Farsang 2005

Több
19 éve 8 hónapja #243315 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Farsang 2005

ADIM a Des írta: Nem lesznek Orkok??? Goblinok sem? És Troll sem egy darab sem? Remélem nem csak tündék lesznek, mert az az egyensúly komoly felborulását jelentené... Jajj!

Én is ott leszek, s innentől kezdve az egyensúly helyre lesz állítva (hacsak túl nem billen)

Ami a zenét illeti a kívánságlistát támogatom!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #243293 Írta: ADIM a Des
ADIM a Des válaszolt a következő témában: Farsang 2005
Nem lesznek Orkok??? Goblinok sem? És Troll sem egy darab sem? Remélem nem csak tündék lesznek, mert az az egyensúly komoly felborulását jelentené... Jajj!

"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #243289 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Farsang 2005

Aeglos írta: Figyelem Szervezők!

Idén legyen kevesebb Metallica.

Vewy tavaly hozott egy cd-t ami tele volt hagyományos szép keringőkkel, és még be se rakták. Még megvan a cd, csak mp3, szóval le kell tudni játszani, de ha jólemlékszem, tavaly egy notebookról ment a zene. És még lehetne más is mint keringő. Mondjuk latin, vagy amihez még van kedv, mert a keringő egy idő után nagyon unalmas.

köszi

Lehet helyette Apocalyptica, Therion, Nightwish... :D

(továbbra sem megyek és ugyebár kibicnek...)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #243264 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Farsang 2005

Aeglos írta: Figyelem Szervezők!

Vewy tavaly hozott egy cd-t ami tele volt hagyományos szép keringőkkel, és még be se rakták. Még megvan a cd, csak mp3, szóval le kell tudni játszani, de ha jólemlékszem, tavaly egy notebookról ment a zene. És még lehetne más is mint keringő. Mondjuk latin, vagy amihez még van kedv, mert a keringő egy idő után nagyon unalmas.

köszi

esetleg meg lehetne oldani, hogy egy úgymond kívánságlistát állítunk össze- ki mit szeretne hallani, hallgatni, és a szavazatok arányában működne az egész.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #243258 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Farsang 2005
Figyelem Szervezők!

köszi

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #243254 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Farsang 2005

Gandalf írta: Hol van pontosan a Sirius és hogyan kell odajutni?

A Bródy Sándor utcában van. Be kell sétálni a múzeum mellett. Ott egy pincehelység

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #243233 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #243218 Írta: Alyr Arkhon

Mírrand / Mirilnen írta: ...se goblinok...

Még Legolas szerint se?
Pedig minden horog láttán goblint kiált... :D

Orsie: Nyugalom, a hosszú élet... pénzbe kerül.
Egyszóval ez továbbra is az emtété ahol mindenki mindent tud, kivéve ami ki van plakátolva.
;)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #243190 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Farsang 2005

Timona írta:

Laurelen írta: a tk-n lesz jegyvásár?

Gandalf írta: Jegyvásárlási lehetőségek: hétfő délután 4 órától 6-ig a Siriusban, csütörtök délután 4- től 6-ig ugyanott, 19.-én a Tolkien Klubbon is lesz jegyeladás, + utána ami már biztos, hogy 23.-án szerdán is lesz a Siriusban fél 6-tól Kb fél 9-ig.

Nyöszörgöm, olvassatok vissza, mielőtt kérdeztek! Léccilécci! Kösz... :roll:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #243186 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Farsang 2005

Laurelen írta: a tk-n lesz jegyvásár?

Gandalf írta: Jegyvásárlási lehetőségek: hétfő délután 4 órától 6-ig a Siriusban, csütörtök délután 4- től 6-ig ugyanott, 19.-én a Tolkien Klubbon is lesz jegyeladás, + utána ami már biztos, hogy 23.-án szerdán is lesz a Siriusban fél 6-tól Kb fél 9-ig.

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #243183 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Farsang 2005
a tk-n lesz jegyvásár?

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #243176 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: Farsang 2005
...se goblinok...

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #243069 Írta: Alyr Arkhon

Niéla Alondriel írta: Bárcsak pesti lennék... *sóhaj* Jó lehet egy ilyen buli... gondolom, lobogó fáklyák, malátasör, meg omló hús a csontjáról... :lol:

Nem egészen, de azért orkok sincsenek.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #243064 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Farsang 2005
Bárcsak pesti lennék... *sóhaj* Jó lehet egy ilyen buli... gondolom, lobogó fáklyák, malátasör, meg omló hús a csontjáról... :lol:

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #243061 Írta: Orsie

Gandalf írta: Itt akkor az újabb változat, ide idézem, mert az eredeti már eltűnt erről az oldalról a sok bejegyzés miatt. Tessék figyelmesen elovasni, utána kérdezni!

Gandalf, nagyon köszönjük! :D

Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #243032 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Farsang 2005
Itt akkor az újabb változat, ide idézem, mert az eredeti már eltűnt erről az oldalról a sok bejegyzés miatt. Tessék figyelmesen elovasni, utána kérdezni!

Gandalf írta: Magyar Tolkien Társaság - farsangi bál 2005.

Időpont: február 26-án, délután 4 órától másnap hajnali 4-ig

Helyszín: Ipartestületi Székház, 1077 Budapest, Wesselényi u. 73.

Szervezők: Alapi Orsolya (Orsie), Balázs Beáta (Aranymag), Fodor Viktória (Minerva), Szarvas Szilvia (Dae/siss), Szabó Orsolya (Irunien).

Programok: minden hagyományossá vált időtöltés (műsor, jelmezverseny, tánctanítás), tombola és az eddigieknél kicsit bonyolultabb királyválasztási procedúra.

Jegyek: 120 db. áll a résztvenni kívánók rendelkezésére, tagoknak 600Ft/ darab, külsősöknek 700Ft/db áron. Mindenki, aki kapott és aki esetleg nem kapott meghívót ( img.photobucket.com/albums/v67/Arikan/farsang2005.jpg ), de szeretne jönni, az a farsang2005@yahoo.com e-mail címre írjon és tüntesse fel, hogy hány jegyet szeretne! Egy ember maximum két jegyet igényelhet a sajátján kívül. Ha valaki nem tud elmenni a jegyeladásra kijelölt napon jegyeket venni, és egy barátját kéri meg, hogy oldja meg helyette, lehet róla szó, ám valamilyen "meghatalmazás szerű" dolgot mutasson fel, annak érdekében, hogy elkerüljük azt, hogy egy ember sok jegyet vegyen saját használatra, míg másoknak ezáltal nem marad. Aki jegyet igényelt és február 22-ig nem veszi át, annak a jegyigénylését nem vesszük figyelembe - kivéve, ha külön e-mailben ( farsang2005@yahoo.com ) jelzi, hogy akadályoztatva van és később veszi át! Ha valaki a helyszínen veszi meg (a farsangon), annak 800 Ft/darab lesz az ára!

Jegyvásárlási lehetőségek: hétfő délután 4 órától 6-ig a Siriusban, csütörtök délután 4- től 6-ig ugyanott, 19.-én a Tolkien Klubbon is lesz jegyeladás, + utána ami már biztos, hogy 23.-án szerdán is lesz a Siriusban fél 6-tól Kb fél 9-ig.

Öltözék: lehetőség szerint elegáns gúnyában kérjük a megjelenést (Jelmez nem kötelező).

Étel-Ital: Lehetőség szerint mindenki hozzon magával valami apróságot a közösbe, s alkoholmentes italt, ezen felül hidegtál is lesz, finom csirke, zöldség, miegymás. Aki tudja már, hogy hoz ételt vagy italt, jelezze a jegyigényléssel együtt az e-mailben (cím fentebb)!

Fellépőknek jelentkezés: legkésőbb február 20-ig a farsang_fellepok@yahoo.com címen, a műsorszám megjelölésével és eseleges eszközigénnyel. A jelzett időpontban válogatást tartunk, mivel a műsorra korlátozott idő áll rendelkezésre.

Díjak: újból sor kerül a MATHOM-díj átadására, ezért kérek minden kedves embert, hogy szavazzon egy személyre, aki őszerinte a legtöbbet tette a Magyar Tolkien Társaságért, az elmúlt évben. A szavazó emaileket a mathom_dij@yahoo.com címre várjuk.
(A tavalyi év díjazottja:Kaszás Péter, Brandír.)
Felhívom a figyelmet, hogy a tavaly hozott szabályok szerint nem MTT-tag is szavazhat, a jelölt, akire szavaz, szintén lehet nem MTT-tag is. A jelöltek közül pedig a vezetőség fogja kiválasztani a leendő díjazottat.
Van egy bizonyos GANDALF-díj is a Farsang hagyományai közt.
Arra szeretnék kérni minden tagot és nem tagot egyaránt, hogy szavazzon arra a vezetőségi tagra, aki, saját megítélése szerint, a legtöbbet tette a Társaságért az elmúlt évben.
Füzessy Tamásra (Ankalimon) nem lehet szavazni, mert tavaly ő nyerte a díjat.
Szavazatokat a gandalf_dij@yahoo.com -ra várjuk, lehetőleg indoklással!

(MÁR CSAK 10 DB. JEGY MARADT? TESSÉK GYORSAN JELENTKEZNI!)

Siss: Jobbulást, gyógyulj meg minél hamarabb!
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja - 19 éve 8 hónapja #243029 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Farsang 2005

Gandalf írta:

Minerva írta: Következő jegyvásárlás: csütörtökön (feb.17 :P ) 16-tól 18 óráig a Siriusban.

Biztos 16:00-tól? Régebben 5 órát mondtatok...

Azért, mert azt eredetileg én csináltam volna, és én 5-től érnék csak rá, de mivel én 39 fokos lázzal nyomom itthon az ágyat (na jó, a számítógépszéket), ezért Minerva átvette.
Ne haragudj, Gandalf, megháláljuk a türelmedet...
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #243028 Írta: Gandalf

Minerva írta: Következő jegyvásárlás: csütörtökön (feb.17 :P ) 16-tól 18 óráig a Siriusban.

Biztos 16:00-tól? Régebben 5 órát mondtatok...
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #243026 Írta: Orsie

olorin.papa írta: :roll: És azzal mi lessz, aki nem pesti, és nem tud a jegyekért felutazni? [size=9:20wdn2c2]:oops: nekem egy forduló 3600 Ft :evil: [/size]

Olorin, ezt már korábban is megkérdezted és akkor is elmondtam, hogy akkor jelentkezel e-mailben és regisztrálunk, és a helyszínen átveszed a jegyet. De meg is írtuk Neked e-mailben, hiszen jelentkeztél, el is fogadtuk a jelentkezésed! A helyszínen ki kell fizetned 800 Ft-ot, ennyi. Nyugi :D

Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #243020 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Farsang 2005

Dae/siss írta: Jóvanna, bocsánatot kérek... Aki ma jött volna és egyetlen más időpontban sem ér rá, azt beengedjük alapáron a farsangra ;)

FIGYELEM, MÁR CSAK 10 JEGY VAN SZABADON, SIESSEN, AKI JÖNNI AKAR!

:roll: És azzal mi lessz, aki nem pesti, és nem tud a jegyekért felutazni? [size=9:24edyr17]:oops: nekem egy forduló 3600 Ft :evil: [/size]

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #243016 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Farsang 2005
Jóvanna, bocsánatot kérek... Aki ma jött volna és egyetlen más időpontban sem ér rá, azt beengedjük alapáron a farsangra ;)

FIGYELEM, MÁR CSAK 10 JEGY VAN SZABADON, SIESSEN, AKI JÖNNI AKAR!
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #242998 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Farsang 2005
Következő jegyvásárlás: csütörtökön (feb.17 :P ) 16-tól 18 óráig a Siriusban.

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #242982 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Farsang 2005
Üdvözletem!

Utána lehet ám nézni ennek is, kezüket csókolom :P
Így az arra tévedő jónép meg az én rögtönzött táblám alapján tájékozódhatott, kíváncsi lennék, hányan olvasták a neten a változást, és hányan az én üzenetemet :lol:

icke

ignis sum quae contra frigus ardet
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #242967 Írta: Orsie

Gandalf írta: Ezt is javítottam, de lehetőleg máskor időben szóljatok! Köszi! :roll:

Időben szólunk, ha időben kiderül, hogy a ZM hétfőn nincs nyitva :P

Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #242938 Írta: Gandalf

Orsie / Fraktál írta: FIGYELEM!!!

A Zöld Macska helyett ma a Siriusban van jegyeladás, mert a ZM zárva van! Menjen mindenki a Siriusba, aki ma szeretne Farsangra jegyet venni!

Ezt is javítottam, de lehetőleg máskor időben szóljatok! Köszi! :roll:
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #242920 Írta: Orsie
FIGYELEM!!!

A Zöld Macska helyett ma a Siriusban van jegyeladás, mert a ZM zárva van! Menjen mindenki a Siriusba, aki ma szeretne Farsangra jegyet venni!

Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #242864 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Farsang 2005
Igen, mindenképpen megpróbáljuk megoldani, hogy TK-n is adjunk el jegyet, akárhol lesz is. :wink:
Iru. :wink:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #242832 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Farsang 2005
A TK- n történő jegyvásárlás áll még? (Eötvös Collegiumban lesz)
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #242774 Írta: Gandalf

Orsie / Fraktál írta: :!: Módosítás: a legutolsó jegyvásárlási időpont február 22.-e kedd helyett február 23.-a szerdára módosul! :!:

Átírtam! :wink:
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #242754 Írta: Orsie
:!: Módosítás: a legutolsó jegyvásárlási időpont február 22.-e kedd helyett február 23.-a szerdára módosul! :!:

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.418 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére