Tolkien Cafe

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34662 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Tolkien Cafe
Amy,<br> <br> te nem örülsz, hogy beindultak a kezdeményezések, vagy nem érted, mit mond a smaragdszemű Morgana?<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34661 Írta: Anonymous
én speciel nem...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34660 Írta: Anonymous
Örülök, hogy beindultak a kezdeményezések, csak megmaradjon a lelkesedés és aztán valóban neki lehet állni komolyabban is felkészülni és valóban 'eszmét cserélni'. :) <br> Na, ezt jól megaszondtam, de úgyis értitek.<br> ;)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34659 Írta: Anonymous
Hmmm... majd elmegyek egyre, ha művelődöm egy kicsit... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34658 Írta: Anonymous
Olórin jön és elárul:<br> <br> a keddi találkozó a nyelvészettel foglalkozó levlistások kezdeményezése, és elsősorban a nyelvi dolgokat szeretnénk kicsit átbeszélni, rendbe tenni.<br> <br> Nem frakciózni akarunk, ettől még lehet talit szervezni, de ez most nem fórumtali, hanem (a többségnek uncsi) nyelvészeti eszmecsere, nyelvtani szabályokról, szóképzésről stb. stb.<br> <br> <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34657 Írta: Anonymous
DE jó nektek! <br> Én itt ülök a sivárságban és az érettségire készülök...<br> Ti meg itt találkozgattok, beszélgettek, nagyon jól érzitek magatokat... :( (((((<br> Bár ami azt illeti elolvastam (kikapcsolódásként) a Beowulf magyar fordítását... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34656 Írta: Anonymous
No itt vagyok én is egy rövid értékeléssel: igen, ÉSzAH, nagyjából erre gondoltam a panellel, és meg kell mondjam, nekem viszont kissé hiányzott. Ez nem akar senkivel szemben sem offenzív lenni, de néha éreztem azt, hogy jó lett volna valami, ami fókuszálja a beszélgetés(eke)t, és főleg, ami összefogja az asztal valamennyi tagját. Nem a keresztbe beszélgetések zavarnak (azokat én is szoktam művelni), hanem az, hogy azért az egész este végkicsengése számomra az volt, hogy most már túl vagyunk az első, lelkesedést kommunikáló találkozáson és beszélgetésen-- az igazán jelentős dolgok majd a következőn kerülnek elő. De nem baj; majd előkerülnek. Én benne vagyok; minden csütörtökön Pesten vagyok, és fenn tudok maradni péntekig, ha szükséges. Van elég dolgom Pesten amúgy is.<br> És persze nagyon jó volt veletek találkozni; meg kell mondjam, az élőszó sokkal jobb.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34655 Írta: Anonymous
Morgana: Nekem az az érzésem, hogy ez valami magán jellegű dolog... <br> :-( <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34654 Írta: Anonymous
Engem nagyon érdekel ez a keddi 'dolog', jó lenne, ha Olórin többet elárulna...<br> ;)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34653 Írta: Anonymous
Igen, a keresztbe beszélgetéseim elég zavaróak voltak, de én mindenkivel akartam egyszerre beszélni, s ez eléggé nehezen ment. Nekem is követhetetlen volt még a saját keresztbe beszélgetésem is, mivel sokszor félbeszakítottam, hogy egy újabba csatlakozhassak! ;-) )<br> De én is remélem, hogy hamarosan újra találkozunk!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34652 Írta: Anonymous
Hát igen, csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. És nekem az is nagy élmény volt, hogy 'lett arcotok'. Örültem a komoly, meg az Off témáknak is (pl. Brad Pitt, meg Rice). :) <br> És az tényleg félelmetes volt, amit Te is megcsináltál, Gandalf, hogy szó szerint keresztbe beszéltetek az asztalnál. :) Így sokszor követhetetlen volt a sok érdekes téma. Sőt, egészen új metaforákra is bukkantunk (ha jól értelmeztem Sötét Úr felvetését, miszerint a Gyűrű Sauron megfeleltetése - ő nem így mondta, de csak a nyelvem hegyén vannnak az ő szavai, most elmondani szó szerint nem tudnám őket), tanulságos vitákba keveredtünk, egyszóval megérte!!! És szolgáljon tanulságul és buzdító erővel is, hogy Lamorak egészen Szegedről jött fel!<br> És persze, újra és újra meg kéne ismételni a találkát!!! :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34651 Írta: Anonymous
Én is igyekeztem minden beszélgetésbe belekottyantani egy-egy véleményt, de amikor már három különböző vitatéma folyt az asztal körül, igencsak nehéz volt a középen ülők dolga... :-) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34650 Írta: Anonymous
A találkozóró szerintem nagyon jól sikerült és ez legyen biztatás mindenkinek, aki nem volt ott, hogy következőleg eljöjjön. Mert én is remélem, hogy lesz egyszer következő. <br> Csomó mindenről beszélgettünk, teljesen kötetlenül. Bár eredetileg volt olyan elképzelés is, hogy kötött témák lesznek, témaindító hozzászólásokkal (most már jól értelmezem a panel fogalmát, Lamorak?), de aztán ez elmaradt és annyira nem is hiányzott. Így is nagyon kellemes volt a dumcsi, bár néha az asztalnak a felőlem eső végén elvesztettük a fogalmat két guenya, egy sinda és egy óangol etimológiai magyarázat között. :-) )) A saját nevemben annyit mondhatok, hogy én - még csak palánta vagy inkább csírácska állapotban lévő Tolkien-rajongó - igen sokat tanultam a beszéletésből, sok minden tisztázódott előttem, ami még odáig sem jutott el, hogy homályos legyen. Arról nem is beszélve, hogy milyen jó volt szóban eszmét cserélni. Egészen elszoktam tőle. :-) <br> ÉSzAH
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34649 Írta: Anonymous
Kedd 17:30-ra van négy felesleges jegyem a Corvinba, ha valakit érdekel, legyen szíves szóljon, sajnos mégsem tudunk elmenni!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34648 Írta: Anonymous
Nagyon jó volt! :-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34647 Írta: Anonymous
Én is ott voltam :) ))) <br> De a beszámolót nem hiszem, hogy normálisan meg tudnám írni... Nagyon finomat ettem, remekül elbeszélgettünk, jó volt a hangulat, és kiveséztük Tolkient (nem csak a GYU-t!). De volt szó egy csomó minden másró is, én mindenesetre nagyon jól éreztem magam. És éjfélre haza is értem, most persze félig kókadozom :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34646 Írta: Anonymous
Esetleg egy beszámolót... Azoknak, akik nem voltak ott...<br> (mint pl. én)<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34645 Írta: Anonymous
Ha valakit érdekel, a tegnap esti összejövetel a Szomjas Tevében igen jól sikerült szvsz. Ha valaki a részt nem vevők közül többre kiváncsi, jöjjön el legközelebb. Mert ugye lesz leggközelebb.!?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34644 Írta: Anonymous
Sötét Úr (Born 2B Wide) csinált egy térképet, ha valaki esetleg mégis eltévedni merészelne (abban az esetben, ha egyből a Szomjas Tevéhez megy):<br> <a href=http://b2bwide.fw.hu/szomjasteve.jpg target=\_blank> b2bwide.freeweb.hu/szomjasteve.jpg <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34643 Írta: Anonymous
Akkor ez most már fix, és senki ne változtasson rajta!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34642 Írta: Anonymous
Ráday utca, én írtam rosszul. H nélkül van....<br> Mindegy, a Kálvin térnél nincs igazán sok ilyen nevű utca ;-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34641 Írta: Anonymous
OK, összekevertem. Rádayt akartam mondani. Akkor ott, és ez a végső? (Még ma du. tudok fórumot nézni, holnap már nem, tehát bármi változás van, ma délutánig-- 4.30-- fixáljuk!)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34640 Írta: Anonymous
Úgy beszéltük meg, hogy a Kálvin téren, ahol az aluljáróból föl kell jönni a Rháday utcába...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34639 Írta: Anonymous
Mi lenne, ha inkább fent találkoznánk (az előtt a kifelé dőlő üvegfalú ház előtt, az Üllői út és a Lónyai u. közti feljárónál)? Fent kevésbé fogjuk eltéveszteni egymást.<br> Egyébként OK; csütörtök, 6.30, Kálvin tér, vagy fent, vagy lent. Asztalt kell foglalni? Vagy azt már intézi vki?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34638 Írta: Anonymous
Valaki eresszen már meg egy mailt nekem (nevemre katt), hogy mikor mi, hol lesz...<br> <br> köszi<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34637 Írta: Anonymous
Lehetőleg szerdáig legkésőbb fixáljuk!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34636 Írta: Anonymous
Völgyzugolyban azt beszéltük meg, mi lenne, ha 18:30-kor találkoznánk a kálvin-téri metróaluljáróban. Mit szólnátok hozzá?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34635 Írta: Anonymous
A belvárosban nem vagyok igazán ismerős de nem ártana tudnom a kiindulási helyet.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34634 Írta: Anonymous
Aha. Akkor oda hogy kellene menni?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34633 Írta: Anonymous
Igen, de a Kálvin tértől igen messze van a Bakáts tér legalábbis gyalog. Az majdnem a másik vége az utcának.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.289 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére