Mentem,néztem,csalódtam

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43300 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Mentem,néztem,csalódtam
Megnéztem!<br> Minden tiltakozásom ellenére!<br> És nemteccet!<br> Leírom a legfőbb problémáimat:<br> hol van Bombadil?<br> Hogy néznek már ki az Uruk-hai orkok?<br> Miért látjuk Szauront? Ha jól értem ez az eggyik lényeg hogy nemtuggyuk hogy néz ki!<br> Mi az hogy Aragorn engedi el Frodót?<br> A Mallornra hogy-hogy nem kötélen másznak fel?<br> Szarumán NO COMMENT<br> Orthanc túl nagy volt !<br> Miért okossab a Frodó mint a könvben? (ez is fontos )<br> A Szarumán és Gandalf párharca hát egy mágus nem így varázsol!!!!!!!!!!<br> Miért olyan szar szinész Olrando Bloom?<br> Miért totál unszimpatikus Boromir (ez nem igy van)<br> MIert nincs sz arrol hogy Gimlinek tecccik Galadriel?<br> miert nem nézi meg a tükröt Samu<br> Miért süt olyan kevés nap Lórienben?<br> Miert olyan gagyi a troll?<br> Tudom hogy ez foleg terjedeli hiba de ha egy ilyen konyvbol filmet csinallnak ne arra menjenek hogy ebbol meggazdagodjanak hanem hogy hű legyen a storyhoz<br> Majd még folytatom!<br>
<br> Bocsanat a helyesirasi hibakert<br> A Szurke Zarandok<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43299 Írta: Anonymous
Az első kötett teljesen filmrevinni 9 óra lenne. Ebben a lényeg benne volt és sok olyat kihangsúlyoztak amit a könyv csak utalásszerűen említ.<br> Én igazi megszállot rajongó vagyok. Nekem tetszet.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43298 Írta: Anonymous
A filmtől a legjobbat vártam. Ez csak egy nagyon jó film volt, de nem olyan jó, mint a könyv.<br> Ettől függetlenül már várom a köv. hétvégét, hogy megint láthassam.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43297 Írta: Anonymous
Csáó<br> Én nem csalódtam. Na jó egy kicsit. Ugyanis eleve nem vártam sok jót a filmtől! Egy ilyen könyvet nem lehet és nem is kell vászonra vinni. <br> Pal & arwen, teljesen egyetértek, a részleteket a filmes fórumban lécci olvassátok el, először tegnap este írtam. Köc<br> Kinga
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43296 Írta: Anonymous
Elmondták ugyan ezt, csak Galadrielnek nem tágultak ki a pupillái és nem lett zöld;o)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43295 Írta: Anonymous
Nos speciel nekem tetszett, de én meg régen olvastam a könyvet (kb. 15 éve), úgyhogy röviden valaki beírná ide ott milyen volt Galadriel megkísértése???
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 napja #43294 Írta: Anonymous
Szerintem a könyv sokkal jobb volt, de amit bennehagytak a filmbe Lórient és Galadrielt kivéve király lett.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 napja #43293 Írta: Anonymous
Azon tűnődöm, hogy jó-e, ha a film hatására az eddigi laikusok fejest ugranak a GYU-ba...<br> <br> Az lenne a jó, ha valahogy el lehetne nekik mesélni, hogy miből áll (vázlatosan) a tolkieni világ, és abban hogyan illeszkedik egymáshoz a sok történet.<br> <br> Szerintem nagyjából így:<br> <br> 1. SZILMARILOK<br> 1.1. Ainulindale<br> 1.2. Valaquenta<br> 1.3. Akallabeth<br> <br> 2. A HOBBIT (utálom azt, hogy Babó!)<br> <br> 3. A GYŰRŰK URA I-III.<br> <br> Ha valaki a GYU-val kezd, és veszi a fáradságot, hogy elolvassa a Függelékeket, amik nagyon fontosak, akkor hamarosan rádöbben, hogy mennyi minden van még a GYU előtt. És lehet, hogy ettől vissza is riad, vagy belezavarodik...<br> <br> A Szilmarilokból viszont lehetetlen lenne filmet csinálni, legalább 12-13 órás lenne, és csak maroknyi hardcore tolkienista nézné meg :) <br> <br> üdv<br> Olórin<br> <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 napja #43292 Írta: Anonymous
