- Köszönetek: 0
Farsang 2004.
- Lamorak
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Felagund írta: (tavaly állítólag kb 60-an voltak, és úgy is majdnem zsúfolt volt a terem...)
Azért akik ott voltak, tudják, h ez erős túlzás, a 100 ember röhögve el fog férni.
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Nemigen hiszem, hogy bárki bárkit hozhatna, mert csak a jelentkezett emberkék száma már több mint száz!!!
Ha pedig mindenki csak egy embert hozna is, az már 200 ember, és az már olyan lenne, mint a heringek a konzervben (tavaly állítólag kb 60-an voltak, és úgy is majdnem zsúfolt volt a terem...)
Our knees do not bend easily
- Awen (Swanheart)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Vagyis nem teljesen, mert ha ez a MTT bálja, akkor miért nem elsősorban a tagoknak ajánljátok? Persze, most magam ellen beszélek, hisz én is csak a fórumot látogatom, de szerintem úgy lenne fair, ha elsősorban a MTT tagok juthatnának be, hamár egyszer a Ti bálotok. Meg aztán, ha bárki bármennyi külsősnek szerezhet jegyet, akkor jövőre elvileg odamehetek, felvásárolhatok 50 jegyet, aztán eladhatom a kapuban azoknak, akik lemaradtak. Hihi, kár volt elárulnom, pedig milyen remek ötlet!
- mogy
- Nem elérhető
de egyelőre nagyon izgulok az idei miatt-)))
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- bea/mag
- Nem elérhető
m.mikle írta:
kriszana írta: Szisztok
nem sok mindent tudok hozzátenni a Rabyn által írtakhoz.
A jegyek elfogytak!
A helyszínen sem lesz jegyárusítás!!!!
Azoknak, akik a listán vannak, de még nem fizettek fizetési lehetőség csütörtökön 18:00tól a CD-fűben
Akik pedig jönnek a farsangra annak hozni kell:
-valamilyen innivalót 1 üveggel
- sós vagy édes sütit 1 adagot.
ha van még kérdés írjatok vagy hívjatok 8kivéve a jegyekkel kapcsolatban, mert nem férünk el többen, sajnálom)
Én direkt írtam arra a farsangos címre, hogy nem tudok menni a jegyért Pestre, és azt írták, hogy lehet a helyszínen venni, most meg olvasom, hogy elfogyott, ez egy picit rosszul esett......
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Swanheart írta: A meghívottak hozhatnak "külsősöket is? Ha igen, akkor fejenként hány külsős személy számára lehet jegyet igényelni?
Nem hiszem, mert pont azért nem lehet több meghívót venni, mert a terem kapacitása véges
Our knees do not bend easily
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
A jövőről nem tudok nyilatkozni. Az a következő farsang szervezőitől függ. Ha jövő ilyenkor is még ennyien leszünk, akkor lehet nagyobb termet keresni, és kétszázan is mehetünk
(Az Operabálra is korlátozott a jegyek száma )
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- mogy
- Nem elérhető
- Awen (Swanheart)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Jegyet bárki vehet, vagy csak az, aki meghívót kapott?
A meghívottak hozhatnak "külsősöket is? Ha igen, akkor fejenként hány külsős személy számára lehet jegyet igényelni?
- m.mikle
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
kriszana írta: Szisztok
A jegyek elfogytak!
Azoknak, akik a listán vannak, de még nem fizettek fizetési lehetőség csütörtökön 18:00tól a CD-fűben
ha van még kérdés írjatok vagy hívjatok 8kivéve a jegyekkel kapcsolatban, mert nem férünk el többen, sajnálom)
Holnap megyek a CD-fűbe a jegyemért, de azért megkérdezem, hogy milyen innivalót vigyek? Ti jobban tudjátok, hogy mit szeretnétek inni, mert nekem mindegy
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Köszi mogy!
On
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- mogy
- Nem elérhető
A másik: a táborral kapcs: a 140-es létszám sztem tök reális, mert nem várhatjuk el a kevés tábveztől, hogy felelősséget vállaljon a nagyon nagyon sok táborozóért. Persze, hogy ha tábort hirdetek, ez benne van, de nehogymá a vezetőség hiábja legyen, hogy nem fér el több ember egy adott helyen.
Mindazonáltal: egy táborhelynek meg van az a rossz tulajdonsága, hogy X embernél több nem fér bele. És hiába egyezünk meg, hogy egy ágyban kettő, az azért nem olyan jó, mert hiába szeret vki vkit egy hétig ketten aludni egy egyszemélyes ágyon elég fárasztó, sztem...igazából arra akartam kilyukadni, hogy vannak bizonyos tűz- és balesetvédelmi előírások, amiknek meg kell felelni. A baleset egyik legfőbb foprrása viszont a tömeg, bármilyen fegyelmezettek is vagyunk általában (kivéve, amikor nem...)
mindazonáltal a táborhelyet mi csak BÉRELJÜK, és a vezetőség tartozik felelősséggel az ottani dolgok épségéért, és nagy tömeg eseteén nehéáz mindenre odafigyelni, sztem ezt pedig simán le lehet nézni nekik, elvégre a tábvez is csak ember, még ha néha nem is láccik (bocsii)
szóval ha valakitől felháborodást hallok, annak én fogom leharapni a fejét...
vannak dolgfok az életben, amit el kell néha fogani.
pont.
pusszantás midnenknek-)))
mogy.
- Toma gazda
- Nem elérhető
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- elodyke
- Nem elérhető
[size=9:3sxtbynh]marmint ha az itoka csak felliteres kiszerelesben van jelen(sör)[/size]
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
(hó végén? PP )
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Gollam
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Dínchamion
- Nem elérhető
kriszana írta: -valamilyen innivalót 1 üveggel
Ez gondolom üdítőt jelent... Hm. Lesz lehetőség esetleg nem-üdítős cuccok elfogadtatására is?
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Gollam
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
kriszana írta:
Alyr Arkhon írta:
OFF: A tábornál nem lesz ennyire limitálva szvsz, mert a sátorhelyek száma kevésbé limitált
Ebben ne legyél annyira biztos, a tábor maximális létszáma 140fő...
Akkor nem vagyok biztos...
Csak reménykedem...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
jocii írta: egy listát megköszönénk , hogy kik azok a szerencsések , akik ott lehetnek.
A lista meglepetés
voltak, akik kifejezetten azt kérték, hogy ne írjak listát...
akik jönnek, azok majd meglátják
akinek meg nem jutott hely, azoknak csak a szívük fájna a lista láttán
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Lamorak
- Nem elérhető
jocii írta: hát ezt , hogy elfogytak sajnálattal olvasom , lévén szerintem itt vannak többen is , akik nem tudnak hetekre elöre tervezni , és csak az utsó napokban tudták volna átláttni , hogy tudnak vagy nem tudnak
Ezek a személyek most kintmaradnak ...
és jutt nekik az , hogy olvashatják a többiek áradozását majd a bálról , amiben ők nem vehetek részt , és nem az Ő hibájukból
egy listát megköszönénk , hogy kik azok a szerencsések , akik ott lehetnek.
[size=9:3p4ntowc]OFF: a tábornál is ez lesz ?[/size]
A helyeknek van egy befogadóképességük, a szervezőknek meg egy kapacitásuk. Ezen felesleges felháborodni, nagyon szomrú életed lesz, ha minden ilyenen felhúzod magad.
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- kriszana
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
OFF: A tábornál nem lesz ennyire limitálva szvsz, mert a sátorhelyek száma kevésbé limitált
Ebben ne legyél annyira biztos, a tábor maximális létszáma 140fő...
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
jocii írta: hát ezt , hogy elfogytak sajnálattal olvasom , lévén szerintem itt vannak többen is , akik nem tudnak hetekre elöre tervezni , és csak az utsó napokban tudták volna átláttni , hogy tudnak vagy nem tudnak
és jutt nekik az , hogy olvashatják a többiek áradozását majd a bálról , amiben ők nem vehetek részt , és nem az Ő hibájukból
[size=9:yesiklct]OFF: a tábornál is ez lesz ?[/size]
Velem is volt már így (és szerintem itt mindenkivel)...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Jocii
- Nem elérhető
[size=9:1t5oh8q6]OFF: a tábornál is ez lesz ?[/size]
- kriszana
- Nem elérhető
A jegyek elfogytak!
- Artemisz
- Nem elérhető
Ugyanez részemről....Felagund írta: (Ezzel 1ütt szinte biztos, hogy én is ott leszek (nem szabadultok tőlem ilyen könnyen, MUHHAHAHAHAAA... ))
[size=9:1yhx3tmx]Kösz, Rabyn, hogy átfogalmaztad a hozzászólásod, jólesett! Megértjük mi egymást!![/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Rabyn
- Nem elérhető
Ana üzeni mindenkinek, hogy nemtudtok többen jönni a farsangra csak akik a listán vannak mivel megvagyunk 100an (sajnálom Zizz ez ma derüt ki. )
Ugyhogy ne bombázzátok őt privikkel meg smskkel mert tényleg nem fogunk elférni!!!
Pusz
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.