Farsang 2004.
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Én ebben az évben nem öltözöm be (ugy néz ki)
De megláthattok szoknyában! ritka alkalom jegyezzétek meg jol:D
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Lamorak
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Telcontar Léli írta: Ha lenne elég idő, megfontolandó lenne, hogy közösen adjanak elő valamit. Na, majd jövőre..
Miért, szerintem símán lehet valamit játszani közösen így is, impró is van a világon, meg vannak számok, amiket úgyis ismer mindenki (tavalyi farsangon is impróztunk Pókkal). Nincs valakinek egy akusztikus basszusgitárja?
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Brisa
- gillz
- Nem elérhető
Meg húgomék csinálták azt egy iskolai báljukon, h festett befőttesüvegekbe rakott mécsesekkel gyertyákkal világitottak. Valami ilyesmi kéne nekünk is, mert tavaly elég lehangoló volt vagy teljes fényben, vagy a másik szobából átáradó fényben bulizni.
need more brainz. yourz. now.
- Elanor
- Nem elérhető
I feel complete when I feel sick inside
- bea/mag
- Nem elérhető
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- mogy
- Nem elérhető
ez TÉNYLEG egy kulturális társaság-)))
midennesetre valszeg előfordulok ottan, kérdés milyen vonatkozásban, de nagyon szívesen segítek (díszítés, egyebek, lufi a plafonra-)) )
bár lehet, hogyy ezesetben elmulasztom az előkészítőmet (HOPP BOCSII elkalandoztam )
szóval előtte, közben és utána, ha bármi kell, lehet szólni!
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Léli
- Nem elérhető
Micsoda????? Ugye nem mondod komolyan??? Az az egyik fő támpillér, ami összetartja a Társaságot!!!Lamorak írta: Mindenkit emlékeztetnék, hogy pénteken Battival betiltottuk az István i aran-t
Na de hogy ne csak OFF-oljak:
Ezzel egyetértek! Nem azzal, hogy ez vicc, hanem hogy meg lehetne csinálni. Annyi jó gitárosunk van, mindannyian előadhatnának néhány számot (ami mellé énekelhetnének is ). Ha lenne elég idő, megfontolandó lenne, hogy közösen adjanak elő valamit. Na, majd jövőre..Lamorak írta: Szerintem gyűjtsük össze az MTT kompetens gitáros-énekeseit, és a kisteremben lépjenek fel egymás után 2-3 számos programokkal... na jó, vicceltem. De a zene fontos kérdés.
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Lamorak
- Nem elérhető
Artemisz (Celebthil) írta: 150 db NO1. SLÁGER RÁDIÓS SZÁM (Elvis, Beach Boys, Neoton, ABBA(ebből 25), Bad Boys Blue, és még sorolhatnám), fülbemászónál fülbemászóbb dallamocskák.
KELL? [/color]
NEEEEEE
Elvist hozok neked, amennyit akarsz, a többi meg nem fog hiányozni... nekem biztos nem.
Szerintem gyűjtsük össze az MTT kompetens gitáros-énekeseit, és a kisteremben lépjenek fel egymás után 2-3 számos programokkal... na jó, vicceltem. De a zene fontos kérdés. Mindenkit emlékeztetnék, hogy pénteken Battival betiltottuk az István i aran-t
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- Artemisz
- Nem elérhető
UFF, Gillz!gillz írta: Artemisz: hát, a zenék nem éppen az ízlésem, de szvsz lesz szükség rá, h mindenkinek az igényeit legalább egy kicsit kielégítsük.
Kösszke!
Tudod, a lábtörlőző-rokizó-tvisztelő tüncik/nazgúlok/hobbitok látványának valószínűzlen élvezetéről nem szívesen maradnék le!!
Technikailag kissé alulképzett vagyok, de tanulékony, szóval 1 turnus (1-2 órás intervallum) dídzséskedést én is bevállalok, ha kell!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- gillz
- Nem elérhető
én szívesen intézem a zenét, ha van technikai apparátus hozzá (megszervezem, h ki mikor djskedik, és ki hoz zenét...)
Tényleg, a hangosítás hogyan lesz megoldva? Megint a fenti hangszóróból jön a hang, vagy esetleg szerzünk mi hangfalakat? Mert esetleg tudok beszerezni, van egy ismerős társaság, akik rendszeresen szoktak tornatermi körülményekkel bált szervezi, és a hangosítást meg tudom kérdezni honnan, mennyiért szerzik - azt hiszem különben, h az az övék.
Artemisz: hát, a zenék nem éppen az ízlésem, de szvsz lesz szükség rá, h mindenkinek az igényeit legalább egy kicsit kielégítsük.
need more brainz. yourz. now.
- Artemisz
- Nem elérhető
Brisa írta: Meg esetleg ha lenne ötleted a zene megoldására, annak nagyon örülnénk.
Apropó, zene:
Lesz ott kompjúter?
Hegyirablótól kaptam egy CSODÁS AJÁNDÉKOT! ("mighty gift"-Faramir után szabadon :biggrin2: )
Számítógépes CD-n:
150 db NO1. SLÁGER RÁDIÓS SZÁM (Elvis, Beach Boys, Neoton, ABBA(ebből 25), Bad Boys Blue, és még sorolhatnám), fülbemászónál fülbemászóbb dallamocskák.
KELL?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Szóval a hangosítás terén kellene megint az bigyusz (a tudodmicsoda, a kötél, amelyiknek két izé van a végén, szóval tudod... ).
Meg esetleg ha lenne ötleted a zene megoldására, annak nagyon örülnénk.
Telcontar szívesebben lenne játékos, mint játékvezető. Ugye te meg szívesebben lennél játékvezető, mint játékos?
Egyenlőre ennyi lenne...
Brisa
- Ulmo
- Nem elérhető
Brisa: OK, milyen minőségben számítotok rám? Legyek megint beteg, vagy kreáljunk játékokat? (Telcontar hogy fog szeretni engem )
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Brisa írta: Alyr, az a lényeg, hogy elegáns legyél, hiszen ez egy BÁL (amit amúgy nem Nightwish tiszteletére rendezzük). Ja és átöltözésre idén is lesz lehetőség. Szóval felőlem overálba is jöhetsz.
Ulmo, számítunk rád idén is...
Az OFFokat kérlek mellőzzétek.
Naigen, de Vácról cipelni sem túl eccerű...
Még meglátjuk...
Max. leszek gyűrött öltönyben...
Már ha egyáltalán megyek...
Még nem tudom, menjek-e...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Ulmo, számítunk rád idén is...
Az OFFokat kérlek mellőzzétek.
Brisa
- Artemisz
- Nem elérhető
Oké, csak ugrattalak, hisz tudod!!!Alyr Arkhon írta: Szvsz nem kötelező nylonharisnyában járkálni télen...
Telcontar mailcíme: telcontar@tolkien.hu
ANGYAL VAGY! HÁLÁS KÖSZÖNET! *CUPP*
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Artemisz (Celebthil) írta:
Alyr Arkhon írta: Bár azért kíváncsi lennék, mi az alkalomhoz illő ruha...
tekintve hogy a nem bélelt öltönynadrágomban nemigen fogok februárban flangálni...
OFF:
Na, ne izélj már, legalább beleéled magad a csajok helyzetébe, akik néha télen is nájlonharisnyában kénytelenek flangálni!!
MÉG NAGYOBB OFF:
Hurrá, addig még van idő tünciruhát csináltatni!!!!! Alig várom már a bulit!!!
MÉG ANNÁL IS NAGYOBB OFF:
Mivel itt szervezők és fontos személyiségek szólogatnak hozzá, KI TUDJA TELCONTAR MAILCÍMÉT??!! SÜRGŐS ÉS ÉLETBEVÁGÓ, A GESZTESI JELENTKEZÉS MIATT!!
[size=9:337cdfh2]bocs, hogy élek!! [/size]
Szvsz nem kötelező nylonharisnyában járkálni télen...
Telcontar mailcíme: telcontar@tolkien.hu
És akkor se fogok vékony ruhában beutazni Vác mellől...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Artemisz
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Bár azért kíváncsi lennék, mi az alkalomhoz illő ruha...
tekintve hogy a nem bélelt öltönynadrágomban nemigen fogok februárban flangálni...
OFF:
Na, ne izélj már, legalább beleéled magad a csajok helyzetébe, akik néha télen is nájlonharisnyában kénytelenek flangálni!!
MÉG NAGYOBB OFF:
Hurrá, addig még van idő tünciruhát csináltatni!!!!! Alig várom már a bulit!!!
MÉG ANNÁL IS NAGYOBB OFF:
Mivel itt szervezők és fontos személyiségek szólogatnak hozzá, KI TUDJA TELCONTAR MAILCÍMÉT??!! SÜRGŐS ÉS ÉLETBEVÁGÓ, A GESZTESI JELENTKEZÉS MIATT!!
[size=9:343va6nt]bocs, hogy élek!! [/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ulmo
- Nem elérhető
Kérdés2: műsorokhoz hangosítás megoldott-e?
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
kriszana írta: •Öltözék: jelmez vagy elegáns (alkalomhoz illő) ruha. Farmer és Nightwish ruhadarabok és viselőjük kinnreked.
Ez diszkrimináció...
Bár azért kíváncsi lennék, mi az alkalomhoz illő ruha...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Bizonyára néhányan már értesültetek róla, hogy
2004. február 28-án megtartjuk az MTT II. Koronázási és Farsangi bálját. Helyszín: 1077 Budapest, Wesselényi u. 73. (Ipartestületi székház).
•Lesz jelmezes felvonulás. Erre nem kell külön jelentkezni, a helyszínen kap mindenki sorszámot, és a bál résztvevői szavazhatnak az első három helyezettre.
•Készülünk műsorral. Várom mindenki jelentkezését, aki szeretne előadni valamit (vers, tánc, dal, paródia stb.) Szeretném azonban, ha tudnátok, hogy mivel az időnk korlátozott, szűrni fogjuk a jelentkezéseket, így nem biztos, hogy minden produkció befér a műsorba. Tehát jelentkezni nálam lehet: név, elérhetőség (e-mail, telefon), és a műsorszám pontos megjelölésével (címe, hossza, műfaja, szerzője, előadója stb.) és eszközigény feltüntetésével (milyen lejátszóra, esetleg mikrofonra van szükségetek).
•A belépő 200 HUF lesz elővételben azoknak az MTT tagoknak, akiknek nincs elmaradt tagdíja, a többieknek 400HUF. Aki az utolsó pillanatig nem tudja eldönteni, hogy szeretné-e velünk együtt zárni a farsangi szezont, annak lehetősége lesz jegyet venni a helyszínen 500 HUF-ért.
•A bál előre látható időpontja: 18:00-05:00ig. A programok kb. hajnali 3óráig tartanak majd. Próbáljátok meg felkészíteni a szülőket, hogy a reggeli első busszal mentek haza. Reméljük, ebből senkinek nem származik nehézsége. Lesz egy portás bácsi, aki egész éjjel felügyel ránk. Kapunyitás 17:00kor.
•Öltözék: jelmez vagy elegáns (alkalomhoz illő) ruha. Farmer és Nightwish ruhadarabok és viselőjük kinnreked.
•Kaja topic: az elővételi jegy átvételekor mindenkivel tudatjuk, hogy mivel kellene hozzájáruljon a rendezvény sikeréhez (étel, ital, édesség, süti, rágcsálnivaló stb.)
•Mint azt Brisa említette, mindenki írásban (e-mailben) meghívót fog kapni, és arra válaszolva lehet jelentkezni. A jelentkezésekre válaszul megadjuk az időpontokat és helyszíneket, ahol az elővételi jegyeket meg tudjátok venni majd.
•Kérdéseitekkel keressétek Brisát ( brisa@tolkien.hu ) vagy engem ( kriszana@tolkien.hu )
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Aki nem szeretne semmiről se lemaradni, az egész estés-éjszakás-hajnalos rendezvényre számítson, sok izgalmas programmal.
A belépőket a helyszínen 500Ft lesz, elővételben a tartozással nem rendelkező MTT-tagoknak 200Ft, mindenki másnak 400Ft.
Megkérek mindenkit, hogy az "Én jövök", "Én is" és a hasonló megjegyzéseket mellőzni szíveskedjék a topikban. Február elején mindenki fog kapni egy meghívót, amelyre válaszolva kell majd jelentkezni a farsangra. (És igen, a "csak" fórumozók is kapnak meghívót.)
A részleteket és az egyéb tudnivalókat Kriszana közli majd.
Brisa
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.