Mentem,néztem,csalódtam

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43330 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Mentem,néztem,csalódtam
:-) <br> ja!<br> De én nembánnám!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43328 Írta: Anonymous
és a rajongókon kivül senki nem nézte volna meg, fogalmuk sem lett volna ki az a Bombadil, meg azért a Sírbuckás jelenet se rövid... nem lett volna haszon! gondolom, ha PJ tehette volna, akkor ő is ugy csinálta volna meg a filmet, mint ahogy a könyvben van - csak hát az nagyon hosszu lett volna.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43329 Írta: Anonymous
Aragorn,<br> <br> jah és képzeld el, milyen lenne, ha biztos ami boztos alapon, bemutatnák az előzményeket, a teljes Szilmarilokat és a Hobbitot, teljes részletességgel, szöveghűen...<br> <br> Egy hétig moziba járnánk ugyanarra a filmre...<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43327 Írta: Anonymous
Ger,<br> <br> sok igazság van abban, amit mondasz. A film valóban elsősorban a magunkfajta bubusoknak készült, akik betéve tudják az egészet, és értik, mi mire vonatkozik. Őket (minket, téged) ellenben joggal bosszant(ja), hogy egyes részek mások vagy elnagyoltak.<br> <br> Az én társaimnak is magyaráznom kellet a sok nevet, amivel a szereplők magától értetődően dobálóztak, és utána több mint egy órán át meséltem, hogy melyik jelenetről mit kell tudniuk, mi a jelentősége, mi volt másképp stb.<br> <br> De ez nem baj, mert imádok magyarázni, Tinúviel rá a tanúm :) <br> <br> Ezzel együtt, tudja fene, de nekem tetszett a film. Vessetek meg, de én bizony szívesen megnézném újra meg újra.<br> <br> Olórin<br> <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43326 Írta: Anonymous
Gondoltátok már végig,hogyha ami kimaradt belekerül milyen hosszú a film?<br> Elégha magunkba elgondoljuk hogyis nézett volna ki,háát írtóhosszúra nyúlt volna,és nem egészestés ,hanem egésznapos mozit látunk.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43325 Írta: Anonymous
hello Ger!<br> teljesen egyetértek Veled!!! még annyit hozzátennék, hogy BŰN volt kihagyni bombadil tomát, aranymagot és a sírbuckákat. ezen kívül is az összes változtatás felesleges és eröltetett volt!<br> M
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43324 Írta: Anonymous
Viszont szerintem tanulságos.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43323 Írta: Anonymous
Jó rövid lett az írásod!:-)))<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43322 Írta: Anonymous
Üdv!<br> <br> Mielőtt belekezdenék mondókámba, elmondanám hogy többször olvastam a könyvet, a filmet is nagyon vártam (olyannyira hogy direkt kihagytam majdnem minden riportot, werkfilmet, posztert, zenét, avi-t, csakhogy moziban láthassam először). A következő véleményem nem azért írom, mert épp unatkozom és basztatós kedvemben vagyok, hanem mert őszintén ezt gondolom. Én egy tökéletes műalkotást vártam, így hiába az a sok pozitív dolog, ami a filmben volt, szerintem jogosan írom le a hátrányait.<br> <br> Szóval mikor bent ültem a moziban, az első óra után rájöttem hogy sikerült a könyvet egy egyszerű holywoodi produkcióra lealacsonyítaniuk, a következő órában meg már ennél is lejjebb gondoltam.Egyszerűen szarul volt megrendezve, pedig a stábnak meg volt mindene, ami kellett: tömérdek pénz, legjobb színészek, legjobb díszletesek+számgépeffektesek, szóval minden ami kellett, és még így is csak egy gyenge produkciót tudott felmutattni. Most próbálom a könyvet nem olvasók érdekeit védeni, vajon ők mit gondolhattak?<br> <br> <br> Tünde: egyszerűen siralmas volt az egész tünde sereg. Egy szót se tudtam meg róluk, hogy ők a fény meg a boldogság gyermekei.... semmit. <br> Elrond: azt se tudtam kicsoda + siralmas<br> Galadriel: hát velem nem sikerült elhitetnie, hogy ő egy Tünde Úrhölgy, inkább valamiféle őrült boszorkának nézett ki. Fel nem tudtam fogni ésszel, hogy miért visítozott, mint a lidércek, s mikor felajánlották a gyűrűt miért hülyült meg ennyire? Inkább ijesztő volt, mint szeretettre méltó, elcseszték az egyik legjobb karaktert.<br> Lórien: szintén semmit se tudtam meg róla, a gyűrű szövesége bement oda, aludt egy napot, majd tovább állt, ennyi volt a filmben. Kb 3 tündét láttam az egész faluban, a mallorm fák meg valahogy kimaradtak, pedig a könyvben ez adta az egyik legmaradandóbb élményt, és nem csak nálam.<br> <br> Ereklyék: Na ezt nagyon hiányoltam a filmből, végülis kulcsszerepet játszottak a könyvben. Nem sok szót mondtak a három gyűrűről (jó láttam hogy Elrondot mutatták és nem Círdant?), a hobbitok fegyvereiről (nem hiszem hogy Trufa le tudta volna szúrni a lidérckirályt egy közönséges karddal), a mithrilről (nagyon szép, meg kemény, de hogy milyen értékes, és hogy mennyire szeretik a törpök, meg hogy drágább mint az arany???), az ajándékba kapott varázsköpenyekről (aminek azért igencsak lesz jelentősége a későbbiek folyamán), Boromir kürtjéről (amit ha jól láttam szét se tört) és végül a ketté tört kardról, amiről nem szóltak volna, hogy újrakovácsolták vagy vmi. Egyébként is minek volt az ezer darabban?<br> <br> Gollam: a néző azt hihetné, hogy szegényke úgy született, vagy vmi szörny és nem a gyűrű tette olyanná. Keveset szerepelt, ahhoz képest hogy még mennyit fog.<br> <br> Az új jelenetek meg (Boromir a gyűrűvel jelenet kivételével) nem tetszettek. A varázsló-csata pl nagyon igénytelen volt, nem is kellett volna bele, tuti hogy lesz visszavágó a harmadik részben. Arwen kergetőzése a fekete lovasokkal minek? Miért nem tudták a könyv szerint megcsinálni? Volt olyan a könyvben, hogy egy lidérc három méterre áll a gyűrűtől, és csak azért nem veszi el, mert félt hogy vizes lesz?????<br> Pippin és Trufa szerepét mellékesnek találom (igazán eredeti megoldás, épp répát/gombát/krumplit/akármit lopnak, találkoznak Frodóékkal és hipp-hopp hirtelen velük tartanak...), Völgyzugoly erőletett, mikor épp mindenki egymást szapulja, aztán hirtelen Fordó: hát jó, akkor én elviszem. -Jajjjj tiéd a kardom, az íjam, meg a fejszém... Sok volt benne a haláljelenet is. Frodóról csak háromszor hitetik el az emberek, hogy végleg kimúlt (fél perces gyászzene, minden szereplő megszeppenve, biztos sírnom kellett volna [sírtam is, de nem ezért]), elsőnek mikor belemegy a tőr, aztán Arwen kezében, majd a trollal való találkozásnál. Boromir halála is szép volt, csak baromi hosszú, ja és Galadrielnek nem kellett volna lelőnie a poént, hogy Boromir fertőzött. Nem éreztem az idő múllását, Gandalf pl az elején elvágtat Frodótól, elmegy egy könyvtárba (hol van????), majd aznap este vissza is ér, legalábbis a néző ezt láthatta. Még jó hogy a csapat 2 hónapot töltött Rivendellben, a filmben meg kb két éjszakát. Ugyanígy a térrel, néha mutatthattak volna vmi térképet, mert csak sorolták a sok idegenszavat, hogy erre+arra nem mehetünk, de szegény néző ezt nem fogja kitalálni, csak belehabarodik, egyszer itt a köv képkockában meg ott voltak, semmi átmenet. Szóval sok mindent bele kellett volna még rakni (és ugyanígy sokmindent kivenni), nálam az se lett volna baj, ha 3 és fél órás lett volna a film, de szerintem ez a 3 óra bőven elég volt rá..<br> <br> Végül úgy vettem észre, hogy az idősebbeknek nem tetszett, ezt meg tudom érteni, és hogy a gyerekeknek meg tetszett (ezt is). De valószínűleg azért, mert most találkoztak először a fantasy világgal, és nem tudják miről maradtak le, mennyivel több lehetett volna a film.<br> <br> nagyjából ennyit hirtelen...<br> <br> Ger
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43321 Írta: Anonymous
Én meg szeretem, ha valaki nem csak össze-vissza beszél, hanem értelmes magyarázatot ad. Nekem ezt még gyakorolnom kell... :-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43320 Írta: Anonymous
Tini, :) <br> <br> hja, én eléggé rá vagyok kattanva a témára, és nehezen tudom megállni, hogy ne gazdagítsak a tudásommal másokat...<br> <br> De ha sokkolom itt a népeket a féloldalas válaszokkal, akkor bocs. Szeretem alaposan megmagyarázni a dolgokat, és akkor lesz mit olvasgatni :) <br> <br> üdv<br> Olórin<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43319 Írta: Anonymous
Azon nevettem, hogy vannak, akik beírják egy mondatban, hogy ez és ez nem tetszett, vagy nem értik, és akkor többnyire egy fél oldalas választ kapnak. Itt most nem Lalaithra céloztam... De nagyon tetszett a rögtönzött töri óra és a felsorakoztatott érvek. .-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43318 Írta: Anonymous
Hmmmm... azért ezt talán mégse kellett volna... :o ( Ez így nem jó.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43317 Írta: Anonymous
Tinúviel,<br> <br> Ez aranyos, hogy ekkorát kacagsz 21.00-kor, és biztosan aranyos lehetsz akkor is, amikor mezítláb táncolsz mondjuk egy tisztáson, de ha elárulod, min nevettél ily jót, akkor én is örvendenék, és nem néznék magam elé hülyén :) <br> <br> Olórin<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43316 Írta: Anonymous
Most olvastam bele a fórum aljába... <br> Pal, szerintem inkább akkor fognak csalódni, ha megnézik a filmet, majd elolvassák a könyvet. Most kapásból 4 ismerősömet fel tudnám sorolni, akik látták a filmet, a könyvet nem olvastaák, mert nem érdekelte őket, de a film nagyon tetszett nekik! Csak nekünk, akik olvasták a könyvet, azoknak nem tetszik annyira, mert van mihez hasonlítanunk. Mi hiányoljuk a kihagyott részeket és panaszkodunk, mert másképp képzeltük el. De nekik nincs mihez hasonlítani és mivel a film elég lendületes lett, nem azokat a hibákat fogják felhozni, amiket Mi.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43315 Írta: Anonymous
Lalaith:<br> <br> még nem láttad a filmet?<br> <br> Kb. 15 méteres, nyakig ezüstös (nem fekete) páncélba, és koronával kombinált (amolyan állatkoponya szerű) sisakba van öltözve.<br> <br> Mondjuk, akár ölthetett ilyen alakot is, én jobban örültem volna, ha jobban, misztukusaban elrejtik, vagy csak sejtetik az alakját.<br> <br> Olórin<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43314 Írta: Anonymous
Oké, oké, de akkor most mi van a filmben? Hogy látszik? Embernek? Vagy nem?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43313 Írta: Anonymous
:-) ))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43312 Írta: Anonymous
Szauronról és az ő látványáról:<br> <br> Azt most átugranám, hogy Szauron Aulë maiája volt meg ilyeneket. <br> <br> Kezdjük azzal, hogy a Másodkor 1000. éve táján, Szauron elkezdte Mordor kiépítését, mert nyugtalanította a Középföldét mindinkább gyarmatként kezelő númenóriak növekvő hatalma. Az 1500-as években Szauron behálózza az eregioni tündekovácsokat, akik elkészítik a Hatalom Gyűrűit. 1600-ban Szauron elkészül Barad-dúr felépítésével és az Egy Gyűrűvel.<br> <br> Ezután Szauron háborúzik, hódít, és összecsap Númenórral. Seregét legyőzik, őt fogolyként Númenórba viszik, ami nincs ellenére: megigézi Ar-Pharazónt, ráveszi hogy támadjon Valinor ellen (3319-ben). Ilúvatar lesújt Númenórra, és az mindenestül elpusztul. Beleértve Szauron földi testét is.<br> <br> Ezután már nem tud 'emberi szemnek tetsző' alakot ölteni, de alakot azért még csinál magának, ijesztőt, hatalmasat és fertelmest, miután szellemalakban visszatért Mordorba, Númenór tengerbe bukó romjaiból kireppenve.<br> <br> 3429-ben Szauron ismét erős. Megtámadja Gondort, Minas Ithilt elfoglalja (ebből lesz Minas Morgul). Az emberek és a tündék összefognak ellene. Mordor ellen vonulnak, és a Másodkor legvégén, a 3441. esztendőben, a mai Holtláp helyén összecsapnak Szauron csapataival.<br> <br> Ezt a jelenet látható a film bevezetőjében. Elrond is ott harcol. Mordor seregeit legyőzik, de ennek ára Gil-galad (a tündék királya) és Elendil (az embereké) halála.<br> <br> Elendil ráesik a kardjára, a Narsilra, és az kettétörik. A csonkkal a fia, Isildur levágja Szauron kezéről a Gyűrűt, Szuaron pedig ismét elenyészik, mint árnyék és fergeteg.<br> <br> A Harmadkor 2060-ik évében tűnik fel a Bölcseknek, hogy Dol Guldur urának gonosz hatalma egyre nő, és félnek, hogy talán Szauron ölt ismét alakot. Félelmük beigazolódik...<br> <br> Egyelőre ennyi a törileckéből :) <br> <br> Annyit tennék még hozzá, hogy Gollam is látta Szauront! Szemtől szembe! Frodónak és Samunka el is mondja, amikor szóba kerül Szauron keze: <br> <br> '...úgy ám! Moszt cak négy ujj van a Fekete Kézen...'<br> <br> Tehát Szauronnak a Harmadkorban is van alakja, de fekete, nem emberi és rémületes. A szeme pedig messzire lát, és a máikus jelenésekben, no meg a palantírokban csak a szeme látható belőle...<br> <br> 'Tűz-kairkázta, sárgán izzó, iszonyú, soha-be-nem-húnyt Szem...'<br> <br> üdv<br> Olórin<br> <br> <br> <br> Ezután
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43311 Írta: Anonymous
Aragorn, ez nagyon jó! :-) ))))<br> Én is tudnám sorolni oldalakon át a hibákat, de ha elkezdeném a jókat is sorolni, biztos, hogy néhány oldallal több lenne. HA már abba bele tudunk kötni, hogy pl a Fekete Lovasok lova a képen barna, akkor észre lehet venni olyan apróságokat, mint pl Frodó páncélja mennyire jó volt, Gandalf kalapja tök aranyos, stb...<br> Összességében pedig jó a film. A könyvhöz nem érdemes hasonlítani. Egy 9 órás filmet senki nem nézett volna meg, aki nem olvasta a könyvet, annak többnyire tetszett, mert nem volt uncsi, ha pedig valakinek nem tetszett a film, térjen vissza a könyvhöz és ne nézze meg a folytatást. Nem említették pl a lembast sem... Biztos, hogy erre is lesz valami visszautalás, ha jelentősége lesz a filmben. Persze majd csak a következő részben. Legolas nem említette Gollam szökését a tanácsban... Haragudtam is miatta, de később Gandalf elmondta, hogy megszökött; nem okozott különösebb gondot a történetben.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43310 Írta: Anonymous
Én azon kevesek közé tartozom, akik még nem látták a filmet, és bár az Arwen-kérdést és az Öregerdő hiányát már sikerült megemésztenem, de mi az, hogy LÁTJUK Szauront?! Kedves Valaki, az oké, hogy nem a harmadkorban játszódik az a rész, de mégis mikor? Ugyanis Szauron Númenor pusztulása után nem tudott többé emberi alakot ölteni...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43309 Írta: Anonymous
és ezt a filmet nem csak nekünk kell megérteni, hanem Józsinak is,-bocsi, akit így hivnak- és ezért kellenek a kompromisszumok..
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43308 Írta: Anonymous
nek maz a véleményem, hogy egy nagyon egész filmet kaptunk.bár én is vagy 3 órán át ontottam magamnak azokat a dolgokat,amik nem nyertéke el a tetszésemet, de kérdem én, én vajon jobbat, a Műhöz hitelesebbet tudtam volna-e alkotni, s a producernek nincs-e meg aza lehetősége, hogy egy kicsit szabadabban szárnyaljon a a fantáziája?talán Stieven Spilbergnek kellett volna rendeznie?jobb lett volna egy a Gyurasszik parkhoz hasonló storí?látvány 100%, eredetiség 0?Mert tegyük hozzá, hogy a film nem csak nekünk készült, ezt a filmet el kell adni, ehhez tömegek kellenek, és ezért az érthetőség miatt komromisszumokat kell kötni, persze nem mindenben, én is fájlalok 1-2 dolgot, de szemet lehet felettte hunyni, nem?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43307 Írta: Anonymous
Na most idefigyel a sok kis kukacoskodó gollam! A film rohadt jó a színészek királyak, azene kitűnő,persze, hogy egy-két részt megváltoztattak, mert különben csak az értené meg a filmet aki a könyvet is olvasta.<br> Most lehet itt pampogni, hogy ezt kihagyták, azt hozzáraktak.<br> De kérdem én ha ugyanolyan lenne a film mint a könyv, ugyanúgy ahogy ti elképzeltétek,ugyanazzal a szöveggel, nem azt mondanátok:<br> Olyan semmitmondó a film?!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43306 Írta: Anonymous
Tiszta röhely volt a kettétört kard nem? Öt fele volt törve és elkezdi Boromír itt a kettétört kard!:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43305 Írta: Anonymous
Mithrandir: Azért látjuk Szauront, mert az a rész, ahol látjuk arról szól, hogy még van Szauron-mert régen még volt, csak a gyuru elvesztése miatt tűnt el a teste. Lehet hogy ezt te észre sem vetted, hogy még nem a jelenben játszódik a történet, mert annyira el voltál foglalva azzal, hogy mik a hibák
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43304 Írta: Anonymous
Én sem csalódtam a filmben egészében véve, de ami nem tetszett az az hogy Galadriel tükrénél nem volt ott Samu, pedig az egy igen fontos rész, hisz Samu ott dönti el, hogy nem fordul vissza hanem Frodóval tart.<br> Ja ésLothlórien az Arany erdo akkor miért volt kék?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43303 Írta: Anonymous
Részben igazad van. De nem teljessen pl én úgy menetem el hogy Peter Jackson egy kva yó rendező és ez egy kva jó film...<br> De engem egy ddolog <br>ázott meg már rögtön az elején.. és ez z alapjában rengette meg a hozzálásomat...<br> elkéne dönteni eccer hogy hogy mi a cél hogy bemutassuk ezt a világot vagy hogy a mi fantáziánkat mutassuk be...<br> Ha a fantáziánkat akarjuk legyen az a címe hogy : Az egy Gyűrű vagy stb...<br> Még mindig nemtom megemészteni miért látjuk meg szauront...<br> Ott van Arwen... rendben Liv Tyler jácca de miért veszi el Glorfindel szerepét naná mert egy híres színész aki miatt +10000 an nézik meg...<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43302 Írta: Anonymous
Látjátok!<br> Ez a baj!<br> Mindenki a hibákat nézi,folyton összehasonlításokat tesz.<br> Miért ez?Miért az?<br> Amikor még nemtudtuk ki játszik benne,mindenki: Miért pont ő?<br> De senki nemtudott volna épkézláb embert ,szinészt mondani.<br> Monjuk itt egy lista:<br> Röhögjetek egy jót!:-)))<br> Frodo:Leonardo di Caprio<br> Boromir: Brad Pitt<br> Aragorn: Tom Cruise<br> Arwen: Catherine Zeta Jones<br> Gandalf:Sean Connery<br> Szarumán:Anthony Hopükins<br> Gimli: Danny de Vito<br> Legolas:Ryan Phillippe<br> Galadriel:Sharon Stone<br> A többieket képzeljétek el. :-) )<br> Ők annyiba kerültek volna mint az egész film költségvetése,és tök nevetségessé tették volna .<br> Persze hogy kimaradtak,meg átformálódtak részek,de a keret megmaradt,a történet,és ennyi fért bele.<br> Jobblett volna egy tv-sorozat?<br> Ahhoz képest hogy nemnyomták úgy mint aHp-t,és az Episode 1-et egész jó lett,jobb mint azok!Egyenlőre ennyit.<br> Én mindenkit elolvasok,és tetszenek a vélemények,mert ahány ember anyni féle.<br> Továbbra is kiváncsian olvaslak benneteket.<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 napja #43301 Írta: Anonymous
Én nem csalódtam!<br> A hozzáállás a lényeg, ha úgy mész el Mithrandir, hogy a hibákat keresed, akkor biztosan, nem fog tetszeni. Az biztos, nem olyan jó, mint a könyv. A kérdéseid fele, részletkérdés, fölösleges! Orthanc, túl nagy volt, mondtad, és akkor mi van? Én pl majdnem így képzeltem el a film előtt. Boromir, kinek szimpi, kinek nem, ezt ember válogatja. Én is és mindenki észrevett hibákat, de mmondd meg nekem van ennek, értelme? jobb lesz nekünk ettől? Vagy az a jó, ha hátradőlünk a székben, és élvezzük, ahogyan, egy másik ember elképzelte. És amit Ery írt, 9 óra lenne, és ha kiszámolod: 9+9+9= 27 óra, ami nem kevés! Remélem, csitul haragod.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.248 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére