A 2. rész - A Két Torony

Több
22 éve 1 hónapja #78074 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Sziasztok!

Elanor írta:

Szméagol írta: Hogy volt az biztos, mert a FOTR tökéletes lett. :D

Amikor megnéztem a FOTR-t az volt az első reakcióm: nem ilyenre számítottam! Aztán (még a film nézése közben :) ) elkezdtem imádni, és tökéletesnek gondoltam, aztán, amikor már egy kicsit lecsillapodott az imádatom, kezdtem észre venni a hibáit :)
De mindezek ellenére imádom a filmet, de azt azért nem mondanám, hogy tökéletes :)

(Ha Szméagol úgy értette, hogy a szerelmi szál kidolgozása lett tökéletes a FOTR-ban, akkor bocsi ezért a kis felesleges eszmefuttatásért ;) 8) )

Így is, úgy is. Végülis FILM szempontból tökéletes (KÖNYV szempontból... inkább hagyjuk. :roll: (elsőre nekem se tetszett).

Teljesen igaza van Alyr Arkhonnak!
Védjük a nőket. (De ahol nem úton-útfélen vannak nők(Könyv) oda minek besuvasztani? :? Ki tudja...)
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78026 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Áfonya írta: Ez a kép valami hátborzongatóan szép. (Kár, hogy kissé életlen. :? ) De meg milyen lesz a vásznon, nagyban... 8O

img-www.theonering.net/movie/preview/images/ttt01_168.jpg

Ez ugyi Gandalf,a Fehér Lovas?
Vagy jól Tvedek? :roll:

Lurtz:őt se bántsuk...[size=9:2dip1wv0]olyan vicces...[/size]
Öcsémmel tőle vettük a jelmondatunk:
SZARUMÁÁÁÁN!!!!!!!!!!!!!!!

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78013 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Más:
Arwent én is védem!
(ezalatt Liv Tylert értem, akönyvbelinek nincs szüksége védelmre)
1részt mert nő
másrészt: mert láttam az Anyeginben és ott (nem viccelek) hihetően játszott, mi több színésznő volt!
És egyébként is csinos. (nem hiszitek? Nézzetek rá az apjára... )

Ezért, mint lovagias illető kötelességemnek tartom minden hölgy védelmét, nemre, fajra, (igen, még a hobbitokat is védem!:) ) vallásra való tekintet nélkül. (kivételt jelentenek Morgoth hívei, őket valami miatt nem szívlelem) és ebben benne foglaltatik Arwen is.
Szidni szabad, csak vállalni kell a következményeket :wink:

Hozzászólást véleményt és egyéb dolgokat privátban.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78007 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Egyébként furcsa, hogy Aragorn nem megy vissza Völgyzugolyba, pedig miután rendezi a helyzetet és elintézi a szálldosó felhőket igazán megtehetné...
Sőt... :)

De egyébként is kell valami ami zavarja a leendő házasságot, úgy látszik PJ kevésnek találta a Gyűrűháborút erre a célra... :)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #77988 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Penngaladiel írta: Azért Elrond a könyvben nem ilyen emberellenes. Bár Elrond ügynökhöz nagyon illik ez a szerep :evil2:

Igazság szerint nem hazudik Elrond a film szerint sem, hiszen Völgyzugolyba valóban nem tér vissza Aragorn...

Ez igaz. Lehet, hogy Arwen ezért megy utána Rohanba :hein:

Elrond mellesleg Aragornt is győzködi, hogy hagyja el a lányát:
"Our time here is ending. Arwen's time is ending. Let her go."
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #77982 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Azért Elrond a könyvben nem ilyen emberellenes. Bár Elrond ügynökhöz nagyon illik ez a szerep :evil2:

Igazság szerint nem hazudik Elrond a film szerint sem, hiszen Völgyzugolyba valóban nem tér vissza Aragorn... A könyvben annyi van, hogy Arwent csak akkor adja neki, ha Szauront legyőzi. De ő maga segíti is tanáccsal (Holtak Ösvénye), és a fiai is segítik Aragornt.
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #77981 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Ez a kép valami hátborzongatóan szép. (Kár, hogy kissé életlen. :? ) De meg milyen lesz a vásznon, nagyban... 8O

img-www.theonering.net/movie/preview/images/ttt01_168.jpg

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #77977 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Ulmo írta:

Minerva írta: Hééé!
Forrás: TheOneRing.net.
'He is not coming back' Is this a lie on Elrond's behalf to ensure his daughter does not forsake her immortality for Aragorn?
Elrond hazudna a lányának??? Basszus...

Minerva: mi ezzel a gond? Tudjuk, hogy Elrond mit gondol az emberekről ( :crap: ), és hogy nagyon nem akar elválni a lányától.

Meg hát aztán Elrond se tudhassa biztosra, ugyibár... :roll:
(Mondjuk tényleg nem lelkesíti éppen Arwent.. :twisted: )

Gyerekek! Nem lesz szex! :nono: Ennyi bizalmat adjunk már szegény PJ-nek... :D

Éomer kezd tetszeni - eddig kifejezetten rondának találtam... :lol:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #77963 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Minerva írta: Hééé!
'He is not coming back' Is this a lie on Elrond's behalf to ensure his daughter does not forsake her immortality for Aragorn?
Elrond hazudna a lányának??? Basszus...

Minerva: mi ezzel a gond? Tudjuk, hogy Elrond mit gondol az emberekről ( :crap: ), és hogy nagyon nem akar elválni a lányától.
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #77962 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Gyűlölöm Arwent... Még a könyvben csak-csak (hála Erunak nincs ott túl sokat.) De a filmben... :evil:
Ez se semmi...
img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_138.jpg
Hogy dögölne meg... na jó, befogtam, mert Old Hawk kinyír.
Inkább éltessük Éomert!
img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_019.jpg
img-www.theonering.net/movie/pre ... 01_011.jpg

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #77960 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Én a könyvben kifejezetten szerettem Arwent, meg tetszett az Aragorn-Arwen szerelmi történet is(szerintem nagyon szép... :) :P ).De amit PJ művelt Arwennel az már sok. :evil:
Az amerikei közönség miatt lesz a GYU-ban szex, miattuk tupírozzák fel Liv szerepét, miattuk van Liv drága a 3. helyen a stáblistán, és miattuk megy el a Helm-szurdokba( :evil: :twisted: :evil: :twisted: )

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #77957 Írta: Minerva
Hééé! :!: :?:
Elrond hazudna a lányának??? Basszus... :evil:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #77945 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Adelard: Igen Aragorn a végén megöli Lurtzoot de Lurtz elötte megöli Boromirt :cry:
Szóval szentem is kikéne hagyni Lurtzot és Arwent :twisted: :twisted: :twisted:
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #77919 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Sztem csak Arwent kéne kihagyni, már akkor tökéletes lenne.. :twisted:
Lurtz sem a kedvenc figurám :roll: :tongue: , de Aragorn a film végén úgyis megöli és sztem az a harcjelenet tök jól meg van csinálva.

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #77905 Írta: Minerva
Sztem a film tökéletes lenne, ha nem lenne benne Arwen és Lurtz. :P Arwen+Lurtz... hehehe... ;oP

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #77875 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Szméagol írta: Hogy volt az biztos, mert a FOTR tökéletes lett. :D

Amikor megnéztem a FOTR-t az volt az első reakcióm: nem ilyenre számítottam! Aztán (még a film nézése közben :) ) elkezdtem imádni, és tökéletesnek gondoltam, aztán, amikor már egy kicsit lecsillapodott az imádatom, kezdtem észre venni a hibáit :)
De mindezek ellenére imádom a filmet, de azt azért nem mondanám, hogy tökéletes :)

(Ha Szméagol úgy értette, hogy a szerelmi szál kidolgozása lett tökéletes a FOTR-ban, akkor bocsi ezért a kis felesleges eszmefuttatásért ;) 8) )

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #77873 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Raven írta: a gyűrűk urába szerelmi szál??? szerintem (ha volt egyáltalán) elment az esze...

Hogy volt az biztos, mert a FOTR tökéletes lett. :D
A TTT még nem biztos... :? :(
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #77763 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Képzeljétek el inkább Galadrielt mindenhol!
Ez is kissé érdekeds lenne... De jobb :itscool:

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #77758 Írta: Minerva
[size=9:23j81le4]Utálom Arwent...[/size] (Remélem, Old Hawk nincs a közelben... :lol: )

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #77755 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Engem teljesen kikészitez a "keverjük Arwent bele mindenhova" dolog...Mégis minek kell??? :evil:
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #77746 Írta: Minerva
Hát, ez már nekünk is sok. De szerintem csak kamu. (Bár PJ-ből kinézném... :P ), de addig ne ítéljünk, amíg nem látjuk, hogy tényleg így van-e. Engem csak az Aragorn/Arwen-féle szerelmi jelenet irritál. :evil: :x :P :?

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #77741 Írta: Raven
Raven válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Ez a szerelmi háromszög egyszerre undorító és megdöbbentő...PJ-t is csak a pénz érdekelné?? hát normális ez az ember?? a gyűrűk urába szerelmi szál??? szerintem (ha volt egyáltalán) elment az esze...
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #77702 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Narië:
Köccönetttt!!!!! :hello: :hello: :hello:
És perszehogy teccenek! :biggrin2:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #77696 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Ciasztok!visszatértem és hoztam nektek valamit.
www.theonering.net/perl/newsview/2/1033186779
Innen e lehet szedni AZ ÚJ TTT TRAILERT!!!!!!!!! .Aki olyan szerencsétlen,hogy nem tudná megnézni,annak ott vannak a képek is.
Innen le lehet szedni a Quicktime-os verziót:
www.lightsoutentertainment.com/c ... 724,Elured
Innen meg a Windows Mediásat:
www.theonering.net/movies/et-lotr-ttt.wmv
Valamint itt van szintén egy új videó,Szarumánról és Kígyónyelv?rôl(ez is naggyon rulz!!!!!)
www.lordoftherings.net/index_fla ... ongue.html
Remélem teccenek(és bejönnek....)
soook sok puszi és namarië:Narië :)

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #77674 Írta: Minerva

hódica írta: Elrond:köszi! :P

Azért ez már elég durva...sex a GYU-ban :twisted: :evil: :twisted: :evil: Kezd elegem lenni PJ-ből, először odab****a Arwent a Helm-szurdokba, aztán meg egy kis sexet is összerittyent Aragornnal... :evil: :x :evil: Lehet, hogy Éowyn is beszáll :D :evil: :evil: :evil: brrrr...

[size=9:dc28dgnd]bocsánat, ha elragadtattam magam :oops: [/size]

Hódica drága, 10000%-ban osztom a véleményed. :evil: :roll:

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #77660 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Szméagol írta: Sziasztok!

Álljunk csak meg egy szóra. :eek4: :eek2:
Hogy kerül ide Morwen Túrin anyja?

Ennek a Morwennek nincsen semmi köze nincs hozzá. Láttam egy képet melyen szerintem ő van, fiatalnak néz ki.

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #77649 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Álljunk csak meg egy szóra. :eek4: :eek2:
Hogy kerül ide Morwen Túrin anyja?
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #77635 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Nem tudom igazán hova illik, de frissítették a hiv. oldalt
Kultúrák és Népek szempontjából:
Itt a link:
lordoftherings.net/index_201_le_expl.html

Sztem érdemes lenne végignézni.

zsoffija: Sztem Arwen fogja Morwent ápolni a Helm-szurdoknál, én mintha azt olvastam volna, még régen.

Üdv: Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #77600 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Szméagol írta: Sziasztok!

zsoffija írta: vagy Arwen ideiglenesen meghal vagy mi...(a csónakos kép)

Tiszta Rómeo és Júlia! :twisted: :wink: :?
Fejtsétek ki bővebben...!

Semmi biztos...
www.councilofelrond.com/modules. ... rby=titleA
Ezen a képen Arwendrágám elég hullának néz ki,de lehet,hogy csak rosszat álmodik...
Vagy annyi az egész(idézőjelben!),hogy-mert mint tudjuk,elmegy csatázni-megsebesül...
(vagy tük rosszul értettem vmit anno...biztos össze-vissza kavarok...de akkor nem egy Morwencsaj fogja ápolni?vagy nagyon össze vagyok keverve??? 8O :? :roll: )

Szerintem Kígyónyelvű tök jól sikerült :arrow:
www.councilofelrond.com/modules. ... rby=titleA

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #77573 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Elrond:köszi! :P

Azért ez már elég durva...sex a GYU-ban :twisted: :evil: :twisted: :evil: Kezd elegem lenni PJ-ből, először odab****a Arwent a Helm-szurdokba, aztán meg egy kis sexet is összerittyent Aragornnal... :evil: :x :evil: Lehet, hogy Éowyn is beszáll :D :evil: :evil: :evil: brrrr...

[size=9:10qhu4se]bocsánat, ha elragadtattam magam :oops: [/size]

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.945 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére