- Köszönetek: 0
Farsang 2005
- Timona
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Kincső (Thilanna) írta: Ja igen, /me azon gondolkozott, hogy ha már széles zenei/táncos paletta, akkor lenne-e vajh' igény egy pici magyar néptánc-okításra táncház jellegűen? Zene biztosítását is vállalom természetesen
Az is reakció, hogy "fogd be a szád, hülyeség"
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Shaman: hajmát is hozó??? Bicskám van,
(s akinek nem tetszi a hagymaszag, van ellene kitűnő receptem: FOKHAGYMA!!!)
na, OFF-nak vége...
Drizzt, gyere már...
- Drizzt
- Nem elérhető
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Shaman írta: Tudok hozni egy kiló zsirszalonnát.
Hozzál nyársot is, meg tüzifát :biggrin2:
Our knees do not bend easily
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Dae/siss
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Fellépők hánytól mehetnek próbálni szombaton :
Kettőtől biztosan.
- Kincső
- Nem elérhető
- Dae/siss
- Nem elérhető
Többek között ezért is született a döntés, hogy egy órával később lesz a kapunyitás, tehát kérem mindenhol terjeszteni, hogy a farsang nem 4-kor, hanem 5 - kor kezdődik!!!
Tervezett program:
18.00-19.30- ig műsor, benne szünet
20.00- tól jelmezverseny
21.00-kor Mathom és Gandalf-díjátadás, utána jelmezverseny eredményhirdetése
22.00-tól a királyválasztás procedúrája
Éjfélkor királykoronázás
bál, közben tánctanítás
Hajnali 2-től vetélkedő
Kincső, a tánctanításra mi vevők volnánk, csak a magyar néptánc nem tudom, mennyire illik bele a farsangi spalettába...
[size=9:b2u3r5b6]*szerkesztve- bocs Kincső, megzavart az avatarod[/size]
Drizzt, a felszerelést Gumipók és _Neo adják, lesz olyan minőség, mint a musicalesten...
- Inczy
- Nem elérhető
Feel the sunshine
- Toma gazda
- Nem elérhető
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Irunien
- Nem elérhető
A megértéseteket köszönjük!!
Pussz, iru.
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Laurelen
- Nem elérhető
he? gomba?!Cicaful írta: Még egy kis kedélyborzolás...
[én csak hírvivő vagyok - fej marad]
Boszorkány tánc és Cleopatra's spell nem lesz, lesz helyette őrült flamenkósok vs. "pucsító gombák" ezt kérjük jegyezni és mea culpa!
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Drizzt
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Iru: most akkor pontosan hányra is kell a farsang színhelyére menni?
Lehet, hogy majd vállalok valami elöadást de ezt csak ott tudom nektek megmondani, hogy megtudom-e addig tanulni..
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Hát ez nem jó hír, bár már nem érint...
Én is sajnálom, hogy nem hallgathatlak majd titeket kívülről is...
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
De Iru, semmi gúnyorosság nem volt abban, amit írtam! És rosszindulatú sem akartam lenni.Irunien írta: Nem szándékozom kenyszeriteni őket, véleményem szerint nem is vagyok képes rá. Csupán kétségbeesésemnek adtam hangot, mivel nem tudom, mi lesz igy. Ezért azt hiszem, Kriszana, most teljesen felesleges volt ilyen gúnyos és rosszindulató választ irnod. Mert azt hiszem nem kezdtem el átkozni szerencsétleneket, amiért nem lépnek fel. Ahogy Drizzt irta is, ezt inkább könyörgésnek lehet mondani.
Valószínűleg nekik sem túl kellemes érzés, hogy vissza kell mondaniuk valamit, amit megígértek.
Három nappal a farsang előtt.
Iru.
Bocsáss meg.
Ana
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Irunien
- Nem elérhető
Köszi.
- Irunien
- Nem elérhető
Valószínűleg nekik sem túl kellemes érzés, hogy vissza kell mondaniuk valamit, amit megígértek.
Három nappal a farsang előtt.
Iru.
- Cicaful
- Nem elérhető
[én csak hírvivő vagyok - fej marad]
Boszorkány tánc és Cleopatra's spell nem lesz, lesz helyette őrült flamenkósok vs. "pucsító gombák" ezt kérjük jegyezni és mea culpa!
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Iru az a helyzet, hogy a kórus egy nemcsak demokratikusnak látszó közösség, hanem az is. A tegnapi próbán úgy döntöttek, ezt nem vállalják be. És kényszeríteni nem hiszem, hogy lehetne őket. Sajnálom.Irunien írta: HOGYHOGY nem jön a kórus???????????????
Jesszus...ezt ne tegyétek...
Ana
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Drizzt
- Nem elérhető
- Irunien
- Nem elérhető
Jesszus...ezt ne tegyétek...
- Orsie
- Nem elérhető
Olosta, köszi a segítséget, szívesen fogadjuk!Olosta (Aelalin) írta: Jelzem, ha nem rúgtok ki két lábbal a buli után, akkor szívesen maradok pakolni (kell egy meleg hely, amig indul a vonatom)!
Lesz valami program?
Ha lesz, mikor fog kezdődni?
Ugye nem baj, ha csak fél 6-ra esek be?
Program? Hogy ne lenne! Lásd a meghívót. De ha jól tudom, Siss nemsokára ki fog tenni egy részletes programleírást, szünetekkel együtt. Ugye Siss? A buli 6-kor kezdődik de szeretnénk, ha lehetőség szerint mindenki ott lenne már 5-kor, hogy a hozott ételeket-italokat szépen ki tudjuk pakolni és elrendezni, illetve, hogy potosan 6-kor tudjuk kezdeni a műsort. De ha valaki csak fél 6-ra esik be, megbocsájtható. Lényeg, hogy a többség 5 körül érjen oda, és senki se 6 előtt pár perccel essen be.
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Kincső
- Nem elérhető
Rayan írta: A kórus akart mondani valamit. Asszem.
Én is azt 'szem. Legyek bátor ember?
Szóval - bár nem én vagyok a legilletékesebb ezt tudatni - a mai próbán úgy döntöttünk, hogy sajnálattal le kell mondanunk a farsangi szereplést, mert nem állunk előadhatóan a dalokkal.
Ja igen, /me azon gondolkozott, hogy ha már széles zenei/táncos paletta, akkor lenne-e vajh' igény egy pici magyar néptánc-okításra táncház jellegűen? Zene biztosítását is vállalom természetesen
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Narbeleth
- Nem elérhető
sebcsaba írta: Mielőtt mindkét oldallal egyetértenék a lenti vitában, szeretném előásni gillz elsüllyedőben levő üzenetét. Hogy a szervezőkben jól megmaradjon.
gillz írta: hm.talán az segítene a zenei rész összeállításában, ha blokkokra osztanátok az estét. Pl.sztem célszerű klasszikusabb, társastáncos dolgokkal kezdeni, (keringők, latin táncok, rock&roll/jive), aztán lehetne bontani stílus szerit(70-80as évek, dark-side, ezredforduló), fix időtartammal, hogy aki bemegy ugrálni/táncolni egy számra, azt ne lombozza le a rá következő egészen más dolog...
(én szívesen hozok zenét, megígérem, enyhébb, populárisabb dolgokat )
[size=9:2jn7j1yo]Siss: és természetsen az Alyr számára fenntartott pótjegy, ugye?[/size]
Társastáncos zenétek csak rockyra és bécsi keringőre korlátozódik? Mert ha igen én tudnékn hozni zenéket, Santanát, meg oyasmit, ami "nemtársastáncos" nép számára is emészthető. Rendes CD kell h legyen v jó MP3ban is?
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.