Mentem,néztem,csalódtam

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43360 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Mentem,néztem,csalódtam
na megyek! holnap 9-kor kelek!<br> üdv!<br> M
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43359 Írta: Anonymous
köszönöm! jó gazda! jó szmeágol!<br> ( milyen gagyi volt gollam szinkronhangja!)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43358 Írta: Anonymous
Miklós: jó szompolygászt!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43356 Írta: Anonymous
a film akkor szem tetszett! cúf, komisz kisz PJ. na mindegy! elszompolygok...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43357 Írta: Anonymous
:) ) ronda, nyálkás orkok, fénylő sárga szemekkel brrr :) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43354 Írta: Anonymous
joéjt Lalaith!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43355 Írta: Anonymous
:-) <br> Vigyázz mert az orkok lesnek mindenfele!<br> Jobb résen lenni!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43352 Írta: Anonymous
Én most elcsattogok aludni. Sziasztok!<br> Namárië!<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43353 Írta: Anonymous
oh köszi:)) amugy azért nem irok, mert ezt is olvasom, meg a házit is, de irni már nincs erőm, szoval csak életjeleket adok magamrol:))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43351 Írta: Anonymous
Sesy:Nemvagy valami bőbeszédű!:-))))))<br> Te is kapsz egy lembast!:-)Attól megerősödsz,és felfrissülsz!:-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43350 Írta: Anonymous
:) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43349 Írta: Anonymous
Én akkor is utálom, hogy hozzányúltak. De ez van, majd megszokom. :o )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43348 Írta: Anonymous
Ez igen jó megközelítés!<br> Ezért kapsz egy lembast!:-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43347 Írta: Anonymous
Lalaith,<br> <br> figyi, mindig lesznek plázapatkányok, akiknek mindegy mit adnak, csak beülnek és szórakoznak vagy majd jól lefikázzák, hogy de szar, nem is értem az egészet...<br> <br> Nem kell ilyen dolgokkal kínozni magunkat, szerintem. Örüljünk neki, hogy egyáltalán PJ fel merte vállalni ezt a filmet.<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43346 Írta: Anonymous
A részletek...<br> <br> Az AKIK MÁR LÁTTÁK A FILMET című témában ma 21.45-körül írtam egy hozzáröfföt, amiben beraktam 3 linket.<br> <br> A Törpök Krónikáinak fedőlapján, közelképeken jól olvasható a szabályosan képzett felirat, rúnákkal!<br> <br> Az ilyen dolgokra mondják, hogy annyira cool, hogy összeesel.<br> <br> Olórin<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43345 Írta: Anonymous
Ottvolt még a Hullajó is.<br> Azt megcsinálni!<br> Az bún rossz volt!<br> De én erre aztszoktam mondani,és ez az egyik nagy mondásom!:-)<br> Annyira rossz,hogy már jóó!:-)<br> A végén a fűnyírós jelenet!:-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43344 Írta: Anonymous
Igen, nekem valahol pont ez fáj, tudod? Hogy egy olyan könyvből csináltak hálivúdi popcornmozit, ami az egész mitológia szempontjából nem is annyira lényeges. És aki nem olvasta Tolkien könyveit, nem tudja, miről van szó, és csak ''szórakozik egyet''. Ezzel valahogy ''megölik'' vagy nem is tudom az egészet.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43343 Írta: Anonymous
elsem tudom képzelni, milyen lehetett egy olyannak megnézni a filmet, aki nem olvasta. miközben néztem, én tudtam pontosan azokat a dolgokat, amiket a film nem említett de a könyv igen, és ez így sokkal jobb. mert így nem csak néhány szereplőt láttam, hanem én tudtam, hogy mi játszodik pontosan le bennük, mivel ezt a könyv írja, a film viszont nem képes pontosan visszaadni, akármilyen tehetségesek is a szinszek.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43342 Írta: Anonymous
Lalaith:<br> <br> LOL<br> Amúgy nekem nem volt ismeretlen PJ. A Mennyei teremtmények nagyon jó (bár rémesen nyomasztó) film.<br> <br> Aragorn:<br> Egyetértek. Amikor olvastam, szinte az volt a benyomásom, hogy magam is ott botorkálok Móriában vagy Rohanban... Ettől kaland az egész...<br> <br> És emiatt persze kicsit nehezebb volt ráhangolódni a Szilmarilokra, de persze ma már értem és érzem azt is...<br> <br> Olórin<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43341 Írta: Anonymous
szerintem is, de mégis elég sok ilyen embert ismerek, de nekem is az a véleményem, hogy a Mozi egy utánozhatatlan dolog, és sremmi pénzért nem néztem volna meg otthon a gépen, de majd meg fogom vagy 10-szer, az biztos, mert kielemezek minden egyes képkockát, és megrágok minden egyes jelenetet
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43339 Írta: Anonymous
Képzeld el, hogy hangzott volna ez: ''Végülis nem volt elég nevem a szakmában, a Gyűrűk Urát pedig szeretem, mellesleg nagyon jó pénz van benne. Nosza, rajta, forgassunk filmet!'' :o DDD
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43340 Írta: Anonymous
Szerintem a filma a rajongóknak is készült,mert tudnak róla vitázni,beszélni,és mi tudjuk mi nem olyan mint a könyvben.<br> Egy egyszerü mozinézőnek fogalma sincs a háttérröl,meg mindenröl,csak szórakozik egyet.<br> Mi meg kivesézzük,mert annak idején mi voltunk a 10.személy aki segítette Frodót a küldetésben!<br> Együtt éltünk vele,csatáztunk,sirtunk,rettegtünk,és örültünk.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43336 Írta: Anonymous
én pont ezen gondolkoztam nemrég... azért mégis, a GyU-nak nem volt annyira sok reklámja, mint a HP-nek (bocs hogy mindig a HP-t hozom fel:). Szoval azért számítottak rá, hogy a rajongóknak nem kell reklám, azok odatalálnak maguk is a moziba... viszont mégis kellett reklám, azoknak akik mondjuk csak a cím miatt mennek el, esetleg megtetszett nekik a trailer. (azt hiszem ez most elég zavaros lett, bocsi...)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43337 Írta: Anonymous
nem hiszem én sem, hogy akik nem olvasták korábban a Művet azok a Filmet látva kérdéseket tettek volna fel, hisz oly pergő volt minden, hogy az ember csak kapkodta a fejét, és nem hiszem, hogy egy-egy név a későbiekben mint megmagyarázandó tényező felmerült volna bennük.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43338 Írta: Anonymous
Fari,<br> <br> aki ezt elsőre otthon, monitoron nézi meg, az egy barom, attól tartok. Megfosztja magát egy csodálatos élménytől.<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43335 Írta: Anonymous
Aha, rendezőék sok minden szépet mondanak ám...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43333 Írta: Anonymous
én meg feltenném a netre, hogy mindenki megnézhesse othonról, de a legjobb akkor is a moziban.És mit szóltok hozzá, hogy a mo-i premier előtt már meg lehetett volna nézni a Filmet, és ezt sokan meg is tették?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43334 Írta: Anonymous
Lalaith,<br> <br> hogy rajongó csinálta rajongóknak, ezt nem én mondtam, hanem Peter Jackson...<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43331 Írta: Anonymous
én se...<br> <br> beköltöznék egy moziba, rengeteg kajával és sörrel :) <br> <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43332 Írta: Anonymous
Nos, kedves Olórin, most jött el az a pont, ahol kivételesen nem értek egyet veled. Ugyanis szerintem a film nem nekünk készült, hanem am block a potenciális mozinézőknek. Gondolod, hogy például ekkora raklámkampány lett volna, ha a film a rajongóknak készül? Én nem hiszem.<br> Az pedig, hogy nem magyarázzák meg a neveket? A film így is három óra, hát még ha magyarázgatnának benne. Akinek fogalma sincs, hogy mi a Gyűrűk Ura, annak biztos tetszik a film, akkor is, ha nem érti a neveket, sőt lehet, hogy nem is gondolkozik el rajta.<br> Az egésznek nagyon pénz szaga van...
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.246 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére