- Köszönetek: 0
Farsang 2004.
- Lamorak
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Brisa írta: _Neo drága, mivel Középföldén - hála Erunak - nincsenek rokkerek, így a bálon sem lesznek.
Kiegészitésként: mivel Paksi Endre már megmondta, h 'ameddig a föld kerek, mindig lesznek rokkerek', azt kell gondolnom, h miután Középföldét kerekké alakitotta Ilúvatar, ott is meg kellett jelenjenek a rokkerek (mert az ugye lehetetlen, h Paksi Endrének ne legyen igaza)... lehet, h ők voltak Ilúvatar elveszett gyermekei.
Akkor nem öltözhetek Elvisnek???? Királyok Középföldén is vannak...
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- Ladislas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
u.i: nincs kifogás...se nyafogás
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Tényleg volt, én is láttam... Nem tudom, ki törölte, de valószínű azért, mert kezd chatjelleget ölteni, illetve OFF lenni a dolog... Folytassátok a Beszélgetős topicban ezt a NightWish-témát.Swanheart írta: ON: az Emppu-s után volt még egy bejegyzésem Tarjáról, Wagnerről, és a Gyűrűről -- ez hová tűnt? Szerintem semmi olyat nem írtam benne, ami miatt törölni kellett volna?! 8O
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Awen (Swanheart)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
off: nem, nekem sokáig irc-s nevem volt a swanheart, de később sokan összekevertek egy hölggyel, aki hasonló néven futtat mailbox-os címet, és ír fórumokra. Így én azóta váltottam, csak itt őriztem meg ezt a nevet. ... Viszont a nightwish.uw.hu-n fordítom a híreket, meg olykor dalszövegeket.
ON: az Emppu-s után volt még egy bejegyzésem Tarjáról, Wagnerről, és a Gyűrűről -- ez hová tűnt? Szerintem semmi olyat nem írtam benne, ami miatt törölni kellett volna?! 8O
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Swanheart írta: Inkább Emppunak. Acélbetét, mélynövés -- egyértelműen törpe nemzetségre utaló jelek.
ad1 nem vagyok melynovesu
ad2 inkabb Tuomasnak oltozok ß)
ad3 de meginkabb szakadt rokkernek
off
(te az a Swanheart vagy, aki a Nightwish.hu-t viszi?)
/off
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Awen (Swanheart)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Neo, rajtad amúgy is jobban áll a fekete ing... ne húzd fel magad._Neo írta:
Brisa írta: _Neo drága, mivel Középföldén - hála Erunak - nincsenek rokkerek, így a bálon sem lesznek. Asszem kénytelen leszel megerőltatni magadat, és felvenni egy fehér inget. Nyakkendó nem kötelező.
Marpedig FEHER inget sosem veszek fel! Fekete ing es zold nyakkendo rulz!
A metalos kerdesemre nem jott valasz...
Csak a javadat akarjuk. Ha még a farsangi bálon is a Nightwish pólók valamelyikében fogsz virítani, akkor nagyon hamar elkopik szegény, és akkor mit viselsz majd nyáron?
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- _Neo
- Nem elérhető
Brisa írta: _Neo drága, mivel Középföldén - hála Erunak - nincsenek rokkerek, így a bálon sem lesznek. Asszem kénytelen leszel megerőltatni magadat, és felvenni egy fehér inget. Nyakkendó nem kötelező.
Marpedig FEHER inget sosem veszek fel! Fekete ing es zold nyakkendo rulz!
A metalos kerdesemre nem jott valasz...
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Gillz: a tánctanításról kérdezd Brandírt bővebben ő fog ugyanis keringőt tanítani. s ha jól tudom, téged szemelt ki párjának, akivel bemutatja a táncotgillz írta:
Viszont ismét felhívom a figyelmet arra, hogy ez BÁL lesz! Tehát a disco-zenét mellőzzük.
rendben, csak a tavalyi tapasztalatokra hagyatkoztam eddig... én is szívesen tanítok táncot, ha kell, keringő, csacsa, meg esetleg rumba alaplépés .
Mberek: mindenki, akinek műsora, vagy műsor 5lete van, legyen olyan jó, és keressen meg engem e-mailben. Az kevés, ha ide beírjátok, hogy Kawai tánc rulz.
Köszi
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
gillz írta:
Viszont ismét felhívom a figyelmet arra, hogy ez BÁL lesz! Tehát a disco-zenét mellőzzük.
rendben, csak a tavalyi tapasztalatokra hagyatkoztam eddig... .
Shrek zene kilőve? az tavaly is hangulatos volt..
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Brisa írta: A ruha problematikája: a fekete szoknya/nadrág-fehér blúz/ing párosítástól kezdve egészen a nagyestélyiig, bármi megteszi. A lényeg, hogy elegáns és csini legyél benne.
Az "elegáns" alatt mit értesz? nyugi, nem akarok acélbetkós bakancsban és szakadt rokkercuccban megjelenni, de ha nagyon nem engednének be abban a ruhában az Opera-bálra, akkor ti is elrugdostok az ajótól?(nem farmerre meg ilyesmire gondolok, de mondjuk egy átlag Kolesz-buli-s cucc megteszi? ott azért ki szoktunk nézni valahogy..)
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Valaki kérdezte, hogy lehet-e nem-tolkienes jelmez is. Nos, amikor én megálmodtam még tavaly ezt a bált, egy keretet képzeltem hozzá (amely sajna nem jött át igazán). A keret a következő: a bál helyileg Minas Thiritben van, Elessar és Arwen udvarában. (Éjfélig a király és a királynő szerepét Fin és Estel tölti be, aztán pedig új koronázottak lesznek.)
Szóval mi elvileg Középföldén leszünk febr. 28-án, és erősen rontaná az illúziót ha Piroskák és farkasok rohangálnának Elessar udvarában.
Brisa
- Gollam
- Nem elérhető
"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
- _Neo
- Nem elérhető
szal zuzos metal meg lehet? ß) az vegulis nem dizskozene...
mellesleg Ulmo felvetett egy szvsz jogos kerdest: mi van, ha rokkernek oltozik valaki? ß)
keretik nem kimoderalni, az most komoly kerdes
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
- gillz
- Nem elérhető
rendben, csak a tavalyi tapasztalatokra hagyatkoztam eddig... én is szívesen tanítok táncot, ha kell, keringő, csacsa, meg esetleg rumba alaplépés .
need more brainz. yourz. now.
- Dínchamion
- Nem elérhető
Brisa írta: Igen, Dín.
Az első járatok beindulását követő elszállingózásokkal indul meg a buli lezárása. Az ott maradottak természetesen segítenek pakolni.
Megnyugodtam. (Bár tegnap óta kicsit kétséges, h az én koromban tudok-e hajnalig bulizni -- még mindig fáj a fejem )
Üdv:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Az első járatok beindulását követő elszállingózásokkal indul meg a buli lezárása. Az ott maradottak természetesen segítenek pakolni.
Brisa
- Arden Borough
- Nem elérhető
Örökké nem eshet...
- Dínchamion
- Nem elérhető
Üdv:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
A ruha problematikája: a fekete szoknya/nadrág-fehér blúz/ing párosítástól kezdve egészen a nagyestélyiig, bármi megteszi. A lényeg, hogy elegáns és csini legyél benne.
Brisa
- Toma gazda
- Nem elérhető
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Gollam
- Nem elérhető
"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
- Dae/siss
- Nem elérhető
- mogy
- Nem elérhető
hátralék nuku-)
Rayan néni: Igen! Akarjuk-)))
Kawaaaaii-)))
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Arden Borough írta: ...hátralékkal NEM rendelkező...tehát be van fizetve rendesen a tagdíjam...így mi a helyzet?
Bocsika....
Természetesen.
Rabyn, ez még vita tárgya, nincs eldöntve. Azt javaslom, hogy előbb fizesd be. Kérd meg Kincsőt, hogy pl. a Tolkien Klubra jöjjön el, és hozza a befizetéshez szükséges cuccokat.
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
Rabyn írta: s ott be lehet fizetni a hátralékot? (jo sok hátralékom van de majd a telefonfeltőtpénzemet erre költöm)
Feltéve, hogy a nyugtatömb eljut hozzánk, nem úgy, mint tavaly!!!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Gandalf
- Nem elérhető
Rayan írta: Ha igenylitek a moriai giXer frenetikus hawaj tancat, aztat nagyon szivesen megtanitom a jonepnek
Meno lesz
Czupp
Szinte sejtettem! Tudtam, hogy előbb-utóbb fölmerül!
KAWAJJJJJJJJJJJJJJ!!!!
- Angwen
- Nem elérhető
Rayan írta: Ha igenylitek a moriai giXer frenetikus hawaj tancat, aztat nagyon szivesen megtanitom a jonepnek
Meno lesz
Czupp
IGEN!!! Igényeljük!!!
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Arden Borough
- Nem elérhető
Örökké nem eshet...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.