2007-es nyári tábor - Csapatvezetők

Több
17 éve 6 hónapja #335159 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Csapatvezetők
Nudli: hozzad, megköszönöm.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335115 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Csapatvezetők
Tünde: én jövök, de ezt úgyis tudod.

Magnóm van, hozzam? (nem túl nagy a teljesítménye)

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335088 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Csapatvezetők
A mobil magnót már kérdeztem, hogy lesze-e központi szinten, ezek szerint akkor lesz, ha viszünk? :P (Akkor én valszeg szerzek :D )
A keltés meg amúgy is zenével lesz ébresztőkor, szal nem gond, h a fél órával későbbi torna is zenére megy :D A tábvezek meg keljenek fel időben, ha nem álmosak annyira, hogy zene mellett tudjanak aludni. ha nagyon álmos az ember, a zenére is tovább alszik (tavalyi tapasztalat ;) )

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335082 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Csapatvezetők

Rayan írta: Én dolgozom, mint általában, pedig szívesen segítenék...
És cédés magnó azért kéne, hogy ne ébresszük fel a táborlakókat, gondolom, nem mindenkinek tetszik, ha zenével verjük ki az ágyból. Illetve a technika központja a tábvezszoba lesz, ahol szintén alszani fognak páran. Úgyhogy ezért. Valaki szánjon meg plíz egy mobil magnóval :evil3: Lecipelés nem gond, mert van kocsi. Hm?

Muhaha, még mit nem! A Táborvezetők járjanak tornázni, kelljenek hétkor! Rájuk a napirend hatványozottan vonatkozik! :D És nyugodtan kelthetünk zenével, tavaly is így volt.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335078 Írta: Rayan
Én dolgozom, mint általában, pedig szívesen segítenék...
És cédés magnó azért kéne, hogy ne ébresszük fel a táborlakókat, gondolom, nem mindenkinek tetszik, ha zenével verjük ki az ágyból. Illetve a technika központja a tábvezszoba lesz, ahol szintén alszani fognak páran. Úgyhogy ezért. Valaki szánjon meg plíz egy mobil magnóval :evil3: Lecipelés nem gond, mert van kocsi. Hm?

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335074 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Csapatvezetők
hahóóóóóóó
ki lesz az aki jönni akar pénteken velem vásárolni????
ha valakik nagyon ráérnek jöhetnének, mert cipelni kell :?

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335073 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Csapatvezetők
De éejhet h Csinci nem a ház mellett akar majd tornázni :D Gondolom ezért kell egy elemes magnó:P
Amúgy sztem a sütő ugyanaz a kategória mint a hűtő. Még mindig nincs saját és még mindig nem mehetünk be a konyhába.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335049 Írta: brokkoli
zsír

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335038 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #335037 Írta: brokkoli

Rayan írta:

Inczy írta: Mit szólnátok, ha a reggeli tornán való részvételért szalagot kapnának a csapatok?

Támogatom! Különösen azért, mert a torna rendhagyó lesz minden nap, és nem a mozgásról fog szólni alapesetben. De ezt kérlek, hogy ne terjesszétek :!:

A másik, srácok, hogy 0. napon szervezők közül ki tud hozni cédés magnót? Illetve úgy egyáltalán ki tudna nekem kölcsönözni cédés magnót a reggeli tornához? Mivel csak a reggelekre kell, ezért egyáltalán nem ütközik bele semmilyen programba. Elembe beszállok. Naaa?

ŐŐő. Ugye lesz normális technika lent? Mert ha igen, akkor mihez kell a magnó?

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334905 Írta: Tünde

Dreamer_KF írta: Juhú, akkor lassan tényleg minden meglesz :)

na attól nem félek, tuti kimarad valam, azért írjatok sok ötletet meg mindent
van ami nem fér bele, de azért próbálkozom :lol:

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334902 Írta: Dreamer_KF
Juhú, akkor lassan tényleg minden meglesz :)

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334901 Írta: Tünde

Dreamer_KF írta: Ecsetek ezekszerint vannak raktáron, kellő menyiségben?

még veszek, de pajzsfestéshez tegnap már vettem széleset

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334900 Írta: Dreamer_KF
Ecsetek ezekszerint vannak raktáron, kellő menyiségben?

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334899 Írta: Tünde
kedveseim

agyaltam egynémelyetekkel, köszönet a segítségért, ma még várok egy emilt, de a rendelkezésetekre bocsátott 5000 forint felett kaptok egységcsomagot szintén 5000 forint értékben, amikben kb a következő dolgok lesznek
- kb 5 méter anyag
- karton
- szalagok
- textilfesték csapatszínekkel (többi használható raktári)
- krepp paír
- fonalak
- gyöngy

amit e felett valami különlegeset szeretnétek használni azt vegyétek meg a rendelkezésetekre álló összegből

pénteken 10kor várom a Blahán azokat, akik jönnének velem
(priviket légyszíves, ha jössz vagy hogy hogy akarod a pénzt)

sorry, ha bonyolult vagyok, de segítség nélkül nem megy

Pajzs: Márknál az összes anyag, Alyrral konzultálva fogja kivágni, és ti díszítitek a táborban, elő lesz készítve fogóstól (vagy minek hívják szakszóval)

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334886 Írta: Dreamer_KF
Vonatos témában: Nellas és Keshu később csatlakozik a karaváűnhoz (Miskolc+Nyékládháza).

Ancalima később, második v. harmadik napon jön csak táborba, legalábbis még ehhez tartja magát..

A többiek vagy Pest, vagy nem nyilatkoztak.

Sajnos nincs magnóm, szilikongyerek révén a gépemről hallgatok zenét ;)

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334874 Írta: Rayan

Inczy írta: Mit szólnátok, ha a reggeli tornán való részvételért szalagot kapnának a csapatok?

Támogatom! Különösen azért, mert a torna rendhagyó lesz minden nap, és nem a mozgásról fog szólni alapesetben. De ezt kérlek, hogy ne terjesszétek :!:

A másik, srácok, hogy 0. napon szervezők közül ki tud hozni cédés magnót? Illetve úgy egyáltalán ki tudna nekem kölcsönözni cédés magnót a reggeli tornához? Mivel csak a reggelekre kell, ezért egyáltalán nem ütközik bele semmilyen programba. Elembe beszállok. Naaa?

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334855 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Csapatvezetők
Ne haragudj Tünde, de én is írhatnám mindenre amit hirtelen tudni akarok hogy "most akkor nyálazzam át az egész topicot?" Gondoltam azért kérdezitek mert érdekel és majd felírjátok valahova :P
És én sem tudom hogy mi kell majd a táborban, mert tavaly én nem is voltam, és még soha nem kellett azzal foglalkoznom hogy milyen festékből mennyi mennyibe kerül. Sztem sem volt egyértelmű h mit is kell igényelni, és külön megkérdeztem rabynt(ő volt online) h ő miket kért, elmondta és hozzátette hogy a csapatkendő anyagát megkapjuk. Ennek ellenére elküldtem arra az igényt, de pl hurkapálcát nem kértem mert fogalmam sincs kelleni fog e. De majd akkor mittom elmegyünk a csapatommal ágakra vadászni az erdőben :P Sry csak ezen kicsit felkaptam a vizet -.-

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334849 Írta: Tünde

Esgal írta: Tünde, a valák köpenyének való anyagot nem tudom, beszereztétek-e már, de ha még mindig én varrom, akkor legkésőbb csütörtök délután meg kellene kapnom. Kösz.

pénteken terveztem
az késő?
mert akkor holnap elmegyek azért külön

köszi

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334848 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Csapatvezetők
Tünde, a valák köpenyének való anyagot nem tudom, beszereztétek-e már, de ha még mindig én varrom, akkor legkésőbb csütörtök délután meg kellene kapnom. Kösz.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334723 Írta: Tünde
holnap pontosan beírom mit kaptok egyencsomagot, természetesen lesz közös is, meg lehet csereberélni is

sorry, ha senki nem segít, én meg nem voltam még táborban, akkor nem tudok mindent....

ma meg vásároltam, de holnap lesznek konkrétinfók

Dreamer: megbocsájtva mindenkinek minden, nekem is, neked is :P

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334721 Írta: Dreamer_KF

Gandalf írta: Természetes, hogy pl. a címerpajzsot minden csapat festeni fogja, ergo kellenek festékek (meg a kendőkhöz is valószínűleg...), de ehhez ne kelljen mindenkinek külön leírnia, hogy miből mennyit mennyiért! :roll: Értelemszerűen a csapatszínekből jó sok festék kell majd.

Ugyanígy a varrógép-cérnát sem fogom külön a csapatomnak megrendelni... Igenis kellenek "kollektív" készletek!

Jaja, ezért értetlenkedem, remélem feleslegesen.
S remélem a vezetőség gyorsan válaszol is :)

P.S.: Tünde, bocsánat a csípős megjegyzésért korábban.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334720 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Csapatvezetők
Természetes, hogy pl. a címerpajzsot minden csapat festeni fogja, ergo kellenek festékek (meg a kendőkhöz is valószínűleg...), de ehhez ne kelljen mindenkinek külön leírnia, hogy miből mennyit mennyiért! :roll: Értelemszerűen a csapatszínekből jó sok festék kell majd.

Ugyanígy a varrógép-cérnát sem fogom külön a csapatomnak megrendelni... Igenis kellenek "kollektív" készletek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334718 Írta: Dreamer_KF

Rabyn írta: Tünde: előre nem tudom, hogy lent mire lesz szüksége a csapatomnak!!! akkor az alapköltségben amit kapunk lent CSAK a csapatekendő anyag lesz benne??? Az nagyon kevés!! Eddig minden évben volt egy alapkészlet ami tartalmazott a kartontól a festéken át a fonalokon keresztül, volt csapatanyag amiből zászlót, (tudom az idén nem lesz) meg jelmezt tudtunk csinálni az előadásokhoz. Idén mi lesz benne ebben az alapcsomagban? Az nem lehet, hogy semmi...

Igen, én is így gondoltam, ez lenne a logikus. Ezért is nem értetten/értem ezt az anyagigény dolgot.

Úgy hittem, hogy ez az extrákra, mint köpeny, vonatkozik, amik nem szerepltek az előzetes megbeszélésekben. Tehát ami ugye fontos, azaz festék, cérna, papír, stb. azt ezekszerint nem kapjuk meg?

Másrészről, mivel nem vagyok kreatív kézműves anyagigény témában abszolút járatos (nem is ez a dolgom), honnan tudnám, hogy mik kellhetnek? Továbbá ki tudná? Hiszen eddig Leguánon kívül senki nem volt csapatvezető a társaságból.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334714 Írta: brokkoli

Leguanember írta: Dodie, Nudli, titeket kérlek, mindenképp gyertek el, mert nulladik napig nem ér rá minden kérdés és válasz.

Szükséges a személyes élő találkozó, akkor haladunk a dolgokkal, úgyhogy aki csak tud, jöjjön el, lássuk egymás elkötelezettségét! :-)

Nagyon nagy kérés: nem lehetne szombaton v vasárnap délelőtt? Vasárnap van az unokatesóm diplomaosztója. Ha legalább vasárnap délelőtt lehetne, akkor már meg tudnám oldani, hogy később utazom le (merthogy a Balatonnál lesz a dolog), de nem elmenni meg nagyon nagy illetlenség lenne. Sajnálom, csak ma tudtam meg a dolgot, mivel ma jöttem haza, és eleddig nem avattak be a drága rokonaim a részletekbe.

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334711 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Csapatvezetők
esetleg a magát a legnagyobb létszámban képviseltető csapat kapna. ha minden csapatból mindenki eljön, akkor mindenki jól járt...extra szalag a rendszeres tornázóknak?:D

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334691 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Csapatvezetők
Július 8-án jövök haza a Balatonról, és nem tudom mikorra érek Pestre... Ne haragudjatok, lehet, h beesek, lehet ,h nem. És akkor csak a 0. napon találkozunk.
De akkor 0. napon gondolom még mindent egyszer átbeszélünk, letisztázva, igaz?

Alyrnak írtam egy felvetést... a Szalagokkal kapcs, nem tudom beszéltetek-e róla.
Mit szólnátok, ha a reggeli tornán való részvételért szalagot kapnának a csapatok? Sztem ez elég nagy inspiráció, és mindenki jól jár vele.
Nem azt mondom, h nagyon sok szalagot, de vmennyit... Mit szóltok? 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334664 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Csapatvezetők

Gandalf írta: Kérlek, foglaljátok össze röviden a pénteki CSÖVI döntéseit, feladatait, stb.! Köszönöm! :cheers:

Szép napot mindenkinek!

Nem variáltunk a programon, csak végigbeszéltük a listát, sorra véve a csapatok feladatait, a keretjáték történéseit.

Összefoglaló - ha Alyr nem küldött eddid nektek - csak csütörtökön este lesz, de az eddigieket megtaláljátok a forgatókönyvben, az alább linkelt napirendben Esgal jóvoltából, a hadijáték és szalagszerzés fájljában, még lejjebb linkelve.

A következő alkalom július nyolcadika, vasárnap délután . Pontos időpont szintén csütörtökön, kezdhetünk háromkor, ötkor, hatkor,...

Dodie, Nudli, titeket kérlek, mindenképp gyertek el, mert nulladik napig nem ér rá minden kérdés és válasz.

Szükséges a személyes élő találkozó, akkor haladunk a dolgokkal, úgyhogy aki csak tud, jöjjön el, lássuk egymás elkötelezettségét! :-)

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334543 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Csapatvezetők
Tünde: előre nem tudom, hogy lent mire lesz szüksége a csapatomnak!!! akkor az alapköltségben amit kapunk lent CSAK a csapatekendő anyag lesz benne??? Az nagyon kevés!! Eddig minden évben volt egy alapkészlet ami tartalmazott a kartontól a festéken át a fonalokon keresztül, volt csapatanyag amiből zászlót, (tudom az idén nem lesz) meg jelmezt tudtunk csinálni az előadásokhoz. Idén mi lesz benne ebben az alapcsomagban? Az nem lehet, hogy semmi...

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #334530 Írta: Tünde
nos megvagyok a költségvetéssel

csapatonként 5000 forint költhető mindenféle csapatjelvényre, köpenyanyagra, kartonokra és mindenféle kiegészítőre, amivel dolgozni szeretnétek a tábor folyamán (természetesen az MTT raktári cucca lenn lesz, ecsetek, ragasztók, mindenféle tartós toszok ott vannak)
ebben az összegben nincsen benne a csapatkendő ára, azt a költségvetésből kapjátok meg

azokkal a csapvezekkel, akik szeretnének eljönni velem vásárolni pénteken (július 6.-án) 10 órakor találkozunk a Blahán a szökőkútnál, onnan indulunk ezt azt beszerezni (csapatkendőanyagokat)

ha megveszed magad a kellékeidet, akkor veheted át az 5000 forintot számla ellenében, vagy veheted át az 5000 forintot és költheted el aláírás ellenében (kinek mi a kényelmes) ha akkor nem érsz rá, írj emilt, privit megbeszéljük

az elszámolást a táborban rendezzük (számla és visszajáró összeg)

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.470 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére