Csapatok

Több
16 éve 5 hónapja #365435 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Csapatok

Kincső (Thilanna) írta:

Gandalf írta: Eregionnak, Hűséges és Fekete Númenornak, Kalózoknak a múltjukhoz már kapcsolható egy-egy erőseb tárgy, így nekik nem feltétlenül kell, Esgaléknál a kulcs zseniális ötlet és már formálódik is a sztori (plusz kapnak még egy ősi családi cuccot!), a többieknek kéne még valami!

És hol van leírva az elősztorink? :nemtalálja: :oops: (már akartam kérdezni amúgy is...)

Nekünk már van egy-két finomságunk :) De az nem lesz elsőre feltűnő. Sztorit majd megdumáljuk emesen, ha már nincs a nyakamon az ügyfél.

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365410 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Csapatok

Gandalf írta: Eregionnak, Hűséges és Fekete Númenornak, Kalózoknak a múltjukhoz már kapcsolható egy-egy erőseb tárgy, így nekik nem feltétlenül kell, Esgaléknál a kulcs zseniális ötlet és már formálódik is a sztori (plusz kapnak még egy ősi családi cuccot!), a többieknek kéne még valami!

És hol van leírva az elősztorink? :nemtalálja: :oops: (már akartam kérdezni amúgy is...)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365394 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Csapatok
Nos, nálunk mindenkinek lesz egy kulcsa, ill. egy főkulcs a csapatnak. Ezek közül valamelyik valamiféle titkot nyit, talán egy ősi tárnát, de teljesen elfelejtettük, mit és hogy és hol. A kulcsokat alighanem cserélgetni fogjuk - nem feltűnően, csak épp úgy, hogy mindenki ezen agyaljon :twisted: ebből lehet, hogy napi rituálét fogunk csinálni. Ezenkívül rendelkezünk egy sajátos írással, amelyet azért találtunk ki, mert az eredetire nem emlékszünk, ez a balta vagy kulcsírás - attól függ, hogy cirádázod a bötűket. Nevünk viszont még mindig nincs, ebben nem túl kreatív a banda - ha csak ott helyben nem... szín még mindig fekete-ezüst. Elitista jellem- ill. magastörpék leszünk :twisted:

Hát, összefoglalva ennyi, kedves tábvezek, ebből lehet nekünk keretjátékot írni.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365390 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Csapatok
Van egy olyan aljas szándékunk, hogy az általatok/csapattal választott csapatjelvényeket, tárgyakat menet közben beépítsük az előtörténetetekbe, így egyik sem lesz véletlen választás. Arra kérünk (majdnem) minden csapvezt, hogy LEGYEN valami tárgyiasult csapatszimbóluma mindenkinek, mert ha nem lenne mindenkinek, felborulna ama Szent Egyensúly a sztorik súlyozásában.

És írjátok szépen ide nekünk a csapatjelvényeket, hogy ne kelljen a topicokban kurkásznunk, köszi! :D

Eregionnak, Hűséges és Fekete Númenornak, Kalózoknak a múltjukhoz már kapcsolható egy-egy erőseb tárgy, így nekik nem feltétlenül kell, Esgaléknál a kulcs zseniális ötlet és már formálódik is a sztori (plusz kapnak még egy ősi családi cuccot!), a többieknek kéne még valami!

Jah, és bármi, amit a topicjaitokban leírtok, felhasználható ellene.... öö..... beilleszthető utólag a keretjátékba, szóval csak óvatosan! :twisted:
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365138 Írta: Gandalf
Isilrohir már be lett osztva mogy mellé, mert csak őt esméri, én nem pakolnám most már át.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365035 Írta: Kincső
Jólvan, akkor hagyjuk, Rabyn csapatára is ráfér még egy hímnemű, meg ha már látja azt a topicot akkor pláne...* :) De remélem lesz még utolsóutánipillanatos jelentkező aki kerülhet hozzánk (nemjelöltmást, nincskifogás, etc. ) :roll: :P

[size=9:1mz11vgj]*efkú kedvéért kiemelt fontosságú érv, hogy ne ő legyen "a hisztis rendvez", hiába ezért szeretem :* :D
szerk. és hogy örömet szerezzek neki a nyilvános oltogatással, és persze jogalapot a viszontoltogatáshoz :P [/size]

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365031 Írta: fqqdk

Kincső (Thilanna) írta: :? Namarie tájékoztatott priviben, h. Füleki Gábornak vissza kell mondania a tábort. Gondolom/remélem Nektek is szóltak.

Amennyiben esetleg Isilrohir beosztása még nem véglegesült (nemtom hol áll a dolog), nem lehetne átpakolni hozzánk, hogy ne legyünk kevesebben?

NEEEEEMNEMEMENENNNENENE

update:
tudom, fogalmazhatnék kulturáltan is, de az első benyomásom elég mélyreható a srácról.

update 2:
ahogy elnézem, talán azt tartanám a legrémisztőbbnek, ha két lelkes emberünk, namarie meg ez a srác egymásnak mennek a hajmeresztő ötleteikkel :D

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #365001 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Csapatok
vele nálam eggyel többen vagyunk. A topicba még nem szólalt bele, de mivel csak mogyit ismeri nem tudom jólérezné-e magát máshol.
Tábvezeké a döntés.

De még a tábor előtt szeretném tudni...

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364988 Írta: Kincső
:? Namarie tájékoztatott priviben, h. Füleki Gábornak vissza kell mondania a tábort. Gondolom/remélem Nektek is szóltak.

Amennyiben esetleg Isilrohir beosztása még nem véglegesült (nemtom hol áll a dolog), nem lehetne átpakolni hozzánk, hogy ne legyünk kevesebben?

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364903 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Csapatok

sebcsaba írta: Csapatvezetők!

A második rendi napon (hétfőn) az erdőjáró rend egésznapos kirándulásra megy, és ebédcsomagot visz magával. E miatt kellene, hogy aki jönne aznap velünk, az mindenképpen jelezze, nekem, priviben, nagyongyorsan, hogy drownak szólni tudjak a létszámról.
(És ha jelentkezett akkor hidegcsomagot fog kapni, akkor is ha végül otthonmarad.)

u.i. Celebrom: legalább téged szívesen látnálak.
u.u.i. Rabyn: neked viszont inkább nem ajánlom azt a túrát.

Ez a rendi- és csapattagokra is vonatkozik! Kérlek kérdezzétek meg őket, mert tudnom kell a létszámot!

Valamint minden anyagigénnyel hozzám legyetek szívesek fordulni, de tempósan ám, mert eddig csak Celebrom és Kincső tette ezt meg. Ha én veszem a fáradtságot, és bemegyek a raktárba bármilyen időpontban, ami nektek jó, akkor legyetek olyen kedvesek, és találjatok egyet! A raktár már félig össze van pakolva, és szerdán, de legkésőbb csütörtökön délelőtt be akarom fejezni. Szóvel tessék igyekezni!

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364878 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Csapatok
Szürke: nem megyek kirándulni, de ezúton is köszönöm a múltkori szíves invitálást.

A csapatomat egyébként imádom továbbra is, most ott tartunk, hogy fekete-ezüst, rablóhús és sült zöldség, valamint lesz kendőnk és egy másik, roppant egyéni jelképünk :) illetőleg néhány lelkes már alkotott is egy saját írásrendszert, ha már az eredetire nem emlékszünk. Bocs az OFFért, de lelkes vagyok :)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364861 Írta: fqqdk
dalnokok aránya magas nálad eléggé :D véletlen lenne? :P PP

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364860 Írta: Rabyn
Looool:DDD végre utána tudtam nézni a lindoni tündéknek. Azért mókás, hogy ők tényleg ZÖLDEK és még ráaádsul Éneklősebbek is. Azt hiszem nálam van a énekes rend fele:DD

Előre le kell adni a "mit szerenénk enni" listát vagy elég lesz táborban?

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364704 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Csapatok
Oksa, megyek Szürke.

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364626 Írta: Rabyn
Én szvsz egy túrán se nagyon leszek, csak az estin,ha lesz olyan. Ma sikerült naggyon bevernem a térdem:/

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364614 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Csapatok
Csapatvezetők!

A második rendi napon (hétfőn) az erdőjáró rend egésznapos kirándulásra megy, és ebédcsomagot visz magával. E miatt kellene, hogy aki jönne aznap velünk, az mindenképpen jelezze, nekem, priviben, nagyongyorsan, hogy drownak szólni tudjak a létszámról.
(És ha jelentkezett akkor hidegcsomagot fog kapni, akkor is ha végül otthonmarad.)

u.i. Celebrom: legalább téged szívesen látnálak.
u.u.i. Rabyn: neked viszont inkább nem ajánlom azt a túrát.

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364600 Írta: Kincső

Laurelen írta:

Angwen írta: A topicban néma csend... Parázzak?

...és hullaszag. ne parázz. sztem. esetleg cseteljétek szét a topicot hannával...

nekem is lassan indult be - nem ezen múlik sztem :)

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364599 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Csapatok

Angwen írta: A topicban néma csend... Parázzak?

...és hullaszag. ne parázz. sztem. esetleg cseteljétek szét a topicot hannával...

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364598 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Csapatok
A topicban néma csend... Parázzak?

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364392 Írta: Gandalf

Rabyn írta: Ja persze, beválalllom, csak eddig nem voltam netközelben.

Zsír, szólok Ulmonak, és akkor végre a csapatkérdést is lezárhatjuk.

Az Óhajsóhaj topicban leírtam, hogy mely részeit kell átfutnotok A Szil-nek, A Gyűrű keresésének és A GyU Függeléknek, hogy a lindoniakról kokrétan melyikben írnak sokat, arra nem emlékszem. :oops:
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364367 Írta: Rabyn
Ja persze, beválalllom, csak eddig nem voltam netközelben.

színekkel kapcsolatban: A legutóbbi vezképzésen már elkezdtünk mondogatni ki melyik színt ahajtja lefoglalni ha lehet.
mi csak simán zöldek leszünk de abból, ahogy elnézem több árnyalat is.

Hol találok a lindoni tündékről valamit? Tudom szilmarilok, de azon belül, most nincsen időm az egééééészet elolvasni:D

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364335 Írta: Gandalf

Gandalf írta: Rabyn, bevállalnád Isilrohirt is? Mivel mogyon kívül mást nem ismer, célszerű lenne talán hozzátok rakni, ha nem gond.

A kérdés még áll.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364280 Írta: Kincső

Dreamer_KF írta: Kincső: Eddig minden a legnagyobb rendben, átfutottam a topicokat.

Be is szóltál, látom :mrgreen: :D (Az egy egyszeri és megismételhetetlen identitás volt! 8) /mint mindegyik, persze :twisted: /)
(Amúgy köszi a megnyugtatást :) )

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364279 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Csapatok
Kincső: Eddig minden a legnagyobb rendben, átfutottam a topicokat.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364219 Írta: Kincső
Hmmm... valaki tábvez (=aki látja) mondana némi véleményt arról amit a topicban művelek? Azt érzem, hogy az újaknak kérdéseik/bizonytalanságaik vannak, hogy mi is ez az egész tábor meg csapat (ezt ajánlom más újoncokkal rendelkező csapvezek figyelmébe is, hogy a rendet még értik miért van, de a csapat létének okát elsőre nem feltétlenül!), úgyhogy próbáltam félig jelzésre, félig a kérdéseket kitalálva informálni a népet, de nemtom nem lettem-e kicsit szájbarágós, vagy a régiek számára idegesítő :roll: :P (A táborban már nem lesz ezzel gondom, csak azért kérem a külső visszajelzést, mert egyelőre hsz alig van...)

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364186 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Csapatok
Celebrom: köszi, ez jó hír :D sztem is jó lesz így, és igen, egy rend.

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364177 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Csapatok
Tegnap éjjel msn-en beszéltem Vewyvel és azt mondta, hogy már mindegy így is jó.Tetszik a csapat neki. Nekem is elmondta a Julcsis dolgot. Úgyis egy rendben lesznek nem?

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364138 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Csapatok

Gandalf írta: Vewy megkeresett: Julcsival állítólag egymást kölcsönösen jelölték be, mégis szétpakoltuk őket. Vewy szeretne átkerülni Ratzkháékhoz. Csapvezek?

UPDATE:
Nem hibáztunk, megnéztem Julcsi adatlapját és ő Angwent jelölte meg. Vewy lapját nem látom, mert Dorw saját e-mailcímére küldte, nem az mtttaborra. Ettől függetlenül most már utólag szeretnének egy csapatba kerülni.

Szerintem az ilyen jellegű dolgokat lassan le lehetne zárni, volt ideje ennek is, meg volt ideje a jelentkezésnek is, meg volt formája is, aki ezeken nem tartotta azt szépen csöndben le kéne kapcsolni.

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364109 Írta: Gandalf
Vewy megkeresett: Julcsival állítólag egymást kölcsönösen jelölték be, mégis szétpakoltuk őket. Vewy szeretne átkerülni Ratzkháékhoz. Csapvezek?

UPDATE:
Nem hibáztunk, megnéztem Julcsi adatlapját és ő Angwent jelölte meg. Vewy lapját nem látom, mert Dorw saját e-mailcímére küldte, nem az mtttaborra. Ettől függetlenül most már utólag szeretnének egy csapatba kerülni.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #364013 Írta: Gandalf
Rabyn, bevállalnád Isilrohirt is? Mivel mogyon kívül mást nem ismer, célszerű lenne talán hozzátok rakni, ha nem gond.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.470 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére