Farsang 2004.

Több
20 éve 10 hónapja #168988 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Brisa írta: _Neo drága, mivel Középföldén - hála Erunak - nincsenek rokkerek, így a bálon sem lesznek.

Kiegészitésként: mivel Paksi Endre már megmondta, h 'ameddig a föld kerek, mindig lesznek rokkerek', azt kell gondolnom, h miután Középföldét kerekké alakitotta Ilúvatar, ott is meg kellett jelenjenek a rokkerek (mert az ugye lehetetlen, h Paksi Endrének ne legyen igaza)... lehet, h ők voltak Ilúvatar elveszett gyermekei. :)

Akkor nem öltözhetek Elvisnek???? Királyok Középföldén is vannak...

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168917 Írta: Ladislas
Ladislas válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Szóval, ahogy látom, ide nem igazán járnak azok, akik a nyitótáncba táncolnak, de ha mégis ide tévednének: AZT ÜZENEM NEKIK, hogy válasszanak a CSÜTÖRTÖK, és PÉNTEK között (4-6 ÓRÁIG), melyik nap JÓ nekik PRÓBÁRA!!! ÍRJANAK PRIVIT NEKEM, DE IZIBE :D !!!
u.i: nincs kifogás...se nyafogás 8)

Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!! :evil:
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168729 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Swanheart írta: ON: az Emppu-s után volt még egy bejegyzésem Tarjáról, Wagnerről, és a Gyűrűről -- ez hová tűnt? Szerintem semmi olyat nem írtam benne, ami miatt törölni kellett volna?! 8O

Tényleg volt, én is láttam... :wink: Nem tudom, ki törölte, de valószínű azért, mert kezd chatjelleget ölteni, illetve OFF lenni a dolog... Folytassátok a Beszélgetős topicban ezt a NightWish-témát. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168728 Írta: Awen (Swanheart)
Awen (Swanheart) válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Neo_:

off: nem, nekem sokáig irc-s nevem volt a swanheart, de később sokan összekevertek egy hölggyel, aki hasonló néven futtat mailbox-os címet, és ír fórumokra. Így én azóta váltottam, csak itt őriztem meg ezt a nevet. ... Viszont a nightwish.uw.hu-n fordítom a híreket, meg olykor dalszövegeket. :-)

ON: az Emppu-s után volt még egy bejegyzésem Tarjáról, Wagnerről, és a Gyűrűről -- ez hová tűnt? Szerintem semmi olyat nem írtam benne, ami miatt törölni kellett volna?! 8O
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168726 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Swanheart írta: Inkább Emppunak. Acélbetét, mélynövés -- egyértelműen törpe nemzetségre utaló jelek. :lol:

ad1 nem vagyok melynovesu
ad2 inkabb Tuomasnak oltozok ß)
ad3 de meginkabb szakadt rokkernek

off
(te az a Swanheart vagy, aki a Nightwish.hu-t viszi?)
/off

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168724 Írta: Awen (Swanheart)
Awen (Swanheart) válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Inkább Emppunak. Acélbetét, mélynövés -- egyértelműen törpe nemzetségre utaló jelek. :lol:
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168698 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

_Neo írta:

Brisa írta: _Neo drága, mivel Középföldén - hála Erunak - nincsenek rokkerek, így a bálon sem lesznek. Asszem kénytelen leszel megerőltatni magadat, és felvenni egy fehér inget. Nyakkendó nem kötelező. :wink:

Marpedig FEHER inget sosem veszek fel! Fekete ing es zold nyakkendo rulz!

A metalos kerdesemre nem jott valasz...

Neo, rajtad amúgy is jobban áll a fekete ing... ne húzd fel magad.
Csak a javadat akarjuk. Ha még a farsangi bálon is a Nightwish pólók valamelyikében fogsz virítani, akkor nagyon hamar elkopik szegény, és akkor mit viselsz majd nyáron? :twisted:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168686 Írta: _Neo

Brisa írta: _Neo drága, mivel Középföldén - hála Erunak - nincsenek rokkerek, így a bálon sem lesznek. Asszem kénytelen leszel megerőltatni magadat, és felvenni egy fehér inget. Nyakkendó nem kötelező. :wink:

Marpedig FEHER inget sosem veszek fel! Fekete ing es zold nyakkendo rulz!

A metalos kerdesemre nem jott valasz...

Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168611 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

gillz írta:

Viszont ismét felhívom a figyelmet arra, hogy ez BÁL lesz! Tehát a disco-zenét mellőzzük.

rendben, csak a tavalyi tapasztalatokra hagyatkoztam eddig... én is szívesen tanítok táncot, ha kell, keringő, csacsa, meg esetleg rumba alaplépés :D .

Gillz: a tánctanításról kérdezd Brandírt bővebben :-) ő fog ugyanis keringőt tanítani. s ha jól tudom, téged szemelt ki párjának, akivel bemutatja a táncot :-)

Mberek: mindenki, akinek műsora, vagy műsor 5lete van, legyen olyan jó, és keressen meg engem e-mailben. Az kevés, ha ide beírjátok, hogy Kawai tánc rulz.

Köszi

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168594 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

gillz írta:

Viszont ismét felhívom a figyelmet arra, hogy ez BÁL lesz! Tehát a disco-zenét mellőzzük.

rendben, csak a tavalyi tapasztalatokra hagyatkoztam eddig... .

Shrek zene kilőve? az tavaly is hangulatos volt..

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168592 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Brisa írta: A ruha problematikája: a fekete szoknya/nadrág-fehér blúz/ing párosítástól kezdve egészen a nagyestélyiig, bármi megteszi. A lényeg, hogy elegáns és csini legyél benne. :wink: :D

Az "elegáns" alatt mit értesz? nyugi, nem akarok acélbetkós bakancsban és szakadt rokkercuccban megjelenni, de ha nagyon nem engednének be abban a ruhában az Opera-bálra, akkor ti is elrugdostok az ajótól?(nem farmerre meg ilyesmire gondolok, de mondjuk egy átlag Kolesz-buli-s cucc megteszi? ott azért ki szoktunk nézni valahogy..)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168573 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
_Neo drága, mivel Középföldén - hála Erunak - nincsenek rokkerek, így a bálon sem lesznek. Asszem kénytelen leszel megerőltatni magadat, és felvenni egy fehér inget. Nyakkendó nem kötelező. :wink:

Valaki kérdezte, hogy lehet-e nem-tolkienes jelmez is. Nos, amikor én megálmodtam még tavaly ezt a bált, egy keretet képzeltem hozzá (amely sajna nem jött át igazán). A keret a következő: a bál helyileg Minas Thiritben van, Elessar és Arwen udvarában. (Éjfélig a király és a királynő szerepét Fin és Estel tölti be, aztán pedig új koronázottak lesznek.)

Szóval mi elvileg Középföldén leszünk febr. 28-án, és erősen rontaná az illúziót ha Piroskák és farkasok rohangálnának Elessar udvarában. :mrgreen:

Brisa
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168562 Írta: Gollam
Gollam válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
hát személy szerint én nem igazán tudom, mennyire szerencsés rokkernek öltözni.... de ez a kérdés inkább háruljon a szervezőkre :roll:

"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168559 Írta: _Neo

szal zuzos metal meg lehet? ß) az vegulis nem dizskozene...

mellesleg Ulmo felvetett egy szvsz jogos kerdest: mi van, ha rokkernek oltozik valaki? ß)

keretik nem kimoderalni, az most komoly kerdes

Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168531 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

rendben, csak a tavalyi tapasztalatokra hagyatkoztam eddig... én is szívesen tanítok táncot, ha kell, keringő, csacsa, meg esetleg rumba alaplépés :D .

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168459 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Brisa írta: Igen, Dín.

Az első járatok beindulását követő elszállingózásokkal indul meg a buli lezárása. Az ott maradottak természetesen segítenek pakolni. :D

Megnyugodtam. 8) (Bár tegnap óta kicsit kétséges, h az én koromban tudok-e hajnalig bulizni -- még mindig fáj a fejem :roll: )

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168455 Írta: Brisa
Igen, Dín.

Az első járatok beindulását követő elszállingózásokkal indul meg a buli lezárása. Az ott maradottak természetesen segítenek pakolni. :D

Brisa
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168454 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Din: elvileg 05-ig ha jól tudom.

Örökké nem eshet...
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168452 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Kérdés: meddig fog tartani a buli? Reggelig?

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168444 Írta: Brisa
Dae, abban az esetben igen, ha nem haladjuk meg a 120 főt.

A ruha problematikája: a fekete szoknya/nadrág-fehér blúz/ing párosítástól kezdve egészen a nagyestélyiig, bármi megteszi. A lényeg, hogy elegáns és csini legyél benne. :wink: :D

Brisa
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168441 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
1 kérdés a ruházkodásról esett szó hogy miben kell megjelenni kb. a (farmeroson kívül)

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168435 Írta: Gollam
Gollam válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
igeeen!!! Kawaiii tánc rulez!! :lol:

"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168309 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Erre a rendezvényre külsős embert is lehet hozni?
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168294 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Akkor a lassire meg a kalendáriumra igényt tartok-)
hátralék nuku-)
Rayan néni: Igen! Akarjuk-)))
Kawaaaaii-)))

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168225 Írta: Brisa

Arden Borough írta: ...hátralékkal NEM rendelkező...tehát be van fizetve rendesen a tagdíjam...így mi a helyzet?

:oops: :oops: :oops: Bocsika....
Természetesen.

Rabyn, ez még vita tárgya, nincs eldöntve. Azt javaslom, hogy előbb fizesd be. Kérd meg Kincsőt, hogy pl. a Tolkien Klubra jöjjön el, és hozza a befizetéshez szükséges cuccokat.

Brisa
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168224 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Rabyn írta: s ott be lehet fizetni a hátralékot? (jo sok hátralékom van de majd a telefonfeltőtpénzemet erre költöm)

Feltéve, hogy a nyugtatömb eljut hozzánk, nem úgy, mint tavaly!!! :evil: :?

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168217 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Rayan írta: Ha igenylitek a moriai giXer frenetikus hawaj tancat, aztat nagyon szivesen megtanitom a jonepnek :mrgreen:

Meno lesz :mrgreen:
Czupp

Szinte sejtettem! :lol: Tudtam, hogy előbb-utóbb fölmerül! :wink: 8)
KAWAJJJJJJJJJJJJJJ!!!! :twisted:
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168215 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Rayan írta: Ha igenylitek a moriai giXer frenetikus hawaj tancat, aztat nagyon szivesen megtanitom a jonepnek :mrgreen:

Meno lesz :mrgreen:
Czupp

IGEN!!! Igényeljük!!!

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168205 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
s ott be lehet fizetni a hátralékot? (jo sok hátralékom van de majd a telefonfeltőtpénzemet erre költöm)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #168203 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
...hátralékkal NEM rendelkező...tehát be van fizetve rendesen a tagdíjam...így mi a helyzet?

Örökké nem eshet...
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.349 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére