Csapatok
- fqqdk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nekünk már van egy-két finomságunk De az nem lesz elsőre feltűnő. Sztorit majd megdumáljuk emesen, ha már nincs a nyakamon az ügyfél.Kincső (Thilanna) írta:
Gandalf írta: Eregionnak, Hűséges és Fekete Númenornak, Kalózoknak a múltjukhoz már kapcsolható egy-egy erőseb tárgy, így nekik nem feltétlenül kell, Esgaléknál a kulcs zseniális ötlet és már formálódik is a sztori (plusz kapnak még egy ősi családi cuccot!), a többieknek kéne még valami!
És hol van leírva az elősztorink? :nemtalálja: (már akartam kérdezni amúgy is...)
code a rat the monster on doom in it
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Gandalf írta: Eregionnak, Hűséges és Fekete Númenornak, Kalózoknak a múltjukhoz már kapcsolható egy-egy erőseb tárgy, így nekik nem feltétlenül kell, Esgaléknál a kulcs zseniális ötlet és már formálódik is a sztori (plusz kapnak még egy ősi családi cuccot!), a többieknek kéne még valami!
És hol van leírva az elősztorink? :nemtalálja: (már akartam kérdezni amúgy is...)
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Esgal
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Hát, összefoglalva ennyi, kedves tábvezek, ebből lehet nekünk keretjátékot írni.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Gandalf
- Nem elérhető
És írjátok szépen ide nekünk a csapatjelvényeket, hogy ne kelljen a topicokban kurkásznunk, köszi!
Eregionnak, Hűséges és Fekete Númenornak, Kalózoknak a múltjukhoz már kapcsolható egy-egy erőseb tárgy, így nekik nem feltétlenül kell, Esgaléknál a kulcs zseniális ötlet és már formálódik is a sztori (plusz kapnak még egy ősi családi cuccot!), a többieknek kéne még valami!
Jah, és bármi, amit a topicjaitokban leírtok, felhasználható ellene.... öö..... beilleszthető utólag a keretjátékba, szóval csak óvatosan!
- Gandalf
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
[size=9:1mz11vgj]*efkú kedvéért kiemelt fontosságú érv, hogy ne ő legyen "a hisztis rendvez", hiába ezért szeretem :*
szerk. és hogy örömet szerezzek neki a nyilvános oltogatással, és persze jogalapot a viszontoltogatáshoz [/size]
- fqqdk
- Nem elérhető
NEEEEEMNEMEMENENNNENENEKincső (Thilanna) írta: Namarie tájékoztatott priviben, h. Füleki Gábornak vissza kell mondania a tábort. Gondolom/remélem Nektek is szóltak.
Amennyiben esetleg Isilrohir beosztása még nem véglegesült (nemtom hol áll a dolog), nem lehetne átpakolni hozzánk, hogy ne legyünk kevesebben?
update:
tudom, fogalmazhatnék kulturáltan is, de az első benyomásom elég mélyreható a srácról.
update 2:
ahogy elnézem, talán azt tartanám a legrémisztőbbnek, ha két lelkes emberünk, namarie meg ez a srác egymásnak mennek a hajmeresztő ötleteikkel
code a rat the monster on doom in it
- Rabyn
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Amennyiben esetleg Isilrohir beosztása még nem véglegesült (nemtom hol áll a dolog), nem lehetne átpakolni hozzánk, hogy ne legyünk kevesebben?
- dorwinion
- Nem elérhető
sebcsaba írta: Csapatvezetők!
A második rendi napon (hétfőn) az erdőjáró rend egésznapos kirándulásra megy, és ebédcsomagot visz magával. E miatt kellene, hogy aki jönne aznap velünk, az mindenképpen jelezze, nekem, priviben, nagyongyorsan, hogy drownak szólni tudjak a létszámról.
(És ha jelentkezett akkor hidegcsomagot fog kapni, akkor is ha végül otthonmarad.)
u.i. Celebrom: legalább téged szívesen látnálak.
u.u.i. Rabyn: neked viszont inkább nem ajánlom azt a túrát.
Ez a rendi- és csapattagokra is vonatkozik! Kérlek kérdezzétek meg őket, mert tudnom kell a létszámot!
Valamint minden anyagigénnyel hozzám legyetek szívesek fordulni, de tempósan ám, mert eddig csak Celebrom és Kincső tette ezt meg. Ha én veszem a fáradtságot, és bemegyek a raktárba bármilyen időpontban, ami nektek jó, akkor legyetek olyen kedvesek, és találjatok egyet! A raktár már félig össze van pakolva, és szerdán, de legkésőbb csütörtökön délelőtt be akarom fejezni. Szóvel tessék igyekezni!
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Esgal
- Nem elérhető
A csapatomat egyébként imádom továbbra is, most ott tartunk, hogy fekete-ezüst, rablóhús és sült zöldség, valamint lesz kendőnk és egy másik, roppant egyéni jelképünk illetőleg néhány lelkes már alkotott is egy saját írásrendszert, ha már az eredetire nem emlékszünk. Bocs az OFFért, de lelkes vagyok
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- fqqdk
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Előre le kell adni a "mit szerenénk enni" listát vagy elég lesz táborban?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Celebrom
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
A második rendi napon (hétfőn) az erdőjáró rend egésznapos kirándulásra megy, és ebédcsomagot visz magával. E miatt kellene, hogy aki jönne aznap velünk, az mindenképpen jelezze, nekem, priviben, nagyongyorsan, hogy drownak szólni tudjak a létszámról.
(És ha jelentkezett akkor hidegcsomagot fog kapni, akkor is ha végül otthonmarad.)
u.i. Celebrom: legalább téged szívesen látnálak.
u.u.i. Rabyn: neked viszont inkább nem ajánlom azt a túrát.
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Kincső
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
- Angwen
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Rabyn írta: Ja persze, beválalllom, csak eddig nem voltam netközelben.
Zsír, szólok Ulmonak, és akkor végre a csapatkérdést is lezárhatjuk.
Az Óhajsóhaj topicban leírtam, hogy mely részeit kell átfutnotok A Szil-nek, A Gyűrű keresésének és A GyU Függeléknek, hogy a lindoniakról kokrétan melyikben írnak sokat, arra nem emlékszem.
- Rabyn
- Nem elérhető
színekkel kapcsolatban: A legutóbbi vezképzésen már elkezdtünk mondogatni ki melyik színt ahajtja lefoglalni ha lehet.
mi csak simán zöldek leszünk de abból, ahogy elnézem több árnyalat is.
Hol találok a lindoni tündékről valamit? Tudom szilmarilok, de azon belül, most nincsen időm az egééééészet elolvasni:D
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Gandalf
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Kincső
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
- Celebrom
- Nem elérhető
Szerintem az ilyen jellegű dolgokat lassan le lehetne zárni, volt ideje ennek is, meg volt ideje a jelentkezésnek is, meg volt formája is, aki ezeken nem tartotta azt szépen csöndben le kéne kapcsolni.Gandalf írta: Vewy megkeresett: Julcsival állítólag egymást kölcsönösen jelölték be, mégis szétpakoltuk őket. Vewy szeretne átkerülni Ratzkháékhoz. Csapvezek?
UPDATE:
Nem hibáztunk, megnéztem Julcsi adatlapját és ő Angwent jelölte meg. Vewy lapját nem látom, mert Dorw saját e-mailcímére küldte, nem az mtttaborra. Ettől függetlenül most már utólag szeretnének egy csapatba kerülni.
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Gandalf
- Nem elérhető
UPDATE:
Nem hibáztunk, megnéztem Julcsi adatlapját és ő Angwent jelölte meg. Vewy lapját nem látom, mert Dorw saját e-mailcímére küldte, nem az mtttaborra. Ettől függetlenül most már utólag szeretnének egy csapatba kerülni.
- Gandalf
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.