LEP 2004.

Több
21 éve 3 hete #146302 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: LEP 2004.

Mau Rauser írta: Ankalimon: Tescót ki ne hagyjátok :lol: :) Véülis amennyit _neo jóvoltából emlegetjük ... :) egyébként, ha még nem mondtam volna, akkor a harmadik fázisban száíthattok rám :)

Rám is!!;) nagyon szivesen válalok bármilyen munkát a rendezvényen.

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hete #146280 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: LEP 2004.
Én ajánlani tudom a Tesco-t az Auchan-t és a Spar hálozatot , ök elég adakozoak szoktak lenni :)
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hete #146265 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: LEP 2004.
Kedves Egybegyűltek!
Tudom, hogy későn szólok, meg ilyesmi, de helyszíni segítőnek nagyon szívesen jelentkezem!!!
bármit meg tudok csinálni, ha megmondjátok, hogyan kell...
azért csak így tudok segíteni, mert mivel érettségizem, nem nagyon érek rá hétköznap, sőt hétvégén is alig, de jan. 3-án fix, hogy rá fogok érni, ha törik, ha szakad....
ezért ha van valami, amiben lehet segíteni, akkor szóljatok!
(emberi léptékkel vett fizikai munkát is vállalok:)) )
na pusszantás mindenkinek!
Ui: ha valaki nem érne el engem, szóljon Rabynnak, mert vele érintkezem a legtöbbet, bár csak telefonon, de ez mellékes...

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hete #146070 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: LEP 2004.
Ankalimon: Tescót ki ne hagyjátok :lol: :) Véülis amennyit _neo jóvoltából emlegetjük ... :) egyébként, ha még nem mondtam volna, akkor a harmadik fázisban száíthattok rám :)

Üdv:
-- Mau

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hete #146063 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: LEP 2004.
Kérdés: Lesz Legyél Te is Gyűrűhordozó játék? Mert annak a szervezésében nagyon szívesen részt vennék, és van is pár jó ötletem...

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hete #146061 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: LEP 2004.
A Burger King tavaly (vagy tavalyelőtt?) forgalmazott LOTR-os figurákat a nem tudom melyik menüjéhez ajándékba. Talán őket is érdemes lenne megpróbálni.

~ Une lumi
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hete #146058 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: LEP 2004.
Nekem apukám a westelnél dolgozik... Esetleg megkérdezhetem, bár nemtudom... Ő csak hálozatos, sz'al a fejesekhez nincs sok köze...

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hete #146057 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: LEP 2004.
A tévéket rádiokat probáltátok már? (apu a magyar rádioban dolgozik, lehet, hogy tudna segíteni)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hete - 21 éve 3 hete #146053 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: LEP 2004.
Sziasztok

Ezerrel nyomulunk a szponzoroknál, de ez az a terület ahol minden segítség elkel.

A következő nagyobb cégeket keressük/kerestük meg:

Nokia Magyarország
Libri
Alexandra
Westel Rt.
Microsoft Magyarország
Szerencsejáték Rt.
HP Magyarország
Siemens Rt.
Invitel (régebbi neve: Vivendi)
OTP Kereskedelmi Bank Rt.
MATÁV
VRAM Rt. (Vodafone)
MOL Rt.
Pannon GSM Távközlési Rt.
Axelero
Euroweb
Elender
Dréher Sörgyárak Rt.
Brau Union (Soproni Sörgyár)
ÁB-AEGON Általános Biztosító Rt.
Allianz Hungária Biztosító Rt.
Kereskedelmi és Hitelbank RT.
Audi Hungária Motor Kft.
Wallis Rt.
Antenna Hungária Rt.
Euronet-Bank 24 Rt.
PanTel Rt.
UPC
Malév Magyar Légiközlekedési Rt.
CIB Rt.
MKB Rt.
Coca Cola
Pepsi
Sony Ericsson
Samsung
Kraft Foods
Nestlé
Zwack
Danone

Ha van még ötletetek, kérjek írjátok meg, illetve ha a fenti cégeknél van ismeretségetek (vagy valakinek a környezetetekben van ilyen), akkor azt is jelezzétek, hogy minél hatékonyabb legyen a pénzszerző akció...

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hete #146047 Írta: Ankalimon
A nyomdában készített 15 színes plakát elfogyott. Ezt valóban csak olyan helyekre rakjuk ki, ahol potenciálisan több ezer ember láthatja, vagy több száz olyan, aki indulhat a pályázaton.

Viszont amiket felsoroltatok azok is érdekesek lehetnek.

A következő címeken megtalálhatjátok a színes és a fekete-fehér plakátot is, ha van rá lehetőségetek nyomtassátok ki, és pakoljátok ki minél több helyre:

www.tolkien.hu/lep2004/mtt_palyazat_plakat_2.pdf
www.tolkien.hu/lep2004/muv_paly_ ... medium.jpg

Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hete #145962 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: LEP 2004.
Oké, a Pest Megyei Könyvtár ilyennek számít?

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hete #145952 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: LEP 2004.
Gyerekek! Ancy az általa említett plakátokat "komolyabb" célokra gondolta. Mozik, _nagyobb_ könyvtárak, _nagyobb_ iparművészeti sulik... szóval az ilyen "különleges" helyekre. Azokon kívül persze vannak kisebbek, meg nem színesek, szvsz azoknak kéne mennie a "sima" iskolákba.
[size=9:2cf6e7ye](ha jól sejtem, mikre gondolt)[/size]

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hete #145899 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: LEP 2004.

Aranymag írta: Itt Szentendrén van egy Műv. ház, sokan járnak oda! Csak nem tudom engednék e kitenni, de nem hiszem, h lenne ezzel probléma...
Szóval ide is jöhet.

A Noldás program plakátját is engedték kirakni anno, szóval sztem ezt is fogják. Sőt, megkockáztatom, h a sulinkban is lenne hely egynek.

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hete #145846 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: LEP 2004.
Javaslom még a könyvtárakat e célra! Ott nagy eséllyel nem gyalázzák le. :oops:
Pl. Gödöllőre még én is tudnám vállalni.
Ja, és az ELTE ÁJK-ra is... 8)
(Küldjetek privit!)

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hete #145841 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: LEP 2004.
Itt Szentendrén van egy Műv. ház, sokan járnak oda! Csak nem tudom engednék e kitenni, de nem hiszem, h lenne ezzel probléma...
Szóval ide is jöhet.

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hete #145829 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: LEP 2004.

Galadh írta:

Ankalimon írta: Van 15 db. színes, nyomdában készült plakátunk a művészeti pályázatokhoz. Javaslatokat szeretnék kérni, hogy hova lenne érdemes elhelyezni. Olyan helyeket keresünk, ahol nagyjából biztonságban vannak (nem tépik le őket), és ahol várhatóan sok olyan ember láthatja, akit érdekel a pályázat.

Ie is jöhet! ;) Miskolcon sokan laknak, és ha még vki nem hozott, elkelne sztem itt is... :)

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hete #145828 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: LEP 2004.

Ankalimon írta: Van 15 db. színes, nyomdában készült plakátunk a művészeti pályázatokhoz. Javaslatokat szeretnék kérni, hogy hova lenne érdemes elhelyezni. Olyan helyeket keresünk, ahol nagyjából biztonságban vannak (nem tépik le őket), és ahol várhatóan sok olyan ember láthatja, akit érdekel a pályázat.

Nekemnekemnekem!!!! Én a Veres Pálné Gimibe járok, ahol csak csekély 600 ember van... :) )
És ott a plakát még biztonságban is lenne!

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hete #145789 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: LEP 2004.

Felagund írta: Én az ELTE TTK-n már ki is raktam egyet, de két óra sem kellett, és valami barom behúzta :rmad2:

[size=9:1jqmfhdy]Úgy kell nekem, miért nem betonoztam le :shake: [/size]

8O
Ki volt az a vaddisznó????? Grrrrrr.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :x

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hete #145783 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: LEP 2004.

Ankalimon írta: Nagyon köszönjük az összes lelkes, segítő hozzászólást. Sajnos nincs időm mindenre reagálni külön-külön, de nagyon hasznosnak tartom őket. Csak így tovább.

Egy konkrét kérés:
Van 15 db. színes, nyomdában készült plakátunk a művészeti pályázatokhoz. Javaslatokat szeretnék kérni, hogy hova lenne érdemes elhelyezni. Olyan helyeket keresünk, ahol nagyjából biztonságban vannak (nem tépik le őket), és ahol várhatóan sok olyan ember láthatja, akit érdekel a pályázat.

Én az ELTE TTK-n már ki is raktam egyet, de két óra sem kellett, és valami barom behúzta :rmad2:

[size=9:21bizbt5]Úgy kell nekem, miért nem betonoztam le :shake: [/size]

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hete #145763 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: LEP 2004.

