Csapatok

Több
16 éve 6 hónapja #362196 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Csapatok
Orsi: oké, ha minden csapveznek megfelelő, akkor oké ;)

amúgy összeülve, egymás-jelölést figyelembe véve, és csereberélgetési lehetőséget felkínálva alakulódnak a csapatok, már nem azért...

azért nem hasraütésszerű az az ötlet, h nagyjából azonos legyen a fiú-lány arány a csapatokban ;) láttam én már olyat, h valahol ez rossz szájíz volt. mindegy, ha minden csapvez elégedett, akkor oké, de addig én nem véglegesíteném a dolgot, amíg mindenki nem jelzett vissza, h a részéről okés a beosztás. És még nem jelzett vissza mindenki.

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362184 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Csapatok
szigorúan szvsz, de mivel mivel csapvez egy külön egyéniség, minden csapat is az, és mindegyik mástól lesz jó. ezért nem tartom jó ötletnek ha sablonosítani akarjuk, hogy mindekinél legyen x fiú, y lány, x régi, y új stb. a végső cél az, hogy mindenki jól érezze magát a táborban, és különbözőek vagyunk, különböző összetételű csapatok nem jelentik azt, hogy ez jobb, vagy működőképesebb, mint a másik. az egyik pont attól fog működni, hogy több benne az egymást ismerő ember, mert ők olyan egyének akiknek ez jobban igénye ahhoz, hogy jól tudja érezni magát, a másik csapat meg nyitottabb és szeretne másokat is látni maga körül. tehát ha egy csapvez azt mondja, hogy hosszasan átgondolta a csapatát, és jónak tartja, akkor ne keressünk már ott gondot ahol nincs, hanem majd megoldja ha cserélni akar, és a tábvezek meg csinálhatják a többi fontos melót.
mellesleg ha ilyen aggályok vannak, akkor a rendvez beosztáshoz hasonlóan kellett volna elkészíteni a csapatokat (ezt amúgy Foxszal beszéltük), tehát összeülve, egymás-jelölést figyelembe véve, így csereberélve és akkor utána nincs gond. lépjünk már túl ezen. de ez most már nem igazán nem számít.
szigorúan szvsz. (és szigorúan szvsz én nagyon kiakadnék ha a csapatot aminek a helyettese vagyok, szétszednék mikor már másfél hete így van és már elkezdtük rá kidolgozni a koncepciót és meg is vagyunk vele elégedve.)

egyébként Esgal már előttem mindent elmondott és az infóinak egy része valóban tőlem származik, aki Remzyvel beszéltem MSN-en. pls ne aggódjatok annyira Remzy miatt, nálunk jó kezekben lenne. és Artemisz tudja hogy Remzy nincs oda érte ergó nem fog próbálkozni az ölelgetésekkel. megint csak ne keressünk ott problémát, ahol nincs ;) thx.

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362179 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Csapatok
igazából én most a fiú-lány arányokat nézem... ezt is figyelembe vehetnénk, vagy nemtom, de vannak csapatok, ahol öt fiú van, vannak, aholhárom. ez a csapvezek részéről rendben van, (Mmint azok részéről, haol kevesebb a fiú, értelemszerűen :D )
csak érdeklődöm.

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362171 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Csapatok
Igazából végeztünk némi puhatolózást eddig, elsősorban Remzy környékén, és a követlezőkre jutottunk: ickével el tudják viselni egymást (volt alkalmam km-ként moderálni a tevékenységüket egy csapaton belül, hosszú ideig, 8 fős szerepjátékos csapattal, és állítom, hogy nem lehetetlen), Artemisz tudatában van annak, hogy nem ő Remzy szíve csücske, ő maga pedig úgy nyilatkozott, hogy nincs baja Artemisszel, ha az nem akarja ölelgetni, aki pedig ezt vissza tudja fogni, ha megkérjük rá.

Másik pedig, hogy kevés ember van a mostani gárdából, akit Remzy tisztel annyira, hogy elfogadja csapveznek, és ne bomlasszon, nem egobol mondom, hogy én vagyok az egyik, így nyilatkozott msnen Orsienak. A másik két ember csapata, akit még említett, az pedig még kevésbé lenne alkalmas a tolerálására.

De a döntés a tiétek ;) higgyétek el, átbeszéltük a relációkat keresztbe-hosszába, kis odafigyeléssel remek gárdát lehet belőlük kihozni.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362168 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Csapatok
Én csak a Remzy-icke és az Artemisz-Remzy párosításokat érzem veszélyesnek, de majd meglátjuk... Ahogy Orise-nak is mondtam: a javaslatotokat és a kérést megfontoljuk, mérlegelni fogunk döntés előtt, de nem ígérünk semmit.
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362167 Írta: Esgal
Jelezném, hogy most kedden összeültünk Orsieval kicsit agyalni ezen a béta-csapatverzión, és újfent úgy találtuk, hogy nagyon is működőképes így, Remzystül :D úgyhogy, nem mintha az agyatokra akarnék menni ezzel, de újfent megerősíteném, hogy ez így nagyon rendben lenne, kérdőjel nélkül, a teljes listám, en bloc. :)

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #362151 Írta: Gandalf
Zsolnai Bálint családi okok miatt kénytelen volt lemondani a tábort, így Brandir és Lau csapatában (hűséges númenori emberek, törvényes jók) is megürült egy újabb hely.

spreadsheets.google.com/ccc?key= ... fLUg&hl=en

(A kérdőjeles emberkék nincsenek még beosztva. A kért cseréket még nem jelöltük. És ne kérdezzétek, nem tudom, hogy egyeseknek miért nem működik innen a link, csak az e-mailból...)
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #361949 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Csapatok
Angwen közlegény szolgálatra jelentkezik, és igyexik megtenni minden tőle telhetőt a hazáért, az MTT-ért, és Númenor második bukásáért! :) :) :)

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja - 16 éve 6 hónapja #361947 Írta: Gandalf
A csapatoknak a speciális célja, hogy olyan működőképes _közösségek_ jöjjenek létre, melyekben minden tag megtalálja a helyét és egyik csapat sem kiemelkedőbb a másiknál. Ahhoz viszont, hogy ne legyen egyetlen kiemelkedően jó csapat se, sajnos szükséges néha ilyen felemás döntéseket is meghozni.

Nagyon megnehezítette a dolgunkat, hogy a régi húzóemberek tényleg nem jöttek el a táborba, és azzal a párral kellett gazdálkodnunk, akik a listán vannak. Persze, nagyon nehéz volt definiálni a húzóember fogalmát: vannak ugyanis emberek, akik mindig mindenhol pörögnek és vannak olyanok, akik félénkebbek, de megfelelő közegben a társaság középpontjává válhatnak. Rengeteg új emberke van, a nagy részük lelkes TLV-s, egyszerűen muszáj lesz meglovagolnotok a kíváncsiságukat és érdeklődésüket.

A tábor arra fókuszál (kénytelen), hogy minél több új embert integráljon az MTT-be, a régieket pedig itt tartsa és lelkesítse. Ez az elsődleges tábor-cél. A tét nagy, mert ismét egy generációváltás kellős közepén vagyunk, és a kreatív energiák éppen hulámvölgy felé tartanak a régiekben. Minden más csak másodlagos.
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #361943 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Csapatok
Angwen, sorry nem volt nyilvánvaló... de akkor tényleg tisztázzuk, hogy mit szeretnének a tábvezek? 8) Ahogy mondod, Dreamer - jogosan - azt írta h. ne kívánságműsort rendezzünk, Gandalf viszont azt h. a cserékkel segítsük a beosztás tökéletesítését, mert még szerintük sem az. Alapvetően én is abból indultam ki, hogy "okkal maradtak ennél a verziónál", a kényszerű cserémet is úgy próbáltam végrehajtani, hogy azonos fajsúlyú embereket cseréljek, mert elég jól ki vannak egyensúlyozva mind az erőviszonyok, mind az egymással kompatibilis emberkék minden csapatban - ez lehet az oka h. legtöbben elégedettek vagyunk a csapatunkkal...

De akkor most mi is a cél? :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #361938 Írta: Angwen
Kincső, azt hittem, nyilvánvaló, hogy fenntartásaim vannak a csereberével kapcsolatban. Ahogy Dreamer megmondta, ez nem kívánságlista. Alapvetően nem az a beosztás célja hogy én a lehető legboldogabb legyek, hanem hogy a legoptimálisabb legyen a tábor egészének. Feltételezem, hogy a beosztást végzők, akik mindenki érdekeit tartották szem előtt, okkal maradtak ennél a verziónál. Ráadásul problémás embert nem kaptam, tehát egy szavam sem lehet. (Amúgy Feanor kivételével senkit nem látok "húzóembernek" az enyéim közül, de megoldom.)

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #361874 Írta: Kincső
Angwen, szerintem konkrét csapvezeket keress meg konkrét ajánlatokkal. Azt ne várd hogy ha Neked van gondod akkor helyetted "dolgozzon" más a megoldás megkeresésével, bár többségünk biztos ránéz azért a csapatodra meg a sajátjára (mindjárt megteszem énis), de akár egy körcserét is kidolgozhatnál :idea: ;) Vagy legalább azt áruld el, kit tartasz a csapatodból passzívnak (elsősorban) :P

Ja és hogy Ti is tudjátok, mer' hiába csináltak a tábvezek 2. munkalapot erre a célra, nem írták bele: mi Ratzcal beaadtuk az e-mail-kérelmet egy SÚ-Idril cserére már pár napja (bonyolult okokból).

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #361871 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Csapatok
Egyszerűbb lenne hogyha beírnátok, hgy szerintetek kiket kéne odábbtenni és akkor ezt megbeszélni. Tavaly működött...

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #361867 Írta: Angwen
Oké, ha ezt szeretnétek, megnyitom a cserevásárt. Passzív vagy ismeretlen (inkább az előbbi) embert cserélnék húzóemberre. Így gondoltátok? Aránylag kevés esélyt látok, hogy ez így bejöjjön: nyilván a többi csapvez sem szívesen válik meg a húzóemberektől, mert az mindig hiánycikk, legyen belőle bármennyi.

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #361849 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Csapatok
Szerintem nekem is jó csapatom lett és nem szívesen adnék senkit, de ezzel nem azt mondom, hogy hűde könnyű lesz vagy hogy nem lesz gond, szóval azért a tábvezek ne gondolják már azt, hogy az elégedettség azzal jár, hogy félválról vesszük a dolgokat.

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #361845 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Csapatok
Nekem személy szerint azért tetszik a csapatom, mert van 3 holtbiztos ember a csapatban (Mil, Rana, Alyr), Gerin (Mil öccsén) és Sárin kívül számomra mind ismeretlenek, ennek ellenérecén örülnék ha így maradna. Pontosan azért, mert így jól kiegyensúlyozná azt, hogy mi nagyon jól ismerjük egymást.

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #361843 Írta: Esgal

Leguanember írta:

Kincső (Thilanna) írta: Pedig szerintem a fantasztikus csapatösszeállításról szóló állítás az igaz :mrgreen: ;)

Szerintem korántsem fantasztikusak. Mindjárt rögtön ott a régi motoros-érintetlen zöldfülű megoszlás. Egy csomó csapatnál nincs új ember, másoknál három is.

Ott van aztán pár egyke emberke, aki eléggé kakukktojás a csapatában.
Rabynnal már egyenként átbeszéltem mindenkit a csapatában.

Szeretném ezt mindenkivel megejteni, nem lesz ám olyan könnyű dolgotok, mint gondoljátok.

Sírni fogtok.

Vagy most sírjatok. :twisted:

Én nem bánom, hogy a csapatom olyan, amilyen. Az egykékkel törődni kell, de a többi ún. páros se csak egymással foglalkozik... ha úgy lesz, az már súlyos hibám, és nem fogom úgy alakítani. Ha meg nincsenek újak, hát istenem. Ha így is jól fogják érezni magukat... egyébként tőlem beszélhetünk, keress meg msnen, és vagy ott, vagy személyesen. Mért ne? De nem hiszem, hogy változtatni kéne, szerintem a jó csapvezt az teszi, hogy bármit megold. Én amúgy se szeretem az ideális párosításokat... ahogy az enyém se döccenőmentesen király, de viszont nagyon jól is lehet csinálni, hogy az legyen. Ez mind rajtam múlik.

Szóval, a fantasztikum nem igaz, a kezelhetőség már annál inkább.

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #361838 Írta: Esgal
Orsie-hoz csatlakozva, én is mondom, hogy szívesen venném, ha Remzy hozzám kerülne. Az biztos, hogy engem elfogad csapveznek (nem ego, mondta), és szerintem a többiekkel is ki fog jönni. Szóval, plusz egy szavazat ;) Létszámban is idefér.

Egyébként én még mindig tartom, hogy jó így a csapat (Remzyvel kiegészülve akár, of course), mindenkihez ragaszkodom, és nem kell pakolászni senkit sehova. Ezért nem is írok emailt senkinek semmiről, nem cserélek :twisted:

Uff, beszéltem.

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #361823 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Csapatok
ahhoz, hogy alkut lehessen kötni, ahhoz olyan helyzetnek kellene lennie, amit egy alkuval könnyen el lehet intézni, de ez nem egy olyan szituáció, ahol sok ilyen pikkpakkcsere helyzet lenne.

más:
leguán nem voltál ott a csapatbeosztó szuperkedden??? hogy ezek a problémák most merülnek fel benned?

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #361813 Írta: Gandalf
Mindenesetre én azt javaslom, éljetek a lehetőségeitekkel és csiszoljatok még a beosztásunkon !
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #361812 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Csapatok
én teljesen elégedett vagyok a csapatunkkal, és Esgal is. viszont ragaszkodnék ahhoz, hogy Remzy a mi csapatunkba kerüljön.

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #361809 Írta: Kincső
Alapból tökéletes csapatot alkotni nem lenne izgi, mert akkor mi lenne a mi dolgunk? :P Én a tábori csapatok koncepcióját pont abban látom hogy új közösségek kovácsolódjanak, az addig egymást kevésbé ismerőkből... a régimotoros-zöldfülű eloszlás furcsa képe meg vélhetőleg az egymástjelöléseknek köszönhetők, mert az újak zöme is csak párban rakosgatható (mert jórészük tlv-s). Szerintem ami ilyen koncepcióval (=jelölések és kreatív aktivitás fgyelembevétele, azzal együtt hogy a "húzóemberek" zöme csak akkor húzóember ha megfelelő környezetben van, ha nem érzi jól magát akkor nem!) és ilyen kislétszámú csapatoknál kihozható, azt megcsinálták a szervezők. A saját cserekérelmemnél elég sokáig nézegettem a táblázatot hogy hogyan lehetne akár körbe-csereberélni, és úgy találtam hogy elég jól ki van ez találva... Sok régi hiányzik akiktől jobb lehetne, de mivel nem jönnek táborba ebből kell gazdálkodni amit szerintem jól tettek meg...
És nem én voltam az egyetlen csapvez aki elsőre maradéktalanul használhatónak ítélte a csapatát, sőt...

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #361808 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Csapatok
Én továbbra is csak Ryhez, Mogyhoz és Nólihoz ragaszkodom, de nagyon. :)
A többiek nálam mozgathatók.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #361805 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Csapatok
brühü.

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #361804 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Csapatok

Kincső (Thilanna) írta: Pedig szerintem a fantasztikus csapatösszeállításról szóló állítás az igaz :mrgreen: ;)

Szerintem korántsem fantasztikusak. Mindjárt rögtön ott a régi motoros-érintetlen zöldfülű megoszlás. Egy csomó csapatnál nincs új ember, másoknál három is.

Ott van aztán pár egyke emberke, aki eléggé kakukktojás a csapatában.
Rabynnal már egyenként átbeszéltem mindenkit a csapatában.

Szeretném ezt mindenkivel megejteni, nem lesz ám olyan könnyű dolgotok, mint gondoljátok.

Sírni fogtok.

Vagy most sírjatok. :twisted:

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #361802 Írta: Kincső
Pedig szerintem a fantasztikus csapatösszeállításról szóló állítás az igaz :mrgreen: ;)

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #361799 Írta: Gandalf
Hát eddig nem sok kérelem érkezett be hozzánk.

Ennek persze több oka is lehet:
1. Olyan fantasztikus csapatösszeállítást alkottunk, mellyel majdnem mindenki elégedett. :P Ezt kötve hiszem.
2. A háttérben vérre menő harcok folynak az emberekért, és emiatt még nem sikerült megegyezniük a csapvezeknek egymás között. :twisted: Ilyesmiről nincsen tudomásunk.
3. Lusták vagytok egyezkedni másokkal, inkább beletörődtök abba, ami van. :roll: Remélem, hogy nem...
4. Lusták vagytok írni nekünk e-mailt. :lol: Ez esetben annyi is elég lenne leírva és elküldve, hogy "Szisztok! Megegyeztem Z-vel, hogy K átkerül hozzám, de lusta vagyok írni. Üdv: C." meg enyi, hogy: Jaja, megegyeztünk erről, de lusták vagyunk mint állat! Z."

Az újonnan érkezetteket majd akkor osztjuk be, ha a Ti alkuitok lezárultak. Még egy hétig valószínűleg van erre lehetőségetek, de az azutáni héten (22. után) már lesz ideje mindannyiunknak véglegesíteni a csapatokat. Topicok csak utána (pontos időpontról még nem született megállapodásunk).
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #361792 Írta: Kincső

Laurelen írta: és hol van dorw blogja? :D

GIYF :P beírtad volna h. "dorw blog", megkaptad volna h. dorw.blogol.hu ;)

Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #361791 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Csapatok
és hol van dorw blogja? :D

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Téma zárolva.
Több
16 éve 6 hónapja #361787 Írta: Gandalf
Rayan és Drizzt mégis jönnek, lásd dorw blogján a kommenteket.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.605 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére