A 2. rész - A Két Torony

Több
22 éve 1 hónapja #76229 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Na ne.....
Ne ijesztgess :D
És hogy lesz?A TTT ben aragorn és Arwen,a ROTK-ben Faramir és Éowyn?
Ez nem yooo!

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #76216 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Narië: Vagy mind a kettőben... :?
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #76211 Írta: Narië
Rago:Persze,hogy vannnak!Lásd pl.Theonering.net és tsai.
Azért van amerikában egy intelligensebb réteg is(csak baromi vékony...)
Télleg,ez a bizonyos "egy kis szex" a TTT ben vagy a Rotk-ben lesz?

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #76205 Írta: Ragoran
Narië: Lehet, hogy az amcsik között is vannak GyU fanok! Attól, hogy a legtöbbjük azt se tudja mi fán terem a GyU!!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #76200 Írta: Narië

Adelard írta:

Narië írta: Húúú....Ez nem lehet igaz!!!!!Nem hiszem el,hogy PJ komolyan ezt akarja csinálni!Keveri a GyUt a Csajok a csúcsonnal???

Júúúúj ez nagyon durva.... :x :x :down:
De tényleg, miért?? :?: :?: A GYU-ba ez totál nem illik bele! Elrontja az egész filmet... :evil: Téved PJ, ha azt hiszi hogy etto˝l népszeru˝bb lesz... Persze az amerikaiak... :evil:

És az a legjobb,hogy az amcsik voltak legjobban felháborodva a puszilkodós rész miatt...

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #76197 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Narië írta: Húúú....Ez nem lehet igaz!!!!!Nem hiszem el,hogy PJ komolyan ezt akarja csinálni!Keveri a GyUt a Csajok a csúcsonnal???

Júúúúj ez nagyon durva.... :x :x :down:
De tényleg, miért?? :?: :?: A GYU-ba ez totál nem illik bele! Elrontja az egész filmet... :evil: Téved PJ, ha azt hiszi hogy ettől népszerűbb lesz... Persze az amerikaiak... :evil:

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #76193 Írta: Ragoran
A végén kiderül, hogy PJ egy tök másik könyvből csinált filmet v a GyU-ból csinált egy tök másmien Filmet... :confused2:
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #76184 Írta: Narië
:eek2: :eek4:
*Narië teljesen ledöbbent*
Húúú....Ez nem lehet igaz!!!!!Nem hiszem el,hogy PJ komolyan ezt akarja csinálni!Keveri a GyUt a Csajok a csúcsonnal???Elvileg ô is rajongó -ahogy mondja- akkor hogy juthat eszébe "egy kis szexet" belevinni?
És ki között lesz,ha szabad érdeklôdnöm?
Meg egy titkos szerelmi háromszög....
Itt fog életbe lépni a "Gyürük Ura Szappanopera"...
Eddig bíztam PJben,de ez már sok!!!!!

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #76176 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Ehh....
Ez tényleg nagyon erős!!! Még ha vmi olyasmiről lenne szó, hogy Arwen, Aragorn és Éowyn (meg Faramir :) ) közti dolgokat dolgozzák jobban ki, az még úgy ahogy elfogadható, mert az benne van a könyvben... de így... már nem is merek inkább belegondolni se, hogy kik lesznek a szereplői ennek a ''szerelmi háromszögnek''... :x

Azt meg halkan megjegyzem, hogy Tolkien direkt nem vitt bele a könyvbe semmi erotikus elemet, erre még ez is... persze, van olyan film, amibe ez is kell, de A Gyűrűk Ura sztem nem ilyen... az szex nélkül is elég izgalmas... :roll: (Persze megint az amerikaiaknak kell megfeleni... :evil: )

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #76173 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Én is nagyon ledöbbentem. Az eddigi változtatások feltt még szemet hunytam ,de most éppen tűket szurkálok egy Voodoo-babába :) , és fehér porral töltöm a boritékokat... :wink:

A 3 szerencsétlen??

Aragorn-Éowyn-Faramir? Aragorn-Arwen-Éomer? Aragorn-Morwen-Arwen?
Gimli-Galadriel-Celeborn :D ?

Ez jó kérdés!!

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #76164 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Ez...ez, már durva. khmmm, grrr (*Thaur rettenetesen dühös, és legszívesebben megfojtaná PJ-t*) Én kibírtam azt, hogy Arwen és Aragorn kapcs. hangsúlyosabb lett, de ez már nekem is erős.
Mit gondoltok, ki lesz az a 3 szerencsétlen?
(*Mínusz pont PJ-nek, e tettért*)
Ezt nézzétek:
(*Thaur irigyli a németeket, rettenetesen*)
www.theonering.net és itt nézzétek a Live in Berlin? kezdetű cikket.

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #76162 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
www.origo.hu/szorakozas/zene/20020918ujszerelmi.html

EZT NÉZZÉTEK!!!!

:!: :!: :!: :roll: :? :confused2:
:nono: :hein: :disagree:

Újabb változtás a műben.

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #76116 Írta: amanibhavam
amanibhavam válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Szméagol írta: Sziasztok!

Istenem... Azok a képek! Én ilyenekről álmodtam a film után, hogy benne lesznek a kedvenc jeleneteim.
Ez csak a DVD-n van? :oops:

ne haragudj, nem tudom, hányszor lett már leírva, itt, ebben a topikban is:

Az új jeleneteket tartalmazó, harminc perccel hosszabb, bővített film mind DVD-n, mind VHS-en meg fog jelenni. A VHS csak ezt fogja tartalmazni (feltehetőleg). Amivel a DVD ennél többet nyújt: több hangsáv, Dolby Digital EX 5.1 hangzás, többnyelvű felirat, audiokommentár a filmek alá, és egy rakás "extra": azaz interjúk, werkfilmek, képek, háttéranyagok stb.

love is the shadow that ripens the wine
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #76112 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Üdv!

Frissítettem a honlapmon!

Ez azt jelenti, hogy minden kép fent van, (remélhetőleg) és a hivatkozások is működnek.
Elvileg a Beowulf is elérhető, ha nem akkor próbálok javítani rajta.

Sajnos a hírek még nincsenek aktualizálva, egyelőre örülök hogy fent van a lap.

A színek némelyik háttérnél azért rikítóak, mert kép volt berakva és leszedtem, hogy ne töltsön lassan. De mivel a szerver miatt úgyis lassan tölt, lehet, hogyvisszarakom.

Egyébként volt fent zene meg filmelőzetes is, csak azt nem engedi a szolgáltató...

UI: remélem rájöttetek, hogy a "kattints ide" hivatkozás alatt az eredeti kezdőlap van... lehet, hogyha nagyon sok időm lesz, visszateszem. (egy napomat vette igénybe amíg különböző okokból az összes hivatkozást és képbeszúrást újra kellett csinálnom...)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #76107 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Sziasztok!

Istenem... Azok a képek! Én ilyenekről álmodtam a film után, hogy benne lesznek a kedvenc jeleneteim.
Ez csak a DVD-n van? :oops:
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #75972 Írta: amanibhavam
amanibhavam válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

love is the shadow that ripens the wine
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #75967 Írta: Narië
Nem mondtál hülyeséget,tényleg így van.
Nem tudjátok,hogy milyen pluszjelenetek lesznek a bôvített változatban?

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #75889 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Szméagol írta: Ennek nagyon örülök. De mit értetek "bővített változat" és "extrák" alatt? Mi a külömbség?

A bővített változat azt a 30 v. 50 percet jelenti,amit kivágtak a filmből.Az extrák meg pl. a DVD-n lévő traielerek meg kisfilmek.
[size=9:22h4y3ij]Remélem nem mondtam nagy hülyeséget :oops: :oops: [/size]
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #75886 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Ennek nagyon örülök. De mit értetek "bővített változat" és "extrák" alatt? Mi a külömbség? :oops:

Alyr Arkhon!

Nekem nagyon tettszik a honlapod :itscool: !
Egy kérdés: A középkori világ oldal, ahol a Beowulf is van, még nincs kész vagy az én gépemmel van a baj (ami sokszor előfordul :rmad2: ) ?
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #75861 Írta: Elanor

Ulmo írta:

Elanor írta:

Szméagol írta: Most akkor a DVD-s extra lesz VHS-en is?

Na látod ez egy jó kérdés. Én úgy vettem ki, hogy erről senki nem tud biztosat mondani, csak találgatni, és reménykedni tudunk, hogy lesz.

Szméagol: ha arra gondolsz, hogy a film bővített változata lesz-e kazettán, akkor a válasz igen (nov 26). Ha a DVD extráira gondolsz, az sajna nem lesz VHS-en (hacsak valaki át nem veszi :nono: ).

Vííí, ez komoly?? Én erről vhogy lemaradtam! De most nagyon örülök, mert nekem már a bővített változat is (bőven ;) ) elég. Najó, nem mondom, sajnálom, hogy az extrák nem lesznek rajta a VHS-en, de sztem már az is haladás, hogy a hosszú változat lesz.

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #75846 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Anyám, hogy tud valaki ilyet csinálni!???!!!
Alyr "Harcművész" Arkhon, le a kalappal az oldal előtt! Nagyon tetszik minden, meg ha sok adat, stb. jön ki a TTT, remélem azt sem mulasztod el feltenni! :D :D :D További sok szép oldalt!!!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #75833 Írta: Frodina
Frodina válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Kedves Alyr Arkhon! Nagyon tutkó az oldalad, főleg az tetszik, hogy egy pöttyet más megvilágításban tárod fel a dolgokat. :hello: Csak a színével van egy pici bajom, szerintem túl riasztó/rikító :lol:

Amúgy TÉNYLEG jóóó! :wink:
Ja, és milyen harcművészetet tanulsz?

Üdv!!

Frodina:))
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #75786 Írta: Narië
Alyr:Tuti az oldal,de a sorok valahogy furcsán állnak....De a tartalom meg a többi naggyon khirály :up:

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #75768 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Üdv mindenkinek!

Aki kíváncsi rá, mit hoztam össze honlap címén, kattintson ide:

gilgalad.freeweb.hu

Más: én is tanulok harcművészetet, igaz, még igencsak kezdő vagyok. De a jó ügy érdekében megteszem, ami tőlem telik...

Megint más:
Plakátot minden mezei videotékában kérhetsz, ha már lejárt a film elvileg adnak. (nekem adtak, teljesen ingyen, pedig 1 év alatt 3 filmet vettem ki összesen... :) )

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #75744 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Elanor írta:

Na látod ez egy jó kérdés. Én úgy vettem ki, hogy erről senki nem tud biztosat mondani, csak találgatni, és reménykedni tudunk, hogy lesz.

Szméagol: ha arra gondolsz, hogy a film bővített változata lesz-e kazettán, akkor a válasz igen (nov 26). Ha a DVD extráira gondolsz, az sajna nem lesz VHS-en (hacsak valaki át nem veszi :nono: ).
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #75731 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Narië:Ma voltunk a tali után még páran a Westendben...sehol nem adtak plakátot :evil:
De zárás után kinnt maradt 2 olyan függö táblácska....sajna még Estel sem érhette volna el (pedig ő is ott volt)
Mért nem csórtuk el???
Affranc affranc!!!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #75721 Írta: Narië

Telumehtar írta: :( Nekem már nem jut???Na nem baj....komolyan megszervezem azt a plakátlopás :twisted:

Bocsika!De külonben egyszer?bben is leht szerezni:bemész mondjuk a westendi Hertába(ahol a GyUt néztük :) ,és szépen,tágra nyílt szemekkel elkezdesz könyörögni azért a kis képecskékbôl álló,kifüggesztett láncért,amivel a Dvdt reklámozzák.Ha ezt sokáig csinálod,akkor azt fogják mondani,hogy"bocsesz,csak poszterünk van,az kell?" és szépen a nyakadba varrnal egyet,hogy gyorsan elhúzzál :)

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #75708 Írta: Elanor

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #75676 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok

Most akkor a DVD-s extra lesz VHS-en is?
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #75543 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
:( Nekem már nem jut???Na nem baj....komolyan megszervezem azt a plakátlopás :twisted:
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.844 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére