A 2. rész - A Két Torony

Több
22 éve 1 hónapja #78561 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

amanibhavam írta: az azért apró túlzás, hogy Cristopher Tolkien semmit nem tett az apja életmüvéért, végül is csak a Szilmarilokat és a tizenkét kötetre rúgó History of Middle-Erath sorozatot, na meg A Gyürü keresését szerkesztette össze, hozta kiadható állapotba és adta ki...

az meg, hogy mi a véleménye a megfilmesítésröl, hadd legyen már az ö dolga

Jó,én nem mondtam,hogy nem tett semmit,csak a filmmel kapcsolatban.Tényleg elôrelendítette T bácsi m?veinek a megismerését stb stb,de a foilmmel kapcsolatban semmit nem tett.Ezt be kell látni :?

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78521 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Narië írta: ... PJ megkérte CT-t hogy segítsen neki(nemcsak ôt,hanem Alan Lee-éket is),és nem vállalta el,azt mondta,hogy ilyen sz*rba nem száll be(persze nem pont így,de ez volt a lényege...).
Különben sztem T papa beszállt volna,ha még élne.T papa jófej ;)

De jó lett volna, ha Tolkien élne még... :? Ha nélküle ilyen jó lett a film, milyen király lett volna akkor, ha segített volna az öreg egy picit PJ-éknek. :wink: :!:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78493 Írta: amanibhavam
amanibhavam válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
az azért apró túlzás, hogy Cristopher Tolkien semmit nem tett az apja életmüvéért, végül is csak a Szilmarilokat és a tizenkét kötetre rúgó History of Middle-Erath sorozatot, na meg A Gyürü keresését szerkesztette össze, hozta kiadható állapotba és adta ki...

az meg, hogy mi a véleménye a megfilmesítésröl, hadd legyen már az ö dolga

love is the shadow that ripens the wine
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78479 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
meg a pletykakhoz annyit;hogy a sajto gerjeszti onmagat!ossze-vissza kavarnak,es egyre lazasabban,pont azert,mert PJ olyan gondosan figyel arra,hogy ne szivarogjon ki semmi.ne higgyetek el minden baromsagot,amit olvastok,kitudja miket talalnak meg ki decemberig :roll: ! en a magam reszerol hiszekegyPJben :mrgreen:
egyebkent azt olvastam valami interjureszletben(szerintem lehet benne valami..),hogy sir Ian(imaaaaadooom :lol: )ilyet szolt;mondtam PJnek,hogy kene mar valami kis szerelmi szal szegeny gandalfnak is,erre o galadrielt javasolta,mire azt mondtam,hogy en inkabb legolasra gondoltam.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

'a prayer for the wild heart,kept in cage'
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78478 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
sziasztok :D !en azt hiszem,christopher t. csak be akart kerulni a koztudatba ezzel a mubalheval!o is olyan valaki,aki meg akar elni az apja zsenialitasabol;emlekebol,noha o nem mutatott fel az egvilagon semmit.es most basssza a csoret,hogy valaki mas kovacsolt dicsoseget az apja konyvebol,nem o,es csakazertsem mukodott kozre;dacbol.ha igazan tisztelne az apja emleket,akkor csondesen megjegyezne,hogy nem teccett neki a film,es annyi,tovabblepne,sot;orulne annak,hogy milyen sok embernek teccett,es meg jobban megismerte a vilag.de o ehelyett habzo szajjal pocskondiazza,meg a fiat is kitagadja(nevetseges),csak hogy az ujsagok megirjak,hogyO, T utoda mennyire eliteli a filmet :bandit:

'a prayer for the wild heart,kept in cage'
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78451 Írta: Narië
Ja!És a Barrow downson olvastam,hogy PJ megkérte CT-t hogy segítsen neki(nemcsak ôt,hanem Alan Lee-éket is),és nem vállalta el,azt mondta,hogy ilyen sz*rba nem száll be(persze nem pont így,de ez volt a lényege...).
Aztán meg a világsajtó elôtt szidja,hogy mennyire nem értettek hozzá stb.
Különben sztem T papa beszállt volna,ha még élne.T papa jófej ;)

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78448 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
És ráadásul a LotR nem is az ő műve! Még ha T. bá' fikázná, azt megérteném. :evil:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78446 Írta: Narië

Minerva írta:

mindenesetre a fiának, Cristophernek, NAGYON nem tettszett az biztos. Már nagyon régen olvastam az Intercom honlapján, hogy kitagadta a fiát, Simon Tolkient, mert neki tettszett és még az unokáját sem akarja látni.
(Hogy kibékültek-e nem tudom.)

Ez a csávó beteg... Nem szeretni a FOtR-t, még ha van benne hiba is? :roll: 8O :x :twisted:

És ô egy keresztül hajszálat nem tett azért,hogy jobb legyen. :evil: Teljesen elhatárolja magát a Filmtôl,aztán meg fikázza :x

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78387 Írta: Minerva

Szméagol írta: A Legolas-Aragorn-Arwen- es hír nem igaz. Legolas nem is látott még igazán tündenőt,

Annál több tünde férfit... Bocs, Rayan... :oops:

Az első rész lehet, hogy tettszene Tolkiennek, de amilyen összetett a jelleme... még találgatni sem lehet... :roll:

sztem nem tetszene neki...

mindenesetre a fiának, Cristophernek, NAGYON nem tettszett az biztos. Már nagyon régen olvastam az Intercom honlapján, hogy kitagadta a fiát, Simon Tolkient, mert neki tettszett és még az unokáját sem akarja látni.

Ez a csávó beteg... Nem szeretni a FOtR-t, még ha van benne hiba is? :roll: 8O :x :twisted:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja - 22 éve 1 hónapja #78385 Írta: Minerva

Áfonya írta:

Penngaladiel írta: Iszonyat nagyot vidultam ezen az Aragorn-Arwen-Legsie témán... 8)

Miért is? ;) ;) :roll:

Egyébként én a trailer után *nagyon* kezdek megnyugodni. Go PJ! :itscool:

De jó neked... :?

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78384 Írta: Minerva

Penngaladiel írta: ...Arwen egy unalmas valaki, és senki nem értené (mármint elsősorban azok, akik a könyvet nem olvasták), hogy mi a csudát szeret Aragorn rajta. Igazándiból ez a könyvből sem derül ki...

Szívemből szóltál! :P :rmad2:

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78381 Írta: Minerva

Rayan írta: ...ha tényleg lesz némi "szex" a filmben, merem remélni, hogy az az isteni Orlando meztelensége lesz...
Na szal készíthetjük a vajaspopcornt meg a 3D-s szemüveget! (hihi)

Mármint... Orlando és Viggo? :wink: :wink: :wink: 8) :oops: :P :wink: :roll:

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78380 Írta: Minerva

Narië írta: Emberek....Na most fogtok kiakadni....Ha álltok üljetek le stb.
most találtam egy cikket a Cinematrixon:
Egy boatardare nevü fórumozó (állítólag.....) látott egy órát a TTT bôl,és többek között ezt mondta:
Valószínüleg igazak lesznek a LEGOLAS-ARWEN-ARAGORN SZERELMI HÁROMSZÖGRÔL SZÓLÓ PLETYKÁK!!!!!!!!!!!
:eek2: :eek4: :eek2: :eek4: :eek2: :eek4: :eek2: :eek4:
Na ez váratlanul ért....méghogy Legolas Arwennel kavar???Ez azért már sok....
PJ,a vágó tehet valamit ez ügyben!
A teljes cikk itt van:
www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=5863

Tudom, Narië, a National Geographic-féle DVD-n is van 1 rész, mikor Arwen és Legolas egymás arcát simogatják. (több tucat tündével a háttérben, de úgy látszik, nem zavarja őket a közönség. :twisted: :rmad2:)

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78379 Írta: Minerva

Ulmo írta:

Minerva írta: Hééé!
Forrás: TheOneRing.net.
'He is not coming back' Is this a lie on Elrond's behalf to ensure his daughter does not forsake her immortality for Aragorn?
Elrond hazudna a lányának??? Basszus...

Minerva: mi ezzel a gond? Tudjuk, hogy Elrond mit gondol az emberekről ( :crap: ), és hogy nagyon nem akar elválni a lányától.

Az úgy oké, hogy nem szereti, na de hogy hazugságokra vetemedjen? Azt már nem! :evil: :rmad2: Különben is, ő is félig ember, akkor meg milyen jogon utálja az embereket? Soviniszta. :P

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78353 Írta: hódica
Lehet hogy tetszene a film Tolkiennek.Abból a szempontból biztos, hogy jól meg lett csinálva(jók a szereplők, a helyszínek, a kellélkek stb.)De lehet hogy ő több hangsúlyt fektetne olyan dolgokra, amit PJ "elnagyolt".A szereplők között kialakuló kapcsolat, a nyelvek, a Gyűrűháború előzményei stb.

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78336 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Sziasztok!

A Legolas-Aragorn-Arwen- es hír nem igaz. Legolas nem is látott még igazán tündenőt, csak akkor, ha nagy ritkán nem az erdőben táborozott hanem ünnepségeken vett részt, Thranduil csarnokaiban. :wink:

Az első rész lehet, hogy tettszene Tolkiennek, de amilyen összetett a jelleme... még találgatni sem lehet... :roll:
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78255 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Hé, zsoff, azt hiszed vicceltem? :eek4: Nem poén volt! :nono: Sőt, asstem, pont itt hallottam valahol, de engem nem nagyon foglalkoztatott, csak gondoltam ennek sem kisebb a valószínűsége, mint a Legolassal való szerelmi jelenetnek! :itscool:
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78250 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Undomiel: :nono: ez azér kicit...

A Trailer nagyon jó :!: :!: :!: :!: :!:
tiszta Aragorn... :roll: :up:
Az Arwen-Legsie kavarás meg nagyon remélem,kamu...
De "szerintembiztos" az...

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78233 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Hát, ez elég durva! Én mondjuk, ha már Sir Iannél tartunk, olyat is hallottam, hogy Frodó+Gandalf szerelmi jelenetet akart, de ugye ez tudjuk, mennyire valószínű... Pont mint ez a Legsie-dolog...
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78213 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Én nem örülnék ennek a Legolasos dolognak.. :roll:
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78209 Írta: Narië
Sztem azért van egy pár,amire még JRRT se számított.De azért biztos teccene neki a Film....
Kezdek akkor megnyugodni a Legolasos ügyben.....
Komolyan mondom,én teljesen bevettem,és szó mi szó,nem örültem valami nagyon neki...

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78160 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Kacsa vagy sem, kétségtelenül feldobná a filmet olyan téren, hogy lenne benne valami amiről még Tolkien sem tudott... :)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78154 Írta: hódica

Alyr Arkhon írta:
Ha lesz Arwen-Legolas szál akkor Aragorn Éowynnal jön össze?
És szegény Faramirnak marad Gimli?
És akkor Galadriellel mi lesz?
(hozzámegy Elrondhoz, hogy bezáruljon a kör?)

Én sem vagyok ellene, hogy Arwen akciózik egy kicsit, de ne Legolassal akciózzon...

De OB (hoppá, de furcsa egy monogram... hmm-hmm... :) ) rajongóknak:
Legolas essen bele egy folyóba, és hogy ki tudjoon menekülmi, minden akadálytól meg kell szabadulnia... főként a ruháktól... ez a jelenet tetszene? :sungl:

:D :D :D :D

[size=9:3n9zaqo9](nagyon remélem, hogy csak kacsa a Arwen és Legsie-s sztorri :evil: 8O :lol :lol: )[/size]

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78140 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Ha lesz Arwen-Legolas szál akkor Aragorn Éowynnal jön össze?
És szegény Faramirnak marad Gimli?
És akkor Galadriellel mi lesz?
(hozzámegy Elrondhoz, hogy bezáruljon a kör?)

Egyébként az előzetes nagyon király sőt, nagyon Király! :)

Lesz sok nagy csata, lesz múmak lesz ép és felgyújtott Vasudvard, tehát erről az oldalról PJ kitesz magáért, de a szerelmi szálak kicsit bekavarnak...
Én azért remélem, hogy az a szex-szerelmi szál a két A-betűs között jön össze...
Én sem vagyok ellene, hogy Arwen akciózik egy kicsit, de ne Legolassal akciózzon...

De OB (hoppá, de furcsa egy monogram... hmm-hmm... :) ) rajongóknak:
Legolas essen bele egy folyóba, és hogy ki tudjoon menekülmi, minden akadálytól meg kell szabadulnia... főként a ruháktól... ez a jelenet tetszene? :sungl:

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78126 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony

Penngaladiel írta: Szerelmi háromszög? :eek2:
Ez mindenesetre megmagyarázná azt a képsort, ahol Arwen és Legolas megsimítják egymás arcát... De valami ellene szól: Orlando egy interjúban viccesen azt nyilatkozta, hogy ő lobbizott, hogy legyen szerelmi szál Legolas és Arwen között. Namost, ebből én arra következtetek, hogy ilyen szál NINCS. :cool2:

:lol: Meg ugye azt is tudjátok, hogy Sir Ian is azért lobbizott, hogy legyen szerelmi szál Gandalf meg Legolas között? :wink: És ennek mekkora esélyt adunk? -0,30%-ot? Na ugye. :D :D
Iszonyat nagyot vidultam ezen az Aragorn-Arwen-Legsie témán... 8)

Védjük Arwent téma:
Szerintem PJ nem elégedett meg az otthonülő, hímezgető Arwen alakjával. Összehasonlítva pl. a másik híres tünde-ember szerelemmel, ahol Lúthien mindent megtesz szerelméért, Berenért, bevetve minden fizikai és varázserejét, Arwen egy unalmas valaki, és senki nem értené (mármint elsősorban azok, akik a könyvet nem olvasták), hogy mi a csudát szeret Aragorn rajta. Igazándiból ez a könyvből sem derül ki... PJ föl akarta dobni egy kicsit a dolgot. Hogy ez a film előnyére vagy hátrányára vált, azt majd meglátjuk....

Egyetértek. Lúthien mellett Arwen télleg nem sziporkázik - bármennyire a leszármazottja is. Engem személy szerint nem zavar a "vagány csajszi" Arwen, még a "kimegyek Glorfy helyett Frodóék elé" dolgot is bevállaltam, egy-két csók is belefér, csak nehogy átessenek Asfaloth túlsó oldalára, értitek. :D

Egyébként én a trailer után *nagyon* kezdek megnyugodni. Go PJ! :itscool:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78119 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Szerelmi háromszög? :eek2:
Ez mindenesetre megmagyarázná azt a képsort, ahol Arwen és Legolas megsimítják egymás arcát... De valami ellene szól: Orlando egy interjúban viccesen azt nyilatkozta, hogy ő lobbizott, hogy legyen szerelmi szál Legolas és Arwen között. Namost, ebből én arra következtetek, hogy ilyen szál NINCS. :cool2:

Védjük Arwent téma:
Szerintem PJ nem elégedett meg az otthonülő, hímezgető Arwen alakjával. Összehasonlítva pl. a másik híres tünde-ember szerelemmel, ahol Lúthien mindent megtesz szerelméért, Berenért, bevetve minden fizikai és varázserejét, Arwen egy unalmas valaki, és senki nem értené (mármint elsősorban azok, akik a könyvet nem olvasták), hogy mi a csudát szeret Aragorn rajta. Igazándiból ez a könyvből sem derül ki... PJ föl akarta dobni egy kicsit a dolgot. Hogy ez a film előnyére vagy hátrányára vált, azt majd meglátjuk....
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78113 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Narië: nem kell mindent elhinni, ami megjelenik az interneten. Lehet, hogy csak elírták a neveket :roll:
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78112 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: A 2. rész - A Két Torony
Na, ne, ez ugye vicc!

Hm- Azért nézzük a JÓ oldalát. Ha igazak a pletykák, miszerint igazak lehetnek a Legsie-Gornie-Arwie szerelmi triangulumról szóló pletykák (bah, de bonyolult), s ha tényleg lesz némi "szex" a filmben, merem remélni, hogy az az isteni Orlando meztelensége lesz...
Na szal készíthetjük a vajaspopcornt meg a 3D-s szemüveget! (hihi)

Bocsika, de irtó hülye korszakomat élem. *szerelmes pillantások*

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78110 Írta: Narië
Emberek....Na most fogtok kiakadni....Ha álltok üljetek le stb.
most találtam egy cikket a Cinematrixon:
Egy boatardare nevü fórumozó (állítólag.....) látott egy órát a TTT bôl,és többek között ezt mondta:
Valószínüleg igazak lesznek a LEGOLAS-ARWEN-ARAGORN SZERELMI HÁROMSZÖGRÔL SZÓLÓ PLETYKÁK!!!!!!!!!!!
:eek2: :eek4: :eek2: :eek4: :eek2: :eek4: :eek2: :eek4:
Na ez váratlanul ért....méghogy Legolas Arwennel kavar???Ez azért már sok....
PJ,a vágó tehet valamit ez ügyben!
A teljes cikk itt van:
www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=5863

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #78097 Írta: Narië

Áfonya írta: Gyerekek! Nem lesz szex! :nono: Ennyi bizalmat adjunk már szegény PJ-nek... :D

Én is reménykedek benne....
különben kezd egyre lejjebb esni az igényszintem:a FOTRben elôször még a csóknál is felhúztam magam,most meg örülnék,ha csak csók lenne benne ;)

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.818 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére