LEP 2004.
- Adelard
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Mau Rauser írta: Ankalimon: Tescót ki ne hagyjátok Véülis amennyit _neo jóvoltából emlegetjük ... egyébként, ha még nem mondtam volna, akkor a harmadik fázisban száíthattok rám
Rám is!! nagyon szivesen válalok bármilyen munkát a rendezvényen.
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Jocii
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
- mogy
- Nem elérhető
Tudom, hogy későn szólok, meg ilyesmi, de helyszíni segítőnek nagyon szívesen jelentkezem!!!
bármit meg tudok csinálni, ha megmondjátok, hogyan kell...
azért csak így tudok segíteni, mert mivel érettségizem, nem nagyon érek rá hétköznap, sőt hétvégén is alig, de jan. 3-án fix, hogy rá fogok érni, ha törik, ha szakad....
ezért ha van valami, amiben lehet segíteni, akkor szóljatok!
(emberi léptékkel vett fizikai munkát is vállalok:)) )
na pusszantás mindenkinek!
Ui: ha valaki nem érne el engem, szóljon Rabynnak, mert vele érintkezem a legtöbbet, bár csak telefonon, de ez mellékes...
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Mau Rauser
- Nem elérhető
Üdv:
-- Mau
Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
- brokkoli
- Nem elérhető
- hedge_hog
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- brokkoli
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 2
Ezerrel nyomulunk a szponzoroknál, de ez az a terület ahol minden segítség elkel.
A következő nagyobb cégeket keressük/kerestük meg:
Nokia Magyarország
Libri
Alexandra
Westel Rt.
Microsoft Magyarország
Szerencsejáték Rt.
HP Magyarország
Siemens Rt.
Invitel (régebbi neve: Vivendi)
OTP Kereskedelmi Bank Rt.
MATÁV
VRAM Rt. (Vodafone)
MOL Rt.
Pannon GSM Távközlési Rt.
Axelero
Euroweb
Elender
Dréher Sörgyárak Rt.
Brau Union (Soproni Sörgyár)
ÁB-AEGON Általános Biztosító Rt.
Allianz Hungária Biztosító Rt.
Kereskedelmi és Hitelbank RT.
Audi Hungária Motor Kft.
Wallis Rt.
Antenna Hungária Rt.
Euronet-Bank 24 Rt.
PanTel Rt.
UPC
Malév Magyar Légiközlekedési Rt.
CIB Rt.
MKB Rt.
Coca Cola
Pepsi
Sony Ericsson
Samsung
Kraft Foods
Nestlé
Zwack
Danone
Ha van még ötletetek, kérjek írjátok meg, illetve ha a fenti cégeknél van ismeretségetek (vagy valakinek a környezetetekben van ilyen), akkor azt is jelezzétek, hogy minél hatékonyabb legyen a pénzszerző akció...
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
Viszont amiket felsoroltatok azok is érdekesek lehetnek.
A következő címeken megtalálhatjátok a színes és a fekete-fehér plakátot is, ha van rá lehetőségetek nyomtassátok ki, és pakoljátok ki minél több helyre:
www.tolkien.hu/lep2004/mtt_palyazat_plakat_2.pdf
www.tolkien.hu/lep2004/muv_paly_ ... medium.jpg
- Elanor
- Nem elérhető
- Léli
- Nem elérhető
[size=9:2cf6e7ye](ha jól sejtem, mikre gondolt)[/size]
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Elanor
- Nem elérhető
Aranymag írta: Itt Szentendrén van egy Műv. ház, sokan járnak oda! Csak nem tudom engednék e kitenni, de nem hiszem, h lenne ezzel probléma...
Szóval ide is jöhet.
A Noldás program plakátját is engedték kirakni anno, szóval sztem ezt is fogják. Sőt, megkockáztatom, h a sulinkban is lenne hely egynek.
I feel complete when I feel sick inside
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Pl. Gödöllőre még én is tudnám vállalni.
Ja, és az ELTE ÁJK-ra is...
(Küldjetek privit!)
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- bea/mag
- Nem elérhető
Szóval ide is jöhet.
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- Adelard
- Nem elérhető
Galadh írta:
Ankalimon írta: Van 15 db. színes, nyomdában készült plakátunk a művészeti pályázatokhoz. Javaslatokat szeretnék kérni, hogy hova lenne érdemes elhelyezni. Olyan helyeket keresünk, ahol nagyjából biztonságban vannak (nem tépik le őket), és ahol várhatóan sok olyan ember láthatja, akit érdekel a pályázat.
Ie is jöhet! Miskolcon sokan laknak, és ha még vki nem hozott, elkelne sztem itt is...
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Ankalimon írta: Van 15 db. színes, nyomdában készült plakátunk a művészeti pályázatokhoz. Javaslatokat szeretnék kérni, hogy hova lenne érdemes elhelyezni. Olyan helyeket keresünk, ahol nagyjából biztonságban vannak (nem tépik le őket), és ahol várhatóan sok olyan ember láthatja, akit érdekel a pályázat.
Nekemnekemnekem!!!! Én a Veres Pálné Gimibe járok, ahol csak csekély 600 ember van... )
És ott a plakát még biztonságban is lenne!
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Artemisz
- Nem elérhető
8OFelagund írta: Én az ELTE TTK-n már ki is raktam egyet, de két óra sem kellett, és valami barom behúzta :rmad2:
[size=9:1jqmfhdy]Úgy kell nekem, miért nem betonoztam le :shake: [/size]
Ki volt az a vaddisznó????? Grrrrrr....
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Felagund
- Nem elérhető
Ankalimon írta: Nagyon köszönjük az összes lelkes, segítő hozzászólást. Sajnos nincs időm mindenre reagálni külön-külön, de nagyon hasznosnak tartom őket. Csak így tovább.
Egy konkrét kérés:
Van 15 db. színes, nyomdában készült plakátunk a művészeti pályázatokhoz. Javaslatokat szeretnék kérni, hogy hova lenne érdemes elhelyezni. Olyan helyeket keresünk, ahol nagyjából biztonságban vannak (nem tépik le őket), és ahol várhatóan sok olyan ember láthatja, akit érdekel a pályázat.
Én az ELTE TTK-n már ki is raktam egyet, de két óra sem kellett, és valami barom behúzta :rmad2:
[size=9:21bizbt5]Úgy kell nekem, miért nem betonoztam le :shake: [/size]
Our knees do not bend easily
- Dínchamion
- Nem elérhető
Ankalimon írta: Nagyon köszönjük az összes lelkes, segítő hozzászólást. Sajnos nincs időm mindenre reagálni külön-külön, de nagyon hasznosnak tartom őket. Csak így tovább.
Egy konkrét kérés:
Van 15 db. színes, nyomdában készült plakátunk a művészeti pályázatokhoz. Javaslatokat szeretnék kérni, hogy hova lenne érdemes elhelyezni. Olyan helyeket keresünk, ahol nagyjából biztonságban vannak (nem tépik le őket), és ahol várhatóan sok olyan ember láthatja, akit érdekel a pályázat.
Egyetemek/főiskolák művészeti karai... ill. művészeti szakközépiskolák/gimnáziumok/mittomén. Három-négy darabot én is be tudok vállalni...
Üdv:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Rabyn
- Nem elérhető
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
Egy konkrét kérés:
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Rayan
- Nem elérhető
www.magersci.com/images/LEP-intro.gif
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Léli
- Nem elérhető
- Vilya
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Dínchamion
- Nem elérhető
Kincső írta: Ez már többször felvetődött, de mivel nem akarjuk a fantikus őrültek látszatát kelteni, hanem egy komoly társaságét, csak néhány jelmezes lesz. Ezeket komolyan kigdolgozzák: ld. Kreatív Szekció/Jelmezek topic.
Nem biztos, h ezzel népszerű leszek, de senki sem kényszerít bennünket arra, hogy akár "komoly társaság", akár "fanatikus őrültek" látszatát keltsük... Vagy ha igen, akkor megette a fene az egészet. Vállaljuk fel, hogy vegyesfelvágott a dolog, és ha valaki jelmezbe akar öltözni, akkor tegye meg nyugodtan, ezzel sem magának, sem az MTT-nek nem fog kárt okozni...!! Én pl. biztosan nem fogok jelmezt húzni , de csak azért senki ne mondjon le róla, mert ez most vmi "hűdekomoly" rendezvény. Arról szól, hogy jól érezzük magunkat, és megmutassuk másoknak is, hogy mennyire szeretjük Tolkient. Pont.
Ez az egész (beleértve az _összes_ rendezvényt: a LEP-től a téli konferenciáig) amúgy is "fanatikus őrültség" annak, aki nem tudja elfogadni...
Üdv:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Kincső
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.