Mentem,néztem,csalódtam

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43510 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Mentem,néztem,csalódtam
Akkor legközelebb figyelnem kell a kocsira, a túracipőre és PJ-ra Bríben. Legolas mosolyát már észre vettem és PJ-t is láttam egyszer Bríben, ha arra gondoltok, akkor az is kihúzva a listáról. :-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43509 Írta: Anonymous
Olórin, <br> arra elfelejtettem figyelni. Mármint a túracipőre. De pályázom Vic CD-jére, és akkor majd kielemzem. :o )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43508 Írta: Anonymous
túracipő:))))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43507 Írta: Anonymous
Lalaith,<br> <br> (autó)<br> hja, egy már könnyű észrevenni, ha egy Bölcs felhívja rá a tündelányok figyelmét :) )<br> <br> Legközelebb Gandalf túracipőjét kéne megvizsgálnunk :) <br> <br> <br> <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43506 Írta: Anonymous
a 3. tanácsot különösen megfogadom:))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43505 Írta: Anonymous
Most pedig szeretném közkinccsé tenni legújabb megfigyeléseimet:<br> 1. Boromir nem pislog.<br> 2. Olórin, láttam a tükröződő szélvédőt!!!! Mindenkinek ajánlom figyelmébe: amikor Samu megáll a kukoricásban, és közli, hogy ennél tovább ő még nem ment, a kamera távolodik, és akkor a horizont jobbszélén megfigyelhető, amint egy kocsi végigszáguld az úton, és becsillan a szélvédője! :o )))<br> 3. Jó tanács: ha sötétben chipset esztek, vigyázzatok, nehogy bekapjátok a rohadt tazót... :o DDD<br> 4. Legolas a közönség felé villant valami mosolyszerűt a legeslegvégén.<br> 5. És végül Penngaladiel: ''Minden a Gyűrűk elkészítésével kezdődött. A tündék KAPTAK hármat, a törpöké lett hét ..., és kilencet az embereknek adott Szauron.'' Namost: gyűrűket KAPNI nem = gyűrűket KÉSZÍTENI. A fülem, köszöni szépen, jól érzi magát.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43504 Írta: Anonymous
Babó,<br> <br> a buckamanóknak és a Sírbuckáknak inkább az eredete, a történelmi ódonsága az érdekes.<br> <br> Valaha ott éltek az egyre jobban szétaprózódó északi emberkirályságok népei, akik egyre fogyatkozó esélyekkel küzdöttek az Angmarból és a vele szövetséges Carn Dúmból támadó gonosz ellen.<br> <br> Aztán elbuktak, az országok kihaltak, s az egykori várak romjainak halmát benőtte a fű, és nem maradt más utánuk, csak zöld buckák... De az egykori gonosz idők emlékei még továbbra is ott lappangtak...<br> <br> <br> <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43503 Írta: Anonymous
Én csalódtam a filmben, mármint pozitív értelemben
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43502 Írta: Anonymous
Ha számít a véleményem én személy szerint egyáltalán nem csalódtam a filmben, az igaz hogy kihagytak bizonyos részeket, de az nem probléma...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43501 Írta: Anonymous
Gandalf: Igazad van, el is olvasom, újrakezdtem az elsőtől. Tényleg buckamanók voltak, de azt hiszem, a fejezet a cselekmény szempontjából nem volt fontos. Örülök annak, hogy nem teljesen ez lesz a vége, és attól, hogy megtudtam egy ilyen szörnyű információt, még nem ez a lényeg. Elnézést, ti biztosan jártasabbak vagytok benne, már akik többször olvasták. Szerintem nagyon jó könyv!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43500 Írta: Anonymous
Ööö. Babó, valamit összekeversz! A köd a sírbuckákon fejezetben nincsenek orkok, csak buckamanók.<br> Érdemes lenne elolvasnod végig a történetet, mert nem biztos, hogy az lesz a vége, amire gondolsz! Rengeteg váratlan fordulatot tartogat még a könyv!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43499 Írta: Anonymous
Olvastam egy pár hozzászólást, és egyetértek, a film után az első reakcióm az volt, milyen jó a barlog! Még nem olvastam végig, 2 éve olvastam a második kötet feléig, és most azt hallottam, a végén meghal Frodó. Engem nem is igazán a végkifejlet érdekel, hanem a hangulata. A mű nagyon hiteles, a Jó és a Gonosz örökös harca, és nem mindig a Jó győz. A tündék eredetileg elfek voltak, most, hogy így nézem a feliratozott számítógépes változatot, de Göncz Árpi bácsinak többek között ezt is köszönhetjük, mert sokkal jobban hagzik. A Köd a sírbuckákon c. fejezet is harcos-orkos volt, azt is kár kihagyni, meg az Öregerdőt..Fantasztikus hangulata van egy sötét erdőnek, ahova nem hatol be a fény, fenyő-és gyantaillattal, ugrándozó mókusokkal a fákon... A könyvet tényleg hitelesen adja vissza a film, Hobbitfalva is pont ilyennek képzelhető el a leírás szerint. <br> Engem Babónak nevezett el az apám, és már több mint 13 éve így hívnak otthon. Pedig nem vagyok alacsony (lány mivoltomhoz képest magas, 181 cm), és a talpam sem szőrös, meg nem a földbe vájt üregben lakom. Mindenesetre Tolkien világa lenyűgöző!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43498 Írta: Anonymous
Hát senki nem érti meg , hogy nekem tetszett a film, csak 1-2 dolgot másképp csináltam volna??? Á! És igen a könyvet is vagy 600x ovastam 1-3-ig és vissza:) Valszinü hogy nem csak nekem kéne jobban odafigyelnem az olvasáskor;)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43497 Írta: Anonymous
Sztem meg a legjobb Galandriel
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43496 Írta: Anonymous
A balrog a legjobb!!!!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43495 Írta: Anonymous
A balrog szerintem iszonyatosan jó lett!!! Azt majdnem így képzeltem el én is. Szerintem Mória volt a legjobb rész.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43494 Írta: Anonymous
Jött a Balrog!<br> Attól mindenki menekült!:-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43493 Írta: Anonymous
de nem ám... :) <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43492 Írta: Anonymous
Olorin!<br> <br> De a tunde nem a trolloktol ijedt meg! :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43491 Írta: Anonymous
Penngaladiel:<br> <br> a barlangi trollokról Móriában:<br> bizony hogy szerepelnek! <br> Az első, aki bedugja a lábát és karját a Mazarbúl Termébe, az egy troll!<br> Aztán a Híd előtt, amikor az orkok a tüzes árok mögé szorultak, 2 troll hozott kőlapokat, hogy át tudjanak kelni a tűzön...<br> <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43490 Írta: Anonymous
Orulok, ha ezaltal ujabb reszt fedezel fel ebbol a csodalatos vilagbol! :) <br> Ha mindkettot meg tudod szerzni, akkor a sztorit mindket konyvbol olvasd, mert a Szilmarilokban kerekebb, a Gyuru kereseseben viszont jobban kibontott!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43489 Írta: Anonymous
El fogom olvasni! Érdekes, hogy a Dol Amrothi Finduilas is fiatalon meghal. Elég szerencsétlen név. <br> Most megyek, mert rám zárják az egyetemet. Jó éjt drága Turin!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43488 Írta: Anonymous
Ooohh, akkor azert nem ertetted a multkori uzenetet!<br> Finduilas Turin Turambar szerelme volt a Szilmarilokban,tundelany, de mindkettojuknek keseruseg, es halal jutott. Finduilas allt egyedul Turin vegzetenek utjaba, de vegul egyikuk se kerulhette el a sorsat!<br> Mindez a Szilmarillokban van Turin Turambar fejezetben, es a Gyru kereseseben Hurin gyermekeinek torteneteben. A kedvencem Tolkientol!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43487 Írta: Anonymous
A nevem Boromir és Faramir anyucikájától kölcsönöztem. Olyan szépen hangzik. Egyébként mi az a Hurin gyermekeinek története?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43486 Írta: Anonymous
Bocs, hogy a nevedet mindig elirom!<br> A Hurin gyermekeinek tortenetet!<br> A neved alapjan azt hittem... :(
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43485 Írta: Anonymous
Mit?<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43484 Írta: Anonymous
Findulias! <br> <br> Te is szereted a Narn i hin Hurin-t? :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43483 Írta: Anonymous
Legolas mindig jól néz! Akkor is nagyon jó, amikor meglátja, hogy Boromir haldoklik. Nekem az a rész a csúcs a filmben, de ez már az akinek tetszett topicba illik.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43482 Írta: Anonymous
és ha jólemlékszem lassitva volt ajelenet.<br> Ez nagyon olyanvolt mint a Star Warsban Luke,amikor Obi-Wan meghalt,és utánna Solo,odaszólt,hogy gyerünk övskös,most indul csak a kaland.<br> És nemazért halt meg,hogy itt búsuljunk.Itt Aragorn,szólt,hogy menjenek tovább,mert még nincs vége!Persze a Star Wars,ha úgyvesszük ebböl született. :-) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #43481 Írta: Anonymous
Draga Findulias! ;) <br> <br> Teljesen egyetertek, engem is Gandalf siratasa fogott meg a legjobban az elso konyvben!<br> Egyszeruen nem hittem el, hogy meghalt, es meg se lepodtem, amikor a kov. kotetben ujra megjelent! A film egyik legjobban sikerult jelenete! Ahogy Legolas nez, az hihetetlen, de Gimli es a hobbitok se semmik. Fantasztikus alakitas volt, ott igazan meghatodtam!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.233 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére