- Köszönetek: 0
Tolkien Születésnap 2005
- kriszana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
khirály vagy RabynRabyn írta: Jelentem két suliba le lett adva már a papíros (a mostani és a régi sulimba) és a régi sulimban az oföm mondta, hogy beszerezvezi a magyartanárokat szólval ELVILEG onnan jönni fognak emberek.
köszönjük!
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- kriszana
- Nem elérhető
17.30 CD fűRabyn írta: Hánytól lesz a Lepes megbeszélés?
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Namarie
- Nem elérhető
És ha lehet, kolikban is, mert oktatási épületekben hajlamosak elmenni mellette.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Rayan
- Nem elérhető
Ez rendkívül biztató tény. Szerintem.
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Toma gazda
- Nem elérhető
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
az eleddig felírt játékok némileg veszélybe kerültek teremhiány miatt.
Miért is van teremhiány? KGy előtti LEPmegbeszélésen még nem volt.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Brandir írta: Én pedig kérnék mindenkit, hogy Alyrnak is küldjön el minden infót, különben a pórnép a büdös életben nem tud meg semmit!
Újfent jelezném, mindenki az aláírásomban szereplő e-mail címre küldje a LEpes dolgokat.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Brandir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Toma
-a termek feliratozása „völgyzugolyi terem nevekkel” (Konkrét javaslatokat kaptam tőle.)
- "emlék szoba": helység ahol portrék utalások találhatóak az ősökre (Fingolfin, Finwe, Feanor, Gil-Galad stb.) Nodlee Feanor portréja, a Képzőművész csoport felkérése a többi portréra Kalandjátékba beépíthető.
Vénia:
- nazgúlos játék levezetése
- szeretne tárgyalni tanulni
Cueddo:
- a köszöntő megszervezése (Várjuk az ötleteket.)
- napközben pedig a kalandjátékban szívesen lennék az egyik helyszín gazdája
Kincső:
- a játékok kitalálása
- belépőjegyek (amiket Pók és Sirgon segítségével fogunk végül megoldani)
Ladis:
- Ha díszlet gyártáshoz v. a játékokhoz ember kell nyugottan szóljatok, mert bármit megcsinálok, ha pontosan megmondjátok mit....
Alcar:
- quenya előadás és/vagy szeminárium
Niko:
- Bár a LEP időpontja valami hihetetlen mértékben nek jó és nem felszabadítható számomra, kellékek gyártásába szívesen beszállok, csak mondjátok el,mi kell. (Rajzolni nem tudok, szilmaril-utánzatot fűzni viszont pl. igen.)
Brisa:
- Az iparművészek csoportját fel lehetne kérni arra, h a táborból maradt kreatív cuccokból csináljanak egy kézműves sarkot, ahol a vendégeket megtaníthatják erre-arra
És arra szeretnék megkérni mindenkit, hogy ne aprózzuk szét a dolgokat. Tehát inkább nekem vagy Kriszanának írjátok továbbra is az ötleteiteket, és ne Alyrnak. De a topikot is érdemes kihasználni.
Fontos lenne, hogy legalább egy valaki tudjon mindenről. Jelenleg nincs ilyen ember...
A dolgok logikájából eredően Kriszana lenne a legmegfelelőbb személy erre.
Brisa
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
1. pont: tájékozódás
- Számba vévén az MTT szűkös anyagi helyzetét felmértük a lehetőségeinket.
- Pók elmondta milyen a helyszín, számbavettük ezt is
2. pont: tervezés
Mivel a t. főszervezők késve érkeztek megpróbáltunk saját kútfőből a fentieket számbavéve kitalálni valamit.
- Kitaláltunk egy játékot amely egyenlőre orkos névre hallgat, és megfelel a kritériumoknak ( olcsón megoldható, nem kell hozzá külön terem) megállapítást nyert viszont, hogy az eleddig felírt játékok némileg veszélybe kerültek teremhiány miatt.
- Feljegyeztük a takarékossági lehetőségeket, a következők lehetségesek:
- Ingyenes fénymásolás fehér papírra korlátozott számban (úgyhogy a sablon előtte helyben kinyomtatható
- Ingyenes színes plakát nyomtatása akár A2-es méretben
- Olcsó "papírbolti" alapanyagok beszerzésének lehetősége
- Ingyenes munkaerő (konkrétan bizonyos cuccok kivágására)
- Megvitattuk a belépőjegy mibenlétét, és változtatásokat javasoltunk a tények ismeretében, szem előtt tartva az esztétikai szempontokat is
- Brisa és később kriszana befutása után kiderült, hogy mégiscsak lehet tudni a nagy általánosságokon kívül valamit a LEPről, csak Közgyűlésen valami miatt ez nem lett közzé téve.
- Felmerült a LEP-Rendhagyó Irodalomórára való meghívók levélbeni terjesztése amellyel kapcsolatban Brandir egy igen takarékos megoldást javasolt.
3. cselekmények
- A vasárnap kiosztandó szórólapok újrafogalmazásra és sokszorosításra való átvétele (nem tudom, pontosan hol tart a dolog per pillanat)
+ Kérések:
- Szeretném kérni kriszanától és/vagy Ankalimontól az előadók és előadások pontos listáját (nem saját részemre, hanem hogy tovább szórjam annak akit érint (nem csak az előadóknak))
- ezen belül főleg azt hogy ki tartja a Középfölde fegyvereiről (vagy vmi hasonló) való előadást mert a szórólapon nem volt név.
- Kérjük-e meg Kopeczky Ritát hogy tartson egy nyelvészeti előadást? (az Ókortudományi Konferencián Görög, latin, quenya címmel tartott egyet amin az MTT nem egy fővel képviseltette magát)
A fentieket lehet hogy még kiegészítem.
Jövő kedden, december 7-én, a CD-Fűben újabb LEP megbeszélés.
Aki úgy érzi, hogy
- korszakalkotó ötlete van
- rászakadt a nemzeti bank és ránk akarja költeni ( )
- tudna bármit segíteni (vagdosni, infópultosnak, árulni, képetőrizni, mittomén) a LEPen magán ill az előkészítésében
Az jöjjön el, vagy ha nem tud akkor írjon emailt nekem a gilgalad@uw.hu ra vagy a luminatar@hotmail.com ra. (ha ír is és el is jön akkor még meg is köszönöm) Én pedig lehetőségeimhez mérten továbbítom.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- kriszana
- Nem elérhető
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Csak most vettem észre, mert naponta legfeljebb egyszer jutok fel, ha... Szóval én el tudok követni néha-néha 50 oldal zugfénymásolást a munkahelyemen. Papírt viszont hiába adtok, mert a dög ígyis-úgyis számolja, és leszámlázza az egyes főosztályoknak. Van Word XP, Coreldraw 11, Photoshop 5.5, tehát levélben küldve elötte ki is tudom nyomtatni, ha ezek egyikében készült. Szóval telefon, SMS 06 30/3243723 mail: patp@freemail.huBrisa írta: Tud valaki ingyen fénymásolni 50-100 oldalt? Papírt adunk.
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Brandir írta: Ez a csütörtöki megbeszélés:
GOMUNCS és Gyerekszoba Első összevont, Pán-csoportosulási találkozó!
A találkozó témája: A 2005-ös LEP (Ünnep Völgyzugolyban) eddig meghatározott feladatainak elindítása.
Időpontja: december 2. csütörtök 17 óra
Helye: Holnap tudom megmondani. CDfű vagy K@V
Utólagos kérdésekre válasz előre:
-Aki nem jön el, az majd jön máskor.
-Jöhet az is, aki nem tagja egyik csoportnak sem.
-Sokáig leszünk, tehát az is jöjjön, aki csak később tud.
-Akinek hamar el kell mennie az is nézzen be.
Minden segíteni vágyó emberke megjelenésére számítunk
A megbeszélés a CD-fúben lesz holnap.
Brisa
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Laurelen írta:
akkor talán segíts olyan dolgokban amikhez nem-baj-ha-bécsben-laksz, pl fordíthatnál cikkeket, segíthetsz a honlapot renszerezni stb.
és légyszíves ne háborodj fel a segítségkérésen, nagyon fontos a segítő szándék is, de gyakorlati segítség nélkül vajmi kevés.
Félreértettél... Én most úgy az életre voltam mérges, nem a segítségkérés miatt, hanem mert tudnék segíteni, ha... És IGEN!!! Ha valaki megmondja, mit fordítsak...
- Laurelen
- Nem elérhető
Ancalima Anarórë írta:
Brisa írta: Tud valaki ingyen fénymásolni 50-100 oldalt? Papírt adunk.
Már megint ez... Kezdem unni ezt a "tudnék-segíteni-de-bécsben-lakom" dolgot...
akkor talán segíts olyan dolgokban amikhez nem-baj-ha-bécsben-laksz, pl fordíthatnál cikkeket, segíthetsz a honlapot renszerezni stb.
és légyszíves ne háborodj fel a segítségkérésen, nagyon fontos a segítő szándék is, de gyakorlati segítség nélkül vajmi kevés.
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Brisa írta: Tud valaki ingyen fénymásolni 50-100 oldalt? Papírt adunk.
Már megint ez... Kezdem unni ezt a "tudnék-segíteni-de-bécsben-lakom" dolgot...
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Brisa
- Leguanember
- Nem elérhető
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Drizzt
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Inczy írta: Csütörtökön az ígérttel szemben mégsem tudok elmenni, útközben eszembe jutott, h Szolnokon leszek... Mindegy, nem ez a lényeg, viszont segíteni midnenképp szeretnék, és volnának is ötleteim, szóval epekedve várom a következő időpontot. És ha jól hallottam, az énekkarosok is hasonlóan gondolkodnak.
De mindenképp kíváncsi vagyok csütrötökön mire fogtok jutni, szal majd írjátok be!
Az utólagos kérdésekre válaszokat figyelembe vettem...
Az ötleteidet írd be a topikba és visszük a megbeszélére. Nem érdemes a következő időpontra várni, mert rohamosan közelednek az ünnepek. Csütörtökön szinte mindent el kell dönteni, szétosztani stb.
Ezért az, aki nem tud jönni, az jelezze priviben vagy itt, hogy számítsunk rá. És hogy körülbelül milyen feladatot képzelt el magának.
Brisa
- Inczy
- Nem elérhető
De mindenképp kíváncsi vagyok csütrötökön mire fogtok jutni, szal majd írjátok be!
Az utólagos kérdésekre válaszokat figyelembe vettem...
Feel the sunshine
- Brandir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
GOMUNCS és Gyerekszoba Első összevont, Pán-csoportosulási találkozó!
A találkozó témája: A 2005-ös LEP (Ünnep Völgyzugolyban) eddig meghatározott feladatainak elindítása.
Időpontja: december 2. csütörtök 17 óra
Helye: Holnap tudom megmondani. CDfű vagy K@V
Utólagos kérdésekre válasz előre:
-Aki nem jön el, az majd jön máskor.
-Jöhet az is, aki nem tagja egyik csoportnak sem.
-Sokáig leszünk, tehát az is jöjjön, aki csak később tud.
-Akinek hamar el kell mennie az is nézzen be.
Minden segíteni vágyó emberke megjelenésére számítunk
"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
- Kincső
- Nem elérhető
Brisa írta: Az ötleteket és a jelentkezőket írom folyamatosan. A csütörtöki megbeszélés után várható a feladatok konkrét elosztása.
Ki?hol?mit? Milyen csütörtöki megbeszélés?? 8O
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Mecsi, kb. 500 és 1000 közötti látogatóra számítunk. Ha tudsz ekkora mennyiségben sütit sütni és almát hozni, akkor berendezzük Völgyzugoly ebédlőjét.
Hogy ne felejtsük el, a LEP címe idén:
Ünnep Völgyzugolyban
Az ötleteket és a jelentkezőket írom folyamatosan. A csütörtöki megbeszélés után várható a feladatok konkrét elosztása.
Brisa
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- *Niko*
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
a gyöngyfűzők valája - by Csele
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.