Csapatok
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- fqqdk
- Nem elérhető
EDIT:
és ne felejtsük, a bizalomgerjesztő termékszlogenünket se, ugyi. DD sulykoljátok az üzenetet!!! PPPPPPP
- dorwinion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 0
- Gandalf
- Nem elérhető
- Celebrom
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- Celebrom
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- Celebrom
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Eruntale/Hanna írta: ( szeretném jelezni, hogy ragaszkodom a Dreamer által legyilkolt pizzához, ami ugyan létszám felett volt, és azóta eltűnt, de nekem szükségem lenne rá..)
Sjanálom. Az a pizza már réges rég visszakerült az Örök nagy körforgásba. Drahma kereke újra fordult, talán egy másik ciklusban - egy másik világban lesz éehetőségetek találkozni
Rabyn: Csinálj végre gmailes email címet
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Rabyn
- Nem elérhető
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Kincső
- Nem elérhető
Dreamer_KF írta:
Rabyn írta: Maradjunk az msnnél jó? Az biztosan mindenkinek működik...
Nem, nálam nem működik.
És csapvez vagy?
Ha sok csapvez feljön megbeszélni és megcsörgettek akkor jövök, de addig meccset fogok nézni. (Kivéve ha rossz lesz mert akkor abbahagyom - olyan jó már nehezen lesz mint a délutáni, de azért reménykedjünk. )
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Rabyn írta: Maradjunk az msnnél jó? Az biztosan mindenkinek működik...
Nem, nálam nem működik.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Kincső
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Ez itt nem kívánságlista. Több helyről hallottam, hogy "x írt, hogy inkább ide menne".
Gondoljátok el, ha csak a táborozók 10%-ának a személyes kívánalmait figyelembe vennénk, abból mekkora káosz lenne. Mindenkinek teret engedtünk - korlátozott mértékben - a jelölésekkel.
Messzemenőkig kérek minden csapatvezetőt, hogy az ilyen terű kívánalmakat, képességeihez mérten, kerülje.
Valamint a rendi vezetők NEM csapatvezetők. Amennyiben bajuk van valakivel, konzultálnak a csapatvezetővel. A Rendi vezetők is elsősorban szervezők, így próbáljanak erőt venni magukon, s a személyüket a tábornak alárendelni.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Kincső
- Nem elérhető
mogy írta: [size=9:2vtmypzk](csak tudnám, honnan szedi mindenki a freemailes címem, amikor már két éve yahoo-s van )[/size]
OFF mondjuk a profilodból?! ON
Gyerekek, az éjszaka potom háromszor álmodtam végig az első csapatfoglalkozást, bár természetesen álmomban nem pont ezek az emberek szerepeltek és sajnos nem is emlékszem részletesen, csak arra h. sosem voltam igazán elégedett, mert vagy nem maradt idő játszani mert rögtön szóltatok h. vacsora, vagy nem nagyon voltak igazán vevők a játékra. Bár álmomban bármilyen ötletem volt, valamiért nem tudtam megcsinálni
Azért remélem, a hátralévő 4-5 hétben nem mindennap ezt fogom álmodni!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Orsie
- Nem elérhető
- mogy
- Nem elérhető
Gandalf írta:
No, mail ment jogosultsággal a moira85@freemail.hu címedre, ha másik címre is kéred, szólj!mogy írta: szándékosan nincs ehhez sem jogosultságom? meg a rendihez se? csak kérdem....
megkaptam köszi, működik.
[size=9:2ce18khg](csak tudnám, honnan szedi mindenki a freemailes címem, amikor már két éve yahoo-s van )[/size]
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Gandalf
- Nem elérhető
Az emlek-vesztve@googlegroups.hu -ra nem tudtok írni, inkább írjatok nekünk külön, az alábbi címekre:
blajen@gmail.com
gandalf@tolkien.hu
gillz.gothposeur@gmail.com
leguanember@tolkien.hu
dorwinion@citromail.hu
Tehát az általatok megbeszélt csereügyleteket mindannyiunknak küldjétek el!
- Gandalf
- Nem elérhető
Szerk.
Még egyszer belinkelem ide, hogy a nagy csetelésben el ne veszen:
spreadsheets.google.com/ccc?key= ... fLUg&hl=en
- Laurelen
- Nem elérhető
időnként beírom, ha bosszantani támad kedvem az embereket (bocsánat gandalf nem neked szól, csak rossz kedvem van és az internetes kapcsolataimon keresztül vezetem le...)Brandir írta:
már megszoktam (hogy senki nem ismeri a Tolkien művek szereplőinek a nevét ), de köszönömLaurelen írta: thx:)
(brandir rövid i)
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Brandir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Laurelen
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
No, mail ment jogosultsággal a moira85@freemail.hu címedre, ha másik címre is kéred, szólj!mogy írta: szándékosan nincs ehhez sem jogosultságom? meg a rendihez se? csak kérdem....
Hogy legyen miért feltenni ezt a kérdést. Meg fogom adni a hozzáférést a rendvezeknek, eddig még odáig nem jutottam (a guglidoksiknál vagy egyenként írod be a személyek mailcímét, vagy egyenként húzod rá a fájlt a nevekre, és elég hosszadalmas meló). Kis türelem, és mindjárt látjátok Ti is!Laurelen írta: csak annyi lenne a kérdésem, ha a rendvezek csapvezsegédként is funkcionálnak, miért nem láthatják a csapatokat?
- Laurelen
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.