- Köszönetek: 1
LEP 2004.
- Stara
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
És nem uszítani akarok,de ha valaki komolyan sértve érzi magát és van jogász ismerőse, aki segíthet,ajánlom figyelmébe a Ptk.78.,79.§ alapján a jóhírnévhez való jogot, és esetleg a sajtóhelyreigazítást.Egy kedves hangvételű levélre valószínűleg úgysem válaszolnának,vagy ha igen,akkor válaszadás elnevezés alatt még több sértő,gúnyos megjegyzést tennének csak,láttam már ilyet.Szerintem a politikát meg tényleg nem kellene belekeverni,akármilyen beállítottságú az újság,ha ez volt a háttérben.(Mármint,hogy az újságnak nem a politikát kellene néznie ebben az esetben.)
- Áfonya
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
A válaszírás bennem is felmerült, de szerintem ennek az újságnak az olvasóközönsége nem az a fajta akire egy helyreigazítással v. felháborodott levéllel hatni tudnánk (vagy érdemes lenne hatni).
Annak az esélye, hogy megjelentetik, pedig tényleg eléggé hangyányi.
Barazkibil írta: Ha bárki - akár magánszemély, akár az MTT mint testület - bármiféle írásos választ, panaszt, korrekciót, levelet, etc. szándékozik írni, zeretném javasolni, hogy a rendezvény/az MTT/a film/Tolkien/etc. védelme helyett a cikk hibáira helyezze a hangsúlyt.
Pontosan, és éppen ezért nehéz megfogni a MN-cikket: az előző index-es szájtépésben voltak tárgyi hibák, tévedések és fals információk, amikre rá lehetett mutatni, és tényadatokkal cáfolni őket (ahogy Ankalimon nagyon ügyesen meg is tette), a MN cikkben viszont egyedül a rosszindulat dominál, és ezt nem tudjuk aláaknázni. Sajnos.
Azért ha valakinek van egy frappáns kritikája/panaszlevele/helyreigazítási kérelme, az küldje el nekem, lehet hogy tudunk vmit csinálni.
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Jocii
- Nem elérhető
talán azt is ki merem jelenteni , hogy egy kicsit a kedves hangvitelü cikk megirásában Göncz Árpád neve is közrejátszott , hisz nem titok , hogy egy mai kormánypárt tagja , és a MN nem épp csipi, ha bármiféle KOrmányzati szinten kötödés van. Valamint az is kiderül számomra hogy a drága Cikkiro a LEP-töl talán ugyanazt várta el , mint esetleg egy több tiz- vagy százmillios költségvetésü rendezvénytöl.Én csak azt mondom , ha ök jobbat tudnak csinálni , ako ne ocsároljon , hanem csinálja meg , de ugyaniylen körülmények közt mint MI. DE aszem a felénél közölné , hogy kösz nekem ennyi elég volt !
Laurelen írta: tudom, ez még a jövő zenéje vagy lep-je vagy egyéb-nagyszabású-tolkienes-rendezvénye, vagy mije...de szóval, még decemberen egy színház alkalmával elvetődtünk a millenáris parkba, ami egyszerűen tökéletes rendezvény-helyszín, sok jó hellyel és sok-sok jó nagy színpaddal!
szerintem is jo helyszin , de az ára bizti huzos .DE egy probat szerintem megér érdeklödni , hogy mennyi is az annyi
- Supersonica
- Nem elérhető
Ahogy emlegetni szoktam az újságírók egy külön állatfajta... néha ledöbbenek, hogy egy-egy sajtótájékoztatón hogy viselkednek... (természetesen tisztelet a kivételnek), miket szólnak be a sajtóajándéknál... és mennyire az megy, hogy ki kinek a haverja...
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
De legalább a Carpenter-féle életrajzba belenézett, már az is valami...Brisa írta: Amúgy érdekes, hogy a 3 cikk közül, a harmadik, amelyik Tolkien életművéről szólt, mennyire korrekt és alapos munka (bár annak is vannak hibái - látszik, hogy a Lassit nem olvassa ), mennyire szemben áll az előző két cikk felszínességével és elfogultságával.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Léli
- Nem elérhető
Én is épp ezt akartam mondani Na, azt a cikket érdemes elolvasnia mindenkinek! (főleg levezetésképp jó az előtte lévő 2 oldal után ) Lássuk be, azért van ott valaki (megérdemli, hogy a neve itt álljon: Glózik Gábor), aki tudja is, hogy mit csinált TolkienBrisa írta: Amúgy érdekes, hogy a 3 cikk közül, a harmadik, amelyik Tolkien életművéről szólt, mennyire korrekt és alapos munka (bár annak is vannak hibái - látszik, hogy a Lassit nem olvassa ), mennyire szemben áll az előző két cikk felszínességével és elfogultságával.
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Rabyn
- Nem elérhető
Előszőr csak néztem, hogy MIVAN??? Aztán eszembe jutott, hogy jah valószínűleg aki írta a cuccot az bejött körbement oszt kiment.. és halvány lila gőze se volt róla, hogy miről ír.. Nem húztam fel magamat rajta csak sajnáltam azt a (300?) forintot amit kidobtam az újságért (abol a pénzből már egy reggelit tudok megvenni, vagy egy üveg tintát)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Brisa
- Nem elérhető
Amúgy érdekes, hogy a 3 cikk közül, a harmadik, amelyik Tolkien életművéről szólt, mennyire korrekt és alapos munka (bár annak is vannak hibái - látszik, hogy a Lassit nem olvassa ), mennyire szemben áll az előző két cikk felszínességével és elfogultságával.
Brisa
- svindler
- Nem elérhető
Az egeszbol csak az jon le, hogy sem a rendezveny, sem a film de mega konyv sem erdekli, nem szereti. Mivel lehetosege volt ra, mindezt formaba is ontotte egy ujsag lapjain.
Amugy eleg gyer kritika, raadasul joforman nem is erinti a temat. Kar foglalkozni vele.
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Ordít az egészről, hogy a fickó épp csak benézett a rendezvényre, hogy aztán fikázhasson egy jót. Én ugyan nem voltam szervező, de örömmel segítettem, amennyi tőlem tellett, így meglehetősen zokon vettem azt a gyalázatos szöveget, amit ez a jóember ideírt...
Van azonban más, ami mélységesen elszomorít...
Tegnap a chaten épp e cikk miatt lángolt fel a vita. Ebben én is ludas voltam, ha valakit megbántottam netán ott, elnézést érte. Keményebb megjegyzéseim csakis ennek a cikknek szóltak. Ami számomra megdöbbentő és elszomorító, hogy vannak olyan emberek, akik kedvenc lapjuk védelme érdekében képesek sutba dobni az MTT-t, azt a fantasztikus rendezvényt, amit megrendeztek. Különösen elkeserítő, hogy (ex)MTT-s is dícséri boldogan ezt a lapot... ha ez a véleménye, ám tegye, szíve joga hozzá: ami azonban nagyon felháborító az az, hogy mindezt az MTT - Tolkien.hu chatjén teszi... ez nekem nagyon erős! Azt hittem ide csak olyanok járnak, akiknek szívügye az MTT, a LEP, Tolkien... úgy látszik tévedtem, sajnos. Kár volt az egészért!!!
Alcar
PS: bocs, ha némileg OFF vagyok, úgy érzem itt helyénvalóbb ez a hozzászólás, mint a beszélgetősben.
- Dae/siss
- Nem elérhető
- Barazkibil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ha bárki - akár magánszemély, akár az MTT mint testület - bármiféle írásos választ, panaszt, korrekciót, levelet, etc. szándékozik írni, zeretném javasolni, hogy a rendezvény/az MTT/a film/Tolkien/etc. védelme helyett a cikk hibáira helyezze a hangsúlyt. Az előbbi stratégia azt az érzést keltené az olvasóban, hogy az elfogult fanboy-ok meg akarják védeni az (esetleg jogosan lehúzott) kis kedvenceiket. A második megoldás sokkal alkalmasabb annak a véleménynek a kifejezésére, hogy a maga megjelent cikk az, súlyos fogyatékosságokkal bír, és mi csak az elfogulatlan, tényszerűen pontos újságírás hiányát akarjuk számonkérni. Lehet, hogy mi most fel vagyunk háborodva, de felháborodásból csak olyan levél születhet, amilyen a cikk is volt.
PS: Természetesen ezt nem azért vetettem ide, hogy bárkit is "kioktassak", egyszerűen csak ez a véleményem a dologról.
- Cicaful
- Nem elérhető
- Supersonica
- Nem elérhető
_Neo írta: valahol elektronikus formaban fellelheto e cikk?
Kicsi kezedbe tudom nyomni az újságot
Begépelni nem gépelném azt a 8 oldalt...
- _Neo
- Nem elérhető
Cicafül írta: Kedves Mindenki, legfőképp T. Vezetőség!
Nem tudom, ki olvasta a Magyar Narancsban megjelent cikket, így nem tudom, hogy történtek-e valamilyen ez irányú lépések. De véleményem szerint mindenképpen kellene valamit lépni, mert mind a cikk mondanivalója, mind a stílusa vérlázító mindenre nézve (a Magyar Tolkien Társaságra, a filmre és magára a Professzorra is!)!!
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen szemetet, hogy adhatnak ki?!
Bocsánat, ha off volt esetleg vagy már nem aktuális? De egyszerűen kibuktam, és cseppet fölment bennem a pumpa....
valahol elektronikus formaban fellelheto e cikk?
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Cicaful
- Nem elérhető
Nem tudom, ki olvasta a Magyar Narancsban megjelent cikket, így nem tudom, hogy történtek-e valamilyen ez irányú lépések. De véleményem szerint mindenképpen kellene valamit lépni, mert mind a cikk mondanivalója, mind a stílusa vérlázító mindenre nézve (a Magyar Tolkien Társaságra, a filmre és magára a Professzorra is!)!!
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen szemetet, hogy adhatnak ki?!
Bocsánat, ha off volt esetleg vagy már nem aktuális? De egyszerűen kibuktam, és cseppet fölment bennem a pumpa....
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
- Brisa
- Nem elérhető
- _Neo
- Nem elérhető
a hippy.csoma.elte.hu/neo/tolkien/ ... cial_picz/ cimre pakoltam ki a hivatalos fotosunk altal keszitett kepeket, mintegy 230 MB-ot.
Keretik leszedni es a Tolkien.hu-ra kipakolni, ugyanis a vegtelensegig nem tudom a weben tartani ß)
Visszajelzest kerek, ha leszedtetek!
koszi
PS: ha felkerulnek a Tolkien.hu-ra, ki kene irni, hogy a fotokat Fábián Borbála keszitette.
hantale
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Adrianne
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Megkérnék mindenkit, hogy a biztonságiakról ne beszéljünk a topic-ba, mert az senkinek nem jó.
De volt egy egyetemi forgató csoport akik felvették az első előadást, és ahölgynek azt mondtam, hogy jövök eggyel, ha segit. Segitett, de sajnos nem tudom teljesiteni az igéretemet, aki tud róla vagyis roluk valamit irjon a privátba...Fontos! 8O
Köszönöm:)
Ada
- Laurelen
- Nem elérhető
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- elodyke
- Nem elérhető
www.cyberpress.hu/article.php?id=8517
www.mozinet.hu/display.php?table ... lbum_id=49
kep.tar.hu/hedge_hog/index.phtml ... id=4153346
kep.tar.hu/ringnemmaci/index.phtml?aid=27619237
kep.tar.hu/thaurwath/index.phtml ... id=4157089
musicen.fw.hu
kep.tar.hu/ithil/index.phtml?aid ... eginnum=36
kep.tar.hu/ringnemmaci/index.pht ... beginnum=0
www.danubius.hu/FilmCikk.aspx?Ar ... 86595d09ab
kep.tar.hu/arnyekmacs/index.phtm ... beginnum=0
kep.tar.hu/aielane/index.phtml?a ... 9647&pid=0
asszem' sorrendben igy kerultek fel
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- elodyke
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Dae-elena/sissee írta: KÉÉÉPEK!
kep.tar.hu/arnyekmacs/index.phtml?aid=27620143
Ezt itten kikérem magamnak. Hát utasítottam én bárkit is bármire? Hallottatok e tőlem parancsnak hangzó mondatokat? Üvöltöttem-e le bárkinek is a fejét, amiért nem volt a helyén? [size=9:3j524fdj](Bocsi Luthn!)[/size]
Ártatlan vagyoooook!!!!!!!! :cooljump: :bounce:
:evil3: :biggrin2: :smokin:
[size=9:3j524fdj]Ugye azért senki nem haragszik rám...[/size]
Ada, nemhogy imádjuk a biztonsági őreidet, de én a magam részéről, hős, megmentő lovagokként ünneplem őket azóta is!
Lécci, szervezd be mind a hetukat az MTT-be, mert sokszor tudnánk a hasznukat venni.
Brisa
- Rabyn
- Nem elérhető
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Ada, ezt nem piszkálásnak mondtuk... ne értsd félre,imádjuk a biztonsági őröketAdrianne írta: "Izi rájder by biztonsági őr"
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Adrianne
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Két gondom volna, az egyik hogy én felelősséget vállaltam a biztonságiakért, és mivel régóta ismerem őket, nem kivánok senkinek sem magyarázkodni, de az biztos hogy ez a beszólás nem teljesen helyén való "Izi rájder by biztonsági őr" Szóval le kéne szállni róluk.
Erről csakis privátba értekezzetek velem, amennyibe gondotok vagy véleményetek van/volt a biztonságiakkal kapcsolatban. Szívesen válaszolok minden kérdésre
Adrienn als: Ada
- Dae/siss
- Nem elérhető
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Lamorak
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.