Ankalimon írta: Nagyon köszönjük az összes lelkes, segítő hozzászólást. Sajnos nincs időm mindenre reagálni külön-külön, de nagyon hasznosnak tartom őket. Csak így tovább.

Egy konkrét kérés:
Van 15 db. színes, nyomdában készült plakátunk a művészeti pályázatokhoz. Javaslatokat szeretnék kérni, hogy hova lenne érdemes elhelyezni. Olyan helyeket keresünk, ahol nagyjából biztonságban vannak (nem tépik le őket), és ahol várhatóan sok olyan ember láthatja, akit érdekel a pályázat.

Egyetemek/főiskolák művészeti karai... ill. művészeti szakközépiskolák/gimnáziumok/mittomén. Három-négy darabot én is be tudok vállalni...

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hete #145729 Írta: Rabyn
Én ajánlám a nagyobb művelődési házakat, ahol sokan megfordulnak. És talán egy vagy két bevásárló központot (hátha..)

Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hete #145724 Írta: Ankalimon
Nagyon köszönjük az összes lelkes, segítő hozzászólást. Sajnos nincs időm mindenre reagálni külön-külön, de nagyon hasznosnak tartom őket. Csak így tovább.

Egy konkrét kérés:

Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hete #145618 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: LEP 2004.
Én csak azt akarom kérdezni, hogy vidéken is terjesztünk majd plakátokat????? Mert ha igen akkor az én sulimba szeretnék majd kérni egy-két plakátot. Mivel rengeteg Tolkien rajongó van.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hete #145615 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: LEP 2004.
Elnézést a komolytalanságért, de ezt a képet érdemes megnézni.

www.magersci.com/images/LEP-intro.gif

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hete #145532 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: LEP 2004.
Dín: Saját szakállára mindenki azt csinál, amit akar. :wink: De a konkrét felvetés, hogy az infopultosok, a segítők, szervezők mind beöltözzenek, az már többször le lett szavazva... :roll: De erről Ankalimont ill. az egész Vezetőséget kellene megkérdezni (bár szvsz ezt fogják mondani).

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hete #145523 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: LEP 2004.
Vilya: az ilyenekkel Anc... szóval az MTT "második alelnökénél" kell jelentkezni emilben vagy priviben ;) (Ő a topicgazda, és a LEP főszervezője)

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hete #145519 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: LEP 2004.
Én az info pultos szerepet [size=9:2qb2um7r](aki eligazítja az emberkékett, hogy hol mi lesz)[/size] szívesen elvállalnám, bár nem egyedül, és lehet, hogy fiatalnak tartanátok ehez. [size=9:2qb2um7r]/Nem rég töltöttem be a 15-t/[/size] :roll: :wink:

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hete #145473 Írta: Rabyn
Ha már a cuccoknál tartunk!!! Mi lenne ha minden mttsnek, aki a rendezványen részt vesz (infosoknak játékszervezöknek stb) lenne MTT-s poloja. (tudom van akinek van de nekem spec nincsen!!!) akinek nincsen annak nem lehetne kölcsön adni egyet?-))

Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hónapja #145444 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: LEP 2004.

Kincső írta: Ez már többször felvetődött, de mivel nem akarjuk a fantikus őrültek látszatát kelteni, hanem egy komoly társaságét, csak néhány jelmezes lesz. Ezeket komolyan kigdolgozzák: ld. Kreatív Szekció/Jelmezek topic. :wink:

Nem biztos, h ezzel népszerű leszek, de senki sem kényszerít bennünket arra, hogy akár "komoly társaság", akár "fanatikus őrültek" látszatát keltsük... Vagy ha igen, akkor megette a fene az egészet. Vállaljuk fel, hogy vegyesfelvágott a dolog, és ha valaki jelmezbe akar öltözni, akkor tegye meg nyugodtan, ezzel sem magának, sem az MTT-nek nem fog kárt okozni...!! :!: Én pl. biztosan nem fogok jelmezt húzni :wink: , de csak azért senki ne mondjon le róla, mert ez most vmi "hűdekomoly" rendezvény. Arról szól, hogy jól érezzük magunkat, és megmutassuk másoknak is, hogy mennyire szeretjük Tolkient. Pont.

Ez az egész (beleértve az _összes_ rendezvényt: a LEP-től a téli konferenciáig) amúgy is "fanatikus őrültség" annak, aki nem tudja elfogadni... :?

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
Téma zárolva.
Több
21 éve 1 hónapja #145339 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: LEP 2004.
OFF: nem feltétlenül itt a topicban gondoltam, de azt hiszem már itt is volt téma. :roll: :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.378 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére