- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- Robert B
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Sil írta: 1. www.tolkien.hu/images/film/offic ... rotk32.jpg
A "hol játszódik ez a jelenet" kérdésre adott válaszhoz közelebb vihet ez a kép... A kérdés: hol van ilyen oszlop?:
www.herr-der-ringe-film.de/media ... arwenT.jpg
2. Arwen valóban ott volt Helm-szurdokban, és harcolt. Szerencsére PJ-nek időben megjött az esze, és kivágták / igyekeztek eltüntetni. Nem hiszem, hogy a 3. részben ilyesmit szándékozna csinálni PJ...
katt ide
meg ide
Az emberek hibáznak néha. Ez a kis apró jelenet valószínűleg elkerülte a WETA-sok figyelmét. Nem olyan észveszejtően nagy hiba, habár a hídon kivágtatáskor jobban átszínezhették volna Arwent. Nem lett volna túl bonyolult rohírt csinálni belőle. Így úgy néz ki, mintha két Legolas lenne.
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Iras
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"Felső-és Alsó-Egyiptom királynőjének szolgálóleánya vagyok én! "
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
A "hol játszódik ez a jelenet" kérdésre adott válaszhoz közelebb vihet ez a kép... A kérdés: hol van ilyen oszlop?:
www.herr-der-ringe-film.de/media ... arwenT.jpg
2. Arwen valóban ott volt Helm-szurdokban, és harcolt. Szerencsére PJ-nek időben megjött az esze, és kivágták / igyekeztek eltüntetni. Nem hiszem, hogy a 3. részben ilyesmit szándékozna csinálni PJ...
katt ide
meg ide
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Artemisz
- Nem elérhető
8OSil írta: Több mint 300(!) új kép a Decipher-kártyákról, sajnos rossz minőségű, szkennelt változatban 8O :
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... il_816.php
Vigyázat, SPOILER SPOILER HÁTÁN!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :dance:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*vegytiszta örömsikolyok*
ELFHELM!!! BENNE VAN ELFHELM!!!! Imádom PJ-t!!!!!!! Ezért most mindent megbocsátottam neki!!!!
[size=9:1jb7bfa9]Bár lehetne csöppet fiatalabb... az én adaptációmban Elfhelm és Imrahil kb. ugyanaz a kategória, csak egyik szőke, másik fekete.. [/size]
De mindegy! Minden mindegy, egy a lényeg, hogy NEM FELEJTIK KI!!! ÉLJEN-ÉLJEEN!!! :itscool:
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Robert B
- Nem elérhető
Rabyn írta: Akkor is ottvan! Mert pancserül oldottákmeg és nicnsen kiszedve.. (még jo hogy TÉNYLEGESEN nem harcol ott mert akkor lehet, hogy NAGGYON mérgesek lennének az igazi rajongók)
És igen nekem ez problémát jelentenek, mert ha valaki filmet csinál azt csinálja TÖKÉLETESEN! Ha egy könyvből csinál adaptációt akkor azt csinálja JÓL! Kár, hogy amerikának MEG KELL felelni..
Engem zavarnak a változtatások.. Mindegy..
Sil: a képek nagyon jók!
Ízlések és pofonok... Nekem a filmek így is tetszenek. Sőt így legalább nem tudok minden egyes dolgot előre. Meg tud lepni a film. Nameg ez PJ verziója. Egy film, ami az ő saját elképzelései alapján készült. Nem muszály, hogy mindenkinek tetszen. Ilyen a művészet...
- Rabyn
- Nem elérhető
És igen nekem ez problémát jelentenek, mert ha valaki filmet csinál azt csinálja TÖKÉLETESEN! Ha egy könyvből csinál adaptációt akkor azt csinálja JÓL! Kár, hogy amerikának MEG KELL felelni..
Engem zavarnak a változtatások.. Mindegy..
Sil: a képek nagyon jók!
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... il_816.php
Vigyázat, SPOILER SPOILER HÁTÁN!
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ulmo
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Egyébként is, lehet hogy csak allergiás a nyaka a láncra...
Arwen meg...
majd megláttyuk a filmet...
Sajnos a lánc SÚLYÁRA allergiás Frodó nyaka Máshogy tényleg nehéz lett volna érzékeltetni a Gyűrű "súlyának" növekedését.
Arwennel szemben balsejtelmeim vannak...de csak január 8-án derül ki, mit művelt vele PJ ebben a részben.
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Szép poszter. :itscool:
Jelszavam: könyvADAPTÁCIÓ (Morgul után szabadon )
Megyek megskubizni Arwen lila ruciját a Helmben.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Miért ne szerezhetne közben sebeket?
(Egyébként is, lehet hogy csak allergiás a nyaka a láncra...)
Arwen meg...
majd megláttyuk a filmet...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Robert B
- Nem elérhető
Szméagol írta: Sziasztok!
Morgul írta: Már megint milyen Arwenről beszélsz? Pelenoron és Helmben sincs Arwen ÉRTHEEEM?! :heu:
A Gyűrű lelki terhét szerintem elég nehéz filmes technikákkal érzékeltetni, így azt kénytelen PJ fizikai síkon is megjelentetni. Szvsz ez nem egy olyan drasztikus változtatás, amiért PJ-t szidalmazni kéne. Egyébként nem unalmas ilyen mélyen elveszni a részletekben? Már hozzászokhattatok volna ahhoz, hogy ez egy könyvADAPTÁCIÓ, ami nem a könyv egy az egybeni megfilmesítése. Vannak dolgok, amik másképp vannak benne.
Nekem a Gandalf által belinkelt képből egyáltalán nem úgy tűnt. Most az esküvőjén miért vágna ilyen szenvedő arcot??? (Jó, jó tudom. )
Neked elveszés a részletekben, de nekem más. Az egész csak színészi alakításon múlik. Bár meg tudom érteni, ha nem bíztok Lijben...
Szvsz annak a képnek semmi köze sincsen sem Minas Tirith-hez, sem az esküvőhöz. Az sokkal inkább egy völgyzugolyi visszaemlékezés jelenet.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Morgul írta: Már megint milyen Arwenről beszélsz? Pelenoron és Helmben sincs Arwen ÉRTHEEEM?! :heu:
A Gyűrű lelki terhét szerintem elég nehéz filmes technikákkal érzékeltetni, így azt kénytelen PJ fizikai síkon is megjelentetni. Szvsz ez nem egy olyan drasztikus változtatás, amiért PJ-t szidalmazni kéne. Egyébként nem unalmas ilyen mélyen elveszni a részletekben? Már hozzászokhattatok volna ahhoz, hogy ez egy könyvADAPTÁCIÓ, ami nem a könyv egy az egybeni megfilmesítése. Vannak dolgok, amik másképp vannak benne.
Nekem a Gandalf által belinkelt képből egyáltalán nem úgy tűnt. Most az esküvőjén miért vágna ilyen szenvedő arcot??? (Jó, jó tudom. )
Neked elveszés a részletekben, de nekem más. Az egész csak színészi alakításon múlik. Bár meg tudom érteni, ha nem bíztok Lijben...
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Szméagol írta: találtok egy képet Frodóról és Samuról. Frodó Samu felé fordul és jól láthatóvá válik a nyaka. És tényleg, szószerint, sebes. 8O Ez azt jelenti bekövetkezik amitől tartottunk/am. PJ szószerint veszi a Gyűrű súlyát, nem lelki tehernek.
Hmm.......attól, hogy fizikai tehernek is felfogja, attól még felfoghatja lelkinek is...
Amit már a 2.-ben is elkezdett...Frodó "látomásai" e késői órán nem jut jobb szó eszembe...
Remélem a legjhobbakat, és bizakodva várom a filmet
eddig sosem csalódtam....
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Robert B
- Nem elérhető
Szméagol írta: Sziasztok!
Minas Morgul irtóra tetszik.
Viszont én is felhívnám a figyelmeteket egy pár dologra. Ha vissza lapoztok egy kicsit a fantasy plan-eten találtok egy képet Frodóról és Samuról. Frodó Samu felé fordul és jól láthatóvá válik a nyaka. És tényleg, szószerint, sebes. 8O Ez azt jelenti bekövetkezik amitől tartottunk/am. PJ szószerint veszi a Gyűrű súlyát, nem lelki tehernek.
Neeee! Akkor most mégis lesz Arwen??? Hátha csak olyan, mint Helmben. Én nem akarom őt ott látni. Nem, nem és NEEEEEEEEEEEM!!!! AAAAAARRRRGH! MOST NAGYON DÜHÖS VAGYOK.[size=9:22f8h7qi]És igen. Kiabáltam.[/size]
Már megint milyen Arwenről beszélsz? Pelenoron és Helmben sincs Arwen ÉRTHEEEM?! :heu:
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Minas Morgul irtóra tetszik.
Viszont én is felhívnám a figyelmeteket egy pár dologra. Ha vissza lapoztok egy kicsit a fantasy plan-eten találtok egy képet Frodóról és Samuról. Frodó Samu felé fordul és jól láthatóvá válik a nyaka. És tényleg, szószerint, sebes. 8O Ez azt jelenti bekövetkezik amitől tartottunk/am. PJ szószerint veszi a Gyűrű súlyát, nem lelki tehernek.
Neeee! Akkor most mégis lesz Arwen??? Hátha csak olyan, mint Helmben. Én nem akarom őt ott látni. Nem, nem és NEEEEEEEEEEEM!!!! AAAAAARRRRGH! MOST NAGYON DÜHÖS VAGYOK.[size=9:1i36j3go]És igen. Kiabáltam.[/size]
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Elég baj az!Fiona írta:
Morgul írta: Itt van az új hivatalos poszter.
www.lordoftherings.net/media/des ... al_800.jpg
Ez tetszik!! Bár Arwen helyett jobb lenne Éowyn.... egyébként észrevettétek, hogy Arwen minden hivatalos plakáton rajta van??
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Nilraen
- Nem elérhető
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Fio
- Nem elérhető
Morgul írta: Itt van az új hivatalos poszter.
www.lordoftherings.net/media/des ... al_800.jpg
Ez tetszik!! Bár Arwen helyett jobb lenne Éowyn.... egyébként észrevettétek, hogy Arwen minden hivatalos plakáton rajta van??
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Robert B
- Nem elérhető
- Robert B
- Nem elérhető
Rabyn írta: Ottvolt hidd el. Csak egy pillantra látszik a lila ruhája (majd megmutatom neked ha találok képet)
Nekem is ugy mutatták jhogy OTT FIGYELD ÉOMET JOBBKÖNYÖKE FÖLÖTT VAN! A bővítettet MÉG nem láttam mivel ha jol tudom MÉG nem jelent meg!
Engem zavar arwen ekkora jelenléte a filmben de ez más dolog.
Nem a pánikkeltés volt a célom
Az egy elvetett koncepció volt. PJ és Liv Tyler úgy döntött, hogy kihagyják, átalakítják, mert nem lenne szerencsés, ha ennyire megváltoztatnák a történetet és Arwen karakterét. A bővítettben sem lesz benne, csak az extrák között az elvetett koncepciók résznél.
Ott egyébként véletlenül elfelejtették kiretusálni Arwent, nem direkt maradt benn.
- Robert B
- Nem elérhető
Gandalf írta: Ez a kép ( www.fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clanky...y_20031141885038.jpg ) nem úgy tűnik, mintha a pellenor mezején játszódna... zárt helység, háttérben oszlop, ez inkább Minas Tirith, ott pedig nem lógna ki a történetből Arwen... De valszeg ez még koronázás előtti jelenet. Nem tűnnek túl vidámnak...
Nekem inkább Völgyzugolynak tűnik. Lehet, hogy egy visszaemlékezés...
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Rabyn írta: Ottvolt hidd el. Csak egy pillantra látszik a lila ruhája (majd megmutatom neked ha találok képet)
Nekem is ugy mutatták jhogy OTT FIGYELD ÉOMET JOBBKÖNYÖKE FÖLÖTT VAN!
Megjegyzem, az a valaki tényleg Arwennek néz ki.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
Nekem is ugy mutatták jhogy OTT FIGYELD ÉOMET JOBBKÖNYÖKE FÖLÖTT VAN! A bővítettet MÉG nem láttam mivel ha jol tudom MÉG nem jelent meg!
Engem zavar arwen ekkora jelenléte a filmben de ez más dolog.
Nem a pánikkeltés volt a célom
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Ki mondta, hogy nem komálom Arwent? 8O Ellenkezőleg! Sőt, szerintem Liv nagyon is jól alakítja! Ennek ellenére örülök, hogy nincs akkora változtatás, és nem lesz ott a pelennori csatában...
Nem állt szándékomban pánikot kelteni.
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Gandalf
- Nem elérhető
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Gondolom úgy lesz, mint SaHd- nál...
"jössz ma délután buliba?- Nem, a RotK- t nézem. - Mi? az csak este van!!! Egész napos program... "
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.