- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- Artanis Rodwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Gandalf írta:
hát, aki tud DVD-ből kiszedni képeket...Niéla Alondriel írta: Van kép a Három megkapásáról? Ott elvileg Círdan, Gil-galad és Galadriel kéne, hogy legyen, nem?
Szerintem meg lehet találni Neten is...
Csak keresni kell
De ha szeretnétek, megkeresem a gépemen, mert egyszer lementettem vhonnan. Nagyon előttem van Galadriel képe
Na, meg is van:
www.framecaplib.com/annual/lotrlib/no07.htm
Szólj, gondolj, tégy jót, s minden szó, gondolat és tett tiszta tükörként fog visszamosolyogni Rád!
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
hát, aki tud DVD-ből kiszedni képeket...Niéla Alondriel írta: Van kép a Három megkapásáról? Ott elvileg Círdan, Gil-galad és Galadriel kéne, hogy legyen, nem?
- Noredhel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Niéla Alondriel írta: Mellesleg Celeborn nem is akkor hajózott el, hanem később...
Igen... ez az egyik eltérés a könyvtől, ami a leginkább zavar. Felagund szavaival élve ez is olyan rész, amit az "átlag amerikai néző" nem nagyon 'értett volna meg'.
Ill. még az nem volt túl jó, hogy Bilbo-t ennyire "megöregítették", valamint a Három Tünde Gyűrűnek is nagyobb hangsúlyt adtam volna...
- Gandalf
- Nem elérhető
- Noredhel
- Nem elérhető
Mellesleg Celeborn nem is akkor hajózott el, hanem később...
Toujours pur
- Ilúvatar Gyermeke
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Niéla Alondriel írta: De akkor mért nem lehet mutatni???
Tessék, akkor megmutatom...
decipherstore.fanhq.com/TCG/Card ... dNum=10008
There is no reality. Only perception.
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Niéla Alondriel írta: De akkor mért nem lehet mutatni???
Mert akkor lenne egy n+1. szereplő, akit az átlag amerikai néző már végképp nem tudna hova tenni
Szvsz
Our knees do not bend easily
- Noredhel
- Nem elérhető
Toujours pur
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Niéla Alondriel írta: Egyébként: kb. 3xrra tűnt fel, hogy Szürkerévben Elrond, Galadriel és Celeborn mögött áll vki sötétebb ruhában, akit sose hoznak közel, majd egyszerűen felszívódik. Ő vajon Círdan akar lenni?
Állítólag igen.
Our knees do not bend easily
- Noredhel
- Nem elérhető
Toujours pur
- Ilúvatar Gyermeke
- Nem elérhető
Ulmo írta:
ruffian írta: Glorfindel...ő ki a ROTK-ban? Aki vissza akarja tartani Arwent attól, hogy viszaforduljon?
Hát, ha igen, akkor eléggé gáz...
Aki vissza akarja tartani Arwent a RotK-ban, az tudtommal Figwit (majd az illetékesek kijavítanak )
ruffian írta: Az a fickó még egy tündének is túl nőies. Aki viszont összekalapálta Elendilt, nahát, ő roppant "tökös" egy tünde!
Ki kalapálta össze Elendilt???? Milyen tünde? Az Szauron volt a FotR elején!
Szerintem Ruffian véletlenül írta Elendilt - szvsz a kardjára gondolt... s arra a tündére, aki végül a Narsilból Andúrilt kalapált össze... Szerintem. De lehet, hogy tévedek...
Ez itt Glorfindel: jobb oldali képen Aragorn koronázásán... www.theonering.net/scrapbook/view/12658
There is no reality. Only perception.
- Ulmo
- Nem elérhető
ruffian írta: Glorfindel...ő ki a ROTK-ban? Aki vissza akarja tartani Arwent attól, hogy viszaforduljon?
Aki vissza akarja tartani Arwent a RotK-ban, az tudtommal Figwit (majd az illetékesek kijavítanak )
ruffian írta: Az a fickó még egy tündének is túl nőies. Aki viszont összekalapálta Elendilt, nahát, ő roppant "tökös" egy tünde!
Ki kalapálta össze Elendilt???? Milyen tünde? Az Szauron volt a FotR elején!
- ruffian
- Nem elérhető
Az a fickó még egy tündének is túl nőies. Aki viszont összekalapálta Elendilt, nahát, ő roppant "tökös" egy tünde!
"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:
- ruffian
- Nem elérhető
Az az andalúz ló! Remek!
"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:
- Noredhel
- Nem elérhető
Ráadásul korához képest jól néz ki, pláne exorcizálás után.
Én már kibékültem az "Arwen a Gázlónál" akcióval, főleg, mert nagyon jó a nazgúlos zene közben...
Toujours pur
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Isilcala írta: Én meg fordítva vagyok! Engem inkább Aragorn beszéde fog meg, meg a második végén Samu beszéde! Az annyira tetszett, szerintem az a legjobb! :itscool:
Hát Samu beszéde az NO COMMENT - hogy így belegondolok, tényleg No.1!
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Isilcala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
*Gandalf és Pippin beszélgetése* azon mindig sírok!
Aragorn beszédei viszont annyira nem fognak meg engem...... pedig semmi bajom a fickóval
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- tindomiel
- Nem elérhető
Ráadásul a szinkronban a Morannon előtti Aragorn-szólóban az a "Nyugat hős népe" katasztrófa volt a hangzás tekintetében...nem igazán tudom eldönteni,hogy a technika ment gallyra,vagy csak Selmeczi Roland nem tud rendesen üvölteni...
Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
- Robert B
- Nem elérhető
Kár, hogy a moziban nem tudtam éljenezni a megjelenésüket...
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Nelossel
- Nem elérhető
Panda: Asszem hálát adhatok, hogy nem előtted ültem. De én is pontosan tudom, milyen ez az érzés.
- cortez71
- Nem elérhető
Főleg ezen ominózus jelenetben. Bár Ghan-buri-ghan benne lehetett volna...
- Panda
- Nem elérhető
Igen, az a felugrási és üvöltési kényszer... és az előtted ülők fején átugrálva vágtáznál a rohírokkal... Ismerős.GillGolwen Nimrandir írta: amikor Theoden kiált: "Halál"
s vele együtt az összes rohír: "Halál"
...gondolom, pontosan tudjátok, mi az, amit éreztem akkor...
- Mornambar
- Nem elérhető
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Niéla Alondriel írta: Viszont Théoden valami Isten, mikor előadja a buzdító beszédet... főleg, hogy egyes elemeket Bernard maga talált ki.
...csak a 'nem bővített' verzió alapján szólhatok..., de végigfutkosott a hátamon a hideg, amikor ezt hallottam:
Theoden:
"...Előre! Ne féljétek a sötétséget! Előre! Előre, Theoden lovasai. Törjenek a dárdák! Hasadjanak a pajzsok! A kard napja, a Vér napja jő mire fölkel a nap..."
amikor Theoden kiált: "Halál"
s vele együtt az összes rohír: "Halál"
...gondolom, pontosan tudjátok, mi az, amit éreztem akkor...
- Tinfang Gelion
- Nem elérhető
Azért Aragorn beszéde se kutya, csak az előzetesben jobb verziója van, mint a filmben, sokkal kifejezőbb Viggo hangja...
Ami lehetetlen, nem szállhat el
mint egy álomkép
ami hihetetlen, nem múlhat el
mint az ébrenlét
- Noredhel
- Nem elérhető
Toujours pur
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Panda írta:
Pelennor mezején se volt túl sok remény... (HALÁÁÁÁÁÁÁÁL!!!!!!!!! )Gyémánt_Hajnal/Hesszipé írta: Az első rész után a másodikban szembe találjuk magunkat egy nagy csatával, ami ugyan eltörpülni látszik a Minas Tirith falai előtti nagy összeütközésre -de szerintem tök mindegy, hogy mennyien vesznek részt egy csatában, ha ott van az elkeseredettség és a félelem, hogy esetleg nem éljük túl.
Helmszurdok szerintem azért reménytelenebb, mert 1. védekezni kell és nem támadni, 2. nincs hova menekülni, ha ott a hegy mögötted.
Ha az arányokat nézzük, Pelennor kilátástalanabb volt.
Egyébként mindkét csata totális kudarcnak indult Nyugati részről és logikus győzelemnek Sötét részről, csak mindig közbejött valami.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.