Tolkien Cafe

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34692 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Tolkien Cafe
Nézzük csak, eddig jelentkezett: Lamorak, Cicafül, ÉSzAH, Gandalf, Morgana, Vic, Laegolas, és én. Ez nyolc fő. Nos ez nem kevés egy nap alatt. Lassan elkezdhetünk pontosítani. Valamiféle zavar alapján azt gondoltam, hogy március 9. az péntek, mint kiderült március 8 péntek. A helyzet az, hogy szombaton szinte biztosan nem érek rá. Péntek lenne a leg alkalmasabb nekem, akkor is az esti órák 18:00 és 18:30 közötti kezdéssel. A helyszín nekem mindegy, lehet a Teve vagy lehet a Tót Kocsma, Sőt a lakásom közelében van egy barátságos kis étterem ami éjfélig nyitva ha jól emlékszem, Varjúvár a neve, de ezeken kívül bármi más is jó. Várom az építő jellegű hozzászólásokat.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34691 Írta: Anonymous
igen, az jó lenne... de nem tudom, mennék-e.. mármint, szívesen találkoznék innen sok emberrel.. ki jönne?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34690 Írta: Anonymous
Én is szívesen elmennék. Természetesen alkalmazkodom a többiekhez, de a péntek este fél hét nagyon jó lenne.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34689 Írta: Anonymous
A péntek esti változat már mindjárt jobban hangzik!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34688 Írta: Anonymous
En is szivesen elmennek egy alatlanos talira, csak lehet hogy 8-an sulit kezdek (most vasarnap derul ki) es akkor nemtok menni.<br> <br> A filmes talalkaval kapcsolatban:<br> Batti, szerintem ne is remenykedj abban hogy a szulok elengedik a gyerekeiket egy ismeretlen szavara.<br> Ertem ezt a filmes topicban olvasottak alapjan meg az eddigi tapasztalataim alapjan.<br> Hihetetlenul elzarkozik a mai 'szulo-generacio' es elegge beszukul a latokoruk, mar ugy 40 ev fele is (hogy miert, gozom sincs, de amerre csak nezek pesszimizmus van meg felelem minden ujtol). Tisztelet persze a kivetelnek, mint pl. a pelda mutatja te is itt vagy. De ez ritka, es hogy megvalljam az oszintet, felek hogy a filmes ugybol semmi nem lesz eppen ezert. Tul sok a gyerek.<br> Mindenesetre 1 talit jo lenne veluk osszehozni, hogy lassuk hogy egyaltalan mi a felallas, aztan majd kiderul. Viszont akkor a szombat a jobb a filmeseknek, tapasztalva milyen sokuknak kell elkerezkedni otthonrol raadasul videkrol.<br> <br> Szal, szerintem a filmeseket ne kalkulaljatok bele ha pentekre rakjatok, mert az meg nehezebben fog menni.<br> <br> Laegolas
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34687 Írta: Anonymous
Batti: én is mindenképpen mennék, úgyhogy számítsatok rám is. De érdekelne a másik találkozó is, ami március 9-én lesz (Csináljunk filmet topic). Ha 8-ára tesszük át ezt, nekem úgy is jó, de a 9-én marad, akkor az időpontok miatt mindenképpen egyeztetnünk kellene...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34686 Írta: Anonymous
Álljon meg a menés valamit elnéztem. Márcios 9 az szombat biztos, hogy akkor én mem tudok összejönni. Ha lehet ilyen javaslatom a táraságnak akkor legyen inkább 8.-án, az pénteki nap és alkalmasabb összejövetelre. Az idő pontra is lehet javaslatom? As esti órák megfeleleőnek tűnnek, Pl. 18:00 és 18:30 között legyen a kezdés. A helyszín, azt mondjátok meg ti. Várom a konstruktív javaslstokat. :-) Bárki el tudja képzelni miért nem megy valami. A felmerűlő problémák megoldása az igazi kihívás. Ha valaki szüleinek igazolás vagy kikérő kell szívesen segítek. Két gyermekes apa lévén meg tudom érteni a szülők problémáját. Az persze kérdéses, hogy hisznek e egy idegennek.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34685 Írta: Anonymous
Nekem szinte akármikor jó, megoldom, csak szóljatok mindenképpen (a legjobb a levél lenne, mint múltkor...)!!!!!!!<br> <br> Lamorak: Végre, nagy nehezen befejezem végre az irományom és valamelyik nep elküldöm Neked, OK? És ne haragudj, kérlek, hogy eddig még csak nem is reagáltam...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34684 Írta: Anonymous
Galadriel2:<br> Elég csak a legutóbbi 11 bejegyzést elolvasni!<br> Muszáj a csütörtök? Nekem nem igazán jön be...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34683 Írta: Anonymous
Ne haragudjatok, de nem olvasom el mind a nem tudom hány száz hozzászólást, de nagyon jó lenne, ha valaki röviden leírná miről vann itt szó, és ebbe a témába mit lehet írni?!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34682 Írta: Anonymous
Végre ... Már nagyon vártam, hogy felvetődjön egy ismétlés. :-) <br> Nekem jó a 9. is, de ha halasztjuk az sem baj. Csak legyen. <br> Várom a fejleményeket. <br> ÉSzAH
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34681 Írta: Anonymous
Most olvastam el az élménybeszámolókat az elözo taliról, és nagyon fölcsigáztatok! A következore tuti elmegyek. Batti: ugye ideírod majd hogy hol lesz, meg mikor?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34680 Írta: Anonymous
Igen, természetesen nyílt találkozó lesz.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34678 Írta: Anonymous
Batti: ez ilyen nyílt találkozó lesz? Szóval bárki mehet, még én is.. :o )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34679 Írta: Anonymous
Ja! Mert ha igen akkor szeretnék menni!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34677 Írta: Anonymous
9-én este nem jó; 11-én indulok Angliába, és még csomagolni is kéne...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34676 Írta: Anonymous
A március 9 jó lehet mert már mások is szerveznek akkorra találkozót de nekem a 14 óra korán van. Fél hat-hat előtt nem érek rá. A helyszín lehet valamelyik régebbi hely vagy akár új is.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34675 Írta: Anonymous
Részemről OK. Márc. 9-én (szombat) biztosan Pesten kell lennem; lehet, hogy ez azt jelenti, hogy már csütörtöktől ott leszek. 11-től 21-ig viszont Angliában vagyok, addig ne csináljatok semmit (:-))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34674 Írta: Anonymous
FIGYELEM!!!!!!<br> MA 16.20-KOR KEZDŐDIK A FELVÉTEL INDUL 8!!!!!!!!!!!(A GYU-ÁS RÉSZ)A HBO-N!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34673 Írta: Anonymous
Tisztelt társaság azt gondolom itt az ideje egy újabb találkozó szervezésének. a legutóbbi február elején (6.-án)volt. Lehetne a következő március eljén. A havi rendszeresség jónak tűnik de nem akarok megalomán lenni. Szóval, jelentkező vagy ötlet?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34672 Írta: Anonymous
Hm... azért nem kaptál, mert nem írtam. Majd pótlom, most rohanok.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #34671 Írta: Anonymous
Amíg nem rakom föl Völgyzugolyra a képeket, innen mindenki letöltheti magának:<br> <br> www.tar.hu/frameset.phtml?path=/ ... z-teve.zip <br> <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34670 Írta: Anonymous
Lamorak! nem kaptam toled mailt! Jó címre írtál?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34669 Írta: Anonymous
O.K. Akkor ezt megdumáltuk.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34668 Írta: Anonymous
O.K. Majd írok, de most én is könyvtárban vagyok, és ezeknél a jó gépeknél inkább képeket nézegetek, mert azt a vacak egyetemi gépeken nem lehet.<br> <br> amanibhavam: Majd benézek. Talán nemsokára lesz otthon is gépem, internettel, és akkor többet tudok nézegetni ilyen szuper fórumokat!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34667 Írta: Anonymous
Finduilas! Asszem 1cipőben járunk.<br> Nekem sincs nagyon kivel Tolkienről tárgyalnom. (Na jó, hébe-hóba sikerül géphez verekednem magam itt a könyvtárban, akkor írok a Fórumra...) Ha gondolod, <br> (fre)emailezhetnénk. A címem: cerdiwen@freemail.hu
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34666 Írta: Anonymous
Csak ne felejtsétek el idejében elkezdeni szervezni a dolgot!<br> Én is nagyon szívesen benne vagyok mindenben, nagyon szeretnék minél több fórumtagot megismerni és előben is végighallgatni, miket is gondoltok...<br> De azért szeretnék egy olyan alkalmat is, amikor a nyelvészekhez hasonlóan jól körülhatárolható kritikai problémákat lehetne feszegetni.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34665 Írta: Anonymous
Finduilas: nézz be néha <a href=http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9004996&uq=6383>ide is, itt is találhatsz pár rajongót...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34664 Írta: Anonymous
Én nagyon örülük ennek a Cafénak. Szívesen elmennék a legközelebbire, ha nem bánjátok. Bár nem vagyok permanensen jelen a fórumon. Ritkán tudok idejönni, és akkor is keveset írok, de mindig nagy örömmel olvasom az irományaitokat.<br> Otthon már nagyon frusztráltnak érzem magam, hogy nincs kivel Tolkienről beszélgetni. Pedig mindenki olvasta, meg látta a filmet, de majdhogynem hülyének néznek, hogy két hónap alatt Tolkien öt könyvét olvastam el, és a filmet is ötször láttam. És folyton erről beszélnék. Azért szeretem nagyon ezt a fórumot, mert mindig találok egy-egy bejegyzést, amiben saját gondolataimra, érzéseimre ismerek. És mindig rengeteget tanulok.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #34663 Írta: Anonymous
speciel nem értem, kire értette<br> a lelkesedés szerintem megvan abban a pár emberben, aki fenn van a listán
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.284 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére