- Köszönetek: 0
Farsang 2005
- Máb
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Ténleg marad a szakécka mászhol...
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
ALYR!! Mi lesz ha nélküled ránk dől a fal? Első lesz, hogy megnézem támasztod e a falat a nagyteremben, és csak akkor fogok nyugodt szívvel müsort nézni ott.Alyr Arkhon írta: Már antiszoc sem lehet nyugodtan az ember?
Más részről meg minek menjek, falat támasztani?
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Irunien írta: ALYR!!!!!!!!!
Nem tűrjük tovább az anti-szoc viselkedésed!!!
Tessék az ellenkezőjére törekedni!!!
És kértünk mindenkit, hogy javítsa a profiljában az emilcímét a megfelelőre...
Tedd meg Te is, és tudunk Neked küldeni!!
Pussz, Iru
Amikor megpróbáltam kijavítani az emilcímet, úgy kellett megkérni svindlert, hogy aktivizáljon a fórumon mert nem jött össze...
Már antiszoc sem lehet nyugodtan az ember?
Más részről meg minek menjek, falat támasztani?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Sophia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
(Egyébként, a pénz ilyen esetekben nem számít!)
Csak a tudatlan gerjed haragra. A bölcs megértő.
- Orsie
- Nem elérhető
Írj a farsang2005@yahoo.com -ra, regisztrálunk, mint jelentkezőt, de sajnos mivel csak a helyszínen tudsz fizetni, 800 Ft-ba fog Neked kerülni.Sophia írta: Hali!
Nekem az a problémám, hogy több mint valószínű, hogy tudok menni farsangra, de ha megrendelem a jegyet/jegyeket nem tudom majd átvenni és nem tudok olyan embert sem aki ezt megtenné helyettem.
Na, én mit tegyek?!
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Sophia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Nekem az a problémám, hogy több mint valószínű, hogy tudok menni farsangra, de ha megrendelem a jegyet/jegyeket nem tudom majd átvenni és nem tudok olyan embert sem aki ezt megtenné helyettem.
Na, én mit tegyek?!
Csak a tudatlan gerjed haragra. A bölcs megértő.
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Irunien írta: Szija olorin.papa!!
Nos:
Készítened nagyon nemkell ennivalót, ha csak nem égsz a vágytól..
egy kis ropogtatnivaló, innivaló (nem szeszes) megteszi.
A résztvevők hoznak innivalót is, ha tudnak.
Mindezek lerakodása a fenti nagyterem melletti ( ha voltál már a székházban) kisebb teremben lévő asztalokra történik majd, a buli kezdetén, amikor szálingóznka az emberek.
Szív
szvsz ez hosszabb megbeszélést érdemel, ezért itt az msn címem: papaiolorin@hotmail.com
ha akarod írd le, és ott tudunk még a részletekről beszélni... mivelhogy nem vagyok pesti...
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Irunien
- Nem elérhető
Nos:
Készítened nagyon nemkell ennivalót, ha csak nem égsz a vágytól..
egy kis ropogtatnivaló, innivaló (nem szeszes) megteszi.
A résztvevők hoznak innivalót is, ha tudnak.
Mindezek lerakodása a fenti nagyterem melletti ( ha voltál már a székházban) kisebb teremben lévő asztalokra történik majd, a buli kezdetén, amikor szálingóznka az emberek.
Szív
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Olorin.papa
- Nem elérhető
ennivalót milyen típúsút készítsek?
innivaló hogyan lessz megoldva?
mindezek lerakodása milyen formában és mikor történik...
kösz
- Dae/siss
- Nem elérhető
Natalee írta: Az is kérhet jegyet,aki vmilyen különös okból kifolyólag nem kapott emilt?
Ha nem kaptál emilt, akkor az csak azért lehet, mert visszadobta a postaládád - mindenkinek ki lett küldve, akinek 20-nál több hozzászólása van. És igen, persze, hogy kérhet.
- Nati
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"Százszorszép jóéjszakát"
- Dae/siss
- Nem elérhető
Gandalf írta: Köszönöm!
Akkor írok is mindjárt e-mailt.
Mikor lesz az a 3 nap, amikor át lehet venni a belépőket és ki lehet fizetni? Azt ígértétek, még ma közlitek!
19-én biztos nem tudok TK-ra menni, ezért előtte kell átvennem Idrilét (ő is kért e-mailben magának) és az enyémet is.
Hátöizé Ma még nincs pontyos időpont, viszont biztos, hogy jövő héten minden nap lesz őrjárat, szóval minden nap lehet majd jegyet venni- valószínűleg mind 5 óra után, a Siriusban, illetve a Zöld Macskában, szóval erre lehet készülni.
*PONTOSÍTÁS:
Jegyvásárlás: hétfő délután 4 órától 6-ig a Zöld Macskában, illetve csütörtök délután 5- től ugyanott. A többi nap is kint lesz hamarosan.
- Gandalf
- Nem elérhető
Akkor írok is mindjárt e-mailt.
Mikor lesz az a 3 nap, amikor át lehet venni a belépőket és ki lehet fizetni? Azt ígértétek, még ma közlitek!
19-én biztos nem tudok TK-ra menni, ezért előtte kell átvennem Idrilét (ő is kért e-mailben magának) és az enyémet is.
- Irunien
- Nem elérhető
Nem tűrjük tovább az anti-szoc viselkedésed!!!
Tessék az ellenkezőjére törekedni!!!
És kértünk mindenkit, hogy javítsa a profiljában az emilcímét a megfelelőre...
Tedd meg Te is, és tudunk Neked küldeni!!
Pussz, Iru
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Dae/siss
- Nem elérhető
Gandalf írta: Khm, nem baj, ha most még nem tudom megmondani, mien kaját tudok hozni, csak belépőt kérek és utólag írom csak meg, mit hozok?
Egyáltalán nem baj
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Mondjuk nem oszt nem szoroz, mert amúgy sem megyek, csak szóltam.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Gandalf
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Ez off lesz majd töröljétek: Orsie gyere fel msn mert át kell küldeni megint azt a verses cuccot..
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Orsie
- Nem elérhető
Rabyn, akár kaptál, akár nem (ha nem akkor bocsi mert a listán rajta voltál...) akkor is KÜLDJ E-MAILT A farsang2005@yahoo.com -ra, ha jönni akarsz! Így rendelhetsz jegyet!Rabyn írta: én se kaptam meghívót.. Fellépni meg hát.. nemtudom még, hogy akarok-e... nincsen idöm készülni
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Dae/siss
- Nem elérhető
Figyelem!!!
Azon lelkes emberek jelentkezését várjuk a farsang_fellepok@yahoo.com címen, akik szívesen fellépnének valamilyen műsorszámmal a farsangon!!!
Február 13-ig lehet jelentkezni!!
Valamint kérek minden kedves embert, tagot és nem tagot egyaránt, hogy szavazzon a MATHOM-díj ügyében!!!!
Részletek a farsang 2005 topicban.
Valamint szavazatokat várunk a Gandalf-díj ügyében is!!
Részletek szintén a topicban.
Legyetek aktívabbak, emberek, öt fellépővel és ugyanennyi szavazóval érdekesek lesznek a dolgok
- Dae/siss
- Nem elérhető
olorin.papa írta:
mathom díjra hol lehet szavazni?
ez off? itt?
Változtatások a vezetőség által:Valamint a Farsangon újból sor kerül a MATHOM-díj átadására, ezért kérek minden kedves embert, hogy szavazzon egy személyre, aki őszerinte a legtöbbet tette a Magyar Tolkien Társaságért, az elmúlt évben. A szavazó emaileket a mathom_dij@yahoo.com címre várjuk.
(A tavalyi év díjazottja:Kaszás Péter, Brandír.)
Felhívom a figyelmet, hogy a tavaly hozott szabályok szerint csak MTT-tag szavazhat viszont a jelölt, akire szavaz, lehet nem MTT-tag is. A jelöltek közül pedig a vezetőség fogja kiválasztani a leendő díjazottat.
1. Nem MTT tagok is szavazhatnak.
2. Elnökségi tagra nem lehet szavazni!!!! (Ankalimon, Áfi, Batti, Brisa, Gumipók, Lamorak, Morgana, Sötét Úr, Ulmo )
[size=9:1lp4mbi9]*addition by Ulmo*[/size]
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Toma gazda írta:
Arwena írta: Csatlakozom az előttem szólóhoz és még valami: az étel-ital fogyasztást hogy kell érteni? azt eszem-iszom amit viszek vagy büfé jelleggel fog működni vagy hogy?
szvsz úgy mint tavaly hozol berakod a közösbe és eszel
akkor én hozom az öcsémet...
mathom díjra hol lehet szavazni?
ez off? itt?
- Dae/siss
- Nem elérhető
Gandalf írta: Én kaptam levelet de ahhoz nem volt meghívó... na mindegy.
Akik nem voltak eddig egy farsangon, mit kell tudniuk róla? Mindenki hoz tehát magával annyi kaját-piát, amennyit megiszik?
[size=9:3fbvb37q]Grr... qrva yahoo [/size] :mad2:
Piát annyira nem szükséges hozni (feléljük az MTT tartalékait:P), viszont kaját igen, a jegyvásárlásnál kell majd jelezni, mit hoznál.
- Gandalf
- Nem elérhető
Akik nem voltak eddig egy farsangon, mit kell tudniuk róla? Mindenki hoz tehát magával annyi kaját-piát, amennyit megiszik?
- Dae/siss
- Nem elérhető
Fontos: aki jegyet igényelt, és február 19-éig nem veszi át, annak a jegyigénylését nem vesszük figyelembe. (Tremészetesen mással megvetetni lehet, a lentebb leírt módszerrel.)
Jegyvásárlási lehetőség: a TK-n, illetve jövő héten legalább három napon, amit legkésőbb holnap kiteszünk ide a topikba.
Kaja: így van, mint tavaly Illetve ezen felül hidegtál is lesz, finom csirke, zöldség, miegymás
AKIHEZ NEM ÉRT EL: a meghívó itt megtalálható
- Toma gazda
- Nem elérhető
Arwena írta: Csatlakozom az előttem szólóhoz és még valami: az étel-ital fogyasztást hogy kell érteni? azt eszem-iszom amit viszek vagy büfé jelleggel fog működni vagy hogy?
szvsz úgy mint tavaly hozol berakod a közösbe és eszel
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Orsie
- Nem elérhető
Igen, a MEGHÍVÓK KIMENTEK! Mindenki, aki kapott és aki esetleg nem kapott, de szeretne jönni, az a farsang2005@yahoo.com e-mailcímre írjon e-mailt, és tüntesse fel, hogy hány jegyet szeretne! Egy ember a sajátján kívül még maximum másik 2 személynek rendelhet jegyet! A jegyvásárlás pontos helyéről és idejéről hamarosan tájékoztatunk Benneteket.Vewy írta: Jelentem megkaptam! Jelentem van további kérdésem! Jegyelővétel mikor/hol?
120 hely van összesen, a jelentkezéseket időrendi sorrendben tekintjük, többet nem áll módunkban elfogadni! Amint megvan a 120 ember, tájékoztatunk Benneteket a Fórumon, hogy kik tudnak jönni.
- Arwena
- Nem elérhető
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.