Tolkien Cafe

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34752 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Tolkien Cafe
En nagyon ajanlom a Jet Station Pub-ot, a Nyugati mellett van a koruton. Elviselhetoek az arak, hangulatos a hely es nagyon kiraly a kaja. Sajnos nincsenek kitiltva a dohanyosok, de ha mi nem gyujtunk ra, nem lesz durva.<br> <br> Tudnek ott helyet foglalni ha mondjuk szerdara meglenne hanyan leszunk. Hajnali 2-ig nyitva vannak es szemben vele all meg az ejszakai busz is.<br> Amugy tudok menni.<br> <br> Laegolas
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34751 Írta: Anonymous
Részemről nem enni megyek de nem árt ha van a gyomorban valami(zsíroskenyér is megteszi).
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34750 Írta: Anonymous
Egy kérdés: muszály hogy legyen meleg konyhája vagy elég ah mondjuk egy melegszendvicset meg lehet enni?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34749 Írta: Anonymous
ÉSzAH: hol van a Tóth kocsma?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34748 Írta: Anonymous
Ha foglalunk asztal(oka)t, akkor lesz hely. De mehetünk a tevébe is (ha nyitva van), és legfeljebb aki 10 után tovább akar beszélgetni, még kereshet más helyet. Vagy ez nem jó?<br> Nekem személyesen a Déli melletti dolog is jó lenne, de tényleg a szerint alakítsuk, hogy minél többen el tudjanak jönni.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34747 Írta: Anonymous
Bocs a keverésért lányok/fiúk, de a helyszinre vonatkozó javaslatokat erősen revidiálni kellene. Mert ugye a Varjú sokaknak messze van. A Teve - függetlenül, hogy milyen most, hogy új tulaj van, ha egyátalán megnyitotta az az új tulaj már - ugye bezár 10-kor és Mófarguru is sokaknak messze van. Szóval villámgyorsan új javaslatok kellenének, nem?<br> Ne csak a szám járjon, kezdjem is el, mi? Nos ... akár lehet a Tóth kocsma is, bár ott mindig sokan vannak, nem biztos, hogy lesz hely. Nem tudom, még gondolkodom, ha valami eszembe jut, jövök vissza. <br> ÉSzAH
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34746 Írta: Anonymous
Mindenképpen figyelembe kel venni a várható létszémot! Olyan helyre kéne menni, ahol 15 ember nyugodtan le tud ülni egy asztal köré...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34745 Írta: Anonymous
Hali mindenkinek. Hétvégeken nem vagyok net közelben mert otthon nincs. Viszont most elolvastam az összes hozzászólást. Ha jól látom péntek megfelelő. Az idő pontot merőben önzö indok miatt javasoltam 18:00 utánra. 17:30-ig dolgozom és még oda is kell érnem, viszont az elejéről nem szeretek lemaradni. Mindettől függetlenül lehet akár korábban is kezdeni csak én fogok késni. A helyszín, A Teve eléggé belvárosi hely de már eléggé nem az. Arra gondolok, hogy egy ilyen helyen fogyasztani is illik különben kinézik az embert. Márpedig néhány utcával beljebb már igen emelkedettek az árak főleg az esti órákban. Ráadásul a teve csak 10:00 ig van nyitva és legutóbbis alig akart menni a társaság. Tehát ha tovább van nyitva az jobb. Mivel elég fontos a helyszín kérek mindenkit kedd este hatig írja ide vagy nekem hol lenne neki a legalkalmasabb. Akinek midegy az is állapítson meg sorrendet. Kezdem is első hely a Varjú Második a Teve és a Mófarguru bár a Mófar tovább van nyitva. Ez csak egy szavazat. Időpont: Ha mófar vagy varjú akkor hat után, Ha teve akkor hat is jó. Téma: szívesen hallanék illetve beszélgetnék pl a gyűrűkről, keletkezéssük körülményei, hordozóik, sorsuk. Arra készültem össze gyüjtök amit tudok a hétvégén de sajna nem volt rá időm, elhúzódott a bútor készítés. Várom az egyéb javaslatokat.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34744 Írta: Anonymous
Nekem mindkét időpont jó, rajtatok áll.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34743 Írta: Anonymous
Rendben van, igazat adok neked ÉSzAH, ti már itt profik vagytok a talizásban... :) <br> Természetesen én is tudom, hogy már 5 ember sem ért egymás szavából ha össze-vissza beszélnek, 15 meg végképp nem. :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34742 Írta: Anonymous
Áfonya nem lenne semmi baj a kötetlennel, de a létszám miatt nehézkes lenne. A múltkori találkozóval az volt a legnagyobb baj, hogy az asztal két fele két különböző témáról beszélt, mivel nem hallottuk rendesen egymást, keresztbe beszéltünk, meg párhuzamosan, meg bele, meg minden. Ezért lenne jobb egy kerekasztal jellegű dolog, irányított beszélgetéssel. A kötetlen csevegésre a 10-15 fős társaság már egy kicsit nagy. Biztos, hogy egy kötetlen beszélgetés során több szál alakulna ki, sőt van, aki mindenhonnan csak morzsáit kapná el a beszélgetésnek és ezért igazán egyikbe se tudna belefolyni. <br> Ezért kellene megfontolni, hogy milyen témákról legyen szó, és tényleg csendben, mellékcsevegés nélkül végighallgatni mindenkinek a mondandóját. Így mindenki képben lenne és lenne némi fogalma még napok múlva is arról, hogy miről is volt szó.<br> ÉSzAH
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34741 Írta: Anonymous
Igen, most már nem ártana kitalálni vmi pontosabbat is, lassan szorít az idő... <br> Időpont: A kettő közül inkább a 18:00 óra.<br> Helyszín: Nem pesti lévén nem szólok, de nagyon örülnék valami belvárosnak.<br> Irányított beszélgetés: Nem tudom, nekem a kötetlen csevej is megfelelne - így valahogy olyan érzésem lenne, hogy ha OFFolok, rögtön csúnyán néznek rám. :) Végül is ez találkozó, nem irodalmi szimpózium. :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34740 Írta: Anonymous
Viszont ha pénteken találkozót akarunk, akkor három dolgot sürgősen el kell döntenünk: <br> <br> 1. Maradhat-e a Batti által javasolt 18:00 vagy 18:30. (A kettő közül melyik legyen.)<br> <br> 2. Hova menjünk és hol találkozzunk?<br> <br> 3. Mivel többen egyetértettünk abban, hogy valami irányított, élő fórum-szerű beszélgetést szeretnénk, ezért kérdés, hogy milyen témákra koncentráljon a beszélgetés. <br> <br> Mindháromra várjuk a javaslatokat.<br> ÉSzAH
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34739 Írta: Anonymous
Oké! Csak egy ötlet volt! A körutakra én is gondoltam, de nem tudtam olyan helyet ami megfelelo lenne. Ha Te tudsz, várom javaslatodat (és gondolom nemcsak én)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34738 Írta: Anonymous
Hát ... nekem a Déli PU környéke legalább olyan messze van, mint a budaiaknak a Varjú. Nem lehetne akkor már TÉNYLEG valahol a belvárosban, ami a város bármely pontjáról hamar elérhető. Pl. a körutak környéke.<br> ÉSzAH
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34737 Írta: Anonymous
Ez volt az elozetes kérés. Nekem mondjuk nincs bajom a dohányzós helyekkel, csak annyi hogy olyan büdös leszek utána. (Viszont én nem dohányzok - és valószínu hogy többen nem)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34736 Írta: Anonymous
Nemdohányzó? Vicceltek? A hobbitok pipafüvének élvezete nélkül hogy lehet elképzelni egy ilyen találkozót? :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34735 Írta: Anonymous
Kezd elfelejtodni a találkozó! :o )Írjátok meg hogy nektek hol lenne jó. Én írtam egy ötletet (amit azóta már leellenoriztem és szerintem hangulatos)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34734 Írta: Anonymous
Akkor kérdezzük meg Battit meg a többieket is! Na???
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34733 Írta: Anonymous
Cicafül: én pártolnám ezt a helyet!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34732 Írta: Anonymous
Barátaim között utána érdeklodtem hogy tud-e vki egy nem dohányzó(!) sokáig (12 utánig) nyitva tartó helyet a belváros környékén. (mivel én tudtam). De így is cak egy címet sikerült összevadásznom (de ezt nagyon-nagyon ajánlották):<br> <br> MÓFARGURU<br> I.ker Attila út 125. (a Déli pu-hoz közel)<br> <br> megnéztem a honlapjukat, szerintem nagyon jó lehet, és az áraik se maasak.<br> <a href=http://forum.supergamez.hu/www.mofarguru.hu>MÓFARGURU
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34731 Írta: Anonymous
Úgy ám, <i>gollam, gollam</i>!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34730 Írta: Anonymous
nekem tulajdonképpen mindegy, mert én tuti taxival megyek, de azért sztem mindenkinek jobb lenne, ha nem egy félreeső kerületbe kellene kimászni... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34729 Írta: Anonymous
Háááát.. jobb lenne valahol a város centruma táján, hogy mindenki könnyen elérje, s ne kelljen kiutazni....
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34728 Írta: Anonymous
Teve! :o )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34727 Írta: Anonymous
üdv,tündebarátok!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34726 Írta: Anonymous
Nekem mindketto messze van, ugyhogy mindegy :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34725 Írta: Anonymous
Valszeg péntek, a hely még nem dőlt el.<br> <br> Igaz is szavazzunk kinek hol jobb. Teve vagy Varjú?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34724 Írta: Anonymous
én csak érdeklődnék, mi lett a dátunoknál a végeredmény? péntek vagy szombat?<br> és mi a helyszín végeredmény?<br> Én csak szolid érdeklődő vagyok, szívesen ott lennék, de totál bizonytalan a helyzetem(vidéki lévén)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34723 Írta: Anonymous
En hetfon tudom biztosra mondani (vagy lemondani).<br> <br> Laego
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.305 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére