Tolkien Cafe

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34842 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Tolkien Cafe
Ja, meg csak annyit, hogy engem ma mar csak du 4-ig lehet itt elerni, utana mar nem, es a mobilom is ki lesz kapcsolva utana.<br> <br> Laego
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34841 Írta: Anonymous
Legfeljebb beiktatunk egy-egy cigiszünetet... Még jól is eshet egy kis kikapcsolódás...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34840 Írta: Anonymous
Lefixaltam a foglalast, 17 +/- 3 fore, de ennyi embert csak a nemdohanyzo reszen tudnak elhelyezni (hala Erunak), ugyhogy aki szivni akar az addig felre kell vonuljon.<br> <br> Laegolas
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34839 Írta: Anonymous
Ugyan en nem szerveztem semmit, csak felelmeltem a kagylot es telefonaltam :) <br> Este talalkozunk (ha megerjuk).<br> <br> Udv,<br> <br> Laego
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34838 Írta: Anonymous
Igen, Laegolas, nagyon rendes vagy, hogy így megszervezted a dolgokat! :) )) Köszike mindenkinek a nőnapi üdvözletért is - aranyosak vagytok. :) Akkor este találkozunk!<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34837 Írta: Anonymous
Lamorak: 18.30 es 18.45 kozott :) ))))<br> Viszont en nem tudok majd sokaig maradni mert egesz heten ejfel korul keveredtem haza es mar kivagyok mint egy egyhetes zokni, es ram meg var a holnapi filmes tali is.<br> <br> Laegolas
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34836 Írta: Anonymous
Csatlakozom Battihoz nőnap alkalmábóli köszöntéssel, este személyesen is.<br> Akkor végülis 6.20, Nyugati és posta között? Most már biztos, hogy fáradt leszek, de ez nem akadályoz meg semmiben.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34835 Írta: Anonymous
Batti, köszönöm a köszöntést. Nagyon jól esett. Hát mégsem haltak még ki a lovagok az internet korában sem. :-) ))<br> Laegolas a szervezésért külön pussz. Délután megyek. És ezt nyugodtan vehetitek fenyegetésnek. :-) ))<br> ÉSzAH
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34834 Írta: Anonymous
Eddig akkor ugy nez ki az ujakkal egyutt 20 fore kell asztal. Alakul :) Delben hivom oket ujra es pontositom a foglalast. Addig meg lehet becsodulni, Elessar nagy oromere :) <br> <br> Laegolas
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34833 Írta: Anonymous
Minden női fórum látogatónak boldog nőnapot kívánok. <br> <br> Ha látnátok arcomon a széles mosolyt! 15+n fő a legmerészebb álmaimban sem szerepelt. Két napig szabin és távol voltam az internettől, de azóta is szépen alakulnak a dolgok. Igazán jól kezdődik a napom s a vége.. az hmmmmmmmmm.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34832 Írta: Anonymous
Lamorak ne aggódj, nem igazán kell nektek SZERVEZNI a beszélgetést. Batti feldobta a témát, azt a lehetőségekhez mérten próbáljuk tartani, aztán majd meglátjuk. <br> ÉSzAH
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34831 Írta: Anonymous
Ha hajlandó állni... mert ülőhely már nem nagyon jut neki (szerintem...)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34830 Írta: Anonymous
Bocsi,nem jön:))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34829 Írta: Anonymous
Nem tudtok számolni + egy fővel?Ő az uncsitesóm:) lehet,hogy nem jön,nagyon kérdőjel,szóval,annyira nem komoly.Ha lehet ilyet kérni,akkor még számoljatok vele,de nagyon nem biztos hogy jön:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34828 Írta: Anonymous
Laegolas: köszi, elmondtad helyettem! ;-) <br> Igen, Vz-nél fenn van a magyar könyvek listája, a teljes angol bibliográfia, s egy szekundér bibliográfia is (hála Lamonak!), úgyhogy lehet barangolni! ,-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34827 Írta: Anonymous
Ja elnézést,most olvastam,hogy szombaton is lesz egy,deíly későn már nemtudok menni.<br> Na sebaj,majd legközelebb!:-)<br> Jó talizást!<br> Üdv:Kószák kószája:-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34826 Írta: Anonymous
Sajnos én nemlehetek veletek:-(<br> Ha szombaton lett volna akkor igen,de pénteken muszáj dolgozni mennem:-(<br> Jólett volna ismét találkozni veletek,már akivel mtaliztunk.<br> Majd talán legközelebb!<br> Érezzétek jól magatokat!<br> Királyotok dijazza az ilyesfajta összecsődülést!:-9
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34825 Írta: Anonymous
Elnézést,hoyg csak most szólok,de cska most kaptam felmentést a szülői szigor alol:)Szóval,én is csak annyit kérdeznék,akad még hely számomra is?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34824 Írta: Anonymous
Hello mindenki!Már pár hónapja olvasgatom itt a topicokat de hozzászólni nem szoktam (ez az elso alkalom) inkább csak olvasok és okulok toletek! Mindenesetre a környezetemben nem igazán akadnak olyanok akikkel Tolkienrol lehetne beszélgetni. Szóval ha lehet én is szívesen csatlakoznék a holnap esti találkozóhoz, jó lenne meghallgatni titeket éloben is! Tehát akadna még hely számomra is?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34823 Írta: Anonymous
Lehet, hogy pénteken ráérek, de ez nem 100%
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34822 Írta: Anonymous
Akkor végülis hányan leszünk?<br> Vic-- tényleg Batti és én fogjuk a beszélgetést szervezni? Nem is tudtam... majd imprózunk, bár fáradt leszek, és nem biztos hogy kézben tudom tartani a dolgot. De nem baj, azért csak készüljön mindenki.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34821 Írta: Anonymous
Csak azért írok ide valamit, hogy a topic felugorjon az fórum tetejére... ide kérnénk a plusz jelenkezéseket, de minél sürgősebben. :) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34820 Írta: Anonymous
Nezd meg a www.extra.hu/volgyzugoly oldalt. Ott van sok anyag Tolkienrol.<br> <br> Laegolas
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34819 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Oda-vissza atneztem a forumokat, de nem talaltam ilyet:<br> Keresek egy teljes magyar Tolkien bibliografiat, vagyis milyen konyvei jelentek meg magyarul (esetleg idopont, kiado). Ha tudtok ilyen helyet, vagy valaki tudja fejbol :) ), akkor irjatok mar meg legyszi!<br> Kosz<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34818 Írta: Anonymous
Persze, holnap reggel meg fixalom a foglalast. Tehat eddig ugy nez ki 15 helyre biztos szukseg lesz.<br> <br> Laego
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34817 Írta: Anonymous
Penngaladiel ide még nem jelentkezett be, úgyhogy megteszem helyette: ő is szeretne jönni, és lehet, hogy hozza egy barátnőjét is. Kérnénk még plusz két helyet, ha megoldható....
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34816 Írta: Anonymous
ez jó hír:)<br> akkor várom a képeket, és az eddigieknek is nagyon örülnék.... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34815 Írta: Anonymous
Képek már az első találkozóról is készültek. Sötét Úr az ágyból sem kel ki digitális fényképezőgép nélkül, tuti, hogy elhozza most is. Az első találkozó képeit is ő készítette. Így nem kell a képek előhívásával, bescannelésével vesződni. Szóval ezt vegyétek elintézettnek. Képek lesznek. <br> ÉSzAH
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34814 Írta: Anonymous
Köszi.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34813 Írta: Anonymous
Ha nagyon nem találsz szállást, nálam elaludhatsz. Csak akkor írj egy emilt.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.297 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére