Farsang 2004.

Több
20 éve 10 hónapja - 20 éve 10 hónapja #170870 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Brisa írta: „Kajatopik”:A belépőjegyek átvételekor tudhatod meg, hogy mire számítunk tőled.

Ööö, ez pontosan mit jelent? Jó, én mondjuk előbb veszem meg, de ha valaki a helyszínre érkezik egy üveg kovászos uborkával és fél kiló tarjával, és a vezetőség úgy gondolta, valójában töklevet és epres habcsókot kellett volna hozni, akkor gáz van? vagy hogy? Jó, tudom, marha sok gond van velem, jobb lenne ha nem gondolkodnék ennyit..

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #170832 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

kriszana írta: Az MTT tagoknak: akkor 200FT a belépőjegy, ha januárig ki van fizetve a tagdíjuk. Van nálam egy lista a január végi állapotról. A befizetéseknél ezt vesszük figyelembe.

Ha még most befizettek a bankszámlára, küldök majd egy frissített listát Kriszanának. :idea: :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #170768 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

kriszana írta:

Nólindir írta: Ööö... hát erről lemaradtam. Na nem baj, csak közöljétek kérlek, hogy hol lesz a köv. jegyvásár? :roll:

A következő - leghamarabbi időpont - szombaton, szintén a Zöld Macskában. 14-18-ig meghallgatást tartunk a leendő kórusnak, akkor (előtte és utána is) lehet jegyet venni nálam :-)
Az MTT tagoknak: akkor 200FT a belépőjegy, ha januárig ki van fizetve a tagdíjuk. Van nálam egy lista a január végi állapotról. A befizetéseknél ezt vesszük figyelembe.

Hmmm...
Egy jegyet félre tudtok tenni nekem?
Jövő héten fizetem, csak elvileg hétvégén családi ünneplés lesz és nem biztos hogy tudok menni jegyet venni...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #170696 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Nólindir írta: Ööö... hát erről lemaradtam. Na nem baj, csak közöljétek kérlek, hogy hol lesz a köv. jegyvásár? :roll:

A következő - leghamarabbi időpont - szombaton, szintén a Zöld Macskában. 14-18-ig meghallgatást tartunk a leendő kórusnak, akkor (előtte és utána is) lehet jegyet venni nálam :-)
Az MTT tagoknak: akkor 200FT a belépőjegy, ha januárig ki van fizetve a tagdíjuk. Van nálam egy lista a január végi állapotról. A befizetéseknél ezt vesszük figyelembe.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #170655 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Ööö... hát erről lemaradtam. Na nem baj, csak közöljétek kérlek, hogy hol lesz a köv. jegyvásár? :roll:

argh
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #170416 Írta: Luna
Luna válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Huh megnyugodtam. Köszike

[size=9:20on0638]Brisa irta:
Sőt, én minhármótokat szigorúan elvárom!

Négyen vagyunk, de nem mindíg teljes a csapat[/size].

"Ennyi csak mi tudható,
szeretni kell,
s szeretve lenni jó!"
Moulin Rouge
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #170406 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Luna írta: :?: És akik nem rendelkeznek 10 hozzászólásal [size=9:meg3w0iy]( mert nem elég bátrak hozzá vagy mert nincs mit írniuk) [/size] és még nem is tagok azok is megvehetik Battinál a jegyet? :?:

Nem, Battinál, hanem Kriszanánál. És persze, hogy jöhetsz. Sőt, én minhármótokat szigorúan elvárom! :wink:

A 10 hozzászólásos korlátozásra azért volt szükség, mert több mint 3000 regiszrált tagja van a fórumnak, és az azért sok lett volna a rendszernek. Így "csak" 500 körül.

Brisa
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #170402 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Luna: szerintem persze. Meg olyat is lehet hozni, aki külsős. De javítsatok ki, ha tévedek. A 10 hozzászólásos korlátozás csak azért van (gondolom), mert rengetegen vannak, akik réges-rég regisztráltak és mégis alig van hozzászólásuk.

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #170397 Írta: Luna
Luna válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
:?: És akik nem rendelkeznek 10 hozzászólásal [size=9:1wofkcfe]( mert nem elég bátrak hozzá vagy mert nincs mit írniuk) [/size] és még nem is tagok azok is megvehetik Battinál a jegyet? :?:

"Ennyi csak mi tudható,
szeretni kell,
s szeretve lenni jó!"
Moulin Rouge
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #170260 Írta: Brisa
Javítottam. Ezer köszi Cica!!!

Brisa
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #170258 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Brisa írta: Klinikák megálló a piros metróval

A Klinikák megálló NEM a piros, hanem a KÉK, azaz az M3 vonalán van!!!

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #170255 Írta: Brisa
Ja, igen, ez is lemaradt a levélről: aki vidéki, az válaszhat:

:arrow: megkéri egy pesti társát, hogy fizesse be helyette. (Ajánlott megoldás.)
:arrow: ír, a farsang@tolkien.HU -ra, és ott megbeszéljük

Brisa
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #170254 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Brisa írta: Elővételben először holnap lehet venni jegyet a farsangra.

A paraméterek:

:arrow: Batti fogadóórája - Ott Kriszanát kell keresni
:arrow: Időpont: febr. 4. (szerda) 18 órától
:arrow: Helyszín: Zöld Macska Diákpince Üllői út 95. (Klinikák megálló a piros metróval, feljössz, átmész a zebrán, balra fordulsz, és sétélsz kb. 100 métert.)

Hátőőőőőizé... :roll: Nekem nem teljesen tiszta: mindenkinek kell jegyet vennie? :oops: (Nem gond, csak érdeklődöm)

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja - 20 éve 10 hónapja #170246 Írta: Brisa
Elővételben először holnap lehet venni jegyet a farsangra.

A paraméterek:

:arrow: Batti fogadóórája - Ott Kriszanát kell keresni
:arrow: Időpont: febr. 4. (szerda) 18 órától
:arrow: Helyszín: Zöld Macska Diákpince Üllői út 95. (Klinikák megálló a kék /M3/ metróval, feljössz, átmész a zebrán, balra fordulsz, és sétélsz kb. 100 métert.)

Brisa
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #170229 Írta: Brisa
Elmentek a meghívók a működő e-maillel rendelkező MTT-tagoknak, illetve a minimum 10 hozzászólású forumozóknak. A többiek itt olvashatják:

Kedves Barátom!

A 2004. év február havának huszonnyolcadik napján Elessar úr és Arwen úrnő tiszteletére farsangi és koronázási bál tartatik Minas Tirith tróntermében, amelyre Középfölde minden Szabad Népe szeretettel meghivatik.

Helyszín: Gondor, Minas Tirith: 1077 Budapest Wesselényi u. 73. (Ipartestület székháza). Megközelítési lehetőség: 73, 74 és 76-os trolibuszok.

Ideje: 2004. február 28-án 18 órától pirkadatig

Belépő: A Magyar Tolkien Társaság tartozással nem rendelkező tagjai számára elővételben 200Ft/fő + saját italfogyasztás + süti vagy ropogtatnivaló. Azok számára, akik tartozással rendelkeznek, illetve nem tagjai a Társaságnak elővételben 500Ft/fő+ saját italfogyasztás + süti vagy ropogtatnivaló. A helyszínen a belépő mindenkinek 800Ft/fő.

A belépőjegyek Kovács Krisztina Annánál (kriszana) kaphatók elővételben. Időpont egyeztetés e-mailen ( kriszana@tolkien.hu ), illetve telefonon (70/510-6698).

A szervezők
(Brisa, Brandir, Finduilas, Kriszana, Laurelin és Telcontar)

Magyar Tolkien Társaság

A tervezett program:

Kapunyitás: 17.00
Érkezés: 17.00-18.00 között

18.00 Ünnepélyes megnyitó és az est házigazdáinak (Ery és Galadh) bemutatása (Batti)
18.10-20.30-ig Műsor
közben 19.00 Mathom Díj Átadása
21.00 Jelmezesek felvonulása
21.30-22.00-ig SZÜNET + szavazás a jelmezekre
22.10 Jelmezversen eredményhirdetése
22.20 Tombola
22.30-23.00 Keringőtanulás (Brandir)
23.30 Táncverseny
00.00 Koronázás
00.30 Flamenco tanítás (Nólindir)

Jelmez: csak sajátkészítésű és Tolkien-hez kapcsolódó lehet! Titkos szavazással választjuk meg a győztest. Az est folyamán lesz felvonulási lehetőségük is.

Műsor: Bárki, aki szeretne verset mondani, énekelni, paródiát előadni stb., az megteheti. A műsora maximum 10 perces lehet. Jelentkezni ezen a héten lehet (febr. 9-ig), Kovács Krisztina Annánál (kriszana) e-mailben ( kriszana@tolkien.hu ). Legyen benne, hogy ki/kik és mit ad/nak/ elő, milyen műfajban, és milyen technikai felszerelésre van szükségük.

„Kajatopik”: A résztvevők által hozott ételek és italok fogyaszthatók. A belépőjegyek átvételekor tudhatod meg, hogy mire számítunk tőled.

Tombola: 100 Ft-os egységáron, a helyszínen lesz kapható.

Bővebb információ ezen az e-mail címen kérhető: farsang@tolkien.hu , illetve a TolkienHU fórumának (a Közösség kategórián belül) Farsang 2004. nevű topicjában.

Az első jegyvásárlási alkalom most szerdán lesz Batti fogadóóráján a Zöld Macskában.
[/u]

Brisa
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #170226 Írta: KÁJ
KÁJ válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
A befőttesüveg-mécses szerintem is nagyon jó ötlet. Hangulatos, meg elegáns... Én támogatom :itscool:

*****by KÁJ*****
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #170170 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Telcontar Léli írta: Ezt ugyan nem veszem magamra, de nincs véletlenül egy link, ahonnan leszedhető a dal? (angolul, nem quenyául :) )

www.mp3mtv.com/dl/31074/
ha jól sejtem innen letöltheted! :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #170167 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Lamorak írta:

Alcarcalimo írta: nos, kérlek szépen. Remélem tudod mi a kötelességed!!! Igen szavahihető embernek tartunk valamennyien!!!
:mrgreen:

Leszedtem, kezdem próbálni. Csinos lányok gyakorolják otthon a vokált, beállhatnak mögém :)

Ezt ugyan nem veszem magamra, de nincs véletlenül egy link, ahonnan leszedhető a dal? (angolul, nem quenyául :) )

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #170163 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Fiona írta: Csináljunk befőttesüvegekből üvegmécseseket, és rakjunk belőlük a polcokra. (csak egy ötllet :roll: )

ez sztem tök jó 5let! Nekem van 2 ilyen üvegem, de ha gondoljátok
gyárhatok még. Vagy dekopázzsal is lehetne csinálni!
(Sztem ez tök hangulatos lenne!)

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #170158 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Alcarcalimo írta: nos, kérlek szépen. Remélem tudod mi a kötelességed!!! Igen szavahihető embernek tartunk valamennyien!!!

Leszedtem, kezdem próbálni. Csinos lányok gyakorolják otthon a vokált, beállhatnak mögém :)

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #170132 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Csináljunk befőttesüvegekből üvegmécseseket, és rakjunk belőlük a polcokra. (csak egy ötllet :roll: )

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #170131 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

mogy írta: Brisa: kár, opedig mentünk volna...
de az is igaz, hogy valamilyen szinten elegáns, de valamivel nem lehet feldobni?
nem azt modnom h aggassuk tele bohócokkal, meg szórjunk konfettit, csak emlékeim szerint ez sokkal inkább egy olyan tárgyalóterem eleganciájára emlékeztető hely, (éán a magam részéről a kajatopic részlegnél éreztem jól magam, mert ott nem volt anynira üres...)..szóval sztem ha nagyon akarjuk, ki tudunk találni valami átmenetet, h fel legyen díszítve, és mégse-)))
naaa léccilécciléccilécciiii-))) :wink:

Ha kitaláltokok valamit, ami illik a terem hangulatához/eleganciájához (szerintünk is), és nem krepp-papírból van, akkor legyen! 8)

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #170109 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Brisa: kár, opedig mentünk volna...
de az is igaz, hogy valamilyen szinten elegáns, de valamivel nem lehet feldobni?
nem azt modnom h aggassuk tele bohócokkal, meg szórjunk konfettit, csak emlékeim szerint ez sokkal inkább egy olyan tárgyalóterem eleganciájára emlékeztető hely, (éán a magam részéről a kajatopic részlegnél éreztem jól magam, mert ott nem volt anynira üres...)..szóval sztem ha nagyon akarjuk, ki tudunk találni valami átmenetet, h fel legyen díszítve, és mégse-)))
naaa léccilécciléccilécciiii-))) :wink:

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #170094 Írta: Brisa
Gilzz, a tegnapi farsangi megbeszélésen úgy döntöttünk, mégsem kellenek díszek. Ugyanis a terem kellően elegáns és szép egy bálhoz...

Bocsika.

Brisa
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #170090 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
mogy: akkor szvsz 28ára délelőttre yűjtsük össze magunkat, és hajtogassunk zsáknyi kreppapírt és egyéb díszt, mit szólsz hozzá? :D

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #169870 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Mivel 28-án teljes mértékben elmarad minden előkészítőm (felvételi rulz), egész nap ráérek. szóval ha kell ,akkor tudok menni díszíteni, meg midnenfélét...
csak tessék előre szólni, mert ha aznap hívtok fel, h mikorra menjek, és előtte nem szóltok, akkot morcos leszek, mert ha nem szóltok, sokáig fogok aludni-)

Ui: Bratyókám: zseni vagy, de ezt mindigis tudtam ;) :twisted:

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #169869 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Alcar, egyszerűen zseniális vagy!
(Bocsi, ha off, de muszáj volt :roll: )

Ha tudok segíteni a farsanggal kapcsolatban valamiben, szívesen állok rendelkezésre.

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #169857 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
<off>

ß))))
/me buszke a batyjara

</off>

mellesleg, aki kritizalni meri a tanctudasom, vagy kirohog, annak beleallitom a mankom a hataba! ß)

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #169852 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
:up: Elnézést a látszólagos OFF-ért, de hát én igazán mindent megteszek, csak hogy szerény személyemmel kicsit hozzájáruljak a farsanghoz:)
Lamorak, pont ez ügyben szemétkedek egy kicsit...
mit is írtál... lássuk csak:

Lamorak írta: És a LordofdörinX-ben látott Aragorn-Elvisnek lehet? Ha valaki lefordítja nekem quenyára a Love Me Tendert énekelhetően, eskülszöm beöltözöm :)

nos, kérlek szépen. Remélem tudod mi a kötelességed!!! Igen szavahihető embernek tartunk valamennyien!!!
sok szeretettel, a leendő Aragorn-Elvis-Lamoraknak:
Alcar

Angol (ez biztos nem okoz gondot...)
Love me tender, love me sweet, never let me go.
You have made my life complete and I love you so.
Love me tender, love me true, all my dreams fulfill.
For, my darlin', I love you and I always will.

Love me tender, love me long, take me to your heart.
For it's there that I belong and we'll never part.

Love me tender, love me dear, tell me you are mine.
I'll be yours through all the years till the end of time.

Na, ez meg a Quenya...

Á mele milya, mele lisse, áva ni-lehta,
Farnelye cuilinya, ar líme tye-méla.
Á mele milya, mele anwa, tuller olórinyar,
An melisse, tye-mélan, ar voro meluvan.

Á mele milya, mele anda, á cole órelyanna,
An tanome maruvan ar lá tye-lestuvan.
Á mele milya, mele anwa, olórinyar tuller,

Á mele milya, mele melda, á quete tye inya,
Nauvan len ter yéni, tenna lúmemetta.
Á mele milya, mele anwa, olórinyar tuller,
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #169733 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Carnimirie írta: Öltözz inkább Tarjának,biztos sikered lenne :lol:

Az éhes bálozók körében tutira. :hello:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.376 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére