- Köszönetek: 0
Curufin - Beszélgetések
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
AURE ENZULUVA!
- Sünee
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"Aki sokat keveri a szart, azt előbb-utóbb berántja a kanál."
- Aeglos
- Nem elérhető
Maglor írta: Viva les Curufincek!!!!!!!!!
kikérem, ez hibás! 8O
akkor már vivent les curufinces [vivaaan lé kürüfeencé]
de ez nem felkiáltó mód, szal ez sem tökéletes...
De azért BUÉK! :clown:
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Arden Borough
- Nem elérhető
és gratula Andris
Örökké nem eshet...
- Laurelen
- Nem elérhető
Boldogságban és élményekben gazdag új évet!
tünc
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Maglor
- Nem elérhető
Én épp ezekben az időkben nyomom életem első vizsgaidőszakát... Eddig elég jól megy, még csak 1 négyesem van, az is földtanból, ami nagggyon nem érdekel. A többi 7 mind 5ös!!!!!!!
Viva les Curufincek!!!!!!!!!
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
AURE ENZULUVA!
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Inczy
- Nem elérhető
Felagund írta:
Inczy írta: Üdv a netfüggők klubjában..
Áhhh, érzitek a karácsony szelét...? Engem már telibe csapott, egész héten ajándékokat kreáltam.. Holnap meg sütit sütök... Nyammm... ))
Nos ami ezt a fajta "karácsony-fílinget" illeti én igyexem minél távolabb tartani magmtól...
De miért?!
Feel the sunshine
- Frodo Baggins
- Nem elérhető
"Így tűntek el a világok, kikötők, révpartok és korall-lagúnák[...]"
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Boldog Karácsonyt Minden Kedves Curufincnek!
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Arden Borough
- Nem elérhető
Örökké nem eshet...
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Inczy írta: Üdv a netfüggők klubjában..
Áhhh, érzitek a karácsony szelét...? Engem már telibe csapott, egész héten ajándékokat kreáltam.. Holnap meg sütit sütök... Nyammm... ))
Nos ami ezt a fajta "karácsony-fílinget" illeti én igyexem minél távolabb tartani magmtól...
Our knees do not bend easily
- Panni
- Nem elérhető
Karácsony? Rulz! Imádom ezt az ünnepet! Olyan vidám a hangulata! A bevásárlás meg még folyamatban van... Csak semmit sem elsietni...Burrarum
- Inczy
- Nem elérhető
És ti hogy álltok? Már csak hó kéne, mi?
Feel the sunshine
- Felagund
- Nem elérhető
:itscool:
- Panni
- Nem elérhető
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
Maglor írta: te Anglachel... Van neked elöl szemed?????? Pénteken mellettem "suhantál" el a metróban a Moszkván... Pedig 2x rád is köszöntem!!!!!! Ja, persze... A másikszomszéd kisasszony érdekesebb volllt...
ÖÖÖÖ, izé, ez mikor volt? Melyik pénteken? Bocs nem vettelek észre.
AURE ENZULUVA!
- Laurelen
- Nem elérhető
azért egy 12 órányi mozizás eléggé megterhelő fizikailag is... a végén úgy éreztem hogy a szemgolyóim kiszáradnak a helyükből... 8O
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Frodo Baggins
- Nem elérhető
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Amúgy nagyon jó volt ez a 12 óra filmnézés! Ennyit még sose moziztam egyszerre. Gondolom, mások se nagyon. Bár ezek után nem csodálom, ha az emberek ferde szemmel néznek ránk. Hát, nézzenek...
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Panni
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető
Panni írta: De én akkor nem vigyorgok, amikoregy szadista állat kezében van a boctű, és még pluszba véghez akar vinni néhány kegyetlenséget cegénykémen...
Annak már úgyis mindegy...
- Panni
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető
- Panni
- Nem elérhető
Képzeljétek, a mai biológia óránk témája Maglor kedvenc időtöltése volt... konkrétan boncolás....cegény halacka... De arra jó volt, h utánna ne legyen túl nagy étvágyam
Arden, hogy úgy őszinte legyek, engem nem igazán nyugtattál meg,mert anyámék elengedtek volna... De örülök, hogy nem voltam egyedül Apropó.... Milyen volt a mozizás? [size=9:38wm2irt](ez annak szól, aki volt)[/size]
- Frodo Baggins
- Nem elérhető
- Maglor
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.