2007-es nyári tábor - Csapatvezetők
- Leguanember
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Lehet előbb is jönni, 17 órától lesz a Tolkien Levelező Verseny másnapi élő döntőjének gyors főpróbája, kipróbálhatnák a korán érkezők a feladatokat.
Várom a családfőket, gillzt és Alyrt!
Téma: a forgatókönyv további elemzése, családok identitása, további teendők, bármi más.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- sebcsaba
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Remzymama/Tünde írta: igen tisztelt csapvezek
vasárnap éjfélig a pontos anyagigényt kérem leadni
anyagból hányszor hány méter milyen szín mihez
papíráruból mennyi milyen minőség
röltexáruból milyen széles hány méter stbkövek, kavicsok, egyebek, hány darab stb
mennyi pénz kell hozzá?
emilben: telellekukaccitromailponthu
aki nem küldi, nem tudok rá pénzt kérni
köszönöm
sebcsaba 2007.06.14-én írta: Valaki aki járatos ilyen témában, írjon nekem egy privit: mennyibe' van 10 emberre köpeny? (Méter,Ft)
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Leguanember
- Nem elérhető
Jelen volt Esgal, Rabyn, Inczy, Gandalf és Ádám.
A forgatókönyvet vettük a képernyőre, és elkezdtük aprólékosan végigvenni. Alyr, írtam neked közös javaslatgyűjteményt.
Esgal, akkor tudnál egy excel-táblát készíteni napok/programok bonztásban? Egy A/4-es lapnyit.
Nos, következő alkalom:
JÚNIUS 29. e hét péntek. Helyszín valószínűleg az Orczy-kert. Még írom kedden.
Mivel Esgal és Gandalf nem lesz ott nulladik napon, dejúlius nyolcadikán ráérnek, nekik az lesz a második alkalmuk, szeretném, ha akkor már a programot, feladatokat véglegesítenénk. Erre nagyon várunk mindenkit, gillzt és Alyrt különösen.
Úgy ítéltem meg, két alkalom az mindenkinek elkél, így a nulladik nappal együtt vagy június 29., vagy július 8. vasárnap várom a most kihagyókat.
Köszönöm a mai részvételt és akivitást!
Ádám
Minden más hiábavalóság.
- Rabyn
- Nem elérhető
Következő alkalom? (amin jó lenne ha nem csak 5en lennénk)
- Inczy
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Feel the sunshine
- Leguanember
- Nem elérhető
Rabyn írta: holnap akkor 5re Ádámnál kell lenni?
Tali negyedötkörül a moszkván?
Nem voltam egyértelmű?
Szerintem gyertek ki hogy tud, de ötre legyetek itt. A 49-es busz a középső járdaszigetről indul a mekivel szemben.
Vasárnap 10-15 percenként jár, de ide hozzánk hét perc a menetidő a Moszkva térről.
Minden más hiábavalóság.
- Rabyn
- Nem elérhető
Tali negyedötkörül a moszkván?
- Rabyn
- Nem elérhető
Húzzúk ki a témát mint tavaly:D
Ugye a kendő anyagát alapból megkapjuk?
- brokkoli
- Nem elérhető
Csapatperformansz: legyen megadva téma mindenképp, szerintem.
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Rabyn
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Inczy
- Nem elérhető
Igyekszem ott lenni holnap, de nem tudok sokáig maradni, el kell érnem a vonatomat. Majd hívlak titeket, ha eltévedtem.
A belinkelt guglis cucchoz:
- igen, énigénylem, h adjátok meg az előadás témáját és akár a stílusát is
- a "családfát", amire a szalagokat aggatjuk, azt a tábvezség adja? vagy nekünk, családoknak kell róla gondoskodnunk? vagy 0. nap megoldjuk?
Feel the sunshine
- Leguanember
- Nem elérhető
SZÍVESKEDJENEK VISSZAOLVASNI FIGYELMESEN!
Vagy pedig takarítani kellene a topikban, ha ez nehezünkre esik.
Ákoskáról vagy tíz hozzászólás volt, és amint előttem mondtátok, a ráér-nem ér rá hozzászólásomat is szerkesztettem többször.
INFORMÁCIÓ!!!
Google-doku up to date
Hadijáték és pontrendszer
A változtatás jogát mi mindannyian fenntartjuk természetszerűleg.
A CSÖVI-talikról:
Mint az kikristályosodott, nem egy alkalommal találkozunk.
Én minden általam jelzett időpontra gondoltam összejövetelt, és lehet válogatni közülük tetszés és szükség szerint.
De (még ha a fentiekből nem is így tűnne) nagyon díjazom, hogy külön is írtátok, hogy ki nem jön és miért, köszönöm!
Minden más hiábavalóság.
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Rabyn írta: Ádám csápolt érte.
Akkor eddig 2en nem érnek rá vasárnap?+Alyr és Gillz
És Brokkoli és Dreamer_KF
A beírásod előtt párral jelezték.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Rabyn
- Nem elérhető
Akkor eddig 2en nem érnek rá vasárnap?+Alyr és Gillz
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
brokkoli írta: Végülis Ákoskával mi a helyzet?
Ugye fogok tudni róla, ha beraktok valakit a csapatomba? (:
Nézd meg lent a listát.
Ákoskát még nem osztottam be. Ki kéri?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- brokkoli
- Nem elérhető
Ugye fogok tudni róla, ha beraktok valakit a csapatomba? (:
- Rabyn
- Nem elérhető
Ha egyszer nem ilyentájt jutok géphez felhívom azt a 4 embert is akik nem nézik a fórumot:D
- brokkoli
- Nem elérhető
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Leguanember írta: Kedves Kolleginák és Kollégák, ne aggódjatok, elég, ha a táborban aktívak a népek!
Elmondhatom, hogy az én kis családomnál mindenki jóval aktívabb, persze fakad ez a négy érettségizőmből és a négyfős fiatalságból.
Szóval ne csüggedjetek, és ahogy Esgal is mondta, tessék csepegtetni, főleg az identitást, mert ahhoz már tudunk tervezni a CSÖVI-talikon.
Magam szerint az extra előadásokra nem kéne túlságosan előre készülgetni, hiszen a spontaneitás rovására mehet. Csak óvatosan.
Remzymamának küldjétek el az anyagigényeteket, hamarost!
A sütés vagy bográcsolás is kerüljön szóba mindenhol.
Családi címert fixálni viszont a táborban ráér, lehet, hogy az adott színű festéknek már csak hamva lesz.
Nem esszenciális a csapatelőadásokról se regélni- annál fontosabb viszont a valinori ünnephez, Melkorhoz való viszony, ezt külön is véve a család profiljától.
Hajrá mindenkinek!
24-én, azaz vasárnap várok szeretettel minden családfőt, hogy összedugjuk a fejünket. Aki jön, az jön, aki nem, azt jól ellátjuk információval aztán.
Gyertek délután öt órára, Moszkva térről 49-es busszal a Gábor Áron útig, nyugatitól 91-es busszal végállomásig, pontos cím: Bimbó út 124/3. Becze lakás.
24.-én Főnix vizsga van. Gillz és jómagam BIZTOSAN nem leszünk ott
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Leguanember
- Nem elérhető
Elmondhatom, hogy az én kis családomnál mindenki jóval aktívabb, persze fakad ez a négy érettségizőmből és a négyfős fiatalságból.
Szóval ne csüggedjetek, és ahogy Esgal is mondta, tessék csepegtetni, főleg az identitást, mert ahhoz már tudunk tervezni a CSÖVI-talikon.
Magam szerint az extra előadásokra nem kéne túlságosan előre készülgetni, hiszen a spontaneitás rovására mehet. Csak óvatosan.
Remzymamának küldjétek el az anyagigényeteket, hamarost!
A sütés vagy bográcsolás is kerüljön szóba mindenhol.
Családi címert fixálni viszont a táborban ráér, lehet, hogy az adott színű festéknek már csak hamva lesz.
Nem esszenciális a csapatelőadásokról se regélni- annál fontosabb viszont a valinori ünnephez, Melkorhoz való viszony, ezt külön is véve a család profiljától.
Hajrá mindenkinek!
24-én, azaz vasárnap várok szeretettel minden családfőt, hogy összedugjuk a fejünket. Aki jön, az jön, aki nem, azt jól ellátjuk információval aztán.
Gyertek délután öt órára, Moszkva térről 49-es busszal a Gábor Áron útig, nyugatitól 91-es busszal végállomásig, pontos cím: Bimbó út 124/3. Becze lakás.
Minden más hiábavalóság.
- Gandalf
- Nem elérhető
Téma lenne, mert éppen a medálok ügyét és a bográcsozás/sütés kérdését szeretném megbeszélni velük, de nem nagyon reagálnak. Persze lehet, hogy most éppen mindenki elfoglat?
- gillz
- Nem elérhető
tudom. és szvsz felesleges.Felagund írta: Ez rendszerkritika (is) akart lenni
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- gillz
- Nem elérhető
Felagund írta: Pardon, csak épp szarkasztikus voltam...
Felagund: nem tanították, h ne szólj bele abba, amihez semmi közöd? (pardon... ha már szarkazmus. )
- Esgal
- Nem elérhető
Felagund írta: Pardon, csak épp szarkasztikus voltam...
Semmi gond egyébként én személy szerint úgy érzem, hogy nem is igazán új módszereket tanultam ott, hanem szóba kerültek olyan helyzetek és lehetőségek, amikről ennek kapcsán tudtam elgondolkodni, tehát nekem pl. arra volt jó, hogy segített előre tervezni - több tervem volt, hogy mire számítsak.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Esgal
- Nem elérhető
Felagund írta: Ezt nem tanították a nagy csapatvezetői tréningeken?
Nincs recept, minden csapat más. nyilván közöltek irányelveket, amiből mindenki úgy profitál, ahogy tud - de olyat nem is taníthattak, hogy "ha nem lelkesek, akkor mondd szó szerint ezt..."
/Lucifer/
/Ghymes/
- Esgal
- Nem elérhető
/Lucifer/
/Ghymes/
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.