Tolkien Születésnap 2005

Több
19 éve 10 hónapja #236686 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
Aki talált a fiú öltözőben egy csíkos (vonalas) spirálfüzetet, amire az volt írva, hogy "füzet", esetleg a nevem, az mielőbb, sőt, annál is előbb juttassa vissza nekem, mert életbevágó...

(én amikor pakoltam, már nem láttam, úgyh szvsz elrakta valaki)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236651 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005

kriszana írta: Senki ne menjen holnap a Marczibányi térre!!!

Oszt' miért ne, ha egyszer szeretnék ott lenni? :P :D

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236649 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
Öhh véletlenül nem raktatok el vagy nem találkoztatok egy fekete fémnyelő kopott ollóval?

mert azt otthagytam... :roll:

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236553 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005

Brisa írta: Véletlenül nem ér rá valaki holnap 13 órakor segíteni leszedni a kiállítást a Művházban?

A talált tárgyak zacskója Battinál van. Angwen, a hajkefét is bepakoltam. Lahet kuncsorogni Battinál. :wink:
Rabyn, leltár: 2 fekete szoknya, 1 fekete melltartó, 1 üveg bontatlan pezsgő, tollak, füzet, sminkes cuccok és még sok más.

Ring, persze hogy készítsenek veled riportot. :D

[size=9:35buvtgn]Az időpontos vitát ne kezdjük újra tizedszerre is.[/size] :nono:

A kiállítást nem nekünk kell leszedni, nem is tudom, honnan vettétek ezt!
Senki ne menjen holnap a Marczibányi térre!!!

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236534 Írta: Zsákos Nyuszi
Zsákos Nyuszi válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
Nagyon-nagyon-nagyon klasszcsi volt a Tolkien nap! Gratula a szervezőknek! Csak így tovább! :itscool:

I know what I must do, but I'm affraid to do it.':disappear:'
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236493 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005

itt is szeretnék köszönetet mondani - a Szervezőknek, hogy újra megszervezték,
hogy újra részesei lehettünk az ünnepnek, hogy én is ott lehettem köztetek, és segíthettem, a magam mértékével.

nem tudom, meg vagytok-e elégedve a nézősereggel, nem tudom, anyagilag hogy sikerült a rendezvény, de azt bizton állíthatom, hogy volt olyan hangulat, mint a Corvinban, ha éppen nem jobb! ;) úgy érzem, sikerült olyan otthonos, meghitt hangulatot teremteni, ahogy szerettük volna.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236487 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005

Brisa írta: Az időpontos vitát ne kezdjük újra tizedszerre is. :nono:

Sorry.
Csak kissé feldúlt állapotban voltam...
(tavaly, mikor épp kijött a nap, apámmal voltam fenn aki, hatalmaaaaaas GyU-fan (képzelhetitek)... szóval jóó sokáig maradtunk...
Úgyhogy vártam az ideit, mert most tényleg Tolkien-rajongóval lettem volna, erre... :roll: )
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236484 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
huu az egyik szoknya asszem az enyém.... de nemtok elmenni Battihoz, azt se tudom hol lakik.. Nem lehetne összekötni egy ilyen találtcuccok visszaadását videozással?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236478 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
Véletlenül nem ér rá valaki holnap 13 órakor segíteni leszedni a kiállítást a Művházban?

A talált tárgyak zacskója Battinál van. Angwen, a hajkefét is bepakoltam. Lahet kuncsorogni Battinál. :wink:
Rabyn, leltár: 2 fekete szoknya, 1 fekete melltartó, 1 üveg bontatlan pezsgő, tollak, füzet, sminkes cuccok és még sok más.

Ring, persze hogy készítsenek veled riportot. :D

[size=9:2o6t0l36]Az időpontos vitát ne kezdjük újra tizedszerre is.[/size] :nono:

Brisa
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236474 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005

Rabyn írta: Nemtuom ki mit hagyott ott (még énse) de ugye lesz valami Leltár az otthagyott dolgokbol?

Ööööö... Ez engem is érdekelne. Személy szerint egy fekete hajkefe után sikongatnék (ez a második idén, amit elhagyok...)
Viszont örök hálám mindenkinek, aki segédkezett a táskám felkutatásában és visszazsákmányolásában.