Annak, aki nem, olvasta a könyvet, nem lesz csalódás a film. Lórient én sem tudom megbocsátani, sem az apró, a film hosszát nem nyújtó részletek kidolgozásának hiányát, de a karakterek jók, akárki akármit mond.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 napja #43291 Írta: Anonymous
egyszer ugyis midenkinek a kezeb kerul a konyv, aztan ha nem olvassa el, az mar egyeni szocproblem
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 napja #43290 Írta: Anonymous
A legnagyobb baj szerintem az,hogy biztos lesznek olyanok,akik nem olvasták még a könyvet,és a filmben csalódva nem is kezdenek már bele-nem lehet ekéggé sajnálni őket!Én egy csomó barátom fejét telebeszéltem,hogy jöjjenek el megnézni,utána meg égett a pofám,és nem győztem magyarázni,hogy a köny teljesen más.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 napja #43289 Írta: Anonymous
ebbol a konyvbol lehetetlen filmet csinalni. peter jackson a sajat almait valositotta meg, ami ugye nem mindenkinek tetszik. kar, hogy ilyen sokan bedoltek a reklamnak
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 napja #43288 Írta: Anonymous
szia sesy:) furcsa hogy itt talalkozunk, ugyanis mar gandalf csalodott bennem amiert nekem se tetszett a film. egyetertek pallal.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 napja #43287 Írta: Anonymous
Igazad van,Tinúviel,de eléggé felkaptam a vizet.Egy kérdés:Nektek hogy tetszett Liv Tyler?Én erre a szerepre inkább Sophie Marceaut választottam volna.Most tényleg mennem kell,kb egy óra múlva tudok válaszolni,úgyhogy csao
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 napja #43286 Írta: Anonymous
Üdvözlet mindenkinek!<br> Nem szokásom fórumokat olvasgatni,pláne írni,de tegnap előtt megnéztem a filmet,amire több mint egy évig vártunk nagyon sokan,és majd felrobbantam a méregtől.Tudom,hogy meglehetősen egyedül állok a véleményemmel,de szerintem a film csapnivalóan rossz-kb. annyi köze van A Gyűrűk urához,mint a Disney-féle Notre Dame-i toronyőrnek Victor Hugo regényéhez.<br> Miért gondolom ezt,A könyvet először 3 éve olvastam,azóta több mint ötször olvastam végig+2szer angolul,a kedvenc részeimet pedig számtalanszor.Megértem én,hogy húzni kellett belőle,de így és ennyit?!Pár apróság,a teljesség igénye nélkül:agent Smith mint Elrond?!Elég illúzióromboló!Ráadásul a soviniszta szöveg amit levág az emberekről(holott ő is féli ember,ami a filmbőé mellesleg nem derül ki)eléggé rímel a Mátrix-beli szövegére-sokkal bölcsebbnek és visszafogottabnak képzeltem.Galadrielt egész jól elkapták,de amikor Frodó felkínálja neki a gyűrűt,az bukás-feliratosban láttam a filmet,ott vmi ilyen volt:...gyönyörű leszek,és alattomos,mint a tenger!A tündék és az alattomosság pedig egymást kizáró fogalmak.Lórien egyébként szerintem sokszor olyan,mint a Supermanben a Kripton bolygó maradványai.Oldalakon keresztül tudnám még folytatni,de már így is túl hosszú,meg aztán kezdődik az Elit alakulat,úgyhogy ennyi.Várom a válaszokat,ne kíméljetek!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 napja #43285 Írta: Anonymous
nekem meg van, de nem tudom hol van az a rész :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 napja #43284 Írta: Anonymous
Na igen, ez kicsit meredek fogalmazás...<br> Jajj, nincs meg valakinek a filmkönyv? Orlando Bloomnak volt egy olyan aranyos mondata a rendezőről, de sajnos már nem emlékszem rá egészen pontosan... :-(
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 napja #43283 Írta: Anonymous
én azt azért nem mondanám, hogy Peter Jackson megölte a legendát...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 2 napja #43282 Írta: Anonymous
Mentem,néztem,csalódtam téma létrehozva Anonymous által
ugyanis elég szőke vagyok és úgy gondolják, hogy ettől már már tündés
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.202 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére