Kószák Szövetsége

Több
22 éve 6 hónapja #51464 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Egy picikét mintha már kezdenék... khm... szóval ideges lenni.

Én mindenesetre szombaton pontban 13 órakor (lehet, hogy még előbb is) a Szigeten leszek a megállóban (még akkor is, ha a piros malacok helyett, narancssárga Orbán Viktorok potyognak is az égből). Aki jön, jön, aki nem, nem!!! (Én két emberrel is nagyon kellemesen is el tudok csevegni.)

Aki valamilyen okból lemarad, 2 dologgal vígasztalódhat.
1) Svin megígérte, hogy készít a Kószák részére egy külön helyet a Tolkien.hu-n. Ott majd lehet élménybeszámolókat olvasni, és fényképeket nézegetni.
2) Lesz még kószás találkozó. (De csak a választások és a rossz idő elmúltával!!!)

Holnap én elmegyek a Szigetre, és felmérem a terepet (a büfét is, ha megtalálom). Az eredményről valószínűleg itt is olvashattok, de személyesen is beszámolok a résztvevőknek.

Szóval én mindenkit szeretettel várok a Margitszigeten szombaton.

Üdv

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #51437 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Finduilas! Ez nagyon jó hír! Szerintem még akár működne is!
Eltolni a talit? Hát... Nekem spec. a vasárnap tuti nem jó, mert 13.00-tól megyek még egyszer utoljára, hogy moziban megnézzem... természetesen a Gyűrűk Urát!
De ha magamat félreteszem, akkor sem hiszem, hogy nyerő ötlet, mert akik vidékről jönnek és hétfőn suliba mennek, azok sem hiszem hogy rajonganának a vasárnapi tali ötletéért! (Pontosabban szólva, a szüleik nem rajonganának érte! :) ) Kószák!...én nagyon szeretnék találkozni veletek! Ne engedjük, hogy a Végzet hegyének tüzébe essen a tervünk! :D

"Aure entuluva!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #51432 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
MINDENKI (főleg a fő szervezők):
Nem lehetne megoldani, hogy 1 egész héttel (vagy egy nappal) eltoljuk a talit? Anyu nagyon aggódik miattam (szokásához híven) és nem akar elengedni :cry: . "Történhetnek olyan dolgok, amikbe nem akarom, hogy belekeveredj..." :evil: . Ráadásul látom, hogy nem én vagyok vele az egyetlen.
Légyszi...

Ai na vennui

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #51363 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Van egy nagyon jó hírem!!! :D
A barátnőm a MSz-re jár futni, és azt mondta, hogy az atlétikai centrum büféje lehet, hogy jó lenne nekünk. Én is voltam már ott, jó nagy és lehet mozgatni az asztalokat! Szerintem meg kellene próbálnunk!

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #51340 Írta: Brisa
KIESETT A MILLENÁRIS IS! Robin megkérdezte. Rendezvény lesz ott!

(Brisa totál kétségbeeset.)

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #51339 Írta: Brisa
Én is visszaszívom az elhamarkodott "csendes megjegyzéseimet"! (Nem néztem utána a dolgoknak. Tündelány, azt hiszem, tudod miért esedezem már megint. :D )

Nekem is volt egy utolsó erőtlen póbálkozásom. A húgom - áldott jó lélek - felhívta nekünk a Fáklya Klubbot (ez egy kultúrális házszerűség), ahol közölték, hogy 20 ezer Ft-ért mehetünk. :?

Szerintem csináljuk úgy, hogy két helyen legyen gyülekező. Az egyik a Szigeten, a másik pedig valahol a 4-es, 6-os vonalán (ahol az aggódok biztonságosnak ítélik). Mindenki írja fel a mobil számokat, hogy tarthassuk a kapcsolatot!!! Aztán, ha eldőlt, hova megyünk, egyesül a két csoport.
(Én mindenképp kimegyek a Szigetre - Orbán és eső ide vagy oda -, úgyhogy nyugodtan jöjjön, aki nem akar átszervezést!)

De még várjuk meg Robin híreit.

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #51273 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
EMBEREK! CSAK ÁTSZERVEZÉST NE!!!!

Mivel többen jönnek vidékről és a MSZ elhelyezkedésével már kb mindenki képben van, mindenképpen ott találkozzunk!
Ha az idő és Viktorka arra kényszerít minket, hogy továbbálljunk, ám legyen! De a találkozási ponton már ne változtassunk! (Bár szvsz ha jó idő lenne, akkor Orbánék miatt fölösleges az átszervezés, elvégre a MSz elég nagy, leszünk vagy 30-an és lesznek szülők, meg nagykorúak is!)
A Millenáris egyébként nincs messze onnan, ha jól tudom és ezügyben remélhetőleg több is kiderül holnap Robinnak köszönhetően! Oda is mehetünk, vagy ott helyben kitalálunk valami egyéb megoldást!

MELLESLEG SZOMBATRA ÚGY TUDOM A DÉLI ORSZÁGRÉSZRE MONDANAK ESŐT! PESTEN BORONGÓS IDŐT, ZÁPORRAL, ZIVATARRAL TARKÍTVA! ÉS NEM LESZ HIDEG! Én legalábbis ezt hallottam!

Tünde-lány! Ezek az érvek talán picit hatnak a szüleidre! Mindenképpen mondd meg nekik, hogy mi sem ragaszkodunk a MSZ-hez, az csak a találkozási pont lenne! És ha minden kötél szakad akkor továbbállunk! Van aki kísérgessen minket és az sem valószínű, hogy 30 ember között eltaposnak a részegek! ( :oops: Ezt már azt hiszem írtam! Csak nagyon belemerültem!) Ja, és fő a nyugalom meg a diplomatikus hangvétel! Remélem tudsz hatni rájuk! Sok sikert! :wink:

"Aure entuluva!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #51268 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Na de mire átvonolunk a M-szigetről a Millenárisba, az is idővesztés... akkor már menjünk inkább egyenesen a Millenárishoz. De akkor ebből átszervezés lesz... :( :(
Tömegről tett kijelentésemet visszaszívom... most látom, mekkora haccacáré volt a másik ilyen megmozduláson is... (egyébként no comment.)

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #51163 Írta: kósza tündelány
kósza tündelány válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Na hello mindenkinek. már jó régen jártam erre, azért remélem emlékszik még valaki rám:-)
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #51126 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Pont így gondoltam én is... de akkor meg kell várni ott, míg összegyűlünk, és utána indulni csak a Millenárisba...

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #51094 Írta: Robin
Robin válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Még valami: szerintem a tali helye maradjon a MSZmés majd onnan megyünk,ha megyünk,ok?
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #51092 Írta: Robin
Na,gyerekek,ha ilyen idő lesz,mint ma...váá :cry:
Szóval a Millenáris.Mit nézzel meg neketek?(minden reggel arra megyek,ott a sulim)Szerintemaz tökéletes lenn,ecsak azt nme tom,hogy mennyi szék van benn,hm,na,holnap körülnézel és írok helyzetjelelentést.
Tünde-lány:nem hiszem el,hogy nemm engednek el a szüleid.Légyszi,légyszi kérd meg őket.Ha nagyon szeretnék még fedett helkyre is megyünk,csak légyszi,légyszi gyere el!A tömegrő nem tok semmit,mivel nem érdekel és megnézni sem vagyok hajlandó a politikai jellegű műsorokat(így hiradót sem láttam méár egy ideje) De azt nem hinném,hogy a MSZ-n gyűlne a nép... Bár,nem tudom.
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #51088 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Na jó. Én megpróbáltam elmagyarázni, hogy mi van. Tünde-lánynak majd megmondom, hogy jönnek felnőttek is (bár lehet, hogy tudja), és hátha elengedik. De ha nem jön, én se megyek, se Hobbit-lányka. De ha mégis tud jönni, akkor nem kéne a M.-szigetre menni, mert már többen is mondtuk, hogy 1.Hétvégére esőt mondanak, 2. Nagy tömeg lesz.
Lehet, hogy én nem is megyek, de nem arról van szó, hogy az utolsó pillanatban akarunk szervezkedni, hanem, hogy Orbán miatt és az időjárás miatt nem lenne jó oda menni. Mi nem rosszak és gonoszak akartunk lenni ezzel, értsétek már meg.

Egy kósza-lány :!:
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #51082 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Nem akarok politizálni, de szeretném nagyon messzire elkerülni a FIDESZ- gyűlést. Egy ismerősöm volt a tegnapin, és mondta hogy baromi sokan voltak. :roll: Ráadásul, amilyen megveszekedett most a hangulat, jobb ha a környéküket is kerüljük.

Másik rossz hír, hogy az időjárásjelentés szerint egész hétvégén esni fog. És ha nem is esik pont akkor, biztos nagyon hideg lesz, úgyhogy sűrgősen ki kell találni vmit. A Millenáris ideális helyen van. Kérdés, hogy tényleg be lehet csak úgy menni. Valaki esetleg körülnézhetne. Ne hagyjuk, hogy a körülmények meghiusítsák a találkozót! :)

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #51077 Írta: Nuinladien(Tünde-l.)
Nuinladien(Tünde-l.) válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
És az utolso, most, hogy végre tok írni:
Aki nem hiszi el a tömeget és a fennakadást, javasolnám az index nyitólapjáról elérhető,cikket, miszerint, idézem:
"Fennakadások, közlekedési káosz a rendezvéény miatt

A budai kerületekből hatalmas tömeg induklt este a TE felé, komoyla klözlekedési dugókat okozva.A tízezres tömegből néhány ezren fértek be a terembe.A rendezők behangosították szinte a teljes Alkotáa utat, ...

...helyszínen tartózkodó munkatársunk tájékoztatása szerint sokezer embver szorult a kapukon kívülkre, a TE udvara is emgtelt emberekkel, de az urcán is a kampáénybezsédet halélgatták a kokárdás érdeklődők."

És láttam a TV-ben, hogy mi volt, és ez még csak cserkészgyűlés volt a következőhöz képest..hacsak nem derül ki, hogy jövő szombaton lesz :roll:

najó, most könnyes búcsút veszek mindenkitől, és nem tudom mikor tudok legközelebb írrni, úgyhogy csak kitartás, és jó szórakozást, ha addig nem jutnék (valószínűleg nem fogok) géphez...

"To be the sailor of the world, bound for all parts"
W.Whitman
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #51075 Írta: Nuinladien(Tünde-l.)
najó., mindegy, nem szóltam...
De hát nem engednek el, ez van...
apu közölte, hogy , idézem:
"Tele lesz az egész város, mert jönnek fel vidékről, (és egy dolog, hogy a töbség mszp-s., de az a többség CSAK Bp.-n is kétmillió emberből kerül ki, azt ne felejtsétek, és ugyebár vidéken nagyobb a támogatottság... és ott már nyolcmillió emberből kerül ki a "kissebbség"a szerk.), és ugye nem gondolod komoylan, hogy elengedlek, hogy eltaposson titeket valami részeg banda!A többieket se fogják elengedni..."
Na erről ennyit.
Mindegy, majd elmegyek a kövre...
Azé próbáljátok meg, aztán valaki meséljen.

W.Whitman
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #51071 Írta: Nuinladien(Tünde-l.)
Ja!
És még hozzátartozik a dologhoz., hogy a fedett helynek nem feltétlenül kell bev.közp.-nek lennie, az csak egy ötlet volt, mehetünk étterembe vagy kávézóba vagy ilyesmi is.
Egy étterem csak örülne ennek...és ez nem kjelent feltétlenül fogyasztási kényszert, egy üdítővel el lehet lenni, bár persze ebédidő lesz, a vidékiek esetében ezt főleg nem hagyhatjuk ki a számításból, mármint hogy valamit enni kell, amit persze szendviccsel is emg lehet oldani, de az étterem még hangulatos is lenne... :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

W.Whitman
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #51068 Írta: Nuinladien(Tünde-l.)
Brisa!
Ami Orbán nem-nagy tömeg összetoborzásátt illeti, már a tgegnapin is voltak néhány ezren, vagy még többen, és erre VIDÉKRŐL is jönnek!
Ezt vedd számításba.
Követkwezésképpen:
1. a vidékieknek még nehezebb lesz feljutniuk
2.az összes végzett részeg banda a Margit-sz.-re fog kimenni , mivel köpésnyire van a helyszíntől
3. Énis fönntartom a már pár héttel ezelőtt felvetett-és általatok elvetett-megfontolást jkiszerint az áprilisi időjárás mellett az a legideálisabb, ha valami fedett helyen lesz a tali! :!: :!: :!: :!: :!:

W.Whitman
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #51059 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Úgy döntöttünk, jó idő lesz, nem úgy, hogy szar idő, nem emlékeztek? :wink:

Szerintem se kéne megvariálni utolsó héten a helyszínt, mindenképpen az eredetileg megbeszélt helyen (Margitsziget, déli bejárat) kéne összeverődni, és - Eru ments! - eső esetén ott a helyszínen közös megegyezéssel eldönteni, hová húzódjunk be. Előre úgysem dönthetjük el, hogy milyen körülmények lesznek akkor és ott... csak ott tudjuk meg, egy órakor, hogy mi a helyzet, és hogy ennek megfelelően mit kéne tenni.

Ez az én nagyon szerény véleményem... :roll:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #51052 Írta: Áfonya
Ja, még 1:
Szülői kíséret néhány emberrel pont azért jön, hogy eloszlassa kételyeit, nem? Ha ők úgyis eljönnek, akkor már megnyugodhatnak, hogy nem fognak minket elrabolni az őrjöngő FIDESZ-esek, igaz?
A rossz idő meg szerintem nem elég ok arra, hogy valakit otthon marasztaljanak. Türelmesen hagyjátok, hogy rátok tukmáljanak esernyőt, esőkabátot, orkándzsekit - aztán majd megszabadultok tőle később. (Tapasztalat! Bejön. :mrgreen: )

Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #51050 Írta: Áfonya
Hát ez most elég rossz hír, így hirtelen. :(
Na de:
1. "Tömegbe" nem kell belekeverednünk, ha nem akarunk. Nem a Margit-szigeten lesz az a beszéd. (Idézőjel azért van, mert sztem sem lesz *akkora* tömeg... :D )
2. Bevársálóközpontban 30-valahány ember nem tud leülni. Se beszélgetni. Egyszerűen NINCS olyan hely. Másrészt ekkora csoportosulást sztem száz, hogy a biztonságiak feloszlatnak, egy olyan helyen, ami tele van emberekkel.
3. Plázák közül én max. a Mammutot találom meg egyedül, ill. tartom megközelíthetőnek. (--> Vidéki kislány sík a pesti közlekedéshhez.) /OFF: Másik megoldás, hogy a mi ötös-hatos talicsoportunknak marad a
vill. megálló, aztán majd onnan elkeveredünk/
4. Az hogy most esik, nem jelent semmit. Még szombatra akármilyen idő is lehet.
5. Kissé gáz lesz két nap alatt átszervezni a dolgot. De Ti tudjátok.
Na jó, részemről ennyi, várom a többiek véleményét is.

Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #51049 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Rogue/Arwen: Szerintem maradjunk a M.Sz-nél, aztán, ha esik elmegyünk valahová, ahová 30-an beférünk..

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #51040 Írta: Brisa
Erre inkább én most nem reagálnék. Döntsetek ti!

(Azt azonban halkan megjegyezném, hogy az Orbán nem fog tudni akkora tömeget összeverbuválni, ugyanis mint vasárnap kiderült, a főváros nagyon nagy többsége MSZP-s, meg hát amúgy is SZAR lesz az idő. És még valami: azért a Kossuth tér és a Margitsziget között van egy kis távolság...)

U.i.: Egy kávázóba vagy valami ilyen helyre nem férne be 40 ember! Sajna!

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #51034 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
MOST MINDENKI NAGYON FIGYELJEN!!!!!!!!!!!!! MINDENKI!
Tünde-lány és természetesen a magam nevében írok. Tünde-lánynak elromlott a monitora, úgyhogy otthon nem tud írni, a suliban meg nincsen ideje. Ugye tudjátok, hogy egész héten rossz (SZAR) idő lesz, és Tünde-lányt nem engedik el a Margit-szigetre, mert 1. rossz idő van, 2. Orbán Viktor a Kossuth téren tart vmi gyűlést, és annyi ember lesz arrafelé, mint a tűzijátékkor!
Nos. TUDJUK, hogy a kószák nem szoktak bevásárlóközpontokba járni, de könyörgök gondolkozzatok 1 kicsit. Ha nem bk, akkor vmi kávézó v. ilyesmi is lehet a tali hely, de ha a Margit-szigetre megyünk, vszínűleg nem jön se Tünde-lány, se én, se Hobbit-lányka.
Nos. Várjuk a javaslatokat.
Téma zárolva.
Több
22 éve 7 hónapja #50991 Írta: Áfonya
Robin: ez a fénykép dolog nagyon jó ötlet! Ne felejtsd el felvetni! :D
Hely: egyelőre marad a M.-sziget, úgy néz ki, aztán ha nagyon katasztrofális az idő, akkor esetleg elvonulunk vhova.

Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
Téma zárolva.
Több
22 éve 7 hónapja #50954 Írta: Robin
Hm,eső ellen talána Milenáris lenne a legjobb.Meg a Margigszigettől nagyon egyserüen el lehet oda jutni.Meg azért az mégis 'zöldebb',mint aWestend,nme? :)
A Kósza önyvhöz ötletem nem sok van,csak ilyesmik,hogy a tagok névsora,elérhetősége(persze,szigorúan Középföldés szempontből :D ),írásai,vándorlásai,és nekem még az a javaslatom lenne,hogy mindenki(vagyis,aki szeretne) csinálhatna magáról egy fényképet,amin épp kószás cuccban,viharverten,valami ewrdőség,vagy hasonló természetes helyen tartózkodoik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Meg persze,egy hatalmas közös képet is lehetne csinálni.Szóval,ennyi az eddig ennyi sült ki belőlem :)
Téma zárolva.
Több
22 éve 7 hónapja #50948 Írta: Brisa
A Kószák Könyvét pont kábé írtam le lejjebb (Ápr. 08. 10:00). Amúgy pedig Tündelányhoz tartozik ez a kérdés (csak szegény - gondolom - nem jut mostanság géphez).

Eső ellen még mindig várom a javaslatokat. (Vészhelyzetben marad a Westend, de remélem Eru meghallgatja a kérésünket.)

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 7 hónapja #50926 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Sziasztok!

Ne tartsatok pesszimistának, de kéne terveket készíteni arra az esetre, ha rossz idő lenne. (Vagy az a talik-topikon van? Ha igen, bocsi, hogy itt szóba hoztam)

Elmondanátok, hogy pontosan (vagy kb.) mi lenne az a Kószák Könyve?

Ai na vennui

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
22 éve 7 hónapja #50922 Írta: Silmarien
Silmarien válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Hello!!
Végre jó a gép és tudok írni! Tehát 98% hogy tudok jönni, de csak 1 órát tudok maradni, mert programom van(e miatt a program miatt nem tudok plédet hozni...).Arwen! Köszike, hogy informáltál!!! Ugye nem gond, hogy jön a tesóm meg egy barátnője??( egyébként anyukám csak így enged el..) Asszem csak ennyit akartam...

Nézd ez engem szíven talált
De Te mért ne éléd túl??
A régi dal másra vár
Gyönyörű lettél és új
Téma zárolva.
Több
22 éve 7 hónapja #50912 Írta: Robin
Sikerült itt is elolvasnom,amit írtatok.
Mindenben egyetértek,remek,szuperek vagytok Kedves Kószák!
Pokrócot én is szállítok,megnézem az itthoni készleteket.
Fuu,dejó lenne,ha Buffy is jönne!!! lálálá :mrgreen: 1000 éve nem láttam,no,de ez nem ide tartozik:)
Akkor további kellemest Kis Kószák!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.412 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére