Tolkien Cafe

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34872 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Tolkien Cafe
Üdv,Tündebarátok,megint itt vagyok,hála a lyukasórának!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34871 Írta: Anonymous
Hogyan lehetne egy irányított, közös beszélgetést csinálni, ha még a kettővel mellettünk ülők mondatait sem értettük meg teljesen?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34870 Írta: Anonymous
bandázás: sirály volt.<br> irányított beszélgetés: az is az lesz, ha összehozzuk.<br> ennek ellenére én egy cseppet sem bánom a bandázást, és szerintem így sem offoltunk olyan rengeteget. :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34869 Írta: Anonymous
Azt hiszem, még épp időben érkeztem (''Egy mágus mindíg időben érkezik...''). Csak nem estek egymásnak...<br> Szóval, szerintem úgysem itt dől el, milyen jellegű lesz egy találkozó, hanem OTT és AKKOR!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34868 Írta: Anonymous
Erhm, nyugi :) Szerintem Dín-nek rossz napja volt ma. Ma mar en is megkaptam a magamet tole :) ))<br> Lazitsatok.<br> Vagy az ijjammal teszek rendet!<br> :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34867 Írta: Anonymous
Tisztelt Dínchamion tanulva a 'multkori 'irányított beszélgetés' címszó alatt elkövetett bandázásból' még legalább néhány találkozó lezajlásáig nem indítványoznám a tematikus összejövetelek szervezését. Persze ha te másként látod és jobban össze fogod a társaságot akkor legyen én nem leszek ellene. Viszont azt gondolom egész jó volt ez a kis _bandázás_. Ilyen _bandázáson_ máskor is résztvennék. Sőt az alábbiak alapján mások is. Mind emellett egy össze fogottabb _bandázás_ talán eredményesebb lenne. Az is elő fordulhat, hogy alkalmatlan vagyok az ilyen feladatra. De a _bandázásból_ leszürt tapasztalataim alapján azt gondolom, a társaságnak kicsit még kell az összeráződás. Valamit a _bandázásnak_ volt egy ici-pici haszna, a résztvevők egymásnak már nem csak arctalan nick-ek.<br> <br> Namárié
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34866 Írta: Anonymous
Dínchamion én nagyon szívesen mennék. :o )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34865 Írta: Anonymous
még ebbe a topicba nem is írtam....<br> a legközelebbi talira én is szivesen fölmennék, ha nem baj...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34864 Írta: Anonymous
Tsizteletem a Hölgyeknek és Uraknak!<br> <br> Új találkozót szeretnék összehozni, tanulva a múltkori 'irányított beszélgetés'-címszó alatt elkövetett bandázásából, szóval egy kis kompromisszum-szerűen olyan témát vetnék fel, amihez tuti mindenki hozzá tud szólni... Szóval várom a jelentkezéseket, úgy gondoltam, hogy ha legalább 18-an leszünk (haladjuk mán meg az előzőt!), akkor a témát is feldobom a topicba, csak nehogy aztán itt kivesézzétek nekem! :-) ))<br> <br> Nemárie:<br> Dínchamion
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34863 Írta: Anonymous
A képeket Sötét Úr intézi, már kiválogattuk a sajtó-képes darabokat, szerintem egy-két napon belül fent lesznek a neten. Meg fogom adni a linket, a képek pedig valószínűleg oda lesznek feltöltve zip file-ként. <br> ÉSzAH
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34862 Írta: Anonymous
Gandi: ne búsúlj, majd következő alkalommal tényleg Camelot-szintű kerekasztalt bérelünk! :D
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34861 Írta: Anonymous
Tényleg nagyon jó volt a tegnap, örülök, hogy megismertelek titeket! Sokezer köszönet a szervezoknek! Mikor lesznek képek? Nem tudom ezt ki intézi, de ha tudtok valamit szóljatok/írjatok légyszi'!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34860 Írta: Anonymous
:D DDD<br> csinálj újat!! (és most már olyan legyen, amibe bele lehet csavarni a 40 wattos égőt :) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34859 Írta: Anonymous
Na, annak bottal üthetem a nyomát! ;-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34858 Írta: Anonymous
csak ha elhozod a botod!! :) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34857 Írta: Anonymous
És akkor majd megmutatjátok nekem Gondor Kürtjét is? ;-DD
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34856 Írta: Anonymous
Nem baj Gandalf, majd legközelebb bepótoljuk! :o D
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34855 Írta: Anonymous
Soha többet nem ülök az asztal közepére.... legközelebb valamelyik klikkhez csatlakozom...<br> alig tudtam egyes emberekkel beszélni, valakikkel meg egyáltalán nem...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34854 Írta: Anonymous
Mi is remekül éreztük magunkat, boromir jót ... ööö ... baromi jót ettünk (egy tálból!!!) és még annál is jobbat dumcsiztunk. Legyen még ilyen. Minél hamarabb. <br> Vic, Morgana, ÉSzAH
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34853 Írta: Anonymous
Olórin: Nagyon köszi! Ha jól emlékszem, te írtál nekem a kérdésesnél is, nincs kedved chatre jönni?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34852 Írta: Anonymous
Galadriel:<br> <br> Ez a topic arra szolgál, hogy az erre a Fórumra (tolkien.hu) járó, itt írogató emberek megbeszéljék, mikor és hogyan találkoznak a valóságban.<br> <br> Ilyen tali épp tegnap este volt Pesten.<br> <br> Utána be szokták írni a taliról a beszámolót, fotókat is felraknak stb.<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34851 Írta: Anonymous
Sziasztok! <br> Én még elég új vagyok itt! Nem mondaná el valaki hogy ebbe a topicba mit kell írni?!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34850 Írta: Anonymous
Ja ez off volt :o ) Ha beszélgetni akarsz gyere a csetesbe. Betettem a gyuru-verset franciául a LOTR-ba.<br> <br> Bocs az offért! Mégegyszer, nagyszeruen éreztem magam!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34849 Írta: Anonymous
Szia Áfonya!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34848 Írta: Anonymous
Ehhez én is csak csatlakozni tudok! Nagy puszi mindenkinek, istenien éreztem magamat! Hihetetlen jó érzés, hogy most már arcokat is tudok kapcsolni a nevekhez, és én is nagyon várom hogy újra találkozzunk! :) (A kötötten is kötetlen beszélgetés nagyszerű volt!) ;DDD
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34847 Írta: Anonymous
Maszkimálisan osztom Finduilas véleményét! Én is nagyon jól éreztem magam!! Köszönet Battinak, hogy ilyen jól megszervezte!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34846 Írta: Anonymous
Le kell írnom, hogy mennyire jól éreztem magam tegnap. Nagyon örülök, hogy elmentem, és már alig várom a következőt! Mindenki annyira aranyos, kedves, meg minden. <br> Négy órai alvás után most nagyon fáradtnak érzem magam, de azért teljesen feldobott hangulatban vagyok a tegnap miatt. Jó volt a kaja. És ahhoz képest, hogy milyen sokan voltunk szerintem majdnem mindenki beszélgetett majdnem mindenkivel. Szóval nagyon tetszett!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34845 Írta: Anonymous
Köszünjük Nektek, oh Férfiak!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34844 Írta: Anonymous
Boldog Nőnapot!<br> Óaffranc, megelőztek...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34843 Írta: Anonymous
OK, én be vagyok kapcsolva, bár valószínűleg nem keres majd senki... :-)
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.287 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére