A 2. rész - A Két Torony

Több
22 éve 3 hete #80096 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Nem lesz benne banyapók?
Mért nem???

A tündék azért szamurájok, mert biztos volt kéznél egypár gyorsan átalakítható jelmez...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80093 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Ragoran írta: Most még legalább lehet izgulni, hogy lesz-e a TTT-ben Banyapók, hányan-kibe szerelmesek... Miről beszélgetnénk, ha már mindenki látta volna a Filmet??

Én már nem izgulok Banyapók miatt, mert megértettem, miért hagyták ki. :wink:
És hogyhogy miről beszélgetnénk, ha már láttuk a filmet? Hát arról, hogy ilyennek képzeltük-e Szilszakállt, hogy lehet szamurájnak öltöztetni a tündéket, miért nem maradt Haldír Lórienben stb stb stb. Lesz itt téma bőven :)
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80090 Írta: Alyr Arkhon
Én végigülném, de csak akkor, ha nem innék előtte sokat... Bár ha járkálhatnék is, akkor tuti, hogy végigbírnám, mert azért 9 órát ülni... (most voltam Angliában busszal, úgyhogy tudom, miről beszélek)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80078 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Ragoran írta: De attól, ha már leadták külön-külön a három részt utána játszhatnák egybe is!

Na, arra befizetek! 8) 8) 8)
Szerintem itt mindenki kibírna 9 órát egyhuzamban, ez nem is kérdés. (Persze egy-két perces szünetekkel tarkítva :D )

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80077 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
ainu: Teljesem egyetértek!! De azért gondolj bele mennyibe kerülne egy jegy a 8-9 órás Filmre!!! :wink: A feltétlen rajongók biztos megnéznék, de nem biztos, hogy lennének annyian, hogy megérné egyben vetíteni!
Én a karácsonyba se magát a karácsaonyt szeretem, hanem az előkészületeket, a hangulatot, hogy várakozunk! Most még legalább lehet izgulni, hogy lesz-e a TTT-ben Banyapók, hányan-kibe szerelmesek... Miről beszélgetnénk, ha már mindenki látta volna a Filmet??
De attól, ha már leadták külön-külön a három részt utána játszhatnák egybe is!!
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #80068 Írta: ainu
ainu válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Nagy okosságomban két dolog jutott eszembe erről.
Az egyik, hogy olvastam egyszer egy észak-ameriakai indián törzsről, akiknek nem voltak pontos fogalmaik az idő múlásával kapcsolatban, tehát nem az volt a fontos, hogy minél hamarabb történjen meg valami dolog, amit várnak, hanem hogy megtörténjen. Kár, hogy mi nem ennek a törzsnek a tagjai vagyunk, sokkal türelmesebbek lennénk... Várni néha jó dolog, ha az ember biztos benne, hogy van mire.
A másik, hogy ennek ellenére néha én is nagyon türelmetlen tudok lenni, főleg mikor az új előzeteseket és képeket nézegetem. Olyan szépek!

Ragoran, Alyr: Azért szerintem a fórumozók nagy többsége végig tudná ülni mind a három részt egyben (majd), én legalábis biztos. Jó, wc-szünet biztos kellene, de hát mi az a majdnem kilenc óra? Kérem, sokkoljon valaki A Gyűrűk Urá-val!!!

Lili: Igazad van, de ez az egy hónap csúszás nem is olyan rossz! Emlékeztek még a FOTR előtti egy hónapra? Volt néhány cikk, egy két élménybeszámoló a régi TolkienHuFórumon, és annyira jó volt ezeket az apró morzsákat csipegetni, tudva, hogy nemsokára ehetünk az egész sütiből! Szerintem most is ez lesz, és megmondom őszintén, én nem csak a filmet várom, hanem ezeket az "én már láttam a filmet" kezdetű hozzászólásokat is. Nagyon jó volt olvasgatni őket. Vagy nem?
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #79960 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Teljesen igazatok van,sztem is úgy igazi,ha várni kell.Annál jobban örülünk majd neki... :) (legalábbis én így vagyok vele :roll: )
De azért annak örülnék,ha világpremierrel együtt adnák itt nálunk is.Olan rossz érzés,hogy tudom már szinte mindenhol bemutatták,nekünk meg még 1 hónapot várni kell... :(
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #79954 Írta: Ragoran
Meg, azért egyszerre nem is lehetne végigülni az egészet!
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #79947 Írta: Alyr Arkhon
Hmmm...
De ha leadták volna, akkor most nem lenne miről beszélnünk...
Ezenkívül a 3. még egyáltalán nincs kész, csak leforgatták a jeleneteket. A trükkök, a vágás és a hangok (mint tudjuk, a TTT-t is tavasszal újra kellett szinkronizálni) még nincsenek meg.
És úgy az igazi, ha várni kell. A SW még ennyire sem rendszeres, mégis ki lehetett várni azt a tizenakárhány évet...
És: Ha a többi rész is a FOTR lendületét követi, az egyszerre levetített kb 8 és fél óra (vagy több) sokkolná a nézőket...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #79936 Írta: Gil Galad
Gil Galad válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
:oops:
Szerintem is. Le kellett volna már hamarabb vetíteni a három részt,
de hát a bevétel a fontos. Szerintem hülyeség kiváratni a 2. és a
3. részt. :cry:

,,One Ring to rule them all,
One Ring to find them..."
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #79934 Írta: Alyr Arkhon
Üdv!
Elanor: a 2 dolog összefügg. A KinoWelt csődje miatt a Newline Kelet-Európai érdekeltségeit átvette az InterCom aki a WB tulajdonában van. Naná, hogy a saját filmjét sztárolja... És a bevételek miatt is van ez a csúsztatás...
De hogy a HP-val mért várnak hetekig, azt nem tudom...
(ez már tavaly sem tetszett: ha a HP-t időben vetítenék, a GyU-t is tudnák időben vetíteni...)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #79823 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Sziasztok!

:rmad2: :shake: :crying:
Szégyen és gyalázat! Ez nem Magyarország, ahogy valaki mondta, ez a globalitás világa!
Csak azért teszik, hogy a GYU-sok is el menjenek a HP-ra! (Legalábbis szerintem, mert én inkább megnézem mégegyszer a GYU-t, mint a HP-t egyszer. Videó is van a világon! :wink: )
De miért nem lehetne azt csinálni, hogy a HP-t is és a GYU-t is világpremierrel egy időben vetítik? :hein:
([size=9:2jw12wtg]Kicsit heves voltam, mert egyébként utálok rövidíteni... :roll: [/size])
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #79779 Írta: Varda Tintallë
Varda Tintallë válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Undómiel írta: Varda, hol?

Hát ez az én formám, beírok ide egy hozzászólást, aztán vissza se nézek 3 napig :D

Szóval sztem az az Aragorn - Arwen - (Éowyn) bizonyos szinten annak tekinthető, de mint mondtam gondolom, hogy Jackson azért nem hangsúlyozza túl. :wink:

Namárie!

Varda Tintallë

I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #79776 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
A FotR-t nem a HP miatt tolták el, hanem a forgalmazókkal volt vmi zűr, nem??
Nem tudom, idén mi lesz, mert ezt elvileg már el tudták volna rendezni, de mégis később lesz... :rmad2:
Sztem is 9-én lesz, az látszik a legreálisabbank, főleg, ha tavalyhoz viszonyítjuk.

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #79719 Írta: Ragoran
Ez van-ezt kell szeretni (v lehet utálni, de tök felesleges)
Ha választanom kéne tuti, hogy a inkább a GyU-t nézném meg,(ahogy gondolom az itteni fórumosok 99.9%-a) dehát nem volt szavazás....
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #79717 Írta: Aragorn
Aragorn válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
De miért épp ez a kis H-ülye P-öcs miatt:-((
Karácsonyig jólett volna látni:-))
De mit tehetünk?
Megint mire látjuk már a nemzetközi sajtó már mindent leir.
Ez van:-(
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #79714 Írta: Ragoran
Aragorn:Volt egy olyan állítás, hogy éppen a HP miatt tolják el, mert két ilyen nagy filmet nem vetítenek egyszerre! Mi is hőbörögtünk itt egy ideig....
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #79708 Írta: Aragorn
Aragorn válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
sziasztok!
Az xXx előtt van tailer,tegnap láttam,de olyan mérges voltam,megint megszivjuk,január..Értitek Január! :evil:
De miért?
Azért mert az első is akkor volt?
Bezzeg a HP,azt december 5.-én bemutátják,de kit érdekel.Eddig sehol sem volt.
Miértnem tudják a világpremierrel egyidőben itt is?
Most mérgelődöm tovább!Bár nincs semmi értelme.Ez magyarország.
Amúgy mindenkinek kellemes mindent!
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #79702 Írta: Lili
A vox-ban én is úgy olvastam,hogy 9.-én lesz.Meg még több másik oldalon is. :roll: És nagyon tudom ajánlani,hogy ne is változatassanak rajta! :twisted:
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #79694 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
hogy nekunk rossz legyen :evil3: :twisted: !!!!!

'a prayer for the wild heart,kept in cage'
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #79690 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Szerintem is 9.-én lesz...mért változtatnák meg??? :confused2:
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #79669 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Én úgy tudom,hogy 9én lesz.Mármint a Vox szerint.

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #79542 Írta: Lili

Undómiel írta: Volt úgy is, de a végén úgy volt, hogy 18körül lesz... Nem tudom, hogy mikor lesz csüti...

16.-a lesz csütörtök...De miért ien későn mutatják be? :( :cry: Ez annyira nem igazságos... :x
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #79540 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Volt úgy is, de a végén úgy volt, hogy 18körül lesz... Nem tudom, hogy mikor lesz csüti...
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #79537 Írta: Lili
Nem úgy volt,hogy január 9.-én mutatják be? :(
Mert én erről az időpontról tudok... :roll: :(
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #79536 Írta: Undómiel
Hát, január közepén, én pontos dátumot nem tudok, vagy a hónap második, de inkább harmadik csütijén... :cry:
Téma zárolva.
Több
22 éve 3 hete #79532 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Sziasztok!

Tegnap ugye senkinek sem volt fórum ( :twisted: )?

Valki mondja meg hova fejlődött az az ügy, hogy M.o.-on a világ premierrel egy időben legyen a bemutató! Egy (néhány) szóval: Mkor lesz M.o.-on a TTT??
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hete #79446 Írta: Undómiel
Varda, hol?
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hete #79437 Írta: Lili
Minerva:én nem voltam ott,úgyhogy nem tudom melyik az... :(
Na mind1 majd a moziban megtudom. :wink:

Adelard írta:

Lili írta: Amúgy nagyon jók az emotikonok! :hello: :wink: Én mért nem tok ilyet berakni? :cry:

A www.tar.hu/losa/smiley/ oldalon vannak ilyenek asszem

Adelard:nagyon köszi!
Téma zárolva.
Több
22 éve 4 hete #79433 Írta: Ragoran
És milyen trailer van az xXx és az Álmatlanság elött?? Az amelyik a neten is fent van??
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.825 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére