Tolkien Cafe

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34722 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Tolkien Cafe
És még lehet több is...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34721 Írta: Anonymous
Lássuk csak még egyszer a jelentkezőket Áfonya, Cicafül, Dodie, ÉSzAH, Finduilas, Gandalf, Laegolas, Lamorak, Morgana, Vic és jómagam. Ez 11 fő. Hmmm...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34720 Írta: Anonymous
Köszi, hogy leírtad. Kicsit bonyolultnak tűnik, de lehet, hogy csak nekem. <br> <br> Nekem, is tetszene a tematikus beszélgetés. Szerintem lehetne több téma is egymás után. Jó lenne, ha a könyvekről és a filmről is lenne szó. Ha van egy kerete a beszélgetésnek, akkor tényleg könnyebben követhető. (Bár én nem tudom, múltkor milyen volt) Szoktam középiskolásoknak csoportokat tartani, úgyhogy tudom, milyen az ha tizenöten akarnak beszélni egyszerre. Ezért vannak csoportszabályok. De azt hiszem azok a keretek túl formálisak lennének ide.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34719 Írta: Anonymous
Leszögezem mégegyszer nem akarom a társaságra ráerőltetni a Varjúvárat. De mivel kérdezitek elmondom hogyan lehet eljutni oda. A 3-sa metró Határúti megállóját könnyű megtalálni, onnan két féle képp is lehet jönni. Az 54-es busszal és a 194-es busszal. Az 54-es busszal az ötödik megálló, azután át a felűljárón a parkosított Wekerlére és a Pannónia út-on kb 100 méter bal oldalon. A 194-es busszal 4 megálló azután a Zoltán utca jobbra végig és a Pannónián még 50m (jobboldalon), összesen kb 200m. Mindez fákkal füves sávokkal szegélyezett csendes, barátságos utcákon. De lehet jönni a 48-as busszal is de azt nem tudom hány megálló (a kökiröl indul). A Kós Károly tér után az első megállónál kell leszálni és vissza sétálni a Pannónia útig és ott ha jól emlékszem az egyik sarok épületen ki van táblázva. A Kós Károly teret meg lehet ismerni jellegzetes épület együtteséről. Látható időnként a Barátok közt-ben. Vigyázat a 48-as kétszer is megáll a téren. Lehet csepel felől is jönni a 48-assal és az 51-essel is. Ebben az esetben a 48-as busszal érkezőnek a Zalaegerszeg u és a Pannónia u sarkát kell kiszúrnia, az 51-es az bonyolultabb eset és már így is elég sokat írtam.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34718 Írta: Anonymous
A XIX. ker nem hangzik túl jól. De ha leírod, hogy hogyan lehet oda legkönnyebben eljutni, akkor nekem is OK.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34717 Írta: Anonymous
Batti: nézegettem a térképet, és arra jutottam, hogy nekem a Teve földrajzi megközelíthetosége miatt jobb lenne. De ha tudsz a Varjúvártól olyan éjszakai jármuvet, ami elvisz az É6-oshoz, akkor az is megfelel.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34716 Írta: Anonymous
Nyugodtan olvass vissza és látni fogod, hogy igen találkozót szervezünk. Nyílt találkozót.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34715 Írta: Anonymous
bocs, hogy beleszólok én , tudatlan, de még sosem voltam ebben a topicban és nem is tudom most mírol beszéltek????<br> valami összejövetelrol???<br> nem kell az orromra kötni, ha nem akarjátok,de kicsit kiváncsi vagyok!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34714 Írta: Anonymous
Kéretik nem megfeledkezni az összejövetelről, márcsak az én megnyugtatásom végett is.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34713 Írta: Anonymous
A Teve nagyon jó kis hely, de tulajdonosváltás áldozata lett egy-két héttel ezelőtt. Nem tudom, hogy milyen az új konyha, az új árak, stb. :-/ Persze ez nem jelenti azt, hogy nem ér meg egy próbát, csak azért szóltam, hogy nehogy valakit meglepetés érjen. <br> ÉSzAH
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34712 Írta: Anonymous
A Szomjas Teve a IX. kerületben van, a Lónyai u.-ba a Bakáts-térhez közel. Lentebb az előzö találkozó dátumához közel (jan. 6.) van egy térkép is. A Varjúvár pedig a XIX. krületben a Wekerle telepen a Pannónia u. végén a Nagykőrösi út közelében található. Mivel rendelkezem gépjárművel bizonos korlátokon belűl segítek a késői időpont miatti közlekedési problémák megoldásában (4 fő). De ez ne jelentse senkinek, hogy erőltetem a Varjúvárat, szívesen megyek bárhová.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34711 Írta: Anonymous
Ja, kerdes hogy melyik hol van. Nonap no problem.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34710 Írta: Anonymous
Én is ott leszek mindenképpen. Csak az a kérdésem, hol van az a Varjúvár.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34709 Írta: Anonymous
Batti: nekünk nőknek nem probléma :) ))<br> De, ha beleszólhatnék, én jobban örülnék a Tevének, mert isteni volt a kaja, és nekem a Csepeli Hév közel van onnan, tehát ha megint olyan későn megyünk haza, még el tudom érni az utolsó buszt.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34708 Írta: Anonymous
Gazdagodtunk egy Áfonyával. Bocsi ;-D. Akkor ez már 11 fő. A helyszínre csak javaslatot tettem. Szeretném ha ti is beleszólnátok. Bár nekem, és hangsulyozom _nekem_ nagyonjó lenne a Varjúvár de belátom aki a város másik végén lakik annak ez nem a legmegfelelőbb. Ezért nyitott vagyok bármilyen javaslatra. Sőt el is várom. Tegnap este terpszemléztem az említett helyen. Kellemes, csendes, tiszta és nem dohányzó valamint éjfélig nyitva van. Az árak kb mint a Tevében és konyha is van zárásig. Eszem be jutott mégvalami március 8 a nemzetközi Nőnap. Ugye ez nem probléma?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34707 Írta: Anonymous
Morgana :) <br> <br> Nagyon koszi a felajanlott segitseget. Ha sikerul osszehozni egy jo kis filmes csoportot, feltetlenul szamitunk az ismerosod segitsegere :) Nagyon nagyon kosiz :) <br> Egyebkent kellenenek meg szereplok, ha lehet, idosebb korosztalybol is. Ez alatt huszon-harminc ev korulieket ertek, mert akiket eddig erdekel a dolog azoknak az atalgeletkora 14 ev, es tul sok lesz a gyerek. Tehat idosebb arcok is kellenenek, ugyhogy ha barkit erdekelne a filmcsinalas, nagyon szivesen latnank a topicban.<br> <br> Laegolas
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34706 Írta: Anonymous
ÉSzAHnál az igazság. <br> Nekem is jó mindkét nap. Csak szóljatok még rám.<br> <br> Amúgy FILMESEK!!!<br> Én ugyebár filmes szakra járok az ELTE-re, és a szavaitokból úgy vettem ki, hogy filmet akarnátok forgatni. Bocs, ha tévedek.<br> Nos, nekem van egy jó fej csoporttársam, aki maszkos (most volt Londonban vmi világtalálkozón, a legmenőbb, legnagyobb maszkosok tartottak előadásokat, bemutatókat) és ő tud tünde, meg mindenféle füleket csinálni, meg egyéb kiegészítőket is... A tündefület már én is láttam, ahhoz képest, hogy ez Mo. igencsak vagány (mert ugye nem lehet olyan alapanyagokat kapni, mint Angliában vagy az USAban és ez ebben az esetben annyit befolyásolt, hogy egy kicsit csillogott a felületük, de hát a filmes népség találékony faj, ezt is megoldjuk. Tehát, ha szeretnétek tudok neki szólni és ő méretet (vagy formát vagy mit...) vesz a füleitekről és nosza! No, szóljak neki?<br> :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34705 Írta: Anonymous
Ja ... még valami: Én határozottan örülnék neki, ha feldobott téma alapján dumcsiznánk, mert a kötetlen beszélgetésből megint az lenne, hogy az asztal egyik vége nem tudja, hogy miről beszél a másik. <br> ÉSzAH
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34704 Írta: Anonymous
Nekem jó a 8. péntek esti órák. Szerintem talán még Sötét Urat is el tudom csalni, hacsak nem jár megint valami gyűrű nyomában külföldön. /Nem tudom milyen gyűrűről van szó, de ő EGY-nek nevezi. :-) /<br> Varjúvár rulz! :-) /Wekerlei lokálpatrióták előnyben!!! :-) /<br> ÉSzAH
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34703 Írta: Anonymous
Hú, az az érzésem, rengetegen leszünk!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34702 Írta: Anonymous
*felemeli a kezét* Mehetek én is? :) )<br> Nekem azt hiszem mindegy melyik nap, bár a szombat kicsit megfelelőbb lenne, de péntek sem gáz. Csak annyit kérek, hogy a talihely pontos címet majd írjátok ide, ugyanis én nem pesti vagyok és nem ismerem a helyeket. Ezer kösz! :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34701 Írta: Anonymous
Senki se feledkezzen meg a találkozóról. Lamorak említette, hogy jó lenne valami téma köré fogni a beszélgetést. Nem vagyok ellene és jó példa ként megpróbálok valamit a hétvégén ha lesz időm. De a kötetlen beszélgetés sincs ellenemre. Az idő a miénk, s csak rajtunk múlik, hogyan töltjük el azt.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34700 Írta: Anonymous
Oksa
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34699 Írta: Anonymous
Nekem mindkét nap, a 8 ill. a 9 is jó! Ezer millió végtelen százalék hogy ott leszek!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34698 Írta: Anonymous
Kössssssz!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34697 Írta: Anonymous
Hát... egyelőre függőben van, hogy jó-e a 8-a este. Meglátjuk. Valószínűleg igen. Jobb, mint a 9-e este.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34696 Írta: Anonymous
Jó lenne ha kapnék vissza igazolást legalább azoktól akik a pozitív szándékukat jelezték. Az se lenne jó ha a topic a perem alá csúszna (valódi és átvitt értelemben sem).
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34695 Írta: Anonymous
Meg nem biztos hogy el tudok menni. Vasarnap meghallgatasom lesz es akkor derul ki, hogy ha felvesznek akkor mikor kezdodik a suli. Lehet hogy mar utana penteken (vagy csutortokon).<br> <br> Laegolas
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34694 Írta: Anonymous
Az előzőleg felsoroltakhoz jön még Dodie és Finduilas. Az már tíz fő. Lassan terem gongjaink lesznek. :-) ) Úgy néz ki, hogy a péntek este lessz a megfelelő. Már csak a helyszint kell kiválasztani.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34693 Írta: Anonymous
Bocs kicsit elhúzódott a beírás és az ujabb akat még nem láttam.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.275 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére