- Köszönetek: 0
Kószák Szövetsége
- Áfonya
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérdésekre: címert én készítettem, viszem is, aztán majd ráfirkálhattok javításokat.
Életkor: 20.
Talihely: egy *pontos* hely kéne, mert hát a Margitsziget azért elég nagy. Yavanna: igazad van, hogy nem lehet 20-an betömörülni egy villamosmegállóba, de Fereste, Dez meg én pl. ott találkozunk, aki esetleg úgy érzi, hogy el akarna tévedni, az ott csatlakozhat hozzánk - Nyugati után 2-vel a Duna felé, Margit-híd közepén a 6-os vill. megállója.
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Yavanna
- Nem elérhető
"Aure entuluva!"
- Yavanna
- Nem elérhető
"Aure entuluva!"
- Robin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
De azt ne várjátok,hogy nagyon szép lesz...Nem vagyok valami nagy rajzos
- Robin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Brisa
- Nem elérhető
Itt a felirat, ami szerintem szerepelhetne a tanszparensen:
Otornassë Telcontarion
(jelentése annak, aki nem tudná: Kószák Szövetsége
otornassë = testvériség
telcontar-i-on = vándor-ok-é)
Brisa
- Arwen
- Látogató
Ettől a transzpa izétől most nagyon okos lettem.
Szóval akkor csináljunk egy ilyet. De aki ezt elkészíti, annak 1 óra előtt legalább 15 perccel ott kellene lennie. Én nem biztos, de lehet, hogy oda tudok menni 3/4 1-re. De ez még nem biztos!!!!!!!
- Brisa
- Nem elérhető
Pl. egy "Legolas-koncerten" valami ilyesmit: "IMÁDLAK LEGOLAS!" felirat (jó)néhány szivecskével körülvéve.
Vagy egy másik példa: Mordor előtt: "Szauront le, Aragornt fel!" feliratú transzparenst hordozó hobbitok. hi-hi-hi
Sikerült megvilágosítanom a lényeget?
Akkor a többieket megkérném arra, hogy mondjanak egy olyan helyet, ahová (szinte) mindenki eltalál.
Brisa
- Arwen
- Látogató
Na nekirugaszkodom:
A címert áfonya készítette, ha minden igaz,ő is jön a talira.
Mi az a transzpaterens? (vagy mi?)
A pályaudvari találkozás jó ötlet, bár engem apu visz, aki jól ismeri Budapestet, mert ott dolgozik.
Ha senki nem vállalkozik, akkor én utánanézek a szerepjátékoknak, már amennyire ez egy hét alatt lehetséges.
Tényleg jó ötlet lenne, ha csinálma valamelyikünk egy vázletot az egészről.
Ha esik az eső, akkor megszívjuk, nem tudok mit mondani.
A szülő dologról fogalmam sincs.
- Brisa
- Nem elérhető
Nem kéne egy transzparenst készíteni (amire mondjuk a Kószák Szövetsége van ráírva tündéül), hogy mindenki biztosan megtalálja a találka helyet?
Ki volt az, aki elkészítette a címert?
És ki az, aki tud szerepjátékozni (és el is jön a talira)?
Azok számára, akik nem ismerik a Margitszigetre vezető utat (aminek egyébként a kulcsa a 4-es vagy a 6-os villamos), nem kellene egy központi helyen (pl. pályaudvarok) egy gyülekezőt szervezni?
Tünde-lány: Nem szeretnél egy vázlatot készíteni a Kószák SZöv.-nek funkciójáról?
És mit fogunk csinálni a szülőkkel?
Mi lesz, ha esik az eső?
Hármunk közül (Tündelány, Arwen és én) ki mit fog csinálni?
Hát egyenlőre ennyi lenne.
Brisa
- Arwen
- Látogató
- Arwen
- Látogató
Kell nekem valami különleges dologgal úgymond készülnöm?
Bocsi, de ezt a fejecskét ki kell próbálnom, mert nagyon ari!
- Brisa
- Nem elérhető
(Megesküszöm neked, hogy nem akartam sem finom, sem semmilyen iróniát becsempészni a szövegembe. Sőt! Valójában vissza akartam térni az elutazásod elötti kedveskedő-csipkelődő hangnemhez. Csak ott bakiztam, hogy nem vettem figyelembe: te nem úgy goldolkodsz, mint én. Ezennel ismét bocsánatot kérek. Tudod mit? Előre kérek minden butaságomért elnézést. De remélem, sikerül betartanom a fogadalmamat, hogy ezentúl figyelmesebb leszek.)
Brisa
- Nuinladien(Tünde-l.)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
No jó.
Nem a Főnöközés ténye zavart, de "finom iróniát" éreztem a "hangodban".
Akkor ezennel ünnepélyesen megkérlek, hogy-hogy úgy mondjam, köztes megoldásként- ketten vezessük le az első randit.
Vagy ha gondolod, bővítjük Arwennel trium...ööö, értelmetlenül átírva trifeminiátusra... jó, bocsesz, mint láthatjátok latintudásom a nullával egyenlő...
"To be the sailor of the world, bound for all parts"
W.Whitman
- Arwen
- Látogató
- Brisa
- Nem elérhető
És természetesen a Főnöközéssel azonnal le állok, ha zavar. (Én azonban ezt a szót még jóval az elutazásod előtt találtam ki, ha visszanézed. Bennem fel sem merült semmiféle diktatúra gyanúja. Legfeljebb magammal kapcsolatban. )
Brisa
- Nuinladien(Tünde-l.)
- Nem elérhető
Ezenkívül demokratikusabb jellege lenne a dolognak.
Mellesleg abbahagyhatnád ezt a Főnöközést, ugyanis én erre egyetlenegyszer sem hivatkoztam, ha visszaolvasod a hozzászólásokat, -Robin mondta egyszer,- csak arra, hogy mint egyszerű alapítótag lehetett volna beleszólásom a dolgokba.
Ez meg is történt, és én sem előtte, sem utána nem hirdettem diktatorikus elveket.
A rangidősség csak egy ötlet volt a sok közül, akár sorsolhatunk is, a rangidősség csak azért tűnt jó ötletnek, mert amíg nem ismerjük egymást kellőképpen, jól néz ki, ha pl. egy picikét "idősebb" emberke vezeti az első gyűlést.
W.Whitman
- Brisa
- Nem elérhető
A rangidőssel kezdeni? Nem talán a Főnökök Főnökével?
Egyébként, ha az a gondod, hogy hogyan vezesd le a találkozót, akkor adhatok néhány tippet. Például az elején úgy kellene, hogy keresünk egy nyugis helyet a Szigeten, s körben leülünk. Szép sorban mindenki azonosíthatná magát. (Egy jó kérdés: a kerszt- vagy a nick-nevünkön szólítsuk egymást? Ezt szerintem mindenki döntse el magában.) Esetleg jól jönne az is, hogy újra bemutatjuk magunkat néhány mondatban (ugyanis én például nem emlékszem mindenki kedvenc állatára meg kajájára ). Ha ezen túl vagyunk, akkor jöhetnek az egyes napirendipontok.
(Mondjuk, ha túl sokan leszünk, akkor ez a körbe-ülősdi egy kissé nehézkes lesz. Értsd: túl messzire kerülnek egymástól a kószák.)
Brisa
- Nuinladien(Tünde-l.)
- Nem elérhető
És rögtön gyere a talira is: e hó 13.-án lesz egy órakor (délután) a Margit szigeten.
W.Whitman
- Narië
- Nem elérhető
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.