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236466 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
Akartam már javasolni, hogy legyen idén is videónézéssel egybekötött afterparty a szervezőknek. :wink:
/me rendelkezésre bocsátja a videofelvételt. :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236462 Írta: Rabyn
ez picit off lesz azt hiszem
Tudom, hogy készültek videok és arra lennék kiváncsi mikor lehet megnézni őket? (Kincső neked adok majd kazit, hogy másolj is nekem, de ha ráfér a musical estes kazira amit adtam az is jo)

Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236446 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005

Mornambar írta: Muszáj volt hétfőre tenni...? :evil: :evil: :evil:
Aszittem most hétvégén lesz, erre Olórin szólt, hogy mért nem voltam?!!
Tudtommal jan. 3. idén munkanap, így elég problémás lehet reggeltől estig ott lenni - egyeseknek...
Jövőre nem lehetne normális 7végei program?

De, hogyne, azt is elintézed, hogy harmadika hétvégre essen?

Tolkien születésnapja január 3-a, ezt ne tessék elfelejteni.

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236441 Írta: Estelio
Estelio válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005

Mornambar írta: Muszáj volt hétfőre tenni...? :evil: :evil: :evil:
Tudtommal jan. 3. idén munkanap, így elég problémás lehet reggeltől estig ott lenni - egyeseknek...

Csatlakozom, talán akkor én is elmehetnék végre.
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236440 Írta: Rabyn
Nemtuom ki mit hagyott ott (még énse) de ugye lesz valami Leltár az otthagyott dolgokbol?

Mornanbar: Jövőre keddre esne ez a nap.. előtte utána munkanap... Szal szerintem se jó ötlet jan3ra tenni de ez a jövő zenéje.

Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236439 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
ugye nem gáz, hogy hoztam egy csoportot egy tanárnővel a suliból, aki elmondta egy 16. kerületi újság újságírójának hogy készítsen velem riportot erről a Szülinapról?? :oops: :oops: :oops:

mert most hív, és nem tok senkivel beszélni, hogy nem baj e...

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236438 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
Muszáj volt hétfőre tenni...? :evil: :evil: :evil:
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236414 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
Sajnos az utolsó pillanatban közbe jött valami, íyg nem tudtam elmenni, de egész nap itthon izgultam értetek. Őszintén örülök, hogy a LEP az alapján, mait eddig nekem meséltek, ilyen szépen lement, és gratulálok a szervezőknek!!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236411 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005

kriszana írta: Most, hogy túlvagyunk a LEP-en, szeretném, ha tudnátok, hogy a rendezvény nem valósult volna meg néhány ember áldozatos munkája nélkül.
Elsősorban Brisa...

Én meg - ígéretemhez híven és elsősoban - Anának köszönöm, hogy megrendezte számunkra (is) megint a LEP-et. :wink:

Kiemelném még Kincsőt, aki egymagában megszervezte a Kalandjátékot, méghozzá nem is akárhogyan. Köszi szépen azt is, hogy számíthattam rád!

Gumipóknak szintén nagy hálaadag jár, amiért ebben az évben is alvás (és olykor ünneplés) helyett keményen dolgozott a LEP-ért.

Finnek is köszönöm, amiért segített a pályázatot lebonyolítani.

És persze köszönet jár mindenkinek, aki kérésünkre a segítségünkre sietett akár az előkészítő szakaszban, akár ott a helyszínen. Nélkületek nem sikerült volna.

Amúgy megjött Soul képe is a kalandjátékhoz. Kár, hogy a LEP után...

Brisa
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236405 Írta: Rabyn
Köszönöm, hogy megszerveztétek a Lepet..
Uugye lesz jövöre is? Ugye?

Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236394 Írta: Vénia
Vénia válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
:hello: :hello: :hello: KÖSZÖNÖM A SZERVEZŐKNEK, A SZEREPLŐKNEK, AZ ELŐADÓKNAK, ÉS MINDENKINEK, AKI ELJÖTT, HOGY TEGNAP "ISMÉT MEGTÖRTÉNHETETT A CSODA". :hello: :hello: :hello:

Büszke vagyok rá, hogy részt vehettem benne, és nekem ez a "kis LEP" nagyon tetszett, és roppantul élveztem! :wink:

:cheers: JÖVŐRE VELETEK UGYANITT! :cheers:

"Vajon bekerülünk-e valami regébe vagy
énekbe, fel fogják-e olvasni vaskos
könyvekből hosszú-hosszú évek múltán
is"
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236365 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
Köszönöm hogy Közétek tartozhatom!

Csodálatosak voltatok, vagytok valamennyien! *nagyölelés* *aki nem szereti, annak főhajtás * ;) :P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236355 Írta: Miriam
Miriam válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
Én is szeretnék köszönetet mondani minden szervezőnek, mert fantasztikus volt a rendezvény! :D Fantasztikusak voltak az előadások, a táncok, az énekek, a színművek. :wink: Mindenkinek köszönet érte!!!Nagyon jók, és érdekesek voltak még az ismeretterjesztő előadások is. Egyszóval az egész felejthetetlen volt! 8) :hello: :hello: :dance: :dance:
Ankalimontól azt szeretném kérdezni, hogy nem tudná-e nekem elküldeni azokat az írásokat, amit az előadásán mutatott. Főként Galadriel éneke érdekelne a valanori nyelven. :roll:

"A világ teli van veszedelemmel, és a szeretet most mindenfelé mély bánattal keveredik."
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236338 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
Kedves Mindenki!

Most, hogy túlvagyunk a LEP-en, szeretném, ha tudnátok, hogy a rendezvény nem valósult volna meg néhány ember áldozatos munkája nélkül.
Elsősorban Brisa, Laurelen, Brandir, Finc, Leguan, Lamorak, Batti, Ancalimon, Gumipók, Aralataion, Rózsa, Alyr, Telcontar, Kincső, Loth, Melyan, Sirgon
(A felsorolás nem fontossági sorrendben történt!)
A fenti embereknek köszönhető, hogy ma megünnepeltük Tolkien professzor 113. születésnapját. Ha ők nincsenek, nem lett volna LEP.
Én személy szerint elmondhatatlanul hálás vagyok nekik, amiért ott voltak és számíthattam rájuk.
Köszönöm

Természetesen dicséretet érdemelnek a színjátszó csapatok, a kórus és a táncosok is áldozatkész munkájukért, tudom, hogy sokat dolgoztak.

Special Thanks az utolsó takarító és pakolóbrigádnak, úgy mint Peti, Finc, Gillz, Maglor, Alina, Ádám, Estel, Brandir, Rayan, Icke, Batti, Lamorak, Silcucc, Drizzt és Brisa.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236231 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
mit is kell vinnem? ö
na mind1 ugyis itthonhagyom..
de azismindegy

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236195 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005

_Neo írta: ajanlom figyelmedbe a bpterkep.index.hu oldalt!

Köszönöm szépen, odataláltam ;)
A holnapi viszontlátásig:
Pá: Patiszon

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236132 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005

Patiszon írta: Sikerült végre feljönnöm ide. Szerencsére nem maradtam le semmiről. Holnap 7:15-re ott leszek a Mammut lábánál, a Széna téren (remélem, megtalálom...) :)
Na, sok puszi, holnap tali: Pati

U.i.: Bújjék..... mindenkibe a kisangyal az elkövetkező boldog esztendőben :)

ajanlom figyelmedbe a bpterkep.index.hu oldalt!

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236104 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
Nagyon Sok Sikert Kívánok a LEPhez! :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236073 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
Sikerült végre feljönnöm ide. Szerencsére nem maradtam le semmiről. Holnap 7:15-re ott leszek a Mammut lábánál, a Széna téren (remélem, megtalálom...) :)
Na, sok puszi, holnap tali: Pati

U.i.: Bújjék..... mindenkibe a kisangyal az elkövetkező boldog esztendőben :)

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
19 éve 10 hónapja #236027 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005

kriszana írta:

Kincső (Thilanna) írta: Lenne egy fontos kérdésem!

A kalandjátékhoz ugyebár kapunk képeket a képzőműv. topicosoktól, "hasonlókat mint a tábori Feanor-kép". :arrow: Én ebből úgy vettem, hogy a Feanor-képet is megkapjuk, csak nem tudom, kinél leledzik! Tehát január 2-án, vagy legkésőbb 3-án reggel ennek is ott kéne lenni a Marczibányin. :!: Ha valaki tud róla valamit sürgősen jelezze! (06/30 520 6447)

Köszi előre is:
Kincső

Nyugi, a kép AnKalimon kocsijában leledzik kb. Kapolcs óta. 2-án jön a Marczibányi térre. Arra kérlek, Kincső, hogy tartsd észben, és ne felejtsd elkérni Tamástól. Rendben?

:P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.396 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére