- Köszönetek: 0
A 2. rész - A Két Torony
- hódica
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ulmo írta: hódica: ezt a trailert próbáltad már?
www.warofthering.net/downloads/d ... tf_ttt.avi
Ez az lenne, ami a Gy.U. filmhez volt illesztve. Ebben egy pillanatra látszik Szilszakáll (meg Pippin döbbent képe 8O ).
File not found
Csak nekem nem jön be, vagy másnak sem?
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Ulmo
- Nem elérhető
www.warofthering.net/downloads/d ... tf_ttt.avi
Ez az lenne, ami a Gy.U. filmhez volt illesztve. Ebben egy pillanatra látszik Szilszakáll (meg Pippin döbbent képe 8O ).
- hódica
- Nem elérhető
Narië írta: Ha már 9 hónapot kihúztunk,akkor 3 at már simán!
Hát nem is tudom... mondjuk tényleg már nem sok van hátra, de könnyebb lenne, ha látnám szélesvásznon, meg ha le tudnám menteni a gépemre( ), és ha láttam volna már enteket! Miért nindig a "rossz" trailert találom meg???? :
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Hát én bevallom őszintén, hogy a Könyvet másfél évvel ezelőtt olvastam és körülbelül akkor tudtam meg, hogy lesz filmen, mikor a kezembe nyomták a mozijegyet (ezt csak jelképesen mondom )... Akkor szerencsésnek mondhattam magam, mert nem volt ez a nagy izgalom, mint a TTT elött. Jól el voltam a Könyvvel.
- Narië
- Nem elérhető
- zsoffija
- Nem elérhető
Szépen várunk még 3-4 hónapot,miaznekünk... :bawling:
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Narië
- Nem elérhető
- Esticsillag
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Üdv.
"Ó ég szele, állítsd meg ott a kék egen
oly gyönyörü, hadd látom mert ellebeg."
- Ithilgalad
- Nem elérhető
Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
- Narië
- Nem elérhető
Na és persze a minôség olyan mint az a bizonyos elsô traileré és olyan 10*10-es képernyôn lehet neki meg.Mindenestre én inkább megvárom az eredetit....
- Esticsillag
- Nem elérhető
Na neeeee!!! Ez már azért sok!Nemtudom ki, és miért terjeszt ilyet, hogy meg volt neki már réges régen, amikor mi még csak vártuk a FOTR-t , a többi rész, de az szerintem tuti hazudik.Max. a forgatásról lehet neki egy két összevágott "jelenet", na de hogy a film?! :eek4:
"Ó ég szele, állítsd meg ott a kék egen
oly gyönyörü, hadd látom mert ellebeg."
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Teljesen egyetértek, Hódica!
De én úgy tudtam már mindegyik rész kész van. Nem? Melyikek vannak kész?
- hódica
- Nem elérhető
Narië írta: Én úgy tudom,hogy még a FOTR premiere elôtt megvolt neki a FOTR,a TTT és a ROTk..
Ezt én eléggé elképzelhetetlennek tartom.Ugyanis a FOTR bemutatója előtt kész sem volt teljesen a TTT és a ROTK(ez valszeg még most sincsen teljesen kész).Ha meg valamilyen oknál fogva mégis megvan neki, akkor legyen vele boldog.És is inkább kivárom a szélesvásznú változatot.Ő meg élvezze egy monitornyi(ha nem kisebb) nagyságban, silány minőségben.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
OFF:
Nekem van itthon netem, (de még csak kezdetleges(freestart :rmad2: ) de még így sem jutok hozzá.
Narië írta: Én úgy tudom,hogy még a FOTR premiere elôtt megvolt neki a FOTR,a TTT és a ROTk.
A ROTK? :eek2: Az lehetetlen! :eek4: :eek2:
Azt se nézném meg, csak akkor, ha már 5x láttam moziban.
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Narië
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Én is csak suliból netezek, csak ide nyáron is beengednek...
Hmmm...
A Mátrix 2-t állítólag tölti lefele egy ismerősöm, de ez bonyolultan van fönn, több napig tart amíg lejön, meg ilyenek.
Narie! Tényleg megvan neki, vagy csak viccelt veled?
Ha igen, akkor honnan szerezte?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ulmo
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Üdv!
Viszont a Mátrix 2 tényleg fönt van, (állítólag )
Fönt lehet a TTT is...
Alyr, ne viccelj, még egy év van a az új Mátrix bemutatójáig, még nincs is véglegesre vágva. A TTT sem lehet még kész. Aki meg így terjeszti premier előtt a filmeket, annak száradjon le a keze. :rmad2:
Ne rontsuk el az élvezetet mindenféle összebarkácsolt "filmmel".
- Narië
- Nem elérhető
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Elrond
- Nem elérhető
Én inkább várok a premierig, és moziban nézem meg.
De így is nagyondenagyondenagyondenagyon érdekel, hogy milyen, és hogy, hogy sikerült.
Erről részemről ennyit.
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Hát erről az illegális TTT-ről annyit, hogy még ha itt lenne a kezembe, akkor sem nézném meg. Hát ki cserélné el azt az érzést a moziban egy cd-re. Ami elég gyenge minőségű. Szvsz minden igazi rajongó így gondolja... Nem?
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Viszont a Mátrix 2 tényleg fönt van, (állítólag )
Fönt lehet a TTT is...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- amanibhavam
- Nem elérhető
ugyanez megvolt a FotR előtt is, csak kisebb méretekben, nem 4 hónappal a bemutató előtt
love is the shadow that ripens the wine
- Old Hawk
- Nem elérhető
Hallottátok, hogy állítólag a neten terjesztik a TTT-t illegálisan??? : : :
index.hu/kultur/showbiz/lotr2_0902/
Ha hazudnak, akkor segítettem hazudni! De legyetek olyan jók nézzetek utána! Én sajnos munkahelyen nem érek rá, de nagyon érdekel a dolog. Állítólag a "szakértők" (olyanok mint mi) azt mondták, hogy csak hamisítvány ami fent van. Kiváncsi lennék, hogy hogyan lehet, egy sok millió dolláros, iszonyatos technikával készített filmet hamisítani...
Egyébiránt az egyik kollégám öccsének a barátja részt vett a forgatáson és állítólag meg van neki mind a három rész valamilyen verzióban, bár nagyon félti. Ha neki megvan (mért ne lenne) akkor másnak is meglehet, és ha nem olyan böcsületes... Mivel az egész digitálisan lett rögzítve szerintem lehet valós alapja annak, hogy lemásolták...
Na pá: Várom a fejleményeket, mint Szilszakáll :bounce:
Old Hawk
Aki szinte már Ent.
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Ulmo
- Nem elérhető
- Narië
- Nem elérhető
ki tudja ezt eldönteni,Frodó?
- Ody
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.