- Köszönetek: 1
2007-es nyári tábor - Csapatvezetők
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
egy csepp türelmet kérek
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- gillz
- Nem elérhető
Esgal írta: Hm. Én azt hittem, csak az ilyen spec. anyagokat kell megigényelni.
Úgy értelmezem, h pohárnoksághoz, csapatelőadáshoz és performanszokhoz, pajzshoz (csinálunk még bármit?) majd a "közösből" igényelünk helyben; ugyanis mindez ott dől majd el, ergo nem tudok most mit mondani erre. nyilván így logikus, de ha nem jól tudom, szólj, Tünde
pláne, hogy jó lenne, ha minden csapat ugyanannyi anyagból gazdálkodhatna az más, ha megkéri a vezetőség a csapvezeket, h találjanak ki egy egységcsomagot, ami jár minden csapatnak (mittomén, három nagy karton, 5 festék, 4 ecset, csapatszínú anyagból 5-5 méter, akármi), de erről már szólni kellett volna, hogy legyen idő kitalálni.
need more brainz. yourz. now.
- Esgal
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Úgy értelmezem, h pohárnoksághoz, csapatelőadáshoz és performanszokhoz, pajzshoz (csinálunk még bármit?) majd a "közösből" igényelünk helyben; ugyanis mindez ott dől majd el, ergo nem tudok most mit mondani erre. nyilván így logikus, de ha nem jól tudom, szólj, Tünde
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Inczy
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta: fakanalat hozzatok, fűszer lesz
sztem kést is hozzatok
pajzslap folyamatban jövő héten Alyr többet is tud róla mondani, most tervezi, fából leszen
milyen sütőre gondolsz?
tűzrakóhely lesz
Sütőre olyan sütőre, ami... hát.. mezei sütő. Konkrétan az én csapatom a kreatív cuccok miatt kérdezi, mert vannak, amihez kell sütő.
De hallottam olyat is, aki sütit akar sütni... Vagy ezt vhol máshol álmodtam?! Bocsi akkor.
Tehát olyan sütő, amit mi, táborozók használhatunk, és nem a konyhai sütő, amiben a kajánkat sütik.
Csak felmérés képpen kérdezem. Ha abszolút tárgytalan, akkor mindegy.
A pajzzsal kapcsolatos infokat pedig akkor várom.
Köszönöm!
Az anyagigénylés miatt pedig...
Nekem Tünde azt mondta, h az alap kreatív cuccokon túli igényeket is írjuk le. Tehát, ha pl színes karton kell.
Ezzel mindenki tisztában van?
Mert én pl azért írtam olyan hosszú listát, amekkorát, mert ezeket külön igényelni kell. Tavaly megkaptuk. Minden csapatnak volt egy "alapcsomagja", amiben minden szükséges benne volt. Most ezeket nekünk kell külön kérnünk.
Szal... most nem kötözködni akarok, hanem segíteni. Dreamer, nektek tényleg semmi cuccra nem lesz szükségetek? Fabotok, színes karton, szalagok, festékspray... stbstb...? Sztem gondoljátok át.
A másik topicban pedig ugyanezzel a témával kapcs van egy fontos kérdésem a tábvezek felé.
Feel the sunshine
- Esgal
- Nem elérhető
/Lucifer/
/Ghymes/
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Tünde
- Nem elérhető
Dodiee írta: A kendőanyag színe ki volt írva ide, azért nem gondoltam h külön kell privit dobni róla, valamit nekem Rabyn azt mondta hogy azt nem kell külön kérni mert alapra megkapjuk.
és most nyaljam végig a topikot? már bocs, nem gondoltam, hogy ez olyan hatalmas kérés... egy emil, ennyit kértem
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Tünde
- Nem elérhető
nem lennék nőies
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta:
Rabyn írta: Tünde: foggalmam sincsen róla mi mennyibe kerülhet...
mindenki nézzen utána, konkrét számok kellenek
ugye nem nekem kell megcsinálni....
nem kaptam semmilyen anyagigényt, azt sem tudom milyen színű kendőanyagot kértek
ma kérem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Noodlie
Dreamer
Esgal
Azt hiszem, nekünk nem ez a dolgunk, hogy túrkálókat/szabászatokat túrjunk át, árajánlatokat kérve..
A csapatom csak és kizárólag a neki járó csapatkendőket kéri, melyek színeit már korában leírtam (kék alapon homokszín). Hogy ebből mennyi kell, megy milyen, azzal had ne foglalkozzam, ti nyilván jobban tudjátok.
Valamint ezek után kérnem kell, hogy adjatok a bográcsozáshoz kaját. Meg szeretném, ha lenne sátorlehetőségünk is, azaz helyet, ahol felverhetjük a sátrat. Meg szeretném, ha a házban lakóknak lenne házuk, ahol lakhatnak.
Valamint megkérném a T. szervezőket, hogy az ilyen felhívásokat, nekem/nekünk címezze, és ne írjon a csapattopicba.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Tünde
- Nem elérhető
Rabyn írta: Tünde: foggalmam sincsen róla mi mennyibe kerülhet...
mindenki nézzen utána, konkrét számok kellenek
ugye nem nekem kell megcsinálni....
nem kaptam semmilyen anyagigényt, azt sem tudom milyen színű kendőanyagot kértek
ma kérem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Noodlie
Dreamer
Esgal
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Esgal írta:
Alyr Arkhon írta: Ezt tudná hozni valaki holnap?
Nekem nincs színes patronom és ff ben meg nem látszik a nyomtatáson semmi.
akkor excel kezdőknek
kijelölöd az egészet, és aszondod neki, hogy "Háttérszín: nincs kitöltés". Így fehér lesz, de a keretek megmaradnak. Átlátható is, meg a nyomtató is viszi.
Excelről haladóknak: A fele parancs azonnal bezárja a programot. Legutóbb a grafikonnal jártam így...
(tudom, xar az excelem de nemtommér)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tünde
- Nem elérhető
aki nem írt árat az anyagigénye mellé, az pótolja szombat estig, mert ha nem, akkor per has fogtok pénzt kapni, így meg tudok súlyozni
gillz, Ádám segítenétek hajtani a bandát? köszi
vasárnap leadom a végleges költségvetést
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Éjszakai túra, ébresztés! Muhahaha!
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Esgal
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Ezt tudná hozni valaki holnap?
akkor excel kezdőknek
kijelölöd az egészet, és aszondod neki, hogy "Háttérszín: nincs kitöltés". Így fehér lesz, de a keretek megmaradnak. Átlátható is, meg a nyomtató is viszi.
/Lucifer/
/Ghymes/
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Esgal
- Nem elérhető
Leguanember írta: TÁBORI PROGRAM BY ESGAL IN EXCEL
Köszönjük szépen!
Pohárnoki beosztás példa, változtatás joga fenntartva stb.
Pénteken (ma már 5 perc múlva) délután hatkor az Orczy-kertben, Nagyvárad tértől pár percre CSÖVI-tali!!
kettővel korábban már betetted
/Lucifer/
/Ghymes/
- Leguanember
- Nem elérhető
Köszönjük szépen!
Pohárnoki beosztás példa, változtatás joga fenntartva stb.
Pénteken (ma már 5 perc múlva) délután hatkor az Orczy-kertben, Nagyvárad tértől pár percre CSÖVI-tali!!
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Esgal
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Esgal írta: Bocs a program beexcelezésének késéséért, mindjárt linkelem, csak most jutottam hozzá, h megcsináljam
Update: nem tudom linkelni, nincs tárhelyem feldobni, elküldtem ádámnak, tessék őt zargatni érte.
belevau: fríblog tárhely?...
én aztatat nemtom, hogy kéne, ezért hagytam az okosabbakra és vállalkozó szelleműbbekre úgy hajnali fél 3 táján...
/Lucifer/
/Ghymes/
- Tünde
- Nem elérhető
Inczy írta: Kérdéseim lennének, amik a csapattopicban merültek fel:
1. Pontosan hogyan néz ki az a pajzsalap, amit kapunk a címerpajzshoz? Be tudnátok linkelni róla egy képet? Mekkora lesz? Milyen formájú? Mik a paraméterei? Milyen anyagból? Gondolom fából?
2. Lesz lenn olyan sütő, amit a táborozók használhatnak?
3. A főzéshez a fűszerekről mi gondoskodjunk? Tehát csak az egyszerű alapanyagokat, úgymint krumpli, virsli stb kapjuk meg a raktárból, a plusz dolgokat mi hozzuk? Fakanál stb?
Előre is köszönöm a válaszokat.
fakanalat hozzatok, fűszer lesz
sztem kést is hozzatok
pajzslap folyamatban jövő héten Alyr többet is tud róla mondani, most tervezi, fából leszen
milyen sütőre gondolsz?
tűzrakóhely lesz
- Leguanember
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Esgal írta: Bocs a program beexcelezésének késéséért, mindjárt linkelem, csak most jutottam hozzá, h megcsináljam
Update: nem tudom linkelni, nincs tárhelyem feldobni, elküldtem ádámnak, tessék őt zargatni érte.
Én meg most jutottam oda, hogy ide jutottam. Hova jutottam?!
Nekem sincs tárhelyem.
Béna vagyok.
A fejem lágyát Benőnek hívják.
Itt jártak a téglák a falból, aszonták, nem vagyok komplett.
Minden más hiábavalóság.
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Inczy
- Nem elérhető
1. Pontosan hogyan néz ki az a pajzsalap, amit kapunk a címerpajzshoz? Be tudnátok linkelni róla egy képet? Mekkora lesz? Milyen formájú? Mik a paraméterei? Milyen anyagból? Gondolom fából?
2. Lesz lenn olyan sütő, amit a táborozók használhatnak?
3. A főzéshez a fűszerekről mi gondoskodjunk? Tehát csak az egyszerű alapanyagokat, úgymint krumpli, virsli stb kapjuk meg a raktárból, a plusz dolgokat mi hozzuk? Fakanál stb?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Feel the sunshine
- Esgal
- Nem elérhető
/Lucifer/
/Ghymes/
- Kincső
- Nem elérhető
Inczy írta: Elnézést kérek, de sajnos mégsem tudok részt venni a pénteki CSÖVI-talin. (...)
Mikor lesz előreláthatólag az azutáni CSÖVI tali?
Leguanember írta: Kérem, figyelmesen olvassátok az alábbi hozzászólásokat végig!
Inczy és mindenki más figyelmébe: A következő időpont július nyolcadika, vasárnap délután, mondjuk négytől, de még alakíthatjuk. Azután a nulladik napon még machinálunk, aztán megy élesben már.
Kiemelés tőlem.
(bocs a belevauért...)
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Július 8 piszok későn van a forgatókönyv átbeszéléséhez.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Leguanember
- Nem elérhető
Inczy és mindenki más figyelmébe: A következő időpont július nyolcadika, vasárnap délután, mondjuk négytől, de még alakíthatjuk. Azután a nulladik napon még machinálunk, aztán megy élesben már.
Elnézést kérek, hogy még nem küldtem el mindenkinek a vasárnapi összefoglalót, most mindjárt megteszem.
Minden más hiábavalóság.
- Inczy
- Nem elérhető
Vagy nekem az is tökéletesen megfelel, ha vki jegyzetelne, és utána betennétek egy GY.I.K.-et ide a topicba. Gondolom sok mindent fogtok tisztázni.
Megoldható ez a dolog? Tud majd vki készíteni egy összefoglalót?
Mikor lesz előreláthatólag az azutáni CSÖVI tali?
Feel the sunshine
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Leguanember írta: Következő CSÖVI-tali időpontja akkor június 29-én, pénteken késő délután, 18 órától az Orczy-kertben a Nagyvárad térnél.
Lehet előbb is jönni, 17 órától lesz a Tolkien Levelező Verseny másnapi élő döntőjének gyors főpróbája, kipróbálhatnák a korán érkezők a feladatokat.
Várom a családfőket, gillzt és Alyrt!
Téma: a forgatókönyv további elemzése, családok identitása, további teendők, bármi más.
Kérném mindenkitől akinek eddig nem válaszoltam a forgatókönyvvel kapcsolatos kérdéseire, hozza magával a cuccot kinyomtatva (ha nagyon nem megy akkor kinyomtathatom énis de mindenkiét nem tudom meg színes patronom sincs)
Ha mindenkinek megfelel ott helyben élőben megfelelek a kérdésekre. (jó sok lett és ez jó)
Valamint az a kérdésem volna hogy a csövitalis dolgokat küldjétek el gillznek is hátha őneki jut eszébe valami ami nekünk nem.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.