Tolkien Születésnap 2005
- Dínchamion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
(Nem, én nem érek rá, valószínűleg a LEP-en sem leszek, de egy kicsivel több információ nem ártana a főszervezők részéről)
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Batti
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Elszomorít ami történik vagy inkább nem történik LEP ügyben. Milyen sírás rívás volt tavaj, hogy énisénisénis akarok valamit tenni a LEP-en. Ez idén már nem így van? Könyörgöm mindjárt november. Igazán könnyű amögé bújni, hogy "de nagyon elvagyok havazva". Hölgyeim uraim had áruljak el egy nyilvánvaló dolgot, mindenki el van havazva sőt tavaj és tavajelőtt is mindenki el volt havazva. Vagy a szervezéssel megbízott személy a probléma? Ugyan már, amikor lehetett volna nem nagyon volt más aki törte volna magát a feledatért. Ugyhogy most ne mutogassatok másra. Tényleg az jellemző ránk, hogy csak a készbe akarunk beleülni és büszkén villogni, "tessék nézni ezt is az MTT szervezte és én is az MTT tagja vagyok"? Tudom, hogy sok bizonyítottan jó képességű személy van a társaságban, és sok aki még nem bizonyított. Neveket nem akarok sorolni mert nem akarom magyarázkodás színterévé tenni ezt a topikot. Kapjon már mindenki a fejéhez és tessék jelentkezni a szervezéshez. Ha a bandázáshoz jó keret az MTT akkor legyen jó a hirnevünk öregbítéséhez is. Kicsi@Világ az jó Győrbe, Pécsre meg akárhová kirándulni menni az jó Beltane az jó de LEP-et szervezni az nem jó.
Szomorú vagyok.
"Kane o Keizai Suru"
- Olorin.papa
- Nem elérhető
kriszana írta: És hogy a legfontosabbat ne feledjük el:
Már most lehet jelentkezni a megyeszékhelyeken megrendezendő előadássorozat és koccintás lebonyolítására főszervezőnek.
Milyen rendezvényre és koccintásra gondolsz? Engem érdekelne...
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Laurelen
- Nem elérhető
kriszana írta: LEP-es megbeszélés, október 29-én, pénteken 18.00tól a cd-fűben.
Kérek mindenkit, hogy aki egy kicsit is szeretne segíteni, illetve eddig jelentkezett, hogy érdekli a dolog, az legyen ott.
Aki nem jön el, arra nem tudunk számítani.
1/2 6?
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Kérek mindenkit, hogy aki egy kicsit is szeretne segíteni, illetve eddig jelentkezett, hogy érdekli a dolog, az legyen ott.
Aki nem jön el, arra nem tudunk számítani.
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- kriszana
- Nem elérhető
Helyzetjelentés: állunk.Inczy írta: Kriszana, akkor most hogy álltok...? Tudsz adni vmi helyzetjelentést...?
Még nincs helyszín, de vannak projektek folyamatban
Ha már biztosat tudunk, akkor feltétlenül szólunk, ne aggódjatok
- Inczy
- Nem elérhető
Feel the sunshine
- Laurelen
- Nem elérhető
erősen sör orientált vagy mostanság...vagy mindig?elodyke írta:
Laurelen írta: elte-btk ajtósi dührer sor
az nem dreher, és sör?
hehe
sajnos nem és még csak "h" sincs benne, ma néztem meg az utcatáblát
- elodyke
- Nem elérhető
Laurelen írta: elte-btk ajtósi dührer sor
az nem dreher, és sör?
hehe
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Laurelen
- Nem elérhető
elte-btk ajtósi dürer sor- dürer kávézó szívesen látnak mindenféle klubokat, meg diákéletet és lehet velük beszélni. egyébként meg nagyon hangulatos hely.
- Gumipók
- Nem elérhető
ami fix eddig: Sötétúr történetét színpadra írja: Rayan, és jómagam vállalnám el a rendezést.
Ezúton szeretnék felhívást intézni a tagsághoz, ugyanis munkatársakat keresünk még.:
- Jelmeztervező, készítő
- díszlettervező, háttérfestő, dekoratőr
- kellékes
- dramaturg - pozíciókba.
Ezenkívül szereplőválogatás lészen Október 2-án, Szombaton és 3-án vasárnap, a városligetben a Petőficsarnok melletti nagy réten. Aki szeretne szerepelni az készüljön fel, hogy heti két alkalommal próbák lesznek 2-3 órás időtartammal és amiken november közepétől minden alkalommal meg kell próbálni jelen lenni.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Nellas írta: Bocsánat, hogy közbeszólok a szervezői munkába. Most nincs időm visszaolvasni, de azt szeretném tudni, hogy akkor most a LEP jan. 3-án lesz? Mert az hétfő. És akkor már vége a szünetnek. Suli van és munkanap.
Igen, január 3-án lesz [size=9:3qc6y1jr](és már oldalakon folyt erről a szó, hogy suli van és munkanap).[/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Nellas
- Nem elérhető
"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
- Namarie
- Nem elérhető
Más: mivel rendhagyó irodalomóraként is akarjuk(?) működtetni a dolgot, a magyar szakosok, ill. bölcsészek nyugodtan összeülhetnek, hogyha van ötletük. A más beállítottságúak sincsenek kizárva az irodalomóra szerevezés alól!!
/me - nek van egy- két ötelete, csak ki kell kristálysodjék.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- kriszana
- Nem elérhető
igen, határozottan ki vagyunk éhezve egy igazi nagy-nagy tüncitáncra!Ladislas írta: Tünc tánc lehet LEPen? Mert akkor összehoznánk, megnéznéd, és ha ok... Szerintem ez nem olyan hosszú, tehát belefér, ha gondold, és fel is dobná.
Eldamyn, Inczy: hamarosan beírom, hogy mit alkottunk kedden.
- Ladislas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
- Eldamyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Egy világ, amely összehoz
Naaaa??
"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/
- Inczy
- Nem elérhető
Feel the sunshine
- kriszana
- Nem elérhető
Az van, hogy mivel semmit sem tudok az általad felsorolt darabokról, nem is mondhatok semmit.Léli írta:
Brisa írta: Ana, szerintem Lélinek nem tűnik úgy, hogy csak ő rendezhetne darabot, ill. ő rendezné a LEP összes színművét [size=9:3j1bxhqu](csak ezt a hármat LEP-től függetlenül is)[/size]. Egyszerűen felsorolta, hogy ezekben van benne (mit ad Eru, rendezőként), és azt kérdezi, hogy lenne-e igény erre a háromra, esetleg csak egyik-másikra, mert akkor annak megfelelően áll a dologhoz (ti. ha a LEP-re nem kell az adott darab, akkor ráérősebben is készülhetnek, és nem kell arra figyelni, hogy jan. 3-án ráérnek-e a színészeink stb.).
Léli, javíts ki, ha rosszul mondtam volna vmit.
Nem kell, h kijavítsalak, mert tökéletesen így gondoltam. De ezt nem is ragozom, ne legyen belőle vita. Csak választ szeretnék kapni, hogy ezekkel a darabokkal hogyan készüljünk. Ana? (vagy írjak emilt?)
De azt mindenesetre nem árt, ha tudjátok, hogy nem biztos, hogy befér minden darab a LEP-re.
Amit már most tudni lehet biztosan, hogy ha készen van a darab, akkor megnézzük, és ha eléri a kívánt színvonalat, akkor mehet.
Bár az eddigi munkákat látva, nem hinném, hogy ezzel gond lenne.
- Léli
- Nem elérhető
Brisa írta: Ana, szerintem Lélinek nem tűnik úgy, hogy csak ő rendezhetne darabot, ill. ő rendezné a LEP összes színművét [size=9:283kxhuw](csak ezt a hármat LEP-től függetlenül is)[/size]. Egyszerűen felsorolta, hogy ezekben van benne (mit ad Eru, rendezőként), és azt kérdezi, hogy lenne-e igény erre a háromra, esetleg csak egyik-másikra, mert akkor annak megfelelően áll a dologhoz (ti. ha a LEP-re nem kell az adott darab, akkor ráérősebben is készülhetnek, és nem kell arra figyelni, hogy jan. 3-án ráérnek-e a színészeink stb.).
Léli, javíts ki, ha rosszul mondtam volna vmit.
Nem kell, h kijavítsalak, mert tökéletesen így gondoltam. De ezt nem is ragozom, ne legyen belőle vita. Csak választ szeretnék kapni, hogy ezekkel a darabokkal hogyan készüljünk. Ana? (vagy írjak emilt?)
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Artemisz
- Nem elérhető
Előadásom kezdődik 18 órakor, mégpedig egy olyan, amiről sajna kilenc nazgúllal és hat ökörrel se lehetne elrángatni!
Elnézést!
Majd meséljétek el a fejleményeket!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- kriszana
- Nem elérhető
Tehát várlak benneteket kedden 18.00kor!kriszana írta: Már most lehet jelentkezni a megyeszékhelyeken megrendezendő előadássorozat és koccintás lebonyolítására főszervezőnek.
Ezúton szeretnék felkérni mindenkit, hogy akinek bármilyen ötlete van a rendezvénnyel kapcsolatban, e fórumban tegye meg, vagy e-mail-ben nálam jelentkezzen.
S hogy legyen a vélemény és az ötletek kifejtésére személyesen is lehetőség, ezért jövő héten kedden, azaz szeptember 14-én, 18.00kor ötletelő megbeszélést tartunk a CD-fűben. Ide várunk mindenkit, akinek ötlete van, és érdemben szeretne és tudna hozzátenni valamit, amivel emelhetjük a rendezvény fényét. Az idei LEP céljának konkrétabb megfogalmazásához is kérem a ti segítségeteket.
Ezek alapján tehát várom a közreműködők jelentkezését e-mail-ben ( kriszana@tolkien.hu ), illetve a személyesen a CD-fűben.
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Phaedra írta:
Olosta írta:
kriszana írta: Az MTT elnökségének döntése alapján 2005. január 3-ára újabb nagy Tolkien rendezvény szervezését kezdtük el, melynek munkacíme "LEP 2005"
Dín: szerintem ez egy időpont.
Bocsánat, de akkor ez most tuti fix, vagy még módosulhat?
Csak a halál biztos...
[size=9:107zbxyp]És az adó [/size]
Our knees do not bend easily
- Namarie
- Nem elérhető
Olosta írta:
kriszana írta: Az MTT elnökségének döntése alapján 2005. január 3-ára újabb nagy Tolkien rendezvény szervezését kezdtük el, melynek munkacíme "LEP 2005"
Dín: szerintem ez egy időpont.
Bocsánat, de akkor ez most tuti fix, vagy még módosulhat?
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Cueddo
- Nem elérhető
megerősítem az alábbiakat, tényleg nagyon komolyan készülünk ezzel a darabbal, ezért írtuk meg még nyáron a szövegkönyvet.
amikor elkezdtük az előadást szervezni, még a LEP főszervezőjének kiléte nem volt biztos. most tudtam meg, hogy Ana lesz.
akkor majd beszélünk Anával.
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Brisa
- Dae/siss
- Nem elérhető
Brisa írta: Léli pont ezt tette. Ti beszéltetek már Anával?
Tudtommal Cue Ankalimonnal beszélt.
Ez a darab Aredhel és Eol történetét dolgozza fel, a rendezők Beleg, Cue és én. A szereplők kettő kivételével megvannak, de azok is eldőlnek még jövő hét elején, utána hetente intenzív próbák lennének. Dupla szereposztás van, tehát még ha az egyik szereplő nem ér rá, az "árnyéka " beugorhat helyette, és akkor remélhetőleg nem lesz probléma a hétfő.
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Léli pont ezt tette. Ti beszéltetek már Anával?
Brisa
- Dae/siss
- Nem elérhető
Brisa írta: Artemisz, mi van azzal?
Hát történetesen annyi, hogy készülünk vele, és már jövő héten próbák is vannak. De ha nem kell, és elég, amiket Léli rendez, szóljatok. Fölöslegesen nem fogunk vele kínlódni.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.