- Köszönetek: 0
Curufin - Beszélgetések
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
AURE ENZULUVA!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
Nem tudja valaki, hol lehet Szilmarilok díszpéldányt (?) kapni. Olyan képeset.
AURE ENZULUVA!
- Laurelen
- Nem elérhető
igenis! (bár nem nyertem- családi szokás- de egy közeli jóbarátom lovagiasan felajánlotta az egyik jegyét.Felagund írta: Hirdetmény:
Mindenki, aki volt olyan szerencsés, hogy nyert a Danubius játékon, kéretik hogy jöjjön a Curufinces pólójában!!! (én legalábbis abban leszek :cool: )
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Arden Borough
- Nem elérhető
haez amugy megnyugtat akkor én sem megyek,tekintve hogy győrből mot nem engednek el sajna fel erre a cuccra...
Örökké nem eshet...
- Panni
- Nem elérhető
Eena, ez a Danubius cucc egy kb. 16 órás filmvetítés. Konkrétan FOTR, TTT és ROTK bővített változatok egyhuzamban... Ha jól sejtem
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Eena
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
én biztos nem nyertem, csak érdekel
fogta és elindult megkeresni magát
- Felagund
- Nem elérhető
Mindenki, aki volt olyan szerencsés, hogy nyert a Danubius játékon, kéretik hogy jöjjön a Curufinces pólójában!!! (én legalábbis abban leszek :cool: )
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Felagund
- Nem elérhető
- Panni
- Nem elérhető
Most pénteken, azaz november 26-án Esztergomban lesz Katalin bál! És mivel mindenki hozhat magával pluszba embereket, Thaurral megbeszéltük, hogy ha van rá érdeklődés, akkor Beoros illetve Curufinos embereket vállalunk vendégnek. (Engem csak a Curufincos része érint...) A vendégjegy 500 Ft/fő. Két zenekarból az egyik a Stainless Steel (??????? szvsz nem így kell írni, de aki ismeri a zenekart, az így is rá fog jönni, hogy melyik együttesről van szó...)Szóval ha valakit érdekelne a dolog,vagy kíváncsi egyéb részlezekre, az lécci sürgőssen írjon nekem privit!
- Inczy
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető
Musical Est meg asszem nálam is befigyel
- Inczy
- Nem elérhető
Hehee, most jutott eszembe,h Musical estre csinálhattunk volna vmit... numindegy, tudom, fáziskésés és én, uggggyan....
Tényleg, kijön?! Gyertek sokan_!!
Jah, Musical est időpontja elhalasztva... nem szombaton, hanem VASÁRNAP lesz 6-kor!!!! Nézzetek be az MTT Kórus topicba! Gondolom nagyobb dobra is lesz verve.... Vmi gond adódott asszem a terembérléssel...
Akinek emg van MSN-je, azt letámadom...
Feel the sunshine
- Laurelen
- Nem elérhető
talán nem is annyira fatális, de ez majd elválik...Felagund írta:
Arden Borough írta: ha jól tudom,akkor Lau eddig ttk-s volt,de idén átment a btk-ra az eltén...
Lau sose volt TTK-s
Csak a diákja olyan, de az is fatális tévedés...
- Felagund
- Nem elérhető
Arden Borough írta: ha jól tudom,akkor Lau eddig ttk-s volt,de idén átment a btk-ra az eltén...
Lau sose volt TTK-s
Csak a diákja olyan, de az is fatális tévedés...
- Laurelen
- Nem elérhető
közgázos...
- Arden Borough
- Nem elérhető
Örökké nem eshet...
- Inczy
- Nem elérhető
Mondjuk azt se értettem soha, h miért változtatják emg az emberek a nevüket... Úgyis mindenki az eredetin fogja őket szólítani. Egy csomó ismerősömnka van már vagy 8 neve, én meg ezzel az eggyel árválkodom... de tök jól érzem magam vele... és még ezt se én választottam magamnak..
Tavaszi felvonulást pártolom!
Lau, te akkor most MIVAGY? Mindig összezavarodom jövőbeli mibenlétedet illetően...
Feel the sunshine
- Felagund
- Nem elérhető
A régi szvsz jobb volt, de ő dolga...
- Aeglos
- Nem elérhető
Felagund írta:
Laurelen írta: ez nem tudom kié, de innen rémlik... : www.die3sphaere.de/bilder-galeri ... kcover.htm
Tudtommal Enna (és nem Eena ), illetve Nimdorc...
Nimdorcnak azóta megváltozott, most ezt használja:
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Laurelen
- Nem elérhető
Felagund írta:
Laurelen írta:
Felagund írta:
Laurelen írta: ez nem tudom kié, de innen rémlik... : www.die3sphaere.de/bilder-galeri ... kcover.htm
de Eena, vagy én őrültem meg és olvasom az "n"-t "e"-nek... :heu:
Eenáé más, nézd meg itt van ezen az oldalon!
[size=9:2b4ym935](Amúgy mit szólsz hozzá?)[/size]
Ok. felfogtam!leesett!nem-vagyok-bölcsész!ttk-s diákom van!
[size=9:2b4ym935]nagyon kedvesnek tűnik(amennyire egy 10perces megfigyelésből és egy bemutatkozásból meg tudom állapítani), és elszántnak, ha beimádkozta magát a kezdőcsoportba:)[/size]
- Felagund
- Nem elérhető
Laurelen írta:
Felagund írta:
Eenáé más, nézd meg itt van ezen az oldalon!
[size=9:1qv01xkr](Amúgy mit szólsz hozzá?)[/size]
- Laurelen
- Nem elérhető
Felagund írta:
- Felagund
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
Eena írta: Én is élek még meg minden...csak szar dolog 4.-esnek lenni, és semmire nincs időm.. Bocs
Anglachel: szerintem zászlós felvonulásra ne nagyon számíts tavasz előtt na de majd akkor..
óóó...negyedik osztály, azok a régi szép idők....
egyébiránt hova készülsz?
van néhány curufinc-avatar a képek topicban:
Anglachel: www.die3sphaere.de/bilder-galeri ... know_I.htm
ez nem tudom kié, de innen rémlik... : www.die3sphaere.de/bilder-galeri ... kcover.htm
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
Arden írta: Anglachel Bauglir írta:
Hát Laczy-t szíves örömest befogadnám.
Persze csak Finc után....
mármint hogy először Fincet fogadnád be?
HE-HE-HE!
AURE ENZULUVA!
- Arden Borough
- Nem elérhető
mármint hogy először Fincet fogadnád be?Anglachel Bauglir írta: Hát Laczy-t szíves örömest befogadnám.
Örökké nem eshet...
- Panni
- Nem elérhető
Anglachel, ha rajtam múlna, akkor nem egyedül vonulnál fel Laczival, viszont ha anyámékon múlik, akkor még párszáz év múlva is porosodna valahol... Pláne, hogy majd a közgyűlésre hajlandóak megint elengedni, miután tövig rágtam a fülüket
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
Eena írta: Én is élek még meg minden...csak szar dolog 4.-esnek lenni, és semmire nincs időm.. Bocs
Anglachel: szerintem zászlós felvonulásra ne nagyon számíts tavasz előtt na de majd akkor..
Hát Laczy-t szíves örömest befogadnám.
A felvonuláson meg remélem nem csak én fogok ott egyedül felvonulni.
Egyedül jó Curufines.
AURE ENZULUVA!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.