Tolkien Cafe

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34902 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Tolkien Cafe
Charma:<br> <br> nyelvek és írások FAQ:<br> <br> tar.hu/doctor_strange/aryon.html
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34901 Írta: Anonymous
Olórin:<br> <br> Köszi az infót, ennyit az emberi figyelmetlenségről.....<br> Elég terjedelmes :) )))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34900 Írta: Anonymous
Charma:<br> <br> esetleg nézz be a NYELVEK és ÍRÁSOK topicba, és olvasd végig visszamenőleg.<br> <br> Sokat tanulhatsz belőle.<br> Van levelezési lista is nyelvi ügyekben.<br> <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34899 Írta: Anonymous
Hello Mindenki!<br> Szeretném a segítségeteket kérni. Ha jól tudom az egész sztori abból indult ki, hogy Tolkienék létrehoztak egy világot (Középföldét), és megalkották a nyelvrendszereket is. Namármost ezek kellenének nekem, magyarul: hol találok infókat a tünde és mordori nyelvről. <br> Előre is köszönöm:<br> Charma di Angelo<br> progizmo@mail.externet.hu <br> <br> UI: ha tudtok címeket, akkor pls küldjétek el az e-mail címemre is. THX!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34898 Írta: Anonymous
Köszi a képeket!! Hát az biztos hogy rólam nem lettek vmi jók. De ez az én hibám. Egyedül a tablóképemen nézek ki jól. Hál Istennek még csak egy éve volt így hát még mutogathatom. <br> <br> Finduilas: bizti finom volt a lembas!:oD
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34897 Írta: Anonymous
:D DD Nagyok tutik a képek! Tök jó, hogy ilyen sokat felraktatok! A múltkori taliról kevesebb volt.<br> A poén feliratok pláne tetszettek! :) ))<br> Olórin: csak természetes, hogy az lembas...! (bár spagettinak és gnocchinak volt álcázva...)<br> Finduilas: rólam sem készült még szemüveges kép (persze nálam a szemüveg meg- és nemléte folyton változik...), itt volt az ideje. :) <br> Gandalf: volt olyan kép, ahol én is megijedtem magamtól, szóval ne aggódj... :D DD<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34896 Írta: Anonymous
Svindler,JaMan: Nagyon köszi a képeket!! Tök jók :D
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34895 Írta: Anonymous
ÁááááH! Hogy nézek már ki??????
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34894 Írta: Anonymous
Jó, Gandalf. Ott is meg nézem őket mégegyszer. :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34893 Írta: Anonymous
Völgyzugolyon is fenn lesznek a képek...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34892 Írta: Anonymous
Sziasztok, láttam a képeket (nagyon jók!), és olvastam a Bemutatkozásokat, úgyhogy pár embert (kószát, tündét, hobbitot, valát, maiát, stb.) már tudok azonosítani! Tök jó! Remélem, a következő ilyenen már én is ott lehetek majd! Namárië!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34891 Írta: Anonymous
sziasztok!!!!<br> azt mondták nekem, hogy a találkozókról itt szoktatok dumcsizni és ti talán tudjátok mikor lesz megint , mert szeretnék elmenni egyszer én is!!!!<br> egyébként jó volt???<br> hányan voltatok és hol találkoztatok???
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34890 Írta: Anonymous
Nagyon jók a képek! (Most láttam magamról először szemüveges fényképet.)<br> <br> Mit gondolsz Olórin, mi mást ettünk volna?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34889 Írta: Anonymous
Jók a képek, tetszenek a poén tábla-feliratok is :) )<br> <br> De vajon mi volt azokon a nagy tányérokon? Extra adag lembas?<br> <br> (menüt ide! :) )<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34888 Írta: Anonymous
Köszi a képekért, nagyon jók!Tetszik az ittas hobbitokat nem szolgálunk ki felirat a 24-es képen, jópofa...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34887 Írta: Anonymous
Akkor mostmár két helyen is fent van :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34886 Írta: Anonymous
En pedig felteszem a Tolkien HU-ra, a multkori talalkozo kepeivel egyetemben.<br> A cim: <a href=http://www.tolkien.hu/images/talalkozo/> www.tolkien.hu/images/talalkozo
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34885 Írta: Anonymous
fent is van, nem kell hozzá ZIP...<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34884 Írta: Anonymous
Én meg tudtam nézni őket<br> feltöltöm a képeket a jaman.hu/talalkozo címre, ott lesznek egymás alatt<br> <br> Üdv
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34883 Írta: Anonymous
Én sem tudom megnézni, sajnos.Valamit tényleg ki kellene találni...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34882 Írta: Anonymous
ÉSzAH: nem lehetne, hogy a képeket más formátumban is le lehessen tölteni? Mert nincs Winzipem, és így nem tudom megnézni őket :(
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34881 Írta: Anonymous
Batti: ez a szövegrész elemezgetés pl. nagyon jó ötlet! :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34880 Írta: Anonymous
Először is meg kellene egyeznünk abban, hogy egyáltalán akarjuk e azt, meg abban is, hogy mi legyen a téma. <br> <br> Ha ez megvan akkor önkényes alapon valaki vagy valakik vita indításként elmondják, felolvassák a saját gondolataikat, elképzelésüket, s a társaság megvitatja vagy ízekre szedi azt.<br> <br> Vagy megegyezünk egy szöveg(rész)ben, amelyet mindeki alposan körüljár otthon. Kezdésként azt valaki felolvassa és jöhetnek a gondolatok valamint az ízekre szedés.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34879 Írta: Anonymous
Semmi gaz, ugyis talan ha csak 1 keszult rolam, de az se biztos hogy sikerult. Ugyis hamar el kellett mennem, ugyhogy majd legkozelebb.<br> <br> Laegolas
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34878 Írta: Anonymous
Hogyhogy nem? Pedig biztos vagyok benne, hogy rajta vagy valamelyiken!!! Mindjárt beszélek S.Ú.-val és tisztázom vele a félreértést!<br> ÉSzAH
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34876 Írta: Anonymous
Bruhuhuuu en nem vagyok benne a kephalmazban :( <br> <br> /me egy zsebkendovel torolgeti azt az eles tunde-szemet<br> <br> :) nembaj, legalabb megmarad az inkognitom :) )))))<br> <br> Laegolas
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34877 Írta: Anonymous
Amugy tok jok a kepek :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34875 Írta: Anonymous
Azért az elképzelést oszd meg kérlek, kíváncsi lennék rá. Már én is gondolkodtam, hogy miként lehetne, de abban igazad van, hogy egyelőre bandázzunk. :-) <br> ÉSzAH
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34874 Írta: Anonymous
Van némi elképzelésem arról, hogyan lehetne _bandázás_ helyett temetikus beszélgetést létrehozni. De ahhoz mindenki hajlandósága szükséges, és ahogy alább írtam ennek még nincs itt az ideje. Jó lesz még a _bandázás_ egyelőre.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34873 Írta: Anonymous
És eljött a várva várt pillanat!<br> <br> Sötét Úr és virtuális szolganyája büszkén mutatják be <br> <br> <a href=http://www.tar.hu/b2bwide/download/tolkienhu.zip> A KÉPEKET

(Standing ovation!!!)

ÉSzAH
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.284 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére