Tolkien Cafe

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34782 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Tolkien Cafe
Lefoglaltam pentekre 12 +/- 2 fore a helyet, jelige: Tolkien<br> <br> Laegolas
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34781 Írta: Anonymous
Úgy legyen.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34780 Írta: Anonymous
A parkolo melletti (sarga) ponyvaval fedett eloterben :) Azt tuti nem lehet elteveszteni. Asszem valami nagy szakacs-figura van a bejarat fele festve.<br> <br> Laegolas
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34779 Írta: Anonymous
Ezt tényleg jó lenne tudni. Legyen valami nagyon konkrét hely, mert hajlamos vagyok elkeveredni nagy tömegben.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34778 Írta: Anonymous
Akkor végülis hol találkozunk? Óra alatt vagy a parkoló elott?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34777 Írta: Anonymous
A parkolo mellett van a Jet Sttaion Pub bejarata. Mig a jo ido be nem koszont, addig csak a pincehelyiseg uzemel, a szabadteri helyiseg le van fedve (asszem sarga) ponyvaval. Be lehet menni a lefedett szbaadteri helyisegbe, ott van jo sok hely, tutira senki mas nem lesz ott, csak akik Tolkienesek. Raadasul ugyis onnan vezet a lepcso le a zart helyisegbe, ugyhogy ide meg egy esetleges eso elol is be lehet allni.<br> <br> Laegolas
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34776 Írta: Anonymous
Laegolas leírását követve talán alkalmas lehetne a parkoló bejáratának közelében a posta oldalán találkozni. A meki előtt szintén nagy lesz a tömeg.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34775 Írta: Anonymous
Én is a 18:30 mellett foglalok állást, ha már lehet választani. <br> <br> Könyörgöm NEEEEE az óra alatt! Légyszi! De tényleg. Ott aztán a legkönnyebb eltéveszteni egymást, mert egy pénteki esetén ott legalább 100 ember fog rajtunk kívül ácsorogni és találkozóra várni. Akkora nagy az a Nyugati tér, annyi könnyen megtalálható, jól belátható pontja van. <br> Elsősorban nem magam miatt kiabálok, mert én tuti, hogy megismerlek titeket (Vic, Morgana, Batti, Gandalf, stb., akikkel már találkoztunk), viszont azok akik még sohasem találkoztak sem velünk, sem egymással, már gondban lehetnek. Hacsak nem hoz valaki egy tolkien.hu transparenst. :-) <br> ÉSzAH
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34774 Írta: Anonymous
Laego: köszi :) ) Kiprinteltem a biztonság kedvéért... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34773 Írta: Anonymous
A Nyugatinal van az a nagy orzott parkolo a Meki meg a Posta kozt. Na ez pont a parkolo mellett van.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34772 Írta: Anonymous
Jet Station Pub<br> <br> VI., Teréz krt. 51-53.<br> Tel.: 3-111-538 (JET) <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34771 Írta: Anonymous
Legyen 18:30 végül is ez volt a kiindulási alap.<br> <br> Tehát péntek 18:30 Nyugat tér óra alatt.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34770 Írta: Anonymous
Batti... lehet, hogy későn szólok, de nem lehetne inkább 18.30?<br> Én úgy néz ki, hogy 6-ig bent kell legyek a melóhelyen, és igencsak érdekes lenne, ha a Műegyetemtől eljutnék 1 másodperc alatt a Nyugatiiig.... Légyszi, légyszi, légyszi.....
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34769 Írta: Anonymous
Találkozzunk akkor a Nyugati téren az óra alatt 18:00 kor.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34768 Írta: Anonymous
Tehát hol találkozunk a Nyugati téren?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34767 Írta: Anonymous
Jet Station oké! :) Egy pontos címet kérnék én is, tudjátok, gy.k.... :) Akkor 18:00? <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34766 Írta: Anonymous
<b>Sikerült</b><br> Nehéz értelmesnek éreznem magam, 'ha az ember egy ilyen ici pici állat' (Malacka). Főleg ha közben az órán a:<br> mov ax, byte ptr[Cimke]<br> sorok hadával küzd. <b>Nyertem!</b><br> Pénteken ott leszek, köszönöm a biztatást.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34765 Írta: Anonymous
Hurrá S.Ú-nak<br> <br> Brandír: Tessék kérem ezt mellőzni kérem. Tessék kérem bizakodónak lenni kérem. Tessék kérem nem alábecsülni magunkat kérem. Tessék kérem megváltozni kérem. Kérem, kérem, ké..............
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34764 Írta: Anonymous
Akit érdekel: S.Ú. előreláthatólag jön, lehet vele számolni és vele kell is ha jön. :-) ))<br> ÉSzAH
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34763 Írta: Anonymous
Én magamt lehülyézem, mert kell!<br> Sajna már elég rég vagyok ilyen eztért ezt nem nevezném <b>elő</b>itéletnek
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34762 Írta: Anonymous
A találkozó lehet a Nyugati PU-nál, de könyörgöm ne az óra alatt. Ott mindig többszázan ácsorognak, ha valahol el lehet téveszteni a többieket, akkor ott biztosan. Mit szólnátok mondjuk a Nyugati tér egyik sarkához? Pl. ahol a pizzéri van. Don Pepe vagy mi, de ebben nem vagyok biztos.<br> A 18.00 órában maradhatunk, de a Jet cimét irjátok be ide, hogy aki csak később tud befutni, az is ránk találjon.<br> ÉSzAH
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34761 Írta: Anonymous
Nos hatan a 13 ból a Jet-re szavaztak, vagy elszámoltam magam. Legyen az. (egyhangú szavazással)<br> Időpont pedig legyen 18:00 (ismét egyhangú szavazással). Ellen vetés? :-) )<br> Brandír: kéretik az előítéltek mellőzése.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34760 Írta: Anonymous
Ha a Nyugatinál van, akkor célszerű az óra alatt találkozni, ha épp nincs jégkorszak.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34759 Írta: Anonymous
Nekem tetszik ez a Jet Station Pub ötlet. Időpontban jobb lenne a fél hét.<br> Szerintem jó, ha a gyűrűktől indulunk el. Onnan aztán akárhova el lehet jutni.<br> Ja, és még valami. Legyen valami találkahely is, mert én speciel senkit nem ismerek, és nem szeretnék egy pubban keresgélni.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34758 Írta: Anonymous
Üdv néktek! ÉSzAH: szerintem Gandalf erről a találkozóról beszélt amott. Mennék én is, 13.-nak. Mivel a viszonyitási alap fontos, kell egy hülye is.<br> Sokkal alább szó volt egy ifjúsági zsúrról is, azzal mivan (a filmes összejövetelről beszélek)<br> Nekem a Varjú nem jó :(
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34757 Írta: Anonymous
Megpróbálom beizzitani S.Ú.-t is a témára, de szerintem nem rajta fog múlni. Ha tud, biztos jön.<br> Batti, egyébként a témafelvetések nagyon jók. Többiek??? Tarthatjuk magunkat a Batti által felsorolt irányvonalhoz? Mármint kezdetben.<br> ÉSzAH
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34756 Írta: Anonymous
11 főt írtam? Ha Sötét Úr is jönne akkor pont 12-en lennénk.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34755 Írta: Anonymous
Nekem is jó!<br> ÉSzAH<br> <br> ui.: Nekem csak az a lényeg, hogy lájtkóla legyen. :-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34754 Írta: Anonymous
Ez jól hangzik! Én támogatom.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34753 Írta: Anonymous
Laegolas ez találat. Közel van a munkahelyemhez. Legutóbbi számlálás alapján 11 fő jelentkezett. Van ott akkora asztal?
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.277 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére