- Köszönetek: 0
A 2. rész - A Két Torony
- Gekko
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
én maradni fogok, nem a fim miatt léptem be, nem a film miatt olvastam a könyvet
lesz fogyás az 100, de már eddig is volt, aki csak regisztrálta magát, aztán pá
CSAK AZ IGAZI "RAJONGÓK" MARADNAK MEG.
Akik a könyv miatt szeretik
Akik nem csak menőzni akar
Megváltozott a világ.
Érzem a földben.
Érzem a vízben.
Érzem az illatát a levegőben.
- Undómiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Na, mondjon végre valaki valami vidámat!!!
- Ithilgalad
- Nem elérhető
Eszt naonyol sikerült megfogalmaznod!!
És félek, hogy saynos van benne valami.......
Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Én igazából azért leszek szomorú, mert a ROTK után megint kódoroghatok céltalanul a neten, hiszen nem lesz már mit keresnem.
Ez a fórum idén (ésremélhetőleg jövőre) éli a fénykorát, de mi lesz a filmek után? Nem lesz ami összetartson, éppúgy, mint a Gyűrű elpusztításakor a mordori seregekben történt: kiveszett belőlük az irányító erő és akarat.
Persze most mondhatjuk, hogy "de mi együttmaradunk, a fórum élni fog, és idejövünk majd a ROTK után is..." de nem így lesz. A fórum a 3. rész után hamarosan haldokolni fog, csak a legbelső mag fog visszajárni, és ők is előbb-utóbb más helyet találnak...
Szürkerév nem csak a film végét jelenti.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- zsoffija
- Nem elérhető
ki fogjuk bírni... asszem
Én pont kiolvastam a Gyűrű szövetségét,mikor beültem a moziba...tehát értetem mindent.
(a könyv elolvasására apukám már évekkel korábban rá akart venni,de az az ezer egynéhány oldal kissé elborzasztott...)
A harmadik részre még nem is gondolok...az olyan messze van,és még előttümk áll a második rész
-a moziban
-a hajkúrászása videókazn
-meg többszörös megnézése...
Szürkerév biztos benne lesz,elég fontos motívum...
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Aragorn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Hi mindenki!
Igen,a várakozás!...Elég nehéz,de már azért nyakunkon a TTT.
Hol lesz a vége?Ez érdekes kérdés,meddig jutnak el.
Már látom sokak arcát,mint az elsőnél,hogy ..milyen film ez,nincs vége Aztán megint 1 év,addig majd marad a dvd,meg a könyv.
A barátom nem egy fan,de a múltkor mikor a moziban ment az előzetes,láttam rajta,hogy teljesen beindult:-)
Ő még a mai napig nemolvasta a könyvet.
Ebből kiindulva aki látta a FOTR-t,az nagyon várja a TTT-t:-)
Kitartás mindenkinek!
Gilthóniel Elbereth
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
De gondoljatok csak bele, mi lesz a harmadik rész előtt?!
Ha most feszültek vagyunk csöppet, mi lesz majd akkor, mikor tudjuk jól, hogy még azok arcán is könnycseppek gördülnek a befejezéskor, akiket egyébként nem hatnak meg így filmek! Hogyan végződik majd? Mennyit mutatnak?
A végső (az én kedvenc) csata(ám), Minas Thirith ostroma, és a gerincen végigfutó izgalom, mikor felharsannak a rohani kürtök, a cserepes száj Sauron szája pimaszságainál!
Azt mondjuk, várjuk a második részt?
Hát még a harmadikat!...
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- hódica
- Nem elérhető
Szméagol írta: Sziasztok!
hódica írta: Remélem nem ott... az olyan rossz lenne...belegondolok, hogy szegénykéimmel mi fog ott egy év múlva történni...
Gondolj csak bele mennyien fogják megnézni a harmadikat emiatt!
Akik csak emiatt néznék meg(a nem rajongók), azok nem is emlékeznek egy év távlatából, hogy mivel lett vége a TTT-nek...
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
hódica írta: Remélem nem ott... az olyan rossz lenne...belegondolok, hogy szegénykéimmel mi fog ott egy év múlva történni...
Gondolj csak bele mennyien fogják megnézni a harmadikat emiatt!
Tényleg! Vajon lesz az elején "emlékeztető"? Remélem nem lesz, mert csak elvesz az időből!
(Akik nem olvasták a könyvet nézzék meg a videót! )
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- hódica
- Nem elérhető
Szméagol írta: Ha nem lesz Banyapók, akkor körülbelül hol lesz vége a filmnek?
Gondolom valahol ott, hogy eljutnak Banyapók odújához és belevesznek a homályba...
Remélem nem ott... az olyan rossz lenne...belegondolok, hogy szegénykéimmel mi fog ott egy év múlva történni...
Minerva: az a kép ...hmmm...elolvadtam
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Én a könyvet egy jó évvel a film előtt olvastam a "hozzátartozóival" együtt. És őszintén szólva rettentően örülök, hogy előbb olvastam, mert jó volt úgy beülni a moziba, hogy mindent tudok róla és a történetet már eleve ismerem.
Szerintem azért nem olyan szörnyű ez a várakozás, sőt, ha belegondolok kifejezetten kellemes!
Ha nem lesz Banyapók, akkor körülbelül hol lesz vége a filmnek?
Gondolom valahol ott, hogy eljutnak Banyapók odújához és belevesznek a homályba...
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- hódica
- Nem elérhető
Banyapók tényleg a RotK-ben lesz..
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Nem volt olyan hét, hogy ne néztem volna meg a 2. trilogy előzetest (amelyik úgy kezdődik: One Ring to rule them all...) és folyamatosan töltöttem-nyomtattam a képeket (otthon még meg is van mind az 50-60 amit kinyomtattam), én voltam az első aki írt a Tolkien.hu fórumra Svindleren és JaMaNon kívül (még a régire)...
Én tudom, milyen a várakozás, és ez már semmi ahhoz képest...
Ez most pont úgy hangzott, mint egy választási beszéd, remélem azért ez azokkal szemben érthető...
A HP2-re naná, hogy megyünk... hehehe....
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- amanibhavam
- Nem elérhető
Én is mindig mérgelődöm miért nem lehetett leadni egyszerre,de magamban érzem, hogy ez így van jól.
ha egyben adnák le, akkor is várhatnál még egy-két évet (és még az első részt sem láttad volna), mert az utómunkálatok legalább annyi ideig tartanak, mint maga a forgatás; a WETA egész évben azzal foglalatoskodott, hogy Gollumot meg Szilszakállt számítógépen lerenderelje, meg az utószinkron, filmkidolgozás, vágás, újraforgatás, vágás, hangkeverés, zene...
love is the shadow that ripens the wine
- angelina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
'a prayer for the wild heart,kept in cage'
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Lili
- Nem elérhető
Ez az érzés nekem is nagyon ismerős...Szméagol írta: Amikor pedig ott álltam a mozi előtt a szívem a torkomban dobogott... Brr... Az az az érzés! Ti is valami hasonlót éreztetek?
Én egy szőrnyű iskolai nap után néztem meg a FOTR-ot,és mikor beültem a moziba teljesen elvarázsolt a film.Ráadásul a könyvet is csak utána olvastam,úgyhogy teljesen új volt az egész.
És a várakozást igazából én is csak most tapasztalom,mert tavaly a film bemutatója előtt még nem is hallottam a GYU-ról...
Az biztos,hogy sok újság fog foglakozni a TTT-vel,de néha olyan badarságokat tudnak írni...Böszi írta: DE:reményeim szerint több újság is foglalkozik majd a TTT-vel, és nem kell a Space View után sóvárognom...
Gondolom ti is tapasztaltátok már...
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Én is mindig mérgelődöm miért nem lehetett leadni egyszerre,de magamban érzem, hogy ez így van jól.
Én tulajdonképpen most érzem először ezt a hosszú várakozást, mert az első elött kb. két hónappal tudtam meg, hogy lesz. Akkor elkezdtem képeket gyüjteni. (Az iskolában túlléptem a max. határt, amit a könyvtáramba rakhatok és a felét letörölte a rendszergazda (akkor még nem volt itthon internet).
Amikor pedig ott álltam a mozi előtt a szívem a torkomban dobogott... Brr... Az az az érzés! Ti is valami hasonlót éreztetek?
Én csak azért gondoltam, hogy a könyvbeli befejezés remek lenne, mert nekem nem volt kéznél a harmadik rész és úgy szenvedtem azon a 3 napon.
Alyr Arkhon írta: Pedig már kezdtem vele ijesztgetni a húgomat, mert kissé fél a pókoktól... Most mi lesz?
Én meg az anyukámat, mert ő NAGYON fél a pókoktól. (Az egereket szereti, mert azok elől lehet az asztalra menekülni, de a póktól...)
- Böszi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Talán meg kéne tanulnom egyedül moziba járni...
És igazat adva az előttem szólóknak:az utolsó hónap kínszenvedés lesz...
DE:reményeim szerint több újság is foglalkozik majd a TTT-vel, és nem kell a Space View után sóvárognom...
Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."
- Lili
- Nem elérhető
ainu írta: Lili: Igazad van, de ez az egy hónap csúszás nem is olyan rossz! Emlékeztek még a FOTR előtti egy hónapra? Volt néhány cikk, egy két élménybeszámoló a régi TolkienHuFórumon, és annyira jó volt ezeket az apró morzsákat csipegetni, tudva, hogy nemsokára ehetünk az egész sütiből! Szerintem most is ez lesz, és megmondom őszintén, én nem csak a filmet várom, hanem ezeket az "én már láttam a filmet" kezdetű hozzászólásokat is. Nagyon jó volt olvasgatni őket. Vagy nem?
Teljesen igazad van,és nagyon jó hasonlattal éltél.És mint,ahogy már írtam nem is olyan rossz dolog a várakozás.Csak az az utolsó hónap kínszenvedés lesz... De aztán beülök a moziba...
1ébként pedig sokkal jobb,hogy nem egyszerre megy a három rész.Sztem egy kicsit sok lenne egyszerre. : És itt nem is igazán a 8 órás terjedelemre gondolok...
[quote:52dd36d19f="Alyr Arkhon
"] Pedig már kezdtem vele ijesztgetni a húgomat, mert kissé fél a pókoktól... Most mi lesz? [/quote]
Jaj ez tök aranyos.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
De én akkor is beleraknám a Banyapókot... Valahogy... Valahova... Valamikor...
Pedig már kezdtem vele ijesztgetni a húgomat, mert kissé fél a pókoktól... Most mi lesz?
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Tolkien sem a csata után rakta be a Banyapókot, hanem (bár az időrend mást kívánna) jóval elé, a 2. rész végére, hadd nyomassza tovább az olvasót Mordor sokféle gonoszságával.
A Nazgúlok Ura után én sem raknék be egy Banyapókot...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- amanibhavam
- Nem elérhető
love is the shadow that ripens the wine
- Ulmo
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
És nem igaz, hogyha PJ már annyit változtatott, ne tudta volna ezt is belerakni...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ulmo
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.