Csapatok
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Angwen írta:
Gandalf írta: Ebben most a kölcsönös bejelölések is benne vannak (azok elsőbbséget élveznek a teszttel szemben).
Khm-khm! Akkor Alew mit keres Brandirnál, mikor egymást jelöltük? (Nem mintha ott nem lenne jó helyen, de azért mégis.)
Dreamer_KF írta: Alew azért nem került hozzád, mert a kedvezményezés egyoldalú volt, Alew "nem jelölt vissza". Első körben a kölcsönösséget vesszük alapul.
Amennyiben Brandírral le tudsz paktálni, akkor szólj, s a húspiac megnyílik és megkapod
Öhm, utánanéztem, pont fordítva: Angwen eredetileg nem jelölt senkit, hanem kérte a levelében külön, hogy utólag választhasson. Dani (Alew) Angwent jelölte. Angwen utólagos jelölésének viszont nem találtam meg még írásos nyomát...
Ettől függetlenül sorry a kavarásért, de a beosztás a leírott adatok alapján történt! Biztos vagyok benne, hogy valahogyan megoldható a csere! Elég sok "magányos" emberke van a csapatotokban, akik nincsenek kölcsönösen megjelölve.
Utólagos szerk.: Ha jól látom, a következő emberek jelölték a fekete númenoriaknál egymást: Hanna-Aeglos, Stara-Niph, Suhi-Rohin, a többiek önmagukban is mozgathatók! (De Brandir csapatának ugyanakkor lehet, hogy jót tenne Alew húzóereje...)
- Gandalf
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Dreamer_KF írta: A csapatdarabunk írásában vett részt tevékenyen tavaly.
Meg a mesénkben!!
2005-ben meg Forostaros volt. Farsangon is volt... civilben meg iskolatársam, sőt hugom osztálytársa jó embered lesz szerintem is, picit figyelj rá mint emtétében járatlanabb emberkére, mert tavaly is tartott tőle hogy keveseket ismer, de feltalálja magát.
Amúgy ittis: tecc a csapatom, meg az egész
(Vááá hogy tudom lejjebb tekerni a gugli csetablakot?! )
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Rabyn írta: Nekem idén megint bolond csapatom lesz:) De jó ez így.
Serrana az kicsoda?
Serrana tavaly velem volt kalózkodni, aranyos, és jóeszű csaj (Serrana/Taurin néven szokott itt publikálni).
A csapatdarabunk írásában vett részt tevékenyen tavaly.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Rabyn
- Nem elérhető
- Celebrom
- Nem elérhető
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
email ment
Mogy: privit írok mindjárt.
szerk.: vicces nézni, ahogyan Kincső és Celebrom is mustrálja a beosztást, de chatre válaszolni
Jobb felül: discuss menüpont?
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Esgal
- Nem elérhető
- mogy
- Nem elérhető
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Rabyn
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
Dreamer_KF írta: Kedves Csapat!
Íme, a várva-várt csapatbeosztás:
spreadsheets.google.com/ccc?key=pWEvaWOaZnkNrtsgJmIfLUg&hl=en
Amennyiben valakinek nem felel meg pár ponton egy-két személy, az egyezzen meg valamelyik kollégával a cseréről, és azt EMAILEN közöljék a
emlek-vesztve@googlegroups.com
címen. Ekkor azt véleményezzük, és közöljük, hogy a csere végrehajtható-e. Ez leginkább az oda-visszajelölések függvénye.
Reméljük, mindenki megelégedésére történt a beosztás, minden kérdésre nyitottak vagyunk.
Angwen:
Alew azért nem került hozzád, mert a kedvezményezés egyoldalú volt, Alew "nem jelölt vissza". Első körben a kölcsönösséget vesszük alapul.
Amennyiben Brandírral le tudsz paktálni, akkor szólj, s a húspiac megnyílik és megkapod
Hmpf, nem engedélyez... mi lehet a gond?
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Íme, a várva-várt csapatbeosztás:
spreadsheets.google.com/ccc?key=pWEvaWOaZnkNrtsgJmIfLUg&hl=en
Amennyiben valakinek nem felel meg pár ponton egy-két személy, az egyezzen meg valamelyik kollégával a cseréről, és azt EMAILEN közöljék a
emlek-vesztve@googlegroups.com
címen. Ekkor azt véleményezzük, és közöljük, hogy a csere végrehajtható-e. Ez leginkább az oda-visszajelölések függvénye.
Reméljük, mindenki megelégedésére történt a beosztás, minden kérdésre nyitottak vagyunk.
Angwen:
Alew azért nem került hozzád, mert a kedvezményezés egyoldalú volt, Alew "nem jelölt vissza". Első körben a kölcsönösséget vesszük alapul.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Angwen
- Nem elérhető
Gandalf írta: Ebben most a kölcsönös bejelölések is benne vannak (azok elsőbbséget élveznek a teszttel szemben).
Khm-khm! Akkor Alew mit keres Brandirnál, mikor egymást jelöltük? (Nem mintha ott nem lenne jó helyen, de azért mégis.)
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Kincső
- Nem elérhető
- fqqdk
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
Gandalf írta: Frissítve, már van.
Nyugi, majd ha lesz csapatbeosztás, azt úgy fogjuk kitenni ide, hogy "ez a csapatbeosztás"! Estig kibírja mindenki.
Közben megnéztem a freemailemet is; most akkor a freemailes címemre kaptam jogosultságot, vagy lehet olyat? mert azon keresztül gond nélkül megnyílt; itt a fórumban továbbra sem tudom megnyitni a gmailes accountommal. Nem értem, de mivel a freemailen láttam már, mindegy is.
Ehhez képest különféle halvány megjegyzésekkel lehet élni? Hátha jól jön némi info előre - ha nem, akkor meg egyszerűen figyelmen kívül hagyjátok
Minerva és Siss különféle informális utakon jelezték, hogy esetleg szívesen lennének nálam. Ha nektek/bárkinek mindegy, akkor esetleg? Amúgy az se gond, ha nem, de egy próbát megért...
És tényleg itt vannak a fiatalok... mondjuk kislúthiennel nem lesz gond, hiába kicsi, én se vagyok egy gyerekterrorista... ákoskánál meg előszedem az összes türelmem (és legális fenyítő eszközöm). Ez még nem olyan gáz... Szal, tőlem maradhat.
Sőt, hogy hírnevemre rácáfoljak: ha netán úgy alakul, hogy cdking hozzám kerül, tudok majd rá figyelni.
Összefoglalva, senki ellen nincs kifogásom
/Lucifer/
/Ghymes/
- Gandalf
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
Gandalf írta: Ma este csapatösszeállítunk szűk vezetői körben, aztán elétek tárjuk és mehet a menet!
A kölcsönös bejelölések és teszteredmények átlagának alapján egyébként ez jönne ki:
spreadsheets.google.com/ccc?key= ... fLUg&hl=en
Ezt fogjuk ma átírni, és a beosztást betenni a helyére. Ti csak olvasni tudjátok (remélem), átszerkeszteni nem!
Továbbá adtam (csak olvasási!) hozzáférést a rendi beosztáshoz, ki ne lyukadjon oldalatok a kíváncsiságtól:
spreadsheets.google.com/ccc?key= ... BkAw&hl=en
Nekem nem hajlandó megengedni a nyitást... azt írja, nincs hozzá jogom.
szóval he?
/Lucifer/
/Ghymes/
- Celebrom
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Ez így tényleg mókás lenne...Nálam lenne a kissrác aki elalszik? őőő ez nem biztos, hogy jó ötlet, tekitnettel rá, hogy én is rosszul lehetek, mint ahogy tavaly ki is estem egy fél napra, és Ankalimonon kívül nincsen a csapatomban olyan akire rá merném bízni a srácot. Tudom, hogy furcsa de nem biztos, hogy Alyrral tudunk úgy együtt dolgozni, hogy a csapatomban van. A többiekkel nagyjából nincsen gond.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- fqqdk
- Nem elérhető
- Celebrom
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
De Rabyn csapata kifejezetten érdekes lenne így
És Esgal, egyelőre mégis hozzád került a két kb. legifjabb táborozó
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Gandalf
- Nem elérhető
Az csak a teszt, kölcsönös bejelölések nélkül, és egy másik kiértékelés (ott minden válasz egy konkrét jellem volt, de aztán inkább pontozásos módszerre tértünk át: minden válasz adott pontszámot ért, és ez így nagyobb szórást adott). Ebben most a kölcsönös bejelölések is benne vannak (azok elsőbbséget élveznek a teszttel szemben).Celebrom írta: Gondolom mivel nálam vannak a legkeveseben én még kapok, aminek persze örülnék.Nem úgy volt h 36-an akartak árnyelf félék lenni?Vagy az más volt amit egyszer kiírtatok?
Messzemenő következtetéseket még ne vonjatok le belőle, ez csak kindulási alap lesz, majd jól átvariáljuk!
- Celebrom
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
A kölcsönös bejelölések és teszteredmények átlagának alapján egyébként ez jönne ki:
spreadsheets.google.com/ccc?key= ... fLUg&hl=en
Ezt fogjuk ma átírni, és a beosztást betenni a helyére. Ti csak olvasni tudjátok (remélem), átszerkeszteni nem!
Továbbá adtam (csak olvasási!) hozzáférést a rendi beosztáshoz, ki ne lyukadjon oldalatok a kíváncsiságtól:
spreadsheets.google.com/ccc?key= ... BkAw&hl=en
- dorwinion
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
sebcsaba írta:
Miféle kékhegység? Miféle kék? Egyáltalán, mi az hogy kék? Te honnan emlékszel ilyen szóra?Esgal írta: a kékhegységi dolgok miatt értelemszerűen a kéket favorizálnám.
Nem a szóra, de e fórumos körülmények között hogy máshogy mutathatnám meg, milyennek látom magunkat? Eszembe jutott egy betűsor, és így neveztem el az élményt
/Lucifer/
/Ghymes/
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.