Nem tudjátok, hogy Magyarországon mikor lesz a premier? Ugyanúgy Január 10 körül? :
- don_bikka
- Nem elérhető
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Ulmo írta: Egy kis info a RotK-ról, magyar forrásból (Index.hu)
Klikk ide
Ez most komoly - már amit a cikk ír 8O
Szarumán nem lesz a mozi filmben :rmad2:
- Ulmo
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Sil írta: Gorni és Arwen az esküvőn (végre nem baba formájában ):
www.theonering.net/scrapbook/view/9598
Hát erre igazán nem tudok mit mondani. Mindketten tetszenek. Még Arwen is (persze csak így natúran, képen).Persze Aragorn jobban. Ilyen királyi kiállást! 8O
- Lora
- Nem elérhető
Eleniel (csillaglany) írta: Nekem is Árpád vezér jutott róla eszembe!!
Az a kalendárium tényleg nagyon szép...
pont ugyanez a véleményem
Gyöngycem (voltam valaha)
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Az a kalendárium tényleg nagyon szép...
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
Engem pedig abszolút István Királyra emlékeztet.. de miért kell ezért rémeket látni?Alyr Arkhon írta: Hűűű.... én rémeket látok, de Aragorn azzal a szakállal erősen hasonlít Árpád atyánkra a Honfoglalásból...
Jahm, vagy a filmre célzol? Akkor értem... Franco Nero? Na, ne szívass! Azért Viggo kicsit jobbképű..
De akkor is, ezzel a szakállal pláne tiszta István!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Sil írta: Gorni és Arwen az esküvőn (végre nem baba formájában ):
Még egy RotK naptár:
www.theonering.net/scrapbook/group/1108/
Hűűű.... én rémeket látok, de Aragorn azzal a szakállal erősen hasonlít Árpád atyánkra a Honfoglalásból...
A Massive programos cikk jó, én már korábban hallottam róla, hogy az első szimulációban a szövetségesek elmenekültek Pelennor mezejéről...
Ezenkívül biztos vagyok benne, hogy a makettes felvételekre erősen rásegítettek számítógéppel is...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Még egy RotK naptár:
www.theonering.net/scrapbook/group/1108/
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Palimir
- Nem elérhető
részletek a Massive programról (nekem valamennyire újdonság volt )
www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=11175
- Ulmo
- Nem elérhető
www.theonering.net/perl/newsview/2/1068607918
(Angol nyelvű)
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Rabyn írta: Bilbo nem is megy többé a megyébe!-))
aki mondta, hogy megnézi a filmet nemtudom mikor az azért azt mesélje majd el, hogy kimarad-e sz.halála v. sem!
Megmondtam, h. egy szót sem szólok majd jan. 8- ig, csak, hogy mi a véleményem a filmről, de priviben szívesen válaszolok majd a kérdéseidre...
Ilmina: Semmit nem tudok...
- Ilmina
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Én nem várnám annyira...
A Mátrix 3 ról pl egy saját önálló és a filmhez egyáltalán nem kapcsolódó ötletüket írták le a folytatást illetően...
Azt én is olvastam. De azért ez egészen más... Erről nem igazán lehet kitalációkat írni. De ha mást nem is, a képeket is várom. Még akkor is, ha nem lesznek számunkra újjak, ami várható...
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Szméagol írta: Sziasztok!
Itt egyesek örökké azt szajkózzák, hogy minek előre izgulni és aggódni ráérünk akkor. Ha ezt tennénk mire volna ez a topic? Szerintem sivár lenne és kietlen. Ez hozzátartozik a várakozáshoz, akinek nem tetszik ne járjon ide. Itt mindig lesznek aggodalmaskodók.
Jövő havi cinemában várható egy cikkecske... Már nagyon várom!!!
Én nem várnám annyira...
A Mátrix 3 ról pl egy saját önálló és a filmhez egyáltalán nem kapcsolódó ötletüket írták le a folytatást illetően...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Itt egyesek örökké azt szajkózzák, hogy minek előre izgulni és aggódni ráérünk akkor. Ha ezt tennénk mire volna ez a topic? Szerintem sivár lenne és kietlen. Ez hozzátartozik a várakozáshoz, akinek nem tetszik ne járjon ide. Itt mindig lesznek aggodalmaskodók.
Jövő havi cinemában várható egy cikkecske... Már nagyon várom!!!
- Nilraen
- Nem elérhető
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Rabyn
- Nem elérhető
aki mondta, hogy megnézi a filmet nemtudom mikor az azért azt mesélje majd el, hogy kimarad-e sz.halála v. sem!
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Mornambar
- Nem elérhető
Mondjuk úgy lett volna jó, hogy a végén Bilbó éjszaka visszatér zsáklakba Frodóval, hogy még egyszer láthassa, befejezi a könyvét amit a GYSZ bővbe elkezdett, aztán Samura bizza s megy a Szürkerévbe.
Bár sztem ezekbe a fiúkba úgy se lehet megbizni...
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Gandalf
- Nem elérhető
Ha egy részt azért vágnak ki, mert nincs komolyabb jelentőségük a film menetében az adott szereplőknek, akkor az azt jelenti, hogy az ÖSSZES OLYAN JELENET, AMELYBEN ŐK VANNAK, csak a bővítettben lesz benne! Tehát nincs értelme azon vitatkozni, ez most a Szarumán hangja, a veszekedés, vagy a haláluk...
- Ulmo
- Nem elérhető
Technikai kérdésekkel ne a topicban foglalkozzunk! :nono: Ha valakinek bármilyen kérdése, problémája van, priviben keresse Silt, vagy engem!
Holnaptól minden lejátszással kapcsolatos hozzászólást azonnal törölni fogok!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.