Tolkien Születésnap 2005

Több
19 éve 11 hónapja #227369 Írta: Máb
Máb válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
Teremtés koronája, Te!
Kelj fel a melegágyas dugványozásból és lásd, hogy Hozzád is szóltam!

No, akkor vállalnád a sindarint és az írás oktatást?
Ha jól sejtem már alapokkal rendelkezőknek szólna az írás oktatás, ahogy zajlott a Művészetek Völgyében is. Bár én sírtam miatta.

Máb, ki éjjel álmodba oson.
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227361 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005

Máb írta: Alcarcalimo!
Tudnád mit kutattam utánad!
Anno -2004.februárjában megjelent a megyei lapban Rólad és a Quenya nyelvről egy cíkk. Így kezdtelek keresni. Mert ha már itt vagy Veszprémben és a Quenya nyelv művelője is vagy, fogjad az emilem és találkozzunk. Érdekelne az előadásra szóló javaslatotok.

OFF
Alcar mellon milyen népszerű lettél :lol:
ON

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227359 Írta: Máb
Szervusztok!
Ami biztos a Tolkien napi programokból:
-Játszóház
-Filmvetítés és elemzése
-A kiállítás

Amiről még nem írtam:
-Tolkien könyvek és a műveivel kapcsoplatos könyvek árusítása.
-Interaktív Középfölde játék gyermekeknek-elvégre Ők lehetnek a következő generáció Tolkien kedvelői.
- Mini Középfölde felépítése- Babólyuk, törp "műhely" stb.

Ami fél lábon áll:
-Göncz Árpádtól még nem kaptam értesítést-de talán többet jelent Neki e téma, mint más meghívások esetében.Talán még az is jelent valamint, hogy nem ismertelen számára a meghívója.
- Réz Andrástól még nincs válaszom.

A Tolkien műveinek hatása, a Babó és a Gyűrűk Ura elemzése című előadás konkrétum.
De nem aggódom a meghívottak miatt. Ritkán kaptam eddig nemleges választ más szervezéseimnél, másrészt sok "nagy név" van még talonban nálam. De természetesen Ők voltak az elsődleges " célpontok".

De szertnék itt lecsapni a következő áldozatomra.
Alcarcalimo!
Tudnád mit kutattam utánad!
Anno -2004.februárjában megjelent a megyei lapban Rólad és a Quenya nyelvről egy cíkk. Így kezdtelek keresni. Mert ha már itt vagy Veszprémben és a Quenya nyelv művelője is vagy, fogjad az emilem és találkozzunk. Érdekelne az előadásra szóló javaslatotok.

Ám érdekelne a sindarin is és az írás okítása. Lehet szó egész napos prograról, mert sok a hely itt házon belül, ahol el lehet különülni, félrevonulni.

Kedves Batti!
Szeretném, ha ezen a napon a Lassi Laurië folyóiratot is meg lehetne tekinteni, vásárolni és megrendelni helyben. Erre látsz lehetőséget?
Természetesen mindenre találok megoldást, ha valami problémát jelentene ezzel kapcsolatban.

Na, hukk! Válaszoltam mindenre?

Máb
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227357 Írta: Felagund

Batti írta: Igazán örvendetes a Veszprémi Tolkien Nap körüli aktivitásotok. Csak dícséretet érdemel. De mintha a LEP körül már nem igen izgatnátok magatokat. Vagy csak én érzem így.

Nem, valóban így van. :neutral:
Viszont a veszprémi ünneplésnek megvan az a hatrozott előnye, hogy a vizsgaidőszak végén van, és nem a kellős közepén... :?

Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227350 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
Valószínűleg csak így érzed, Batti...
Ha jól emlékszem a LEP-el kapcsolatban explicite ki lett jelentve: aki nem megy egy bizonyos időpontban a megbeszélésre, az nem vesz részt a segítésben... nem tudtam rá menni. ergo...
A veszprémire el tudok menni. A LEP-re egyre kevésbé biztos.

Felagund írta:

Alcar mellon pedig a quenya avatott mestere, biztos ő is elő tud állni valami széppel

:oops: Enyhe túlzás meldonya :) persze ha van rá igény, nagyon szívesen
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227347 Írta: Batti
Batti válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
Igazán örvendetes a Veszprémi Tolkien Nap körüli aktivitásotok. Csak dícséretet érdemel. De mintha a LEP körül már nem igen izgatnátok magatokat. Vagy csak én érzem így.

Máb:
Göncz Árpád már megígérte, hogy megy?

"Kane o Keizai Suru"
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227300 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
A LEP-es előadások (egy részét) simán lehetne itt is előadni, nem? :idea:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227247 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
ez teeetszik: ) mi az ami biztos program eddig?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227221 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005

Máb írta: Természetesen még finomítgatom és alakul a program.

De amiről még nem szóltam: olvastam pl. a színjátszó szervezéseiteket és szeretém ha együttműködhetnék a színjátszókkal esetleg az énekkarral is ennek a napnak a programjában.
Így még színesebb, szebb lenne a program. Ha tetszik ez az ötlet szóljatok!
Ezen a fórumon is létezem de ha kell, az emilem:
konetti@freemail.hu
És természetesen várok minden érdeklődőt és érdeklődést!

Eszméletlen jó megszervezitek!fantasztikus :D !
az énekkar és a színjátszás is jó ötlet, és szvsz teljesíthető is lehetne.( :arrow: az vizsgaidőszak vége :) )

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227213 Írta: Felagund

Alcarcalimo írta:

Felagund írta: Máb: nagyon szép kezdeményezés! :itscool:
Esetleg vendégelőadók? ;) :deal:

Sindarin? :)
esetleg Quenya?

Alcar mellon, te gondolatolvasó vagy :mrgreen:

Máb: légy erős: én se tudom ;)

Viszont tarthatok sindarin előadást (akár nyelvi kurzust is, de az majdnem egy egész nap lenne) esetleg írások, ilyesmik ;)
Alcar mellon pedig a quenya avatott mestere, biztos ő is elő tud állni valami széppel :D

Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227211 Írta: Máb
Nanná.
De nekem mindenki vendégelőadó.
Egy héten többször is. Éjjel is nappal is.
Tudsz javaslatot tenni?
Érdekelne nyelvészeti előadás és a történelem téma.
Itt ilyen témákkal zaklatnak, pedig bevallom bár Tolkien csaknem minden művét olvastam azért azért azt nem tudom, hogy az x könyv 20 oldalának második bekezdésében miért az van amikor a másik könyv...
Dehát ha tudnám én lennék az egyik előadó.
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227209 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005

Felagund írta: Máb: nagyon szép kezdeményezés! :itscool:

Sindarin? :)
esetleg Quenya?
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227207 Írta: Felagund
Máb: nagyon szép kezdeményezés! :itscool:

Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227204 Írta: Máb
Szervusztok!

Mivel e topik erre szolgál, itt szeretném felhívni a figyelmeteket a
2005. január 29-én, Veszprémben tartandó Tolkien Napra.
A helyszín: Városi Művelődési Központ.
Lehet felhördülni, hogy miért ez a dátum, de itt január közepéig alszunk, miután teli hassal meg sem tudunk mozdulni, és lusták is vagyunk.
Mindenképp szombati napra terveztem, mert családok látogatására is számítunk. Ehhez a naphoz hasonló komlex rendezvényeket szervezek, tehát a helyi tapasztalatok diktálnak.
A programterv (néhány pont már fix) a következő:

Tolkien Nap
9.00-12.00 óráig: Játszóház: tüde és ember dombormű címerek, ékszerek, gyűrűk és fejdíszek készítése.

9-00-22-00 óráig: A vetítő teremben a Gyűrűk Ura filmtrilógia bővített változatának vetítése és előadás a filmről a Filmklubb jóvoltából.

10.00-14.00 óráig: Tudományos előadások és értekezések Tolkienről és műveiről.

14-00 órától: Műfordító-olvasó találkozó és dedikálás Göncz Árpáddal

15.00 órától: A Tolkien Összművészeti Pályázat munkáiból nyíló kiálltás megnyitója. A kiállítást megnyitja: Göncz Árpád.
-A kiállításért külön köszönet a Pályázat szervezőinek, Brisának és Finnek!

16.00 óra: Tolkien műveinek hatása, a Babó és a Gyűrűk Ura elemzése.
Előadó: Réz András esztéta.

Természetesen még finomítgatom és alakul a program.

De amiről még nem szóltam: olvastam pl. a színjátszó szervezéseiteket és szeretém ha együttműködhetnék a színjátszókkal esetleg az énekkarral is ennek a napnak a programjában.
Így még színesebb, szebb lenne a program. Ha tetszik ez az ötlet szóljatok!
Ezen a fórumon is létezem de ha kell, az emilem:
konetti@freemail.hu
És természetesen várok minden érdeklődőt és érdeklődést!

Máb vagy ha úgy tetszik Netti
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227180 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005

kriszana írta: A 2005. január 3-án megrendezésre kerülő Tolkien Születésnapnak a végleges helyszíne:

a Marczibányi Téri Művelődési Központ
1022 Budapest, Marczibányi tér 5/a
(A Moszkva tértől 8 percre)

:bounce: :cheers: :cooljump: :itscool: :dance:

"... And that was the beginning of fairies..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227133 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
A 2005. január 3-án megrendezésre kerülő Tolkien Születésnapnak a végleges helyszíne:

a Marczibányi Téri Művelődési Központ
1022 Budapest, Marczibányi tér 5/a
(A Moszkva tértől 8 percre)

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hete #225165 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
Részemről zárszónak: a kétkedésem nem azért volt, hogy bekavarjak, vagy rosszindulatból, hanem mert én magam is azt szeretném, ha ez a rendezvény nem félig- meddig, hanem határozottan jól sikerülne. És ezt elsősorban Tolkien miatt.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hete #225134 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
17:30-ra nem hiszem, hogy ott leszek, de amint tudok megyek, bár még nem tudom, mit segíthetek, de bármit amit tudok szívesen. :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hete #225130 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
Kedveseim,

köszönöm az építő kritikát, Dín - mint mindig most is nagy hasznát fogom venni.
Batti nem mellettem vagy ellenem kívánt szólni, egyszerűen ő csak látja azt, hogy valóban mindenki csak elvár dolgokat, és mindezt természetesenk veszi.
Csak hogy egyértelmű legyen mindenki számára, nem kérdés, hogy mikor lesz megtartva a rendezvény, és ez a topik nem azért jött létre, hogy ezen vitázzunk - mint ezt már oly sokszor kifejtették mások előttem.

A legutóbbi "megbeszélésről" azért nem írtam, mert gyakorlatilag a főszervezőkön kívül senki nem jött el...aki pedig eljött, az nem a megbeszélés miatt...

Azért nincs információ, mert nincs információ...

Mert eddig nem történtek "látványos" dolgok. Gőzerővel azon dolgozunk, hogy végleges helyszínt találjunk a LEP-nek. S amíg valami csak 90%-os, addig nem fogom közhírré tenni. A helyszín esetében ez már csak napok kérdése.

A legutóbbi LEP-es megbeszélésen elhatároztuk, hogy az ÜNNEP VÖLGYZUGOLYBAN címet viseli majd a rendezvény. Az idei rendezvény apropóját adja majd az is, hogy 50 éve jelent meg először A Gyűrűk Ura.

A várható esti előadások:
1. Sorsok Életek, Beren és Finrod beszélgetése Szauron börtönében (dráma) 15 perc
2. Aredhel&Eol (színpadi előadás) kb. 60 perc
3. MTT Kórus szereplése
4. KHE (humoros előadás)
5. Kiskunfélegyházi zenekar (ez még kérdéses)

A művészeti pályázatról bővebben a saját topikjában olvashattok - ez már folyamatban van hála Brisának és Finnek:
Művészeti Pályázat díjkiosztó ünnepsége, kiállítás a beérkezett pályaművekből ( www.tolkien.hu/view.php?m=5&c=1&a=1395 )
A díjazott művekből kiállítás lesz a LEP napján.

9.00-13.00ig. Rendhagyó irodalomóra középiskolásoknak – Tolkien szerepe az irodalomban (A délelőtti program ingyenesen látogatható minden középiskolás és az őt kísérő tanár számára)

13.00-14.00-ig ebédszünet (kiürítjük az épületet)

A délutáni program 14.00kor kezdődik, ami mindenki _MINDENKI_ számára belépődíjas lesz. (500Ft)
Délután 14.00tól tudományos és ismeretterjesztő előadások, beszélgetések lesznek (ezek felelőse Lamorak)
Este 18.00-től pedig a színpadi előadásokra, színdarabokra és az énekkar szereplésére kerül sor.

Ezeken felül még lesznek játékok, vetélkedők. Lesz portrérajzolás (Finwe), és kis szerencsével Miruvor mérés is.

Jelenleg csak olyan ember lesz "szervező" a LEP-en, aki az előkészületekben is segít. A helyszínen nem lesz szükség plussz emberekre, mert a Művelődési Ház minden aparátust biztosít számunkra.

P.S. többek kérésére a pénteki megbeszélést 17.30-ra tesszük át!

Van kérdés?

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hete #225129 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
Konkretizálni tényleg jó volna, de addig is... Szeretnék elmenni pénteken, de közlekedés, hazajutás stb stb miatt kicsit nekem bajosabb a dolog... De vmit megpróbálok. Ha nem tudok segíteni, nem az én hibámból nem tudok... És akkor is szeretnék segíteni, ha nem jutok el a megbeszélésre.
Viszont január 3-án mindenképp ott leszek LEP-en, szóval mint ilyen emberre, számíthattok!

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hete #225064 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
Nem demagogizálni akarok, de : az emberek jönnek és segítenek, amint van konkrétum. És még egy de: ha már hétfőre lett szervezve, ne várjátok el, hogy annyian jöjjenek, mint tavaly, vagy tavalyelőtt. Attól még, hogy Tolkien 3-án született, nem áll meg a világ, nem adnak ki tanszünetet és nem engedik szabadságra a dolgozókat. Elhihetitek, hogy nagyon sokan vannak, akik szívesebben jönnének a LEPre segíteni, de ez van.

És igen, Ana mondta, hogy írni fogja. Amíg nincs mit segíteni, nem tudunk mit segíteni, kéretik nem a nyakunknak esni, hogy miért nem segítünk.
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hete #225049 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
Ez esetben ha jól sejtem, kriszanát kell zaklatnod priviben, ha érdekel a dolog annak ellenére, hogy nem érint. :roll:

Na nem mintha őt akarnám védeni, tényleg ígért olyasmit, hogy beírja, mire jutottak... ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hete #225045 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
Estel: talán a "folyamatos tájékoztatás" kérése nem bűn... Mint mondtam, engem nem érint, de azért van ez a topik, hogy a jelentkezés, ötletbörze, mittoménmi itt legyen, nem?

Direkt visszaolvastam, hátha én hagytam ki valamit... De nem. Az utolsó bejegyzés az volt, hogy Ana beírja, mi volt a szeptember 14-ei megbeszélésen. Akárhogy meresztem a szememet, nem látom ezt az összefoglalót. Így elég bajos elvállalni bármit is.

Plusz, szintén Anára hivatkozva, ez a pénteki megbeszélés már a véglegesítési fázis. Idézem: "aki nem jön el, arra sajnos nem tudunk számítani". Látatlanba pedig sokan nem fognak jelentkezni. Azokra is kéne gondolni, akik nem járnak nap mint nap kórusra, meg próbákra, meg ilyesmikre.

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hete #225042 Írta: Estel Adániel
Igazad van, Dín. :roll:
A pénteki megbeszélés nem azt a célt fogja szolgálni, hogy legyen mit a topikba írni... :look:

Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hete #225038 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005

Estel Adániel írta: Talán erre szolgál majd a péntek esti megbeszélés... :roll:

Nem, Estel.

Erre szolgálna ez a topik. :?

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hete #225029 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
Batti: Komolyan nem kötözködésböl, de szvsz el kéne télleg gondolkodni a vezetöségnek azon, hogy az emberek mért nem vállalnak segítséget.. (leginkább a fenti okokbol) az az érzésem, hogyha hétvégére tudnánk tenni a rendezvényt
1: többen jönnének
2: többen segítenének
3: nem hiszem, hogy Tolkien forogna a sírjában. És azt hiszem, hogy külföldön is így alakítják a nagyobb rendezvényeket, hogy a NÉPNEK jó legyen.. (meg van egy csomo olyan magyar cucc ami most hétköznapra esik és hétvégén ünnepeljük.. de perpill egy se jut eszembe..)
télleg nem kötözödésböl.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hete - 20 éve 1 hete #225028 Írta: Namarie
Ez igaz.
Gondolom, a külföldi tolkien- társaságok is hasonló gondban vannak, mint mi. Ők hogy oldják meg?
attól, hogy nem 3-ára teszük aközönségrendezvényt, nem tiszteljük kevésbé Tolkient. Magunk közt megadhatjuk a módját, tiszteleghetünk előtte, ezt a tiszteletet szvsz úgyis igazándiból csak mi érezzük, meg még páran.

Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hete #225024 Írta: Batti
Batti válaszolt a következő témában: Tolkien Születésnap 2005
Csak hogy mindenkiben pontosítsam

J.R.R. Tolkien 1892 január 3-án született. Nem 4-én vagy 8-án.

"Kane o Keizai Suru"
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hete #225012 Írta: Namarie

Batti írta: Kedveseim

Elszomorít ami történik vagy inkább nem történik LEP ügyben. Milyen sírás rívás volt tavaj, hogy énisénisénis akarok valamit tenni a LEP-en. Ez idén már nem így van? Könyörgöm mindjárt november. Igazán könnyű amögé bújni, hogy "de nagyon elvagyok havazva". Hölgyeim uraim had áruljak el egy nyilvánvaló dolgot, mindenki el van havazva sőt tavaj és tavajelőtt is mindenki el volt havazva. Vagy a szervezéssel megbízott személy a probléma? Ugyan már, amikor lehetett volna nem nagyon volt más aki törte volna magát a feledatért. Ugyhogy most ne mutogassatok másra. Tényleg az jellemző ránk, hogy csak a készbe akarunk beleülni és büszkén villogni, "tessék nézni ezt is az MTT szervezte és én is az MTT tagja vagyok"? Tudom, hogy sok bizonyítottan jó képességű személy van a társaságban, és sok aki még nem bizonyított. Neveket nem akarok sorolni mert nem akarom magyarázkodás színterévé tenni ezt a topikot. Kapjon már mindenki a fejéhez és tessék jelentkezni a szervezéshez. Ha a bandázáshoz jó keret az MTT akkor legyen jó a hirnevünk öregbítéséhez is. Kicsi@Világ az jó Győrbe, Pécsre meg akárhová kirándulni menni az jó Beltane az jó de LEP-et szervezni az nem jó.

Szomorú vagyok.

Batti: tökéletesen igazad van, de a szervezéshez azt is kéne tudni, ki az, aki BIZTOSAN ráér aznap? (Nincs vizsga se aznap, se másnap, elengedik szabadságra.) Ez a nagy átka annak, hogy hétfői, évkezdő munkanapra lett szervezve a dolog. ha lehet még, még egyszer át kéne gondolni a dolgot, hogy a közönségrendezvény biztosan jól van-e ezen a napon...

Hétvégén még a vidékiek is jobban be tudnak segíteni.. mert nem a szándék nincs meg sokakban szerintem, hanem az, hogy biztos el tudnak-e jönni, és felelőtlenül meg nem szeretne senki ígérgetni. nem si szólva az előadókról...

Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hete #225006 Írta: Estel Adániel
Talán erre szolgál majd a péntek esti megbeszélés... :roll:

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.396 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére