- Köszönetek: 0
Kószák Szövetsége
- Telumehtar
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Minerva
- Nem elérhető
Arwen: ha a tünde/embernél nincs baj, miért lenne az ember/hobbitnál? A hobbitok közelebbi rokonai az embereknek, mint a tündék.
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Arwen
- Látogató
*Arwen tisztára tökkelütöttnek érzi magát, hogy ilyeneken jár az esze*
- Telumehtar
- Nem elérhető
Brisa írta: Minerva: Akkor már inkább a félhobbit, mint a Lórienes sztori. Az legalább eredeti ötlet... mégha bizarr is.
Elképzelem egy ember és egy hobbit lagziját, utána meg a... szóval... hm... kíváncsi leszek, hogyan oldod meg. Amúgy a nő vagy a férfi lesz a hobbit?
És a gyerek milyen nemü lesz?Semleges????
- Minerva
- Nem elérhető
Brisa: Mi a baj a Lóriennel? Túl sokan tömörülnek ott? Amúgy nyugi, nem a nő lesz a hobbit... az úgy érdekes lenne... 8O Bár az is furi, hogy a férfi a hobbit, a nő meg dúnadán. Hmmm... 8O *fejet vakar*
Mindegy, még meglátom... Így belegondolva, tényleg elég bizarr... De szeretem a kihívásokat!
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Brisa
- Nem elérhető
Elképzelem egy ember és egy hobbit lagziját, utána meg a... szóval... hm... kíváncsi leszek, hogyan oldod meg. Amúgy a nő vagy a férfi lesz a hobbit?
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Nuwanda
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Ami meg Lórient illeti, miért is ne..elvégre ha kósza az egyik szüleje...
Meg aztán egy nagy növésű hobbit és egy kis növésű kósza között már nincs is akkora különbség...
"I went into the woods, because I wanted to live deliberately."
- Minerva
- Nem elérhető
- Minerva
- Nem elérhető
Bris, ne haragudj! Csak vicceltem!Brisa írta: Úristen Minerva! Ez...ez... nagyon...nagyon...nagyon durva...
De tényleg! Lehet félhobbit? Mondjuk, 160 centis kis kószácska, sokat eszik, és hébe-hóba feláll az asztaltól, és leáll orkokat kaszabolni... De most komolyan! Mert akkor már megvan a kószám alapsztorija!
- Kincső
- Nem elérhető
De az még jobb! Egerben már úgyis voltam.
- Brisa
- Nem elérhető
Kincső írta: Rossz idő esetén sztem jó az a teaház vagy micsoda, jó idő esetén meg az egri terv.
Kincső, asszem félreértettél. Jó idő esetén nem Egerbe mennénk! Hanem a Pest (pontosabban Buda) környéki (asszem Pilisborosjenő melletti) egri vár díszletét látogatnánk meg az Egri csillagokat forgatták anno itt.
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
Yavi... bocsi, Yavanna ( ): Kezdek félni tőled! Legközelebb rád sem merek majd nézni! Egy ilyen "isteni" lényre!
- Yavanna
- Nem elérhető
Yao írta: Yavi:leginkább itthonról.Van egy kis társaság aminek a tagjai erre vannak szakosodva.Bár már lassan kezdek kifogyni belőlük !
(Ehem,a megszólítás remélem nem baj )
Mármint mire vannak szakosodva? Szabad óráikban rövidke idézeteket gyüjtögetnek innen-onnan? Egyébként ez az ötlet nem is rossz! Majd egyszer nekiállok és összeírom a kedvenceimet!
(A megszólítás pedig nem bántó, hanem egyenesen felháborító! Vérben forognak a szemeim! Hogy jössz te ahhoz, hogy becézgess egy valát? :eek2: -- Persze ez csak vicc... végülis csupán a fél társaság hív így. )
Már megint OFFolok! Ajjaj...
"Aure entuluva!"
- Liang
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Yavi:leginkább itthonról.Van egy kis társaság aminek a tagjai erre vannak szakosodva.Bár már lassan kezdek kifogyni belőlük !
(Ehem,a megszólítás remélem nem baj )
"Az életünk végén olyanok vagyunk,mint a tengerbedobottak.Vagy úszunk,vagy meghalunk"
Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka
- Kincső
- Nem elérhető
Na jó éjt!
Kincső
- Yavanna
- Nem elérhető
Yao írta: "Láncok...mindig csak a láncok...lassan ideje lesz letépni őket"
OFF: Yao! Mondtam már, hogy imádom az idézeteidet? Ez meg különösen tecc'! Honnan szeded őket?
Brisa: Oopppsz! Kiment a fejemből, hogy a 21.-e már foglalt! Na sebaj, majd csak lesz valahogy! Ha itthon leszek, akkor nem úsztok meg, az fix! [/b]
"Aure entuluva!"
- Ringbearer
- Nem elérhető
Akkor jövök 15-én!
"Be the change you want to see." Gandhi
- Liang
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"Láncok...mindig csak a láncok...lassan ideje lesz letépni őket"
Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka
- Gekko
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.
Érzem az illatát a levegőben.
- Gekko
- Nem elérhető
Na yó. Ennyit a matekról
Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Gekko
- Nem elérhető
Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.
- Brisa
- Nem elérhető
Gekko írta: Oké, de én nem vagyok MTT tag és koromat tekintve még1 darabig nem is leszek... akkor mi van? Nem hiszem, hogy minden kósza MTT tag...
Tényleg nem az. Viszont, ha még kisbaba lennél, akkor is beléphetnél az MTT-be. A feltételeket lásd lentebb.
A TTT bemutatójára tényleg készül az MTT. De ahogy a társaságot ismerem, a bemutatón után is lesz egy csomó közös mozizás...
Most azonban kósza taliról van szó. Arra is várunk szeretettel minden kószát, nem kószát, MTT tagot és nem MTT-seket is.
Brisa
- Gekko
- Nem elérhető
Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Gekko
- Nem elérhető
Nem csak te vagy így ezzel...Tünde-lány írta: Lehet, hogy én vagyok az egyetlen ilyen idióta, de má örülök, hogy suli lesz...
Ja és ha jól értelmeztem akkor itt valami találkozás készül. Nos van egy ötletem: Nézzük meg majd együtt a GYU 2-tőt! Persze erre várni kell , de ha most elkezdjük szervezni és hirdetni, akkor minden jól megy majd... És mi van a szept 15-tel???
Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.
- Telumehtar
- Nem elérhető
Minerva írta:
Konkrétan hobbit/kószára gondoltam...Telcontar_Leli írta: Minerva: Mi lenne a másik szüleje? Merthogy tünde-kósza párosításból már minden hely kiadva.
(Szegény hobbit nő... 8O Na jó, akkor legyen az apja hobbit. )
Minerva: Mini kósza aki sokat eszik és szereti a gombát...hehe....
Ja és egyébként...az előirásban nem az van hogy a kószánk csak teljes kósza lehet???????És most hallom hogy van fél-tünde-kósza is......
Ezu nem éééér.....
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Minerva
- Nem elérhető
Konkrétan hobbit/kószára gondoltam...Telcontar_Leli írta: Minerva: Mi lenne a másik szüleje? Merthogy tünde-kósza párosításból már minden hely kiadva.
(Szegény hobbit nő... 8O Na jó, akkor legyen az apja hobbit. )
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.