Csapatok
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Gandalf
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Rabyn írta: a batikolás azt jelenti hogy mintát is rakol bele. Ha csak simán befested világoskékre az nem batikolás.
De ha már úgy kell világoskék pólót gyártanom, h. berakom egy lavór festékre, akkor legalább 1-2 csomót kötök rá h. szép márványos legyen de majd a csapat megmondja mit akar
De amúgy aki lát valahol óccsó világoskék pólót, az sikítson légyszi
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Kincső
- Nem elérhető
Rabyn írta: De ne batikoljon ám minden csapat. Stipistopi ez az én ötletem volt már réges-rég!
Riszpekt az éles elméért kedves tünde testvér, de ha nem kapunk világoskék pólót, akkor batikolhatunk olyat magunknak mi is? Nekünk nem a batikoláson lesz a lényeg, mert címert is szeretnénk rá...
- Rabyn
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- Brandir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
Brandir nem hisztizik, hanem majd jól érzi magát a táborban a csapatával. Személy szerint a táboros csapat topikot nem nagyon szeretem a tábor előtt, hiszen tábort szervezünk és nem chat szobákat. A 7 fős csapat kezdésnek izgalmas lesz.Laurelen írta: :HISZTI: vagy tudjátok mit? majd brandir hisztizik. (És miért van az hogy csesznek írni a topicba?!) (de jó, hogy nem vagyok csapvez, huh...nem is problémázom ilyeneken) én nyugodt vagyok, mint egy buddhista szerzetes. :Zen: bátor és jó segítőtársa a csapvezemnek ezekben a nehéz órákban.
"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
- fqqdk
- Nem elérhető
Viccet félretéve: nincs baj a sráccal. Oldódnia kell egy kicsit, felvenni a tempót (mármint negatív irányban ). Első blikkre én is megrémültem, de durván, most viszont kis szünet után már bőven a kezelhető/használható kategóriában látom.
code a rat the monster on doom in it
- mogy
- Nem elérhető
- fqqdk
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Gandalf írta: Amennyiben szükséges lesz, lesz cenzúra az archívumba kerülés előtt, de szerintem idén nincsen ilyen gondunk.
hát nemtom azért néhány csapattagra tett megjegyzést én nem biztos h. szeretnék h. visszajusson az illetőhöz de max. szerkesztem a saját hsz-eimet
- Gandalf
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Gandalf írta:
(Ami azért is vicces, mert DIREKT kértük a tavalyi szervezőket, hogy vagy erősen cenzúrázzák vagy pedig ne hozzák nyilvánosságra a táborszervezői topicokat... )Kincső (Thilanna) írta: (Amúgy visszanéztem a tavalyi szervezői topicot - idén is ennyire moderálatlanul fogjuk nyilvánosságra hozni az archívumba?! 8O Mert akkor kezdek vigyázni, mit írok le )
igen, arra emlékszem, én most szembesültem vele h. kvázi csonkítatlanul kint van... ami egyrészt vicces, meg ép kedélyű embernek nem gond, de azért 1-2 sértődősebb tag ha visszaolvasná... persze a problémás-sértődős típusnak vsz nem jut eszébe az archívumban visszakeresni korábban zárt topicokat, bár ki tudja.
de értsem úgy, h. idén szigorúbb cenzúra lesz, szal lehetünk nyugodtak?
- Gandalf
- Nem elérhető
(Ami azért is vicces, mert DIREKT kértük a tavalyi szervezőket, hogy vagy erősen cenzúrázzák vagy pedig ne hozzák nyilvánosságra a táborszervezői topicokat... )Kincső (Thilanna) írta: (Amúgy visszanéztem a tavalyi szervezői topicot - idén is ennyire moderálatlanul fogjuk nyilvánosságra hozni az archívumba?! 8O Mert akkor kezdek vigyázni, mit írok le )
- Kincső
- Nem elérhető
(Amúgy visszanéztem a tavalyi szervezői topicot - idén is ennyire moderálatlanul fogjuk nyilvánosságra hozni az archívumba?! 8O Mert akkor kezdek vigyázni, mit írok le )
- Rabyn
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- brokkoli
- Nem elérhető
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Rabyn
- Nem elérhető
De azért nem olyan rémes.
Drizzt megnormálisodott már?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Rabyn
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
igen, zsodoo is ezt kérdezte...mert hogy ő már 2 hete nem tudta elérni... (lehet, hogy elaludt..? )Gandalf írta:
Laurelen írta: pasi van a dologban...akkor már mindent értek
egyébként meg már 2 napja privizem zsodoo-val . Cdking felől érdeklődik, jó ég tudja, hogy miért pont engem talált meg ....
Azt nem értem, hogy Cdking hol a csudában van, miért nem csekkol be a fórumra?
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Gandalf
- Nem elérhető
Laurelen írta: pasi van a dologban...akkor már mindent értek
egyébként meg már 2 napja privizem zsodoo-val . Cdking felől érdeklődik, jó ég tudja, hogy miért pont engem talált meg ....
Azt nem értem, hogy Cdking hol a csudában van, miért nem csekkol be a fórumra?
- Kincső
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.