Farsang 2004.

Több
20 éve 10 hónapja #173218 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Rabyn írta: szal bocs ha valakinek beletiportam a lelkivilágába csak nekem ezt nehéz felfogni, hogy mit kell idegeskedni..

Nem tiportál bele a lelkivilágomba, csak gondoltam jó ha tudjátok...
(Ezzel 1ütt szinte biztos, hogy én is ott leszek (nem szabadultok tőlem ilyen könnyen, MUHHAHAHAHAAA... :twisted: ))

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173210 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Telcontar Léli írta:

Rabyn írta: Ok mondjuk én nemtom ezt megérteni mert engem nem neveltek rá semmilyen vallásra (hála az égnek ha nagy leszek majd választok magamnak ha szeretnék).
szal bocs ha valakinek beletiportam a lelkivilágába csak nekem ezt nehéz felfogni, hogy mit kell idegeskedni..

Nem is kell megérteni, csak el kell fogadni, hogy ilyen is van. A vallás egy olyan dolog, amit szvsz megérteni csak az tud, aki vallásos. A többieknek pedig el kell fogadniuk, hogy ők ezt teszik, vagy azt hiszik...

Szerintem ezt a böjtös dolgot mindenkinek magában kell elintéznie. Döntse el maga, hogy ennek ellenére jön-e, hogyan, mennyi időre, és mit csinál....

Léli

Egyetértek Lélivel, mindenki döntse el maga, mit csinál vagy nem csinál, de nem hiszem hogy e miatt el kellene törölnünk ezt a rendezvényt. (előbbre meg nem hozhatjuk, mert minden akkorra van megszervezve)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173203 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Rabyn írta: Ok mondjuk én nemtom ezt megérteni mert engem nem neveltek rá semmilyen vallásra (hála az égnek ha nagy leszek majd választok magamnak ha szeretnék).
szal bocs ha valakinek beletiportam a lelkivilágába csak nekem ezt nehéz felfogni, hogy mit kell idegeskedni..

Nem is kell megérteni, csak el kell fogadni, hogy ilyen is van. A vallás egy olyan dolog, amit szvsz megérteni csak az tud, aki vallásos. A többieknek pedig el kell fogadniuk, hogy ők ezt teszik, vagy azt hiszik...

Szerintem ezt a böjtös dolgot mindenkinek magában kell elintéznie. Döntse el maga, hogy ennek ellenére jön-e, hogyan, mennyi időre, és mit csinál....

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173202 Írta: Zizzo
Zizzo válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Sziasztok!

Érdekel ez a farsang, jó lehet, meg már régóta kiváncsi vagyok a tolkienes emberekre (ha fele olyan jó fejek mint Rabyn /kössz, hogy hivtál/ akkor semmi baj nem lesz :) ). Majd meglássuk, de sztm jövök :) ) (jah, ilyent nem szabad irni... na mind1)
Sorry, ha off voltam, de uj vagyok itt, csak néhány embert ismerek.

Itélet csere van írva a vényre...
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173184 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Jah amugy meg tavaly is március elsején volt a Farsangi buli (utána lehet nézni). És senki se csinált belőle ügyet, hogy éppen mibe esik bele meg mibe nem. Ettőlmég nagyon királylányos bulit tartottunk.
Ok mondjuk én nemtom ezt megérteni mert engem nem neveltek rá semmilyen vallásra (hála az égnek ha nagy leszek majd választok magamnak ha szeretnék).

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173178 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Felagund írta: Rabyn: de többen (pl én) igen!
Artemisz: sajnos a 28-a három nappal 25-e után van... :? (tegnap mondták misén, hogy 25-én kezdődik... A papok csak nem tévednek :? )
Íme!

Szia Felagund!

Igen, 25-e hamvazószerda, utána már kezdődik a böjt.
Én is észrevettem, de nem tehetek ellene. Nem igazán szoktam böjtöt tartani (bár nem tudom Te hogy állsz ehhez a dologhoz). de ilyenkor néhány dologról lemondok. Pl. nem nézek tévét, nem eszek édességet vagy nem énekelek/dúdolok egy napig (ez utóbbi a legnehezebb). Szerintem Isten elnéző, megbocsájtó, de ez nem egy vallási témájú fórum, szóval bocsánat a nem ide tartozó hozzászólásért.

Minden jót!

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173177 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Nem a farsangon vagy a jelmezeken van a hangsúly, hanem a BÁLON!!!!!!

Nem arról van szó, hogy a nagyböjt alatt mindenkinek kötelező szomorkodni, csak épp a böjt a készülődés időszaka, mégpedig a CSENDES készülődésé. És ezt egy zajos mulatság igencsak meghiúsítja!
Tudod, Rabyn, lehet, hogy számodra és mások számára ezek értelmetlen dolgok, de a MI számunkra éppolyan fontosak, mint bármi más, és nehéz megmagyarázni, miért.
Biztos, hogy enélkül is be tudnánk slisszolni a mennyországba, mégis FONTOS.

Jól mondom, Felagund?

Bocsi az OFFért, ezt jónak láttam tisztázni..

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173176 Írta: Rabyn
Fela: Akkor gondold ugy, hogy nem farsangibuli csak sima beöltözős..
Amugy még tél van, szal el lehet még üldözni:)

Én megyek ma GreenKatzeba

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173174 Írta: Patiszon
Sziasztok!

Húú, Kriszana légy nagyon-nagyon kedves, és tegyél félre nekem pár jegyet, mert én mindanképp szeretnék menni erre a bálra.
Csütörtökön megyek érte! (Ma már nem hinném, hogy odaérek a ZM-be :) )

Csillagos éjszakát!

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja - 20 éve 10 hónapja #173171 Írta: Felagund
Rabyn: de többen (pl én) igen!
Artemisz: sajnos a 28-a három nappal 25-e után van... :? (tegnap mondták misén, hogy 25-én kezdődik... A papok csak nem tévednek :? )
Íme!

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173170 Írta: Rabyn
Hát akkor max nem farsang lesz a neve hanem valami más. Végülis NEMTÖKMINDEGY? Én spec nem tartok semmiféle ilyen vallási cuccot (kivéve ami már nemzetesítve van mint a karácsony)

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173168 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Felagund írta: Nem akarok nagyon kötözködőnek tűnni, de febr 25-én hamvazószerdával kezdetét veszi a nagyböjti időszak, és akkor már nem nagyon illik farsangi bulájokat tartani...
(Tudom, hogy rosszkor szólok :oops: )

Nemáááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bawling: :bawling: :bawling: :rmad2:

Biztos nem számolsz rosszul, Felagund?
Április végén van Húsvét, attól vissza negyven nap az március eleje!!!!

Jaj, ne már, hogy emiatt lemaradjunk!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173167 Írta: Felagund

Brisa írta: Nos, az én legjobb tudomásom szerint Középföldén nincs semmiféle hamvazószerda meg nagyböjti időszak, így Elassart és Arwent nem köti semmi ahhoz, hogy még febr. 25-e előtt adjanak bált a népnek. :mrgreen:

De javítsatok ki, ha tévedek.

Nos, javíts ki, ha tévedek, de ez a bál - sajnos - nem Középföldén kerül megrendezésre ;)

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173165 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Felagund írta: Nem akarok nagyon kötözködőnek tűnni, de febr 25-én hamvazószerdával kezdetét veszi a nagyböjti időszak, és akkor már nem nagyon illik farsangi bulájokat tartani...

Nos, az én legjobb tudomásom szerint Középföldén nincs semmiféle hamvazószerda meg nagyböjti időszak, így Elassart és Arwent nem köti semmi ahhoz, hogy még febr. 25-e előtt adjanak bált a népnek. :mrgreen:

De javítsatok ki, ha tévedek.

Brisa
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173149 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

legfeljebb kevesebbet eszunk es tobbet iszunk ß)
gond csak nem lesz belole ß)

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173137 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Sebaj, mi már évek óta úgy tartjuk... de ha kívánjátok megszerzem az egyházi engedélyt :D

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173133 Írta: Felagund
Nem akarok nagyon kötözködőnek tűnni, de febr 25-én hamvazószerdával kezdetét veszi a nagyböjti időszak, és akkor már nem nagyon illik farsangi bulájokat tartani...

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173127 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Sziasztok:-)

90-en vagyunk eddig a Farsangon :-)
Következő jegyvásárlási időpontok:
ma 17-17:15ig Zöld Macska
csütörtökön 17:45-18:00ig Zöld Macska

Batti vettük az adást, nem kérünk fel, úgysem lesz hölgyválasz :wink:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #173125 Írta: Batti
Batti válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Felhívom minden szervező és nem szervező hölgy figyelmét arra, hogy nem táncolok. Ebbéli álláspontom védelmében nagyon messzire is hajlndó vagyok elmenni. Ezért, hacsak nem akarja a szórakozásomat, hangulatomat elrontani, senki ne próbálkozzon ilyesmivel.

"Kane o Keizai Suru"
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #172909 Írta: Brisa
És lehetőleg mindenki írja rá a nevéz minden CD-re, tokra és egyéb kiegészítő darabra...

Brisa
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #172906 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Léli: a Gy.U. filmzenékre én is gondoltam. Ez lenne az alap háttérzene.

Azért ha kérhetem, ne legyen egyfajta CD-ből száz darab. Úgy csak nagyobb lesz a kavarodás.
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #172881 Írta: Ladislas
Ladislas válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Léli: Szerintem jó ötlet... :roll: !
A nyitó tánccal kapcsolatban, pedig: Biztos, hogy nem tudsz valahonnan előkeríteni egy pasit, aki válalná a táncot? Nagyon sajnálnám, ha nem táncolnál, mert jó táncos vagy, és te is ott voltál az elsők között, akik jelentkeztek :oops: ...Ha kell, foglalkozhatom veletek külön is, és hamar felzárkóztatnánk a párod...nincs senki :?:

Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!! :evil:
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #172850 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Tudom, félresiekrült ötlet, de mi lenne, ha vinnénk 1-2 (esetleg 3) GyU filmzene CD-t? :)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #172844 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Én is hozok Apocalyptycát :) Miket hozzak még? Azért elég sok zeném van ám :)

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #172799 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Alyr Arkhon írta:

Galadh írta:

Alyr Arkhon írta:

Galadh írta: Sztem az Apocalyptyca teljesen jó! Van vkinek???

Van.

Lécci hozd el!
Silmeniel szalagavatóján is volt egy osztály, amely egy Apocalyptyca számra keringőzött, és remek volt!

Nem ígérem 100%ra csak 95re mert a húgomé és nem tudom miféle adathordozón van, s az az övé-e...

en viszont 100%, h viszek ß)

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #172697 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Sziasztok Kedveseim!

Fantasztikus, hogy ekkor a lelkesedés, már 78 db jegy elkelt!

Figyelem, aki velünk szeretne farsangozni, az nagyongyorsan vegye meg a jegyét, mert kb 100-an férünk el, és már akkor is sokan leszünk.
Szóval igyekezzetek :wink:
Következő jegyvásárlási lehetőség: hétfőn, február 16-án, 17:00-17:15ig a Zöld Macskában.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #172420 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Patiszon írta: Nagyon szépen köszönöm, így már biztos odatalálok :)
Bár valószínűleg ma nem jutok el oda :)

Majd csak összejön valahogy...
Jah, és a party után indulnak buszjáratok, melyek hazaviszik a megfáradt vándorokat? :D

hát pl ott van asszem a 74-es...
De attól függ, hogy mikor akarsz elmenni.

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #172419 Írta: Brisa
A buli hajnalig tart, amíg újra meg nem indul a tömegközlekedés.

Brisa
Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #172411 Írta: Patiszon
Nagyon szépen köszönöm, így már biztos odatalálok :)
Bár valószínűleg ma nem jutok el oda :)

Majd csak összejön valahogy...
Jah, és a party után indulnak buszjáratok, melyek hazaviszik a megfáradt vándorokat? :D

Téma zárolva.
Több
20 éve 10 hónapja #172393 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Galadh írta:

Patiszon írta:

kriszana írta: Jegyek folyamatosan vásárolhatók nálam. Pl. ma is a Tolkien Klubban: Zöld MAcska 18:00tól
De mivel csak a nemve ultragonosz, és meglepően könnyen hajlok bármiféle kompromisszumra, ezért sztem mindenkivel meg lehet beszélni, hogy hol, mikor jó neki.

Hogyan juthatok a Zöld Macskába?
Oké, köszönöm szépen!
Csillagos éjszakát!

Klinikákig metróval, feljössz, át az úton, balra, kb 5 perc séta, látni fogod.

Bővítve:
kijössz a metró épületéből, jobbra fordulsz és átmész az így szemben lévő zebrán, (4 sávos út) ott balra fordulsz és addig mész amíg meg nem látod egy kapu fölé írva a feliratot.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.380 